abonnement Unibet Coolblue
pi_171681863
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 mei 2017 11:56 schreef RM-rf het volgende:

[..]

wie stelde die vraag, de persoon die misschien wilde horen of je van haar/hem hield...?

volgens mij is _dat_ dan veel belangrijker dan welke definitie je voor jezelf aanhoud, of je bereid bent in staat je in een ander in te leven en een antwoord kunt en wilt geven dat hem/haar ook bevalt...

Dat is voor veel mensen kennelijk enorm moeilijk, die leven zo zeer in hun eigen wereldje en op een individualistische wijze dat ze eigenlijk niet zich in een ander kunnen inleven, laat staan een leven te leiden waarin niet je eigen welbevinden alleszeggend is, maar het evengoed een streven is anderen ook gelukkig te laten zijn.

Voor mij is dat ook de definitie van 'houden van' die ikzelf aanhoud, of ik bepaalde mensen dusdanig belangrijk vind dat hun persoonlijk geluk me evenveel uitmaakt als mijn eigen individuele geluk.
nee die persoon zou daar niet op uit zijn geweest.

Het ging erom dat diegene wat in huis had laten slingeren wat niet gevonden had mogen worden. Hierover was hij behoorlijk in de stress. Hierbij vroeg hij of ik dat gevoel ook weleens had gehad waarop op ik ja antwoorden. Waarop de vervolg vraag kreeg of ik ook weleens het gevoel van houden van heb ervaart.

Waarop ik zei dat ik daar geen antwoord op kon geven omdat ik eigenlijk geen flauw benul heb van wat dat nou in houdt.
-Er valt elke dag wel wat te klagen. :)
pi_171681889
You know, you come from nothing
you're going back to nothing
what have you lost? Nothing!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')