Die heb je niet in halve litersquote:Op vrijdag 28 april 2017 22:17 schreef Prego het volgende:
[..]
precies
Het zijn overigens 4 halve liters
Drink je echt op vrijdagavond aanmaaklimo?quote:Op vrijdag 28 april 2017 22:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Had vnv zalm met boursin en champignons in bladerdeeg gemaakt.
Met aardappeltjes en worteltjes erbij.
Toe ijs met aardbeien en slagroom.
Nu limo.
Nee, dan nog tap je chouffe niet in halve literglazen.quote:
Oh.. was het dan niet gratis die rijst erbij? Ik heb de bon ook niet echt goed bekeken en gewoon betaalt.Als dat zo is dan was er stennis geweest aan tafel... Een gerecht is voor mij inclusief en niet exclusief.quote:Op vrijdag 28 april 2017 20:34 schreef RobinOok het volgende:
Rijst is een beetje een ondergeschoven kindje daar, dat is wel jammer ja.
Hoeveelheid is voor mij prima. Vind eigenlijk dat ze "gratis" bij moeten geven. Een keer 3 euro vind ik ook wel genoeg ja.
Ik herinnerde mij toen ik er eenmaal zat dat jij er geweest was en die foto van dat ene 'vlees' gerecht die mij erg beviel. En met die foto gedachte gokte ik een beetje en bleek het dus de goede te zijn geweest die ik koos.quote:Dat lamsgerecht is een van mijn all time favourits en ik vind die bij hun het lekkers. Al wisselt het nogal eens van kwaliteit/verhoudingen. Toch altijd lekker.
je moet je mond houden.quote:Op zaterdag 29 april 2017 09:20 schreef MCH het volgende:
[..]
Nee, dan nog tap je chouffe niet in halve literglazen.
Beijing Bao is sowieso een restaurant om te mijden, super arrogante eigenaar. De eerste ervaring kregen we aangebrande dumblings, onderkant was volledig zwart en hard, dat men dat überhaupt durft te serveren. Tweede poging was ik langs geweest om te reserveren, bij aankomst op de afgesproken tijd werd mij zonder excuses vertelt dat ze vol zijn en de deur dichtgegooid. Jammer dat dit soort eetgelegenheden nog bestaan.quote:Op zaterdag 29 april 2017 10:14 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Oh.. was het dan niet gratis die rijst erbij? Ik heb de bon ook niet echt goed bekeken en gewoon betaalt.Als dat zo is dan was er stennis geweest aan tafel... Een gerecht is voor mij inclusief en niet exclusief.
[..]
Ik herinnerde mij toen ik er eenmaal zat dat jij er geweest was en die foto van dat ene 'vlees' gerecht die mij erg beviel. En met die foto gedachte gokte ik een beetje en bleek het dus de goede te zijn geweest die ik koos.
Moggu!
[ afbeelding ]
Zo..eens een wat ongewoon 'ontbijt'.
Heeft niks met arrogantie te maken, ze zijn gewoon nogal lomp.quote:Op zaterdag 29 april 2017 11:01 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Beijing Bao is sowieso een restaurant om te mijden, super arrogante eigenaar.
Dat klinkt niet best en ik herken dit helemaal niet in de eigenaar.quote:Op zaterdag 29 april 2017 11:01 schreef DarkerThanBlack het volgende:
Beijing Bao is sowieso een restaurant om te mijden, super arrogante eigenaar. De eerste ervaring kregen we aangebrande dumblings, onderkant was volledig zwart en hard, dat men dat überhaupt durft te serveren. Tweede poging was ik langs geweest om te reserveren, bij aankomst op de afgesproken tijd werd mij zonder excuses vertelt dat ze vol zijn en de deur dichtgegooid. Jammer dat dit soort eetgelegenheden nog bestaan.
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #9 : Frietboutique Rotterdam.quote:Op vrijdag 28 april 2017 18:07 schreef RobinOok het volgende:
Iwanius, ben je al bij de Frietboutique geweest? Op de Witte de Wit?
Doe eens. :-)
Heerlijk!quote:Op zaterdag 29 april 2017 18:34 schreef golfer het volgende:
Spaghetti met ragu bolognese volgens het traditionele recept.
Dat is niet echt vegetarisch natuurlijkquote:Op zondag 30 april 2017 23:00 schreef uniekhoorn het volgende:
Naar de pizzeria geweest: had een vegetarische pizza met tonijn , extra pikant met extra knoflook
quote:
Hulde voor je kookzin en al het lekkers dat je maaktquote:Op maandag 1 mei 2017 20:09 schreef realAIVD het volgende:
Quesadilla's met geraspte kaas, zwarte bonen, chilipoeder, jalapeno uit 't zuur en een dipsausje van Turkse yoghurt met sriracha
Johquote:
Kun je venkel rauw eten?quote:Op dinsdag 2 mei 2017 18:28 schreef golfer het volgende:
Varkenshaasje. Eerst gerookt, daarna vacuüm in de sous vide bak. Daarbij een salade van venkel en sinaasappel.
Dat kan, maar dat doe ik niet. Ik maak het volgens dit recept en koel het dan daarna terug tot salade.quote:
Dat lijkt me heel lekker. Dank je!quote:Op dinsdag 2 mei 2017 20:24 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat kan, maar dat doe ik niet. Ik maak het volgens dit recept en koel het dan daarna terug tot salade.
maar wat heb je gegeten vandaag? Dit niet zo te lezen.quote:Op maandag 1 mei 2017 23:31 schreef govie het volgende:
Ik vond deze hongaarse bbq idee op imgur, wel een leuk idee. ook mooi friet van de bbq!
[ afbeelding ]
Het lijkt me een skottlebraai op houtzine.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
quote:Op woensdag 3 mei 2017 18:37 schreef golfer het volgende:
Lekkere heldere vis-consommé gemaakt en die gegoten over een diep bord gevuld met taugé, lente-ui, gegrilde groene aspergekoppen, geroosterde rode puntpaprika's, trostomaatjes, rode poon, zeeduivel, zeewolf, coquilles, stukjes pijlstaartinktvis en grote garnalen.Prachtig en lekker!! Heb je van alle vis niet heel veel over nog?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Nee. Ik had mijn viswinkel stukjes op maat laten afsnijden.quote:Op woensdag 3 mei 2017 19:29 schreef FutureFairytale het volgende:
Prachtig en lekker!! Heb je van alle vis niet heel veel over nog?
quote:Op woensdag 3 mei 2017 20:01 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee. Ik had mijn viswinkel stukjes op maat laten afsnijden.
Erg pittig?quote:Op donderdag 4 mei 2017 23:09 schreef FutureFairytale het volgende:
Veel friet vandaag
Doritos Heatwave (nieuw en lekker!) met dipsausje.
Is het niet zonde om serranoham krokant te bakken?quote:Op donderdag 4 mei 2017 23:49 schreef MutedFaith het volgende:
Vanavond knolselderijstoemp met krokant gebakken serranoham
En daarna nog 2 stroopwafels met thee
Ik kan heel goed tegen pittig dus ik vond van niet. Gezelschap moest gelijk kuchenquote:
Pff nou dan vind ik hem wrs ook te pittig.quote:Op vrijdag 5 mei 2017 00:11 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik kan heel goed tegen pittig dus ik vond van niet. Gezelschap moest gelijk kuchen
Ik had chipotle cream. Erg lekker.
Dacht ik eerst ook, maar t voegde wel echt iets toe aan t gerecht.quote:Op donderdag 4 mei 2017 23:56 schreef MCH het volgende:
[..]
Is het niet zonde om serranoham krokant te bakken?
Zeshonderd gram vlees met zijn tweeen en dan roepen, jeeeeh, low carb?quote:Op zaterdag 6 mei 2017 18:31 schreef golfer het volgende:
Oosters gehaktbrood met gekookte asperges en een eitje.
Ziet er goed uit!quote:Op zondag 7 mei 2017 12:58 schreef RobinOok het volgende:
Eigengemaakte filet Américain. Van het achtergehouden stukje entrecote van gisteavond.
[ link | afbeelding ]
Op twee boterhammen met lekker veel uitjes, peper en zout.
[ link | afbeelding ]
Oooh, dat was lekker man.
Ziet er zeer goed uit! Mag ik vragen hoe je het maakt? Of is het, het geheim van de chef?quote:Op zondag 7 mei 2017 12:58 schreef RobinOok het volgende:
Eigengemaakte filet Américain. Van het achtergehouden stukje entrecote van gisteavond.
[ link | afbeelding ]
Op twee boterhammen met lekker veel uitjes, peper en zout.
[ link | afbeelding ]
Oooh, dat was lekker man.
Geen geheim, gewoon klikken op de foto.quote:Op zondag 7 mei 2017 14:35 schreef larry_flynt het volgende:
[..]
Ziet er zeer goed uit! Mag ik vragen hoe je het maakt? Of is het, het geheim van de chef?
Goed gelukt erg lekkerquote:Op zondag 7 mei 2017 10:38 schreef Circle.Of.Filth het volgende:
Vanavond asperges met ham, eieren, aardappelpuree en kaassaus
Gegratineerd in de oven
Baasquote:Op maandag 8 mei 2017 02:48 schreef Iwanius het volgende:
Gisteren eerst in de Johan Cruijf ArenA genoten van Ajax vs GA Eagles en natuurlijk:
Aansluitend
[ afbeelding ]
Deze ooit eerder genomen combo opnieuw bestelt en genuttigd i.c.m een pilsje.
In de avonduren met een goede vriend:
[ afbeelding ]
In de vooravond deze 'nieuwe' fles uitgeprobeerd en prima!
denk dat je de enige R'dammer bent die gisteren uit eten is geweestquote:Op maandag 8 mei 2017 02:48 schreef Iwanius het volgende:
Gisteren eerst in de Johan Cruijf ArenA genoten van Ajax vs GA Eagles en natuurlijk:
Aansluitend
[ afbeelding ]
Deze ooit eerder genomen combo opnieuw bestelt en genuttigd i.c.m een pilsje.
In de avonduren met een goede vriend:
[ afbeelding ]
In de vooravond deze 'nieuwe' fles uitgeprobeerd en prima!
Volgens mij zat fraser bij studio voetbal..quote:Op maandag 8 mei 2017 02:48 schreef Iwanius het volgende:
Gisteren eerst in de Johan Cruijf ArenA genoten van Ajax vs GA Eagles en natuurlijk:
Aansluitend
[ afbeelding ]
Deze ooit eerder genomen combo opnieuw bestelt en genuttigd i.c.m een pilsje.
In de avonduren met een goede vriend:
[ afbeelding ]
In de vooravond deze 'nieuwe' fles uitgeprobeerd en prima!
We waren gisteren,zoals ik al eerder zei, niet eens in Rotterdam. Je weet wel waar het hommeles was.quote:Op maandag 8 mei 2017 11:23 schreef FutureFairytale het volgende:
denk dat je de enige R'dammer bent die gisteren uit eten is geweest
Zo te zien valt deze maaltijd prima binnen een verantwoord dieet, insinueer je dat dit niet zo is?quote:
Chocola valt ook binnen een verantwoord dieet. Maar dat was niet wat hij schreef. En daar vroeg ik dus ook niet naar.quote:Op maandag 8 mei 2017 23:35 schreef leeell het volgende:
[..]
Zo te zien valt deze maaltijd prima binnen een verantwoord dieet, insinueer je dat dit niet zo is?
Ligt er aan wat ik eet, in de middag vaak sla en dat eet ik graag. Maar ik denk dat ik gemiddeld wel iets meer moet eten qua groenten.quote:
Vind dit wel erg spijkers op laag water zoeken om iets af te kraken, waarom moet het hier altijd zo negatiefquote:Op dinsdag 9 mei 2017 08:16 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Chocola valt ook binnen een verantwoord dieet. Maar dat was niet wat hij schreef. En daar vroeg ik dus ook niet naar.
Wat heerlijk zo'n Japanse dag!quote:Op dinsdag 9 mei 2017 11:08 schreef realAIVD het volgende:
nu koffie, en daarna nog wat koffie
voor de lunch een eenvoudige okonomiyaki met julienne witte kool, rode kool en wortel die over waren van de coleslaw.
en vanavond wordt het Japanse curry (van golden curry blokjes, pittige variant), met o.a. kippendij, krieltjes, wortel, puntpaprika, ui, gember en rode peper.
Met rijst.
Ik vraag gewoon waarom iemand een maaltijd als gezond definieert.quote:Op dinsdag 9 mei 2017 10:49 schreef leeell het volgende:
[..]
Vind dit wel erg spijkers op laag water zoeken om iets af te kraken, waarom moet het hier altijd zo negatief
Vraag me af hoe ongezond robinook dit vindt.quote:Op dinsdag 9 mei 2017 19:08 schreef Amarantha het volgende:
Net een heerlijke verse tonijn pizza gehad. ❤️
Gokje: Robinook gaat dit niet gezond of ongezond vinden. Gezond eten gaat namelijk om een voedingspatroon, niet om afzonderlijke maaltijden of losse producten.quote:Op dinsdag 9 mei 2017 19:10 schreef MCH het volgende:
[..]
Vraag me af hoe ongezond robinook dit vindt.
Ahhhh zieligquote:Op dinsdag 9 mei 2017 19:38 schreef uniekhoorn het volgende:
Konijntje, sperziebonen en gebakken aardappelen
Ik vraag mij dat niet af. Kan mij het boeien.quote:Op dinsdag 9 mei 2017 19:10 schreef MCH het volgende:
[..]
Vraag me af hoe ongezond robinook dit vindt.
Viel mee, was best lekkerquote:
Hoi, ik eet nu dit:quote:Op dinsdag 9 mei 2017 20:02 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Ik vraag mij dat niet af. Kan mij het boeien.
Best lekker trouwens, de stukjes granaatappel zijn een beetje zompig.quote:
Zijn stukjes zout. Je hebt waarschijnlijk overjarige kaasquote:Op dinsdag 9 mei 2017 21:39 schreef hofferin het volgende:
Ik heb een La Trappe Isid'or en een Borrelkaasje van de Jumbo dat nog al raar is. Hij smaakt prima maar soms lijkt het net of je op zand zit te knarsen, op het doosje staat : de fijne rijpingskristallen zijn kenmerkend voor de perfecte rijping... Geen idee wat dat zijn?
Is overigens niet heel gezond maar af en toe mag dat
Die isidor vind ik lekkerquote:Op dinsdag 9 mei 2017 21:39 schreef hofferin het volgende:
Ik heb een La Trappe Isid'or en een Borrelkaasje van de Jumbo dat nog al raar is. Hij smaakt prima maar soms lijkt het net of je op zand zit te knarsen, op het doosje staat : de fijne rijpingskristallen zijn kenmerkend voor de perfecte rijping... Geen idee wat dat zijn?
Is overigens niet heel gezond maar af en toe mag dat
Wat zijn Weense broodjes?quote:Op woensdag 10 mei 2017 10:40 schreef FutureFairytale het volgende:
Skyr en zonet edamame met sesam en zout.
Vanmiddag 2 Weense broodjes met crème au bleu en 2 peren.
Zachte lichtzoete roomboterbroodjes. Soms als de bakker ze heeft koop ik een zak, heerlijk!quote:
Soort kadetjes gemaakt met boter?quote:Op woensdag 10 mei 2017 11:27 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zachte lichtzoete roomboterbroodjes. Soms als de bakker ze heeft koop ik een zak, heerlijk!
Yes, en een beetje zoet maar kan ook door de boter komen. Lichtgeel van kleur.quote:Op woensdag 10 mei 2017 12:13 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Soort kadetjes gemaakt met boter?
In ieder geval niet gezond.quote:Op dinsdag 9 mei 2017 19:10 schreef MCH het volgende:
[..]
Vraag me af hoe ongezond robinook dit vindt.
Jij weet ook wel dat ik - in tegenstelling tot veel anderen - altijd jouw mening op prijs stel.quote:Op woensdag 10 mei 2017 15:45 schreef RobinOok het volgende:
[..]
In ieder geval niet gezond.
Maar wat maakt dat uit, wat ik ervan vind?
Zit je nou bij de skihut?quote:Op donderdag 11 mei 2017 02:04 schreef Iwanius het volgende:
Late avondhap
[ afbeelding ]
Extra kom bouillon en een mixed bow met mihoen,sui kau en pekingeend.
Aansluitend
[ afbeelding ]
Woensdagavond acclimatiseren op het Stadhuisplein met een biertje.
Na bier nog champ? Oewwwquote:Op vrijdag 12 mei 2017 03:38 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Zat en
Vanavond:
[ afbeelding ]
vb van "los gegaan" op drankgebied om Ajax's plaatsing EL finale te vieren.
Toch wel in Lyon mag ik hopen?quote:Op vrijdag 12 mei 2017 03:52 schreef Iwanius het volgende:
Nee, de champagne was van vanavond en opvolger van onderstaand.
[ afbeelding ]
laat avondhapje na Lyon-Ajax.
Die pul bier was van woensdagavond laat/donderdagochtend vroeg.
ik heb zo m'n bedenkingen bij de foto's van iwanius na schalke had ie ajax gebakjes welke rotterdamse banketbakker maakt die in godsnaamquote:
Nee, was niet in Lyon. Kan ook moeilijk als ik zeg in het centraal Feyenoord topic te hebben gezien hoe de Rotterdamse cafés vol zaten met stadsgenoten die naar Lyon-Ajax keken.quote:
Que?quote:
jammer, anders hadden we samen kunnen acclimatiseren.quote:
Nicequote:Op zaterdag 13 mei 2017 15:31 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Broodje tunamelt
Broodje met ei, tonijnsalade, tomaatjes en gesmolten kaas.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op zaterdag 13 mei 2017 19:05 schreef Tem het volgende:
Vanavond weer eens paella gemaakt. Was lekkerZo zo! Indrukwekkend! Alleen seafood of ook konijn? Of kip?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl
Alleen wat chorizo (niet traditioneel, I know maar vind het gewoon lekker) en voor de rest seafood inderdaad. Als ik het in huis heb doe ik er nog wel eens een kippenbout of kippendij bij.quote:Op zaterdag 13 mei 2017 19:19 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Zo zo! Indrukwekkend! Alleen seafood of ook konijn? Of kip?
Ik vind alle varianten wel iets hebben. Heb niet echt een voorkeur. Zolang er maar seafood in zit.quote:Op zaterdag 13 mei 2017 20:25 schreef Tem het volgende:
[..]
Alleen wat chorizo (niet traditioneel, I know maar vind het gewoon lekker) en voor de rest seafood inderdaad. Als ik het in huis heb doe ik er nog wel eens een kippenbout of kippendij bij.
Dat heb ik ook inderdaad. Seafood is wel essentieelquote:Op zaterdag 13 mei 2017 20:33 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik vind alle varianten wel iets hebben. Heb niet echt een voorkeur. Zolang er maar seafood in zit.
zit er goed uit ....quote:Op zaterdag 13 mei 2017 15:31 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Broodje tunamelt
Broodje met ei, tonijnsalade, tomaatjes en gesmolten kaas.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |