abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 4 mei 2017 @ 20:34:48 #51
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_170690454
quote:
1s.gif Op donderdag 4 mei 2017 20:17 schreef LadyS het volgende:

[..]

Hier ook al :@
Nou, ik moest in ieder geval behoorlijk m'n best doen om het droog te houden! Maar wilde dat wel graag want was bij een herdenking hier in de buurt. Maf toch, die hormonen.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
  donderdag 4 mei 2017 @ 20:41:04 #52
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_170690642
quote:
0s.gif Op donderdag 4 mei 2017 20:33 schreef twist02 het volgende:
Ja, dat kan ik dus echt niet hè :+
Ik ben daar iets te praktisch voor ingesteld geloof ik :')
Ik merk wel dat het lastig is om unisex kleding te vinden ja. Dus ik ben het zeker met je eens dat het praktischer is om het wel te weten, haha.
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
  donderdag 4 mei 2017 @ 20:42:40 #53
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_170690687
quote:
0s.gif Op donderdag 4 mei 2017 20:34 schreef Lemijn het volgende:

[..]

Nou, ik moest in ieder geval behoorlijk m'n best doen om het droog te houden! Maar wilde dat wel graag want was bij een herdenking hier in de buurt. Maf toch, die hormonen.
Gek hè. Laatst was er ook iets op tv (ik weet echt niet meer wat) en daar begon ik ook al bij te janken.
:/
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_170690954
Nanuke, wat een naar bericht om zo te krijgen. Ik hoop dat jullie dinsdag gerustgesteld worden. :*.

Ik kan al niet wachten tot de twintigwekenecho om het geslacht te weten, laat staan tot de bevalling. :+. Met 16+1 hebben we dus een echo voor de geslachtsbepaling. :P.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_170691044
Balen Sara! Maar wellicht valt het dieet mee en is het niet zozeer minder eten, maar anders eten.

Songeur, fijn van de goede echo *O* en het meten is rond die termijn nog milimeterwerk, dus een klein meetfoutje kan gelijk al een afwijking geven. De echte termijn echo klopt daardoor vaak een stuk beter.

twist, als het goed is kunnen ze wel aangeven hoe zeker ze er van zijn, zeker vanaf 15 weken. Wij hoorden het hier bij de termijnecho al, maar met 75% zekerheid (maar eeneiige tweeling dus dat was nog een flink stuk zekerder dan die 75% omdat het geslacht gecontroleerd kon worden met baby 2).
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  donderdag 4 mei 2017 @ 21:01:23 #56
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_170691275
quote:
1s.gif Op donderdag 4 mei 2017 20:41 schreef LadyS het volgende:

[..]

Ik merk wel dat het lastig is om unisex kleding te vinden ja. Dus ik ben het zeker met je eens dat het praktischer is om het wel te weten, haha.
ik had soort van voorgevoel dat we n jongetje zouden krijgen dus ik heb als eerste kleertjes alleen maar heel jongensachtige kleertjes gezocht die ook wel op n stoer meisje zouden kunnen _O- het wilde er gewoon niet in dat t heus ook wel een meisje zou kunnen worden :')
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_170691315
Ja, vanaf 15 of 16 weken is het al best redelijk te zien blijkbaar.
Maar een echobureau hier in de stad adverteert dus met geslachtsbepalingen vanaf 'ruim 13 weken'. Dat lijkt me ergens wel heel erg vroeg, maar ik kom het vaker tegen. En had het er toevallig met de vk over (die is sowieso ook al bereid om voor de 20 weken echo even te kijken O+ ) en die gaf ook aan dat die pretechobureaus zulke goede apparatuur hebben dat dat inderdaad al zo vroeg kan.
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_170692312
Hier ook tranen bij de dodenherdenking. Om daarna, toen ze (zo ongeveer) klaar waren met kransen leggen een heerlijk dutje gedaan. :z

Ik zou echt niet kunnen wachten tot na de geboorte tot ik zou weten wat het geslacht is. Ik heb wat spulletjes in wit en grijs in huis gehaald, maar zie echt een helemaal wit/grijs aangeklede baby voor me, als ik zo zou doorgaan. :D Die gedachte werd ik niet blij van, dus voorlopig koop ik geen kleding meer. :P

Fijn dat de echo goed is Songeur. *O*
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_170692553
Je kan na de geboorte ook nog kleding kopen wat past bij een jongen of meisje :P de eerste paar dagen hebben ze toch nog niet zoveel kleding nodig.

Dodenherdenking was hier met een wakkere peuter. Geen idee dat het al bijna zo laat was, dus een paar minuten voor 8 uur had ik haar gevraagd of ze een schone luier wilde. Om 8 uur galmde het hier dus door het huis:
"Mama, moet mijn shirt uit? Ik wil mijn shirt niet uit. Mama?? Pyjama aan? Hoef niet he? Mama kijk! ABCDEFG *vtech kat liedje*! Mama ik doe mijn broek uit!"
:')
pi_170694412
quote:
0s.gif Op donderdag 4 mei 2017 20:23 schreef twist02 het volgende:

Sara, balen van je suiker! :{ Maar is het dan al zeker dat je meteen op dieet moet, of ben je daar bang voor?

Placenta lieten ze hier wel even zien en dat vond ik best tof, maar daarna mocht-ie ook weer snel weg hoor! ;)

Dietist is zeker ja. (En ik snap dat het geen afslankdieet wordt he ;) ) En dan na 2 weken koolhydraatjes-mijden nogmaals prikken om te zien of het voldoende helpt.

En de placenta, jah, mooi apparaat. Maar eh... Bedankt en dag hoor, daaaag!
Het idee alleen al om hem eraan te laten bengelen midden in de zomer, brrrr... Volgens mij kruipen de maden er na twee dagen uit joh. :r
pi_170695236
Die jeuk die ik heb is dus gewoon eczeem. Heb ik als kind wel gehad, maar ben er 'overheen gegroeid'. En nu ineens dus last, kennelijk onder invloed van de hormonen. Op mijn enkels, maar ook in mijn knieholten, liezen, onderkant van mijn buik. Redelijk gekmakend. Tot nu toe viel de jeuk wel mee, maar nu vanavond is het echt erg. En dan maar proberen zoveel mogelijk niet te krabben. :( .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170695606
quote:
1s.gif Op donderdag 4 mei 2017 16:26 schreef Selvaria het volgende:

[..]

Ik was Remi aan de top de hele maand januari dit jaar, maar ik geloof niet dat dat een record was.

De placenta werd opgehaald door de milieudienst van de gemeente, man heeft ze gebeld en de volgende dag kwamen ze hem meenemen.
Ohja?! :D

Hier gaat ie gewoon in de kliko hoor :Y) ik doe er wel in de zomer een extra tas/zak/ding omheen zodat ie niet terug het huis in kruipt :')

En nee we nemen geen placenta's mee :D de enige placenta die hier in huis is geweest is die van A. en ik geloof dat ik dat graag zo hou.
:)
pi_170695705
Balen Sara!
Dieet focust zich vooral om spreiden en combineren van je koolhydraten. Dus geen glas melk bij je bruine boterhammen met hagelslag s morgens maar boterhammen met ham en een kop thee en dan anderhalf uur later dat glas melk bijv.

Overigens hangt eea ook sterk af van hoe je suikers zijn als je onder je eigen eetpatroon prikt. Er zijn genoeg vrouwen die een te hoge suikerwaarde hebben bij de gtt maar die vervolgens bij eigen eetpatroon alles keurig <7 hebben. Dan hoef je dus ook niets aan te passen.
:)
pi_170697453
quote:
1s.gif Op donderdag 4 mei 2017 20:27 schreef LadyS het volgende:

[..]

Sowieso huil ik de laatste weken nogal snel }:|

Maar ben ook blij dat ik niet de enige ben inderdaad ;)
Ik moest van de week huilen bij Bondi Vet, waarbij er een kat moest worden ingeslapen. Normaal vind ik dat alleen heel zielig, nu kwamen er ook tranen. Misschien ook omdat ik zelf een paar maanden terug de hond heb laten inslapen ;(

De kleine meid vond ons babynieuws prachtig, ze was eerst een beetje giebelig maar daarna straalde ze van het vooruitzicht grote zus te worden O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
  vrijdag 5 mei 2017 @ 08:12:50 #65
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_170697928
Balen zeg, Sara! Maar wie weet kan een diëtist je wat goede tips geven en valt het dan met de honger erg mee.

Spannende tijd voor Nanuke :* hopelijk lag 'ie gewoon lekker dwars te doen en zien ze dinsdag meteen dat alles goed zit!

Wat een leuke reactie, Rena!
En ik moest vorige week huilen bij een natuurdocumentaire over Brazilië. Waren babyotters die voor het eerst zo in het water gingen dobberen. En toen raakte er een achter! Die was z'n mama dus kwijt! ( :'() en toen bleek er ook nog een krokodil te zitten die zijn kans zag! :'( :'(
Lang nadat mama en papa-otter de krokodil verjagen hadden, babyotter weer herenigd was en iedereen op de kant bij lag te komen, zat ik nog in tranen op je bank ;(

Vandaag 30 weken.. Hoe kan dat nou opeens? :o Ik krijg ook opeens lichtelijke kriebels van alles dat nog gedaan en gekocht moet worden (ook al weet ik dat een baby prima kan zonder gordijnen-in-een-babykamer-waar-'ie-niet-slaapt en de muursticker is ook geen essentieel onderdeel, maar toch :+) Misschien toch die co-sleeper van de week eens bestellen...
pi_170698006
quote:
1s.gif Op donderdag 4 mei 2017 23:36 schreef mignonne het volgende:

[..]

Ohja?! :D

Hier gaat ie gewoon in de kliko hoor :Y) ik doe er wel in de zomer een extra tas/zak/ding omheen zodat ie niet terug het huis in kruipt :')

En nee we nemen geen placenta's mee :D de enige placenta die hier in huis is geweest is die van A. en ik geloof dat ik dat graag zo hou.
Ik dacht eerlijkgezegd dat dat standaard was, de kraam opperde het gelijk toen ze binnenkwam. :D
pi_170698183
Mijn placenta is ook de kliko ingegaan.

Veertien weken vandaag! When did that happen? :o.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_170698218
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 08:22 schreef Selvaria het volgende:

[..]

Ik dacht eerlijkgezegd dat dat standaard was, de kraam opperde het gelijk toen ze binnenkwam. :D
Ik dacht dat je een grapje maakte :D niet dus?

Leuk zeg rena de reactie van je bonusdochter!

Sara balen van je suiker, hopelijk goed onder controle te houden.
pi_170698944
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 08:39 schreef Minarosa het volgende:

[..]

Ik dacht dat je een grapje maakte :D niet dus?
Nee, ik was echt serieus. _O-
  vrijdag 5 mei 2017 @ 10:13:32 #70
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_170699813
quote:
0s.gif Op donderdag 4 mei 2017 15:47 schreef trui het volgende:

[..]

haha goed geheugen! :D jawel, ik span nog steeds de kroon geloof ik, met m'n 42+6. Ik vond 't gewoon veel te leuk, dat zwanger zijn. ;)
Had ik toch nog een dag moeten wachten voor een gedeelde eerste plaats :P.
Ik heb 6 weken bovenaan gestaan in de OP :').
KuikenGuppy
  vrijdag 5 mei 2017 @ 10:44:23 #71
379851 KapiteinCupcake
Unicorn chaser
pi_170700360
Hoi! :W

Mag ik aansluiten? Ik ben 10 weken zwanger, en het is dubbel feest, want we verwachten er twee! *O* *O*

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Willen mijn Facebook vrienden het nog even stilhouden? O+

Over placenta's: mijn huidige houding is: "ja mooi! Gooi maar snel weg ja", maar ik sluit niet uit dat ik na de bevalling plots nostalgische gevoelens krijg en hem per se mee naar huis wil nemen om in te vriezen. :+
  vrijdag 5 mei 2017 @ 10:46:11 #72
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_170700401
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 10:44 schreef KapiteinCupcake het volgende:
Hoi! :W

Mag ik aansluiten? Ik ben 10 weken zwanger, en het is dubbel feest, want we verwachten er twee! *O* *O*

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Willen mijn Facebook vrienden het nog even stilhouden? O+

Over placenta's: mijn huidige houding is: "ja mooi! Gooi maar snel weg ja", maar ik sluit niet uit dat ik na de bevalling plots nostalgische gevoelens krijg en hem per se mee naar huis wil nemen om in te vriezen. :+
*O* *O* *O* *O*
pi_170700579
Gefeliciteerd KC! *O* *O*
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_170700587
Je naam kwam al bekend voor Cupcake. Wat leuk, twee O+ *O* gefeliciteerd!
  vrijdag 5 mei 2017 @ 11:00:39 #75
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_170700708
Ah daar is de volgende tweeling *O* welkom kapitein
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')