abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_170885821
quote:
1s.gif Op donderdag 11 mei 2017 13:38 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Dan krijg je toch de vraag waarom Lakeman toch de moeite heeft genomen.

Zou hij weer aandacht tekort hebben?
Die Lakeman ziet eruit of hij binnenkort zelf een crematie-oven nodig zal hebben
It ain't over t-t-till it's over
  vrijdag 12 mei 2017 @ 20:27:50 #52
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_170889102
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 17:51 schreef Pleun2011 het volgende:
Die Lakeman ziet eruit of hij binnenkort zelf een crematie-oven nodig zal hebben
Dat zei ik laatst ook over je moeder.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  zaterdag 13 mei 2017 @ 12:18:19 #53
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_170901313
’Deel VVD’ers wil Keizer weg als voorzitter’

Diverse lokale VVD’ers ziet Henry Keizer ’t liefst vertrekken.
Keizer heeft lopende het onderzoek van de integriteitscommissie zijn taken tijdelijk neergelegd. De interne commissie moet ophelderen of hij in 2012 integer heeft gehandeld bij de aankoop van uitvaartbedrijf De Facultatieve.

„Zo’n deal heb ik nog nooit voorbij zien komen”, zegt Bram Cool, bestuurslid van VVD-netwerk Liberaal Groen. Keizer moet volgens hem de eer aan zichzelf houden. Ook Margreet van Gastel, oud-wethouder in Arnhem, vindt dat de voorzitter moet opstappen. „Ik voel me er doodongelukkig bij”, zegt ze over de controverse. _O- _O- _O-

http://www.telegraaf.nl/b(...)s_voorzitter___.html

En de tijdbom tikt verder *O* *O*

[ Bericht 0% gewijzigd door ikweethetookniet op 13-05-2017 13:20:52 ]
  zaterdag 13 mei 2017 @ 13:23:32 #54
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_170902519
Onrust rond voorzitter Keizer nog niet bezworen binnen VVD

Deel VVD'ers wil Keizer weg hebben :P

Met het tijdelijk terugtreden van partijvoorzitter Henry Keizer is de onrust in de VVD nog niet bezworen. Lokale VVD'ers volgen met pijn in hun buik de controverse rond de zakelijke activiteiten van hun voorzitter. Een deel van hen vindt dat Keizer het voorzitterschap definitief moet neerleggen.

Eind volgende week vindt het landelijke voorjaarscongres plaats in Arnhem. Keizer wordt daar vervangen door een waarnemend voorzitter. Hij heeft lopende het onderzoek van de integriteitscommissie zijn taken tijdelijk neergelegd. De interne commissie moet ophelderen of Keizer in 2012 integer heeft gehandeld bij de aankoop van uitvaartbedrijf De Facultatieve.

De VVD'er was destijds zowel manager van het bedrijf dat hij overnam als adviseur van het bestuur van de vereniging waarvan hij het bedrijf kocht. Onderzoeksplatform Follow the Money bracht aan het licht dat Keizer een ogenschijnlijk zeer laag bedrag neertelde voor de commerciŽle poot van de vereniging. Keizer en twee compagnons betaalden 12,5 miljoen euro voor De Facultatieve terwijl de onderneming volgens het jaarverslag 31,5 miljoen euro waard was.

Deze transactie is niet ethisch geweest.

Bram Cool, bestuurslid Liberaal Groen
'Zo'n deal heb ik nog nooit voorbij zien komen', reageert Bram Cool, bestuurslid van VVD-netwerk Liberaal Groen. Hij werkte enkele jaren bij een Londense bank op de afdeling bedrijfsovernames. Zijn conclusie op basis van wat tot nog toe bekend is: 'Deze transactie is niet ethisch geweest.' Keizer moet de eer aan zichzelf houden, vindt hij dan ook. 'Als voorzitter van de grootste partij van het land moet je van onbesproken gedrag zijn.' Als Keizer niet voor het congres vertrekt, is Cool van plan zijn stem daar te laten horen.

Ook Margreet van Gastel, oud-wethouder in Arnhem, vindt dat Keizer moet opstappen. 'Ik heb met heel veel plezier met hem samengewerkt, maar ik verwacht dat hij het partijbelang boven zijn eigenbelang stelt en zich definitief terugtrekt. Ik word hier als VVD'er op aangesproken. Ik voel me er doodongelukkig bij.'

De voorzitter van jongerenvereniging JOVD, doorgaans een luis in de pels van de moederpartij, neemt het op voor de partijvoorzitter. 'Mijn gevoel zegt dat Keizer als persoon heel integer is', zegt Rutger de Ridder. 'Henry is een van de betere VVD-voorzitters van de afgelopen tijd.' Hij pleit ervoor het onderzoek van de integriteitscommissie af te wachten. Keizers vertrek zou een 'verlies' zijn voor de partij.

Ook Peter Ambagtsheer, voorzitter in Apeldoorn, erkent Keizers verdiensten. 'Hij heeft veel nuttig werk gedaan, dat staat buiten kijf.' Maar elke dag dat de controverse voortduurt neemt het ongemak toe. Keizers herbenoeming voor een volgende voorzitterstermijn moest een hamerstuk worden. 'We hoefden alleen nog te klappen. Ik denk niet dat iedereen in de zaal zal klappen.' _O- _O- _O- _O- _O- _O-

http://www.volkskrant.nl/(...)binnen-vvd~a4494494/
  zaterdag 13 mei 2017 @ 18:59:05 #55
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_170909764
Even een klein zijstapje naar een VVD collega die het moeilijk heeft :P

Oud-burgemeester Verver moet woonboerderij uit

VOORST - Wilma Verver, de oud-burgemeester van Schiedam, moet haar woonboerderij in Voorst komende maandag verlaten. Dat heeft de rechter vrijdag bepaald. _O-

Verver werd vorig jaar failliet verklaard. Begin april zegde de curator de huur van de woning per aanstaande maandag op. De familie stapte naar de rechter maar die besliste dat de curator rechtmatig heeft gehandeld.

Het huurcontract werd beŽindigd omdat ‘het faillissement wordt gefrustreerd en het risico bestaat dat de schulden verder oplopen’.

De familie heeft een schuld van bijna 3 miljoen euro. :D Officieel moet de familie rondkomen van 1400 euro per maand, terwijl de huur van de woning in Voorst veel hoger ligt.

Wilma Verver was namens de VVD van 2006 tot 2011 burgemeester van Schiedam. Na berichtgeving over vermeend machtsmisbruik schakelde de gemeenteraad het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten (BING) in. Verver stapte nog voor de uitkomst van het onderzoeksrapport op. :D _O- _O-

http://www.telegraaf.nl/b(...)la_Veluwe_uit__.html

Nog zo een pareltje van de VVD :r :r
pi_170912229
Verver heeft zich alleen failliet laten verklaren omdat zij niet graag haar facturen betaalt. Die familie heeft ergens een potje met geld vrrstopt
It ain't over t-t-till it's over
  maandag 15 mei 2017 @ 20:29:53 #57
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_170967638
Rivalen VVD-voorzitter Keizer willen uitstel herverkiezing

De voormalige uitdagers van Henry Keizer om het voorzitterschap van de VVD willen dat diens herverkiezing uitgesteld wordt. Een verzoek daartoe is neergelegd bij het hoofdbestuur.

De twee vroegere tegenkandidaten, Bert Homan en Peter Smit, vrezen slechte publiciteit als de herbenoeming van Keizer, komende zaterdag tijdens het congres, gewoon doorgang vindt. ,,De partij is nu gebaat bij rust en regelmaat”, meent Homan. ,,Welk signaal zend je uit als je dit doorzet terwijl het onderzoek van de integriteitscommissie nog niet is afgerond?”

Chique
Keizer heeft eerder gezegd zijn herbenoeming niet te zullen aanvaarden, zolang de commissie geen oordeel heeft geveld over de omstreden aankoop van zijn crematoriumbedrijf De Facultatieve. Volgens Smit worden de leden daardoor onterecht voor het blok gezet. ,,Het lijkt me niet de methodiek dat Keizer zijn herbenoeming nog niet aanvaardt. Waarom moet het hoofdbestuur de leden uitdagen flink te zijn? Ik vind dat het hoofdbestuur zelf moet kunnen opbrengen zo chique te zijn dat punt van de agenda te halen.”

Homan heeft het hoofdbestuur per mail om uitstel gevraagd. Volgens een woordvoerder van de VVD heeft ook nog een ander lid zo’n verzoek gedaan. Het bestuur heeft nog niet gereageerd. Als het hoofdbestuur de wens tot uitstel negeert, zullen ontevreden VVD-leden op het congres alsnog openlijk tot uitstel oproepen, vreest Homan. ,,Ik zit niet te wachten op een discussie in een openbare vergadering. Laten we er geen pandemonium van maken.”

Wakker
Arjen Gerritsen, voorzitter van de VVD-bestuurdersvereniging, heeft het hoofdbestuur juist geadviseerd de herverkiezing gewoon door te laten gaan. :|W
,,Er vindt onderzoek plaats. We moeten ons aan statuten houden, anders is het einde zoek. _O- _O- De VVD trekt sowieso publiciteit met deze kwestie, ook als ze bij het besluit blijft. Daar lig ik niet wakker van.”

Volgens Homan vormen de partijstatuten helemaal geen beletsel om de herverkiezing uit te stellen en op het najaarscongres opnieuw te agenderen.

Henry Keizer is zaterdag zelf niet bij de Algemene Ledenvergadering. Hij heeft tijdelijk zijn taken als voorzitter overgedragen.

http://www.ad.nl/politiek(...)verkiezing~a4ff347d/

VVD van binnen uit opblazen doe je zo dus :7 *O* *O* *O*
  maandag 15 mei 2017 @ 20:32:39 #58
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_170967766
Wiegel: ‘Stel verkiezing Henry Keizer uit’

VVD-erelid Hans Wiegel vindt dat de verkiezing van een nieuwe partijvoorzitter bij het aankomende VVD-congres uitgesteld moet worden. Dat zei hij vanochtend in het programma WNL Op Zondag op NPO 1. Volgens Wiegel kan de verkiezing wel met een aantal weken of zelfs maanden uitgesteld worden. :D :D

Het onderzoek naar de partijvoorzitter moet eerst afgewacht worden. “Het is goed dat de Commissie Integriteit het nu allemaal bekijkt. Die lijn is verstandig, maar kwam wel erg laat. Daarvoor was het allemaal niet zo verstandig”, aldus de VVD-coryfee.

‘Goed dat hij zijn functie tijdelijk heeft neergelegd’

De partijvoorzitter van de liberalen ligt al enkele weken onder vuur vanwege de verkoop van het bedrijf ‘De Facultatieve’. Keizer heeft inmiddels zijn functie als partijvoorzitter tijdelijk – zolang het onderzoek naar deze transactie loopt – neergelegd. Wiegel vindt dit een goede zaak.

Wiegel: “Het is goed dat Keizer zijn functie tijdelijk heeft neergelegd, en nog niet definitief. Ik vind namelijk nog steeds dat je pas iemand schuldig kunt verklaren als iemand daadwerkelijk schuldig blijkt te zijn. Pas als het onderzoek is afgerond kunnen we beslissen of het wijs is dat hij blijft ja of nee.”

Wiegel: aanval Wijffels op Buma is ‘raar’

Eerder in het gesprek kwam ook de aanval van Herman Wijffels op CDA-leider Sybrand Buma aan de orde. Wiegel noemt de teksten van Wijffels ‘raar’ en ‘onbehoorlijk’. “Dit is spelen op de man”, aldus het VVD-erelid. “En het is dom, want door dit soort aanvallen wint Buma. De hele fractie is achter hem gaan staan en ook in het land staan de mensen achter Buma. Deze aanvallen op man, die werken niet.”

Wiegel noemt het ook een risico voor de VVD. “Stel je voor dat Buma ineens denkt ‘dag!’, en zich terug trekt!”, aldus de VVD-coryfee. “De VVD en het CDA moeten elkaar daarom goed vasthouden in deze formatie”.

https://wnl.tv/2017/05/14/wiegel-stel-verkiezing-henry-keizer/

*O* *O*
  maandag 15 mei 2017 @ 20:33:08 #59
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_170967798
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 mei 2017 20:54 schreef Pleun2011 het volgende:
Verver heeft zich alleen failliet laten verklaren omdat zij niet graag haar facturen betaalt. Die familie heeft ergens een potje met geld vrrstopt
Een VVD er doet dat niet!
  maandag 15 mei 2017 @ 20:35:38 #60
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_170967899
quote:
0s.gif Op maandag 15 mei 2017 20:33 schreef john2406 het volgende:
Een VVD er doet dat niet!
:{w We gaan het eerst ff vragen aan Mark Rutte :P
Ja zegt Mark dus dan is het zo :+ _O- _O- _O- _O- _O-
  maandag 15 mei 2017 @ 23:27:51 #61
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_170972496
Mochten er nog vragen zijn: :D

Voor vragen van de pers aan Henry Keizer kunt u contact opnemen met:

Gerelateerd aan ‘de Facultatieve Groep':
Theo de Natris
070 – 351 88 15
[email protected]

Gerelateerd aan de VVD:
Bas Erlings
06 – 52 67 60 35
[email protected]

http://www.henrykeizer.com/in-de-pers/

Vragen over zijn integriteit mocht u daar toch nog over twijfelen :+
Mark Rutte
[email protected]

Direkt kontakt met een miljonair voor zo lang het duurt:
[email protected]
  dinsdag 16 mei 2017 @ 12:39:22 #62
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_170979254
Lijsttrekkers VVD vrezen 'Keizer-effect´ :P

Leeuwarden - De kersverse lijsttrekkers van de VVD van Leeuwarden en de nieuw te vormen gemeente Waadhoeke vrezen dat de affaire rond partijvoorzitter Henry Keizer afstraalt op hen.

Keizer is al een aantal weken in opspraak omdat hij mogelijk niet integer heeft gehandeld bij de aankoop van een bedrijf. Ondanks bezweringen van premier Mark Rutte (VVD) dat er niks mis was met de deal, is er wel een onderzoek ingesteld naar het handelen van Keizer en heeft hij zich hangende dat onderzoek teruggetrokken.

Dat is vervelend voor onder meer Hendrik Terpstra van de VVD Waadhoeke en Serge Hollander van de VVD Leeuwarden. Hun campagne is net van start voor de herindelingsverkiezingen in november. Terpstra: ,,Ik had verwacht dat het partijbestuur z´n lesje wel had geleerd en meteen na de eerste publicaties een onderzoek had ingesteld, maar helaas. :D

Het heeft veel te lang geduurd. Natuurlijk speelt dit mee. Er is weer een onderzoek naar een VVD´er die mogelijk niet integer heeft gehandeld. En dat terwijl integriteit binnen de VVD zo prominent op de agenda is geplaatst", zegt Hollander. :')

Terpstra hoopt dat de al weken durende affaire zo snel mogelijk uit de wereld wordt geholpen. ,,Dit straalt af op de hele partij. Ik hoop dat er voor de zomer duidelijkheid komt. Want kijk, dit heeft negatieve invloed, ook lokaal. De hele partij wordt over een kam geschoren."

Ook Hollander hoopt dat de affaire over is als de verkiezingsstrijd losbarst. ,,Gedoe helpt nooit, zeker niet richting verkiezingen. Dit is niet leuk voor een partij op weg naar de campagne. Ook als uit onderzoek blijkt dat Keizer niets fout heeft gedaan, dan nog heeft dit schade berokkend."

Komend weekeinde houdt de VVD het landelijk congres. De verwachting is dat de partij een tijdelijke voorzitter benoemt in afwachting van de uitkomsten van het interne onderzoek naar Keizer.

http://www.frieschdagblad.nl/index.asp?artID=72849

Tijdbom tikt verder _O_ _O_
Dit wordt een hele grote boem *O* *O*
  dinsdag 16 mei 2017 @ 12:59:58 #63
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_170979596
Even weer een update over een VVD pareltje die volstrekt schijt heeft aan alles :r

Wilma Verver wil luxe huis niet verlaten

SCHIEDAM - Wilma Verver, oud-burgemeester van Schiedam, weigert haar luxueuze villa in het Veluwse Voorst te verlaten ondanks een uitspraak van de rechter.

Afgelopen vrijdag nog probeerde de voormalig burgemeester met een kort geding haar gedwongen uitzetting te voorkomen. De Rotterdamse rechter besliste echter opnieuw dat het beŽindigen van het huurcontract rechtvaardig is. :P

Politie
Maandag, gisteren, zou de familie weg moeten zijn. Maar Verver en haar man blijven stug zitten waar ze zitten. Curator Kees van den Berg dreigt nu met politie-inzet. „Er ligt een uitspraak van de rechter. Als die niet wordt gevolgd, schakelen we de politie in.” :D

Verver werd vorig jaar failliet verklaard. Begin april zegde de curator de huur van de woning op. De familie stapte daarop naar de rechter, maar die besliste dat deze rechtmatig heeft gehandeld. Het huurcontract werd beŽindigd omdat ‘het faillissement wordt gefrustreerd en het risico bestaat dat de schulden verder oplopen’.

Inkomen Verver op bijstandsniveau
De familie heeft een schuld van bijna 3 miljoen euro. Officieel moet de familie rondkomen van 1400 euro per maand, terwijl de huur van de woning in Voorst veel hoger ligt.

Wilma Verver was namens de VVD van 2006 tot 2011 burgemeester van Schiedam. Na berichtgeving over vermeend machtsmisbruik schakelde de gemeenteraad het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten (BING) in. Verver stapte nog voor de uitkomst van het onderzoeksrapport op

http://www.telegraaf.nl/b(...)niet_verlaten__.html

Ik zeg even bellen met Keizer :+ ,die weet hoe je uit de financiele problemen komt
En kan je gelijk een gratis crematie regelen :D
En Mark Rutte :r even bellen, kan die even voor de kamera verklaren dat er niets aan de hand is :r
pi_170983683
*** brekend **** :)

Aangifte tegen VVD-voorzitter Keizer....

VVD-voorzitter Henry Keizer raakt steeds verder in het nauw. Vandaag heeft Pieter Lakeman van de Stichting Onderzoek Bedrijfs Informatie aangifte gedaan van oplichting door Keizer.

http://www.nu.nl/politiek(...)orzitter-keizer.html
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  dinsdag 16 mei 2017 @ 16:25:25 #65
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_170983893
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*

He Mark Is Keizer nog steeds een integer mannetje :P _O- _O- _O-

Tijdbom tikt verder *O* *O* *O* *O*

Wordt een hele grote BOEM :7
  dinsdag 16 mei 2017 @ 16:26:04 #66
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_170983913
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 16:18 schreef Bart2002 het volgende:
*** brekend **** :)

Aangifte tegen VVD-voorzitter Keizer....

VVD-voorzitter Henry Keizer raakt steeds verder in het nauw. Vandaag heeft Pieter Lakeman van de Stichting Onderzoek Bedrijfs Informatie aangifte gedaan van oplichting door Keizer.

http://www.nu.nl/politiek(...)orzitter-keizer.html
Bart2002 ik mis je in de SC.
  dinsdag 16 mei 2017 @ 16:28:44 #67
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_170984005
De VVD wil niet reageren op de nieuwe ontwikkelingen in de affaire Keizer.

De Facultatieve laat weten de aangifte nog niet te hebben gezien. :|W

EenVandaag heeft de aangifte wel in handen, bekijk die hier.

http://www.eenvandaag.nl/(...)ens%20oplichting.pdf

6 pagina,s over oplichting door Keizer _O_ _O_ _O_ _O_
pi_170984019
En Hoppa:

Tuchtklacht Lakeman tegen accountant EY wegens rol in zaak Keizer

https://www.accountant.nl(...)-rol-in-zaak-keizer/
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_170984032
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 16:26 schreef john2406 het volgende:

[..]

Bart2002 ik mis je in de SC.
Ik blijf daar (voorlopig) weg.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  dinsdag 16 mei 2017 @ 16:31:56 #70
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_170984111
Op een partijcongres van de VVD eind deze week staat de herbenoeming van Keizer op de agenda.

http://www.nu.nl/politiek(...)orzitter-keizer.html

Dat gaat gezellig worden daar :D _O- _O- _O- _O- _O-

Ik zeg een hamerstuk :+ _O- _O-
  dinsdag 16 mei 2017 @ 16:32:52 #71
205706 john2406
gratis is en te koop
pi_170984150
Storm in een glas water.
pi_170984180
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 16:18 schreef Bart2002 het volgende:
*** brekend **** :)

Aangifte tegen VVD-voorzitter Keizer....

VVD-voorzitter Henry Keizer raakt steeds verder in het nauw. Vandaag heeft Pieter Lakeman van de Stichting Onderzoek Bedrijfs Informatie aangifte gedaan van oplichting door Keizer.

http://www.nu.nl/politiek(...)orzitter-keizer.html
Ik dacht dat hij dat al had gedaan.
pi_170988241
Voor de liefhebbers: de aanklacht (pdf van 6 pagina's):

http://content1b.omroep.n(...)wegensoplichting.pdf

De punten:

A. Keizer c.s. en het bestuur van de Vereniging geven deskundigen in het geheim opdracht belangrijke eigendommen van de Beheermaatschappij buiten de waardering te houden.

B. Op willekeur gebaseerde voorkeur voor verkoop aan het management.

C. Bestuur geeft valse voorlichting aan de Ledenraad omtrent de waarderingen van deskundigen.

Rekensommetje Lakeman:

De buiten de waardering gehouden activa waren in totaal eind 2012 dus § 12.026.871 waard. Door van de deskundigen te eisen dat deze activa bij de waardering van de aandelen Beheermaatschappij buiten beschouwing moesten blijven hebben het bestuur van de Vereniging en het zittende management van de Beheermaatschappij de waarderingen door deskundigen met § 12 miljoen verminderd en daarmee gezamenlijk de vereniging voor dit bedrag benadeeld.

[ Bericht 23% gewijzigd door Bart2002 op 16-05-2017 19:53:44 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  dinsdag 16 mei 2017 @ 19:37:56 #74
38496 Perrin
Sapere aude
pi_170988475
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 19:28 schreef Bart2002 het volgende:
Voor de liefhebbers: de aanklacht (pdf van 6 pagina's):

http://content1b.omroep.n(...)wegensoplichting.pdf

De punten:

A. Keizer c.s. en het bestuur van de Vereniging geven deskundigen in het geheim opdracht belangrijke eigendommen van de Beheermaatschappij buiten de waardering te houden.

B. Op willekeur gebaseerde voorkeur voor verkoop aan het management.

C. Bestuur geeft valse voorlichting aan de Ledenraad omtrent de waarderingen van deskundigen.

In ťťn woord: oplichting.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_170988767
quote:
13s.gif Op dinsdag 16 mei 2017 19:37 schreef Perrin het volgende:

[..]

In ťťn woord: oplichting.
Post nog aangevuld met "the smoking gun". Als dat waar is dan zijn Henry en zijn trawanten "dead meat". Al zullen hier elementen komen betogen dat dit dus niet verboden is maar gewoon handig zakendoen. :) Het is niet ondenkbaar dat als Henry schuldig bevonden wordt hij Rutte meesleept in zijn val. Volgens Rutte was verder onderzoek immers "niet nodig". Het kan zijn dat dat was omdat hij blind vertrouwen had in Henry, maar het zou ook kunnen dat Rutte wist wat er aan het licht zou komen.... Gelukkig vond de Bull-Terrier Lakeman verder onderzoek wel nodig. Knap werk! VVD-webcare: kom er maar in!

[ Bericht 11% gewijzigd door Bart2002 op 16-05-2017 20:34:31 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')