ja hier ook bloemkool en liefste met rosbief in awesome jus waar wortel en tomaat doorging....quote:Op maandag 8 mei 2017 14:55 schreef uniekhoorn het volgende:
Bloemkool
Altijd al mijn lievelingsgroente geweest.
Kiezen voor je verjaardagseten?? Mem haar bloemkool met gekookte aardappel, heerlijke jus en een heerlijk gebakken ribkarbonade zoals zij alleen kan
Ik ook. Zonder groente.quote:Op maandag 8 mei 2017 14:59 schreef minilot het volgende:
Oh! Oh lie, nou wil ik potdorie ook een broodje kroket!
sorry schatjes!!!quote:Op maandag 8 mei 2017 14:59 schreef minilot het volgende:
Oh! Oh lie, nou wil ik potdorie ook een broodje kroket!
Kroketten op kleffe bolletjes.. dat zijn de beste!! Beetje pletten en flink wat mayo en likje mosterdquote:Op maandag 8 mei 2017 14:58 schreef liedetector het volgende:
[..]
ja hier ook bloemkool en liefste met rosbief in awesome jus waar wortel en tomaat doorging....
verder hier "ontbeten" met kroketten op kleffe bolletjes met een berg sla rode ui etc... dus ja, ik mag niks zeggen
ik ook. Al heeeeel lang niet meer gehad.quote:Op maandag 8 mei 2017 14:59 schreef minilot het volgende:
Oh! Oh lie, nou wil ik potdorie ook een broodje kroket!
In Brussel wellicht gemakkelijker aan te komen dan in Berlijn?quote:Op maandag 8 mei 2017 15:02 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
ik ook. Al heeeeel lang niet meer gehad.
zelf maken kan ook altijd he!quote:Op maandag 8 mei 2017 15:02 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
ik ook. Al heeeeel lang niet meer gehad.
Uiteraard.quote:
Oh! Waar at je die? Namen, rugnummers!quote:Op maandag 8 mei 2017 15:08 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik at La Trappe bitterballen pas. Lekkerste die ik ooit op heb, werkelijk geniaal.
ik vind het mevallen hoor!!!! dacht ook dat het echt heel erg zou zijn..maar belangrijkste is alles heel koud verwerken.... (half uur je salpicon de vriezer in helpt echt) en het gaat eigenlijk altijd wel goed (oww en altijd af paneren met panko voor ultiem eet plezier)quote:Op maandag 8 mei 2017 15:07 schreef minilot het volgende:
Lie, even zelf een goeie kroket maken, dat doe je niet zomaar! Vergt tijd en ook wel wat oefening..
nee batch maken en de rest invriezen natuurlijk (maar als ik ergens zou wonen waar het niet te krijgen is...duhuhuh)quote:Op maandag 8 mei 2017 15:15 schreef minilot het volgende:
Ja, ik heb vaak zat kroketten gemaakt, maar ik zou het toch niet zo snel roepen als iemand zegt: 'goh, ik lust wel een kroket'.
Op de bruiloft vorige week in een oud klooster naast Tilburg.quote:
Ugh! Daar heb ik dus niks aan.quote:Op maandag 8 mei 2017 15:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Op de bruiloft vorige week in een oud klooster naast Tilburg.
Absurd goede korst aan die ballen.
Ik begon dit topic vanaf onderen te lezenquote:
Eww!quote:Op maandag 8 mei 2017 15:32 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Ik begon dit topic vanaf onderen te lezen
Maar dan zonder de mayoquote:Op maandag 8 mei 2017 15:01 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Kroketten op kleffe bolletjes.. dat zijn de beste!! Beetje pletten en flink wat mayo en likje mosterd
oww bah met van die laffe saus waar eventueel wat water inloopt en van die onbestemde stukjes vless...brrrrrquote:Op maandag 8 mei 2017 15:40 schreef uniekhoorn het volgende:
Ik had gisteren zo'n goedkoopste satestokjes zakje. Al in geen 10 jaar op. Echt niet lekker maar stiekem was het eventjes heerlijk
Waitrose is sowieso vaan prima kwaliteit ja. Loeidure supermarkt ook.quote:Op maandag 8 mei 2017 15:38 schreef PdeHoog het volgende:
Hier hebben we allerlei bakken met koekjes van Waitrose. En voor Engels fabrieksspul is dat heul niet slecht eigenlijk
Ik welquote:
Broodje bamischijf met mayoquote:Op maandag 8 mei 2017 15:37 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Maar dan zonder de mayo
Overigens zijn broodjes kroket met pindasaus ook lekker
Ja maar wel met schep sambal. Het is inderdaad vreselijk spul. Over 10 jaar nog maar eens, als ik 50 ben...quote:Op maandag 8 mei 2017 15:41 schreef liedetector het volgende:
[..]
oww bah met van die laffe saus waar eventueel wat water inloopt en van die onbestemde stukjes vless...brrrrr
IEUWWWWWWWWWWWWWWW bamischijf -100 en dat op brood...dcht dat die engelse gek waren met kaassouffle op broodquote:
lol...en idd zonder sambal is het echt gewoon niks!!!! alhoewel in mijn herinnering is de een erger dan de ander (sinds ik zelf gewoon sate maak nooit meer gegeten)quote:Op maandag 8 mei 2017 15:43 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ja maar wel met schep sambal. Het is inderdaad vreselijk spul. Over 10 jaar nog maar eens, als ik 50 ben...
Broodje kaassoufflé pindasaus!quote:Op maandag 8 mei 2017 15:44 schreef liedetector het volgende:
[..]
IEUWWWWWWWWWWWWWWW bamischijf -100 en dat op brood...dcht dat die engelse gek waren met kaassouffle op brood
Ach ja niet mijn ding datquote:Op maandag 8 mei 2017 15:52 schreef liedetector het volgende:
[..]
for your info die eten ook patata op brood!!!! brrr
Vind ik ook lekker hoor En onze Engelse manager is dol op bamihappen en nasischijven met pindasausquote:Op maandag 8 mei 2017 15:44 schreef liedetector het volgende:
[..]
IEUWWWWWWWWWWWWWWW bamischijf -100 en dat op brood...dcht dat die engelse gek waren met kaassouffle op brood
quote:
Ha! Mijn standaard keuze @ snackbar!quote:
Ik kom even melden dat de La Trappe bitterballen ook bij de Jumbo en AH te koop zijn!quote:
gaat toch eens opzoek..goeie info dit! tnxquote:Op maandag 8 mei 2017 16:20 schreef Tree het volgende:
[..]
Ik kom even melden dat de La Trappe bitterballen ook bij de Jumbo en AH te koop zijn!
Onze nieuwe heldin Treequote:Op maandag 8 mei 2017 16:20 schreef Tree het volgende:
[..]
Ik kom even melden dat de La Trappe bitterballen ook bij de Jumbo en AH te koop zijn!
Vast niet voor de ovenquote:Op maandag 8 mei 2017 16:20 schreef Tree het volgende:
[..]
Ik kom even melden dat de La Trappe bitterballen ook bij de Jumbo en AH te koop zijn!
Ik neem aan dat je Snackbar de Molen wel kent in 030quote:Op maandag 8 mei 2017 15:02 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
ik ook. Al heeeeel lang niet meer gehad.
quote:Op maandag 8 mei 2017 16:21 schreef liedetector het volgende:
[..]
gaat toch eens opzoek..goeie info dit! tnx
Geen dankquote:
Bitterballen uit de oven zijn sowieso een schande voor de mensheid.quote:Op maandag 8 mei 2017 16:29 schreef MCH het volgende:
[..]
Vast niet voor de oven
Nou ja, wilde altijd al een keer afreizen naar het proeflokaal van La Trappe
Je hebt toch wel een pan in huis? Vullen met pindaolie, zo heet laten worden dat een plukje brood erin meteen bruist en in een tel krokant is (of een thermometer gebruiken), bitterballen erin en eruit scheppen met een schuimspaan.quote:
Ach, die van van Dobben zijn best goed en zelfs Lidl heeft ze dus er is een markt voorquote:Op maandag 8 mei 2017 16:33 schreef Tree het volgende:
[..]
[..]
Geen dank
[..]
Bitterballen uit de oven zijn sowieso een schande voor de mensheid.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |