abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_171100639
quote:
99s.gif Op zondag 21 mei 2017 18:04 schreef mosselmossel het volgende:

[..]

Weet je hoe het is geregeld bij de Vestingloop? In elk geval in vorige jaren. Eerst de licensie-lopers. Dan ALLE businesslopers, ongeacht hun tempo, dan de hele snelle (mwah, ik liep met een richttijd van 23 minuten op de 5km daar ook bij) recreanten. Dus ik hoor nu dat dat voor businesslopers ook al niet te doen was. Ik was zelf ook tweeënhalve kilometer om langzamere businesslopers aan het slalommen twee jaar terug.

Het is in mijn stad, maar ik loop dat ding niet meer. Want behalve niet leuk is het ook nog eens godsgruwelijk duur.

That said: Ik heb voor het eerst sinds de zweepslag vier weken terug weer iets gelopen vandaag. (2-1-2-1-2-1-3,5-1-4-1) Ging redelijk, alleen bij de 3,5 voelde ik iets, maar dat was niet meer scherpe pijn, dus mooi. Morgen weer naar de fysio
Met mijn loopje woensdag is het ongeveer vergelijkbaar, behalve dan dat er bij de 5 geen vak is voor licentiehouders, en dat zorgt er ook voor dat ik 30 slagen om de arm houd. Het is dat er toevallig nog startbewijzen waren, ik kan warmlopen naar de start, en uitlopen naar huis, maar anders had ik ook niet gelopen. Ik vind het echt zo bijzonder belachelijk dat alle businessrunners vooraan mogen starten, zodat ze gezellig met zn 4en naast elkaar de hele weg kwebbelend kunnen blokkeren.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')