abonnement Unibet Coolblue
pi_171221445
Fijn dat de verhuizing achter de rug is Madivi! Hier was het de weken voor de verhuizing ook drama met O, maar eenmaal verhuisd was alles gelijk goed en was hij weer thuis. En het is heerlijk weer om de nieuwe tuin te verkennen!

Beterschap voor alle zieken. Geen fijn weer om ziek te zijn... O slaapt hier in een lange mouwen romper in een dunne mouwloze slaapzak. Geen slaapzak is hier slecht slapen. Korte mouwen komen bij als het warmer is.

Qua hoofddeksels hebben we een pet voor O. Die heeft hij graag op, waarschijnlijk ook omdat hij door het klitteband perfect op maat is en het zo'n voorgevormde is die sowieso veel fijner zitten. Zijn dunne petje van vorig jaar vond hij niet zo fijn.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  vrijdag 26 mei 2017 @ 15:44:02 #277
327807 Mariposas
יה&#14
pi_171222907
Korte mouwen aks het warmer is? :o Wow, waar ben jij naar toe verhuisd? :D
No hay mal que dure cien años ni cuerpo que lo aguante
pi_171225694
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 mei 2017 15:44 schreef Mariposas het volgende:
Korte mouwen aks het warmer is? :o Wow, waar ben jij naar toe verhuisd? :D
Naar een huis waar de zon niet meer vol op de slaapkamer staat *O* scheelt hier s nachts een graad of tien denk ik. Plus dat de ramen nu open kunnen blijven staan s avonds/s nachts zonder geluidsoverlast.

Alleen de ene helft van de bovenverdieping is bloedheet. Daar komt het kind te slapen die we het minst leuk vinden :P
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_171226192
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 mei 2017 17:35 schreef FlyingFish het volgende:

[..]

Naar een huis waar de zon niet meer vol op de slaapkamer staat *O* scheelt hier s nachts een graad of tien denk ik. Plus dat de ramen nu open kunnen blijven staan s avonds/s nachts zonder geluidsoverlast.

Alleen de ene helft van de bovenverdieping is bloedheet. Daar komt het kind te slapen die we het minst leuk vinden :P
Wedden dat jullie daar zelf liggen straks? Zodat alle kleintjes lekker cool liggen? ;)

Zo is het hier nu namelijk al: hier is het aan alle kanten bloedheet, daarom heeft W's kamer airco. (En liggen wij te zweten 's nachts) :')
pi_171227384
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 mei 2017 18:03 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Wedden dat jullie daar zelf liggen straks? Zodat alle kleintjes lekker cool liggen? ;)

Zo is het hier nu namelijk al: hier is het aan alle kanten bloedheet, daarom heeft W's kamer airco. (En liggen wij te zweten 's nachts) :')
Het plan is wel dat wij, als de tweeling over gaat naar ledikantjes, naar de bovenverdieping gaan. Maar dan wel naar de koelere kant (wij slapen voorlopig op de tweelingkamer ivm toilet en O op dezelfde verdieping). De hete kamer is de komende jaren 'over' tot de tweeling uit elkaar wil, dan zien we wel wie de Sjaak is. Het is wel een ruime kamer met balkon dus er zitten ook voordelen aan... en ventilatoren hebben we gelukkig nog uit het oude huis!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  vrijdag 26 mei 2017 @ 20:17:48 #281
409579 LuDann
All the way
pi_171228929
Wij staan op een camping en ik had wel spijt dat ik geen winterslaapzak had ingepakt. Tis nog best koud 's nachts! Vannacht krijgt ze 2 slaapzakken over elkaar heen aan.

Stomtoevallig staan we een paar plekken van Mineola en haar gezin af. _O- Dus onze kinders konden even leuk spelen vanochtend. :D



Oh en sorry nog dat ik de naam van je dreumes verhaspelde, Mineola. :@
  vrijdag 26 mei 2017 @ 20:20:39 #282
409579 LuDann
All the way
pi_171229007
Heerlijk FF, een wat minder warm huis. Wij willen zelf wel op zolder slapen (staat nu vol rotzooi) maar ook nogal heet. En ver weg van Wolk, een hele verdieping. Ik sta niet zo te springen om 3 a 4 keer ofzo op en neer te moeten 's nachts. :')
pi_171230527
Oh goede tip FF! Lange mouwen romper + dunne slaapzak! Hier hemdjesromper, pyamatruitje en dunne slaapzak. Maar wel het idee dat L het een beetje te warm heeft. Blote armpjes leek me alleen ook niet zo fijn nu, maar ben zelf nogal een koukleum, dus misschien schat ik dat ook verkeerd in...

Wat leuk en lief samen spelen LuDann en Mineola! Leuk die foto!

LeSage hoe is het met S? Beterschap!

Fijn dat de verhuizing goed is gegaan Madivi!
  vrijdag 26 mei 2017 @ 21:21:24 #284
328503 Jagärtrut
ik ben moe
pi_171230814
met blote armen slapen lijkt mij ook helemaal niet fijn. T slaapt ook in dunne slaapzak en lange armen romper.

En wat een toeval dat jullie op dezelfde camping staan, Ludann!

Fijn van de verhuizing, Madivi. En wat ben ik jaloers op jullie tuin verhalen. Wij hebben een balkon van 6 m2, die de hele midddag in de brandende zon staat. Morgen gaan we een parasol kopen, dan kan T in ieder geval een beetje op het balkon spelen.

T zit helemaal onder de bulten. Hele gekke, grote rode bulten met witte plekken. Ze zitten overal. We gaan morgen maar even naar de dokter om te laten checken wat het is.
pi_171231053
Jagar toen wij zo'n zelfde balkon hadden zetten we inderdaad de parasol op en dan gewoon zijn eigen badje buiten, wat speeltjes erbij, happiness.

Leuk LuDann en Mineola! Lekker vakantieweer.

Wegens bevalling van nr 2 nog geen zand-/waterbak gekocht :P dus nog geen ervaringen te delen :+
  vrijdag 26 mei 2017 @ 21:30:01 #286
328503 Jagärtrut
ik ben moe
pi_171231094
Gefeliciteerd, Minarosa! *O* *O* *O*
pi_171231711
Bedankt voor de adviezen iedereen! Ik ben er vanochtend helemaal niet meer aan toegekomen om te reageren. Uiteindelijk hebben we hem zonder slaapzak laten slapen. Hij was nog erg onrustig en vaak wakker. Toen maar besloten hem toch wat paracetamol te geven - die we toen niet meer bleken te hebben.

Uiteindelijk brak om 02:30 zijn koorts en daarna heeft hij aardig geslapen. Later in de ochtend heeft hij dat met een marathonslaap van 4,5 uur nog ingehaald (normaal doet hij 1,5 tot 2 uur).

Nu ligt hij gewoon lekker te slapen. Het lijkt helemaal over te zijn.
One cannot make an omelette without
breaking eggs -- but it is amazing how
many eggs one can break without making
a decent omelette.
pi_171232257
Gefeliciteerd Minarosa! *O* O+ *O*

Ik ben ook jaloers op jullie tuinverhalen! Gelukkig hebben we er over minder dan 2 maanden zelf ook een. :D Kan echt niet wachten, zeker met dit weer. Alleen die verhuizing zelf vind ik nog wel spannend, vooral qua hoe hij op zijn nieuwe kamer zal reageren etc.

Fijn dat het nu beter gaat nightsleeper. Hier wordt nu geslapen in een zomerslaapzak en korte mouwen. Hij geeft geen kik 's nachts en voelt in de ochtend ook niet koud, dus zal wel goed wezen. :P

Wij waren gisteren bij een foodtruckfestival in de buurt en hebben echt genoten. Ketel smikkelde frietjes en poffertjes, sjouwde vrolijk door het gras en kwam erachter dat springkussens de bom zijn. O+ Ik vind dit zo'n heerlijke leeftijd, dat we goed de deur uit kunnen zonder gesleep met wagens en spullen, en hij ook van dingen geniet.
pi_171234854
Wat leuk zo samen op de camping! En wat een weertje ook!

Wij hebben een dunne slaapzak en romper korte mouw. S. heeft het net als ik nogal snel warm.

Nightsleeper, ik hoop dat jullie een goede nacht hebben!

Met S. is het nog steeds drama ;( vandaag een hartstikke gezellige dag, maar om 17.00 uur was het klaar en heeft hij gehuild en gejammerd tot na 21.30 uur. Ik kon wel met hem mee huilen, want hij was zo ontzettend sneu.

Hoedje gekocht vandaag en hij was eerst BOOS. Maar na een paar happen roze koek was het ineens wel prima :9 :@
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_171239225
Hier geen romper maar alleen een dun pyjamashirt lange mouwen en een hydrofielslaapzak. Dan is wel alles bedekt want blote armen vind ik zelf niet fijn en dat projecteer ik op mijn kind.

Luna, klinkt als een heerlijke dag!

LeSage, wat sneu....

Minarosa, gefeliciteerd!!

LuDann en Mineola, veel plezier op de camping!

Jagar, is er geen mooi park in de buurt waar je lekker onder de bomen kunt spelen?
pi_171239305
Wat toevallig dat jullie op dezelfde camping staan Lu en Mineola! Jullie hebben wel een prachtig weekend om te kamperen uitgezocht. Wat een leuke foto ook O+

Warme slaapkamers: M. is net verhuisd naar haar nieuwe slaapkamer. Hier staat alleen 's ochtends de zon erop en dat is wel warmer dan haar oude kamertje dat aan de andere kant van het huis zit. Ik ben nog een beetje zoekende wat ze nu lekker vindt om te slapen. Zeker met dit weer. Ik heb hetzelfde als jij Malteser, vwb de blote armen. M. ligt nu te slapen in een dunne slaapzak en romper.

(Ze was om 6 uur even wakker, is daarna weer in slaap gevallen en slaapt nu nog :o )
pi_171239435
Wat toevallig LuDann :D smelten jullie s ochtends de tent niet uit?

O was om 6 uur al klaarwakker :( wilde ook echt niet meer rustig in bed liggen, dus ik heb tot 9 uur 'dienst' zodat man nog even wat kan slapen, en daarna wisselen we en kan ik nog even m'n bed in.

Luna, gewoon zorgen dat al zijn speelgoed en eigen bed (met ongewassen lakens dus herkenbare geur) klaar staat. O kwam heel enthousiast binnen rennen, ging overal mee spelen (sommig speelgoed was al een stuk eerder ingepakt en was dus weer 'nieuw') en s avonds zonder problemen slapen. Hij is wel de nacht voor en de nacht na de verhuizing uit logeren geweest zodat wij zijn spullen rustig in en weer uit konden pakken. Dat schoot echt voor geen meter op als hij er bij was en alles wat je inpakt gelijk weer uitpakt. Maar die periode vlak voor verhuizen is wel heel vervelend, daar heeft O onbewust toch ook wel wat van opgepikt door het veel naar opa en oma en heen en weer gesleept worden.

Jagar, in het oude huis hadden we ook enkel een smal balkon. Daar pastte O's oude babybadje wel goed, dus daar speelde hij dan in met wat lauw water. Wellicht is dat een optie, icm parasol.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_171253945
@ Malteser: We hebben 2 grote parken in de buurt. Daar zijn we ook vaak. Maar, in de tuin lijkt me toch ontspannener dan 4 verdiepingen met de trap omlaag, kinderwagen 1 verdieping omhoog tillen, spullen en kind in de kinderwagen, 500 meter lopen, een plekje tussen de zonneboempitten resten en de hele luide muziek vinden en dan dreumes vermaken. Maar goed, we hebben vandaag een paradol gekocht, en T heeft lekker buiten gespeeld.

Hij heeft trouwens netelroos, best vervelend met dit warme weer. Heeft ook veel jeuk.
pi_171254150
Herkenbaar Jagär! Ook zat mooie parken hier, maar dat is toch minder relaxed dan gewoon de tuindeuren open kunnen zetten en gaan met die banaan.

Aah, netelroos is naar. Ik heb er soms ook last van. Maar bij mij is het meestal binnen een uur of wat wel weg. Vervelend dat T. er zo veel last van heeft.
pi_171254554
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 mei 2017 20:12 schreef lunapuella het volgende:
Herkenbaar Jagär! Ook zat mooie parken hier, maar dat is toch minder relaxed dan gewoon de tuindeuren open kunnen zetten en gaan met die banaan.

Aah, netelroos is naar. Ik heb er soms ook last van. Maar bij mij is het meestal binnen een uur of wat wel weg. Vervelend dat T. er zo veel last van heeft.
Bijna voor jullie, de tuin!

T heeft het al sinds donderdag, echt vervelend.
pi_171255569
Beterschap voor T! Wat naar, zo'n jeuk in deze hitte.

Slaapzak is hier nu alleen met luier en dan een dunne slaapzak zonder mouwen. Maar ik slaap zelf ook met blote armen, dat scheelt ;)

S. had een heerlijke dag met papa (terwijl ik moest werken :( ). Samen in de tuin gespeeld en uiteindelijk nog wat gewerkt, en toen ik thuis kwam waren beide mannen al gedoucht en stond de bbq klaar O+
Ik kreeg een fantastische foto te zien, maar die gooi ik niet openbaar: een bloot jongetje helemaal zwart van de modder O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_171255670
quote:
1s.gif Op donderdag 25 mei 2017 17:19 schreef hetzusjevan het volgende:

[..]

Vriend is vanochtend voor de spiegel gaan staan met E zodat ze zichzelf met petje kon zien, en na een paar keer benadrukken "ohh wat mooi! Wat ben jij een mooi meisje met het petje!" hield ze 'm op :).

Adrian4 nog van harte gefeliciteerd trouwens! ^^
_O- Ik zie ze zo staan, wat schattig.

Hier houdt hij hem sowieso wel op, hoort een beetje bij zijn standaard garderobe als we naar buiten gaan. Z'n muts liet hij ook altijd op dus we zijn die muts gaan wisselen met zijn pet. Voor aankomende spruiten wellicht handig. Muts meteen wisselen met pet van jongs af aan. :+ Alleen zonnebrillen moet hij niet, bij zichzelf dan. Bij ons opdoen vindt hij geweldig leuk.

Binnen doet hij zijn pet wel af.

Hier buiten een ruim dakterras, weinig wind maar volop zon. Verder heel onveilig, moet de huisbaas weer een app sturen over het vervangen van het hek (dat je van ellende uit elkaar kunt trekken). Maargoed, halve inboedel buiten gezet om een safezone onder de schaduw te maken. Heerlijk vermaakt vandaag de dag. _O_

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 27-05-2017 21:15:50 ]
pi_171256063
Haha, S. wil de laatste avonden niet graag slapen en gaat dan zitten in zijn bed. Net voor de 2e keer zittend in slaap gevallen O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_171256247
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 mei 2017 21:27 schreef LeSage het volgende:
Haha, S. wil de laatste avonden niet graag slapen en gaat dan zitten in zijn bed. Net voor de 2e keer zittend in slaap gevallen O+
En blijft hij dan rechtop zitten of is het 'pok' tegen de spijlen aan?
pi_171256609
quote:
1s.gif Op zaterdag 27 mei 2017 21:33 schreef Myrr het volgende:

[..]

En blijft hij dan rechtop zitten of is het 'pok' tegen de spijlen aan?
Hij gaat lekker op zijn gemak tegen de achterkant van het ledikant aanzitten. Zo ongemakkelijk is het niet eens. En als hij dan slaapt leg ik hem plat :)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')