FOK!forum / Vraag & Aanbod / [TK] Best Kept Secret 2017 - Weekendkaarten met camping
Kanariegeelvrijdag 12 mei 2017 @ 19:42
Via TicketSwap is het niet mogelijk omdat de naam op de kaarten moet worden aangepast, dus dan maar even hier proberen!

Ik verkoop mijn twee weekendkaarten voor Best Kept Secret 2017, inclusief camping. Het makkelijkst zou zijn om ze allebei tegelijk te verkopen, maar los is ook een optie.

Ik hoef er niet meer voor dan ik ervoor betaald heb, maar het ticket moet op een andere naam gezet worden, wat nog een keer administratiekosten kost. Daarom vraag ik 180.- per kaart (originele ticketprijs is 170.-).

Zoals gezegd staan de kaarten op naam. Dus als je een ticket overneemt zal ik even de naam op de kaart veranderen, en de overgezette (hardcopy) kaart krijg je gewoon thuisgestuurd. Zie onderstaande quote uit de FAQ van het festival.

quote:
Heb je een ticket gekocht, ben je onverhoopt verhinderd heb je je ticket aan iemand anders gegeven? Zorg er dan wel voor dat de naam op het ticket gewijzigd wordt. Dit kun je tot uiterlijk vrijdag 2 juni 2017 doen door het callcenter van onze ticketer Eventim te bellen op 0900-1353 (45ct/pm). Je betaalt per wijziging opnieuw service-, verzend- en transactiekosten.
Kanariegeeldonderdag 18 mei 2017 @ 16:48
Kickje.
Ik maar er 170 per stuk van (inclusief op naam zetten).
PetervdKdonderdag 18 mei 2017 @ 16:51
Wat maakt het nou uit welke naam er op staat? Dat dat bij vliegtickets moet snap ik ivm paspoortcontrole en zo. Doen ze dat daar dan ook elke keer?
Kanariegeeldonderdag 18 mei 2017 @ 17:00
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 16:51 schreef PetervdK het volgende:
Wat maakt het nou uit welke naam er op staat? Dat dat bij vliegtickets moet snap ik ivm paspoortcontrole en zo. Doen ze dat daar dan ook elke keer?
Ze doen het zodat ticketbureaus niet alle kaarten opkopen en met dikke winst de kaarten kunnen doorverkopen. Hoe streng de controle is aan de deur weet ik niet, maar ik wil voorkomen dat iemand de kaarten van me overneemt en vervolgens niet binnenkomt...

Je mag ze ook kopen dat ik de naam niet overzet en ze gewoon opstuur, dat je het zelf kan doen of het risico neemt. Dan mag je ze voor 165 p/s hebben :P