Ow! Dat mocht niet. LOL.quote:Op maandag 8 mei 2017 23:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zo weinig, ja?
Geen wonder dat wij thuis altijd nog suiker over een boterham met pindakaas strooiden.
En zelf sate saus maken?quote:Op maandag 8 mei 2017 23:37 schreef Isabeau het volgende:
Pindakaas in recepten, nee bedankt. Ik vind die smaak zwaar overgewaardeerd. Heb ooit peanut butter M&M's gehad, getverderrie.
En van Surinaamse pindakaas moet je geen pindasaus maken voor over je eten. Dat brandt
Ik vind pindakaas eigenlijk alleen zo lekker, niet op brood of zo. En dan nog maar hooguit 2x per jaar. Heel af en toe mask ik wel cashewnoten pastaquote:Op maandag 8 mei 2017 23:37 schreef Isabeau het volgende:
Pindakaas in recepten, nee bedankt. Ik vind die smaak zwaar overgewaardeerd. Heb ooit peanut butter M&M's gehad, getverderrie.
En van Surinaamse pindakaas moet je geen pindasaus maken voor over je eten. Dat brandt
Toast met pindakaas! Maar geen taart of zo, nee dat vind ik echt niet lekker. De combinatie chocolade en pindakaas is ook al zo'n favo combi bij veel mensen, ik zie het niet.quote:Op maandag 8 mei 2017 23:40 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik vind pindakaas eigenlijk alleen zo lekker, niet op brood of zo. En dan nog maar hooguit 2x per jaar. Heel af en toe mask ik wel cashewnoten pasta
Hoi! Pindakaas met sambal en komkommer!quote:Op maandag 8 mei 2017 23:44 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Toast met pindakaas! Maar geen taart of zo, nee dat vind ik echt niet lekker. De combinatie chocolade en pindakaas is ook al zo'n favo combi bij veel mensen, ik zie het niet.
Overigens deed ik vroeger pindakaas op brood met een beetje sambal. Doet me weer denken aan de Surinaamse pindakaas, die was namelijk best pittig.
Hoi Krak
Ja, dat vind ik ook een lekkere combinatie Misschien hou ik gewoon niet van de smaak van pinda's met zoete dingen.quote:Op maandag 8 mei 2017 23:47 schreef krakkemieke het volgende:
Hoi! Pindakaas met sambal en komkommer!
Dat kan, veel mensen houden ook niet van vlees en fruit.quote:Op maandag 8 mei 2017 23:48 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ja, dat vind ik ook een lekkere combinatie Misschien hou ik gewoon niet van de smaak van pinda's met zoete dingen.
Ik geloof niet dat ik die klassieker ooit gegeten hebquote:Op maandag 8 mei 2017 23:52 schreef krakkemieke het volgende:
Ik ben vast ouderwets. Ik houd van tong Picasso!
Zeetong met vruchtjes.quote:Op maandag 8 mei 2017 23:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik geloof niet dat ik die klassieker ooit gegeten heb
Hallo P!
*fluistert*quote:Op maandag 8 mei 2017 19:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ja, dit kan nog goedkomen. Misschien worden ze niet je favoriet maar je gaat zeker weten aan hen wennen. Al is het alleen maar vanwege de story arcs.
Oh ja, dat wil ik ook graag weten! Hush:quote:Op maandag 8 mei 2017 18:44 schreef Vanyel het volgende:
Dan ben je bijna bij Hush , s04e10. Do tell hoe je het vond als je m gezien hebt!
Isa Krakquote:Op maandag 8 mei 2017 23:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik geloof niet dat ik die klassieker ooit gegeten heb
Hallo P!
Nòg niet, maar als alle afleveringen er op staan dan hoor ik graag even een belletje hierquote:Op dinsdag 9 mei 2017 00:04 schreef minilot het volgende:
Nog even over series, kijkt iemand het nieuwe Fargo-seizoen al? Wat is het godallemachtig lekker!
quote:Van harte
8 mei 2017
Ik ben met Nick verbonden via LinkedIn. Vandaag kreeg ik de volgende melding: „Feliciteer Nick met 3 jaar dienst bij op zoek naar een nieuwe baan.” Nick ontving twee felicitaties uit zijn netwerk.
Jan Nekkers
Nu ben ik toevallig van zaterdag 13 t/m woensdag 17 mei vrij. Blijf je in Nederland?quote:Op dinsdag 9 mei 2017 00:05 schreef PdeHoog het volgende:
Isa Krak
Nog 4 dagen werken en dan twee weken vakantie
Ik voel een meeting aankomen.quote:Op dinsdag 9 mei 2017 00:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nu ben ik toevallig van zaterdag 13 t/m woensdag 17 mei vrij. Blijf je in Nederland?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |