abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL dinsdag 25 april 2017 @ 16:33:52 #1
147316 crew  DJMO
#trut
pi_170479602
Welkom in het Peutertopic!!

Een lijst met de verjaardagen van veel OUD-users en hun kindjes vind je op de Fok!wiki: http://wiki.fok.nl/index.php/Ouder%28s%29_Kalender

Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
pi_170489028
Ha, dank voor de herkenning en tips v.w.b. de avondspitsmarathon in je eentje doen! Eerder eten heb ik vandaag gedaan, 17:00 sharp stond het eten op tafel :7 . De snijbonen zaten uiteindelijk toch weer op de schuifpui en Tas heeft nu de vaardigheid "lanceer het door de kamer als het geen vlees is" ook behoorlijk onder de knie (die kan ik in Oei Ik Groei nergens vinden, welke sprong is dat :+ ? ) . Maar het gaf me wél rust dat ik zelf niet iets naar binnen hoefde te proppen tussen het peuteropdestoelhouden en dreumesvoeren door. Ik heb volstrekt relaxed met lief gegeten, weliswaar om 20:00, maar ach. De kindjes lagen gebadderd in bed en ik heb zowaar een O+ warm bord eten O+ naar binnen. That's a first in tijden, eigenlijk.

Het van tevoren afspreken met Annie dat ze als ze van tafel gaat ook niet meer te eten krijgt wil ik wel proberen, eerst maar even met lief overleggen want ik wil daar dan wel 1 lijn in trekken. Ik denk namelijk dat ze dat helemaal niet erg vindt want het avondeten interesseert haar gewoon niet zo. Het toetje, daarentegen... daar zou ze dan wel voor terugkomen, gok ik :P . Geef je dat dan wel Always? Of ook niet?
pi_170489082
Wel een mooie trouwens vanavond. Met z'n tweeën in bad. Tas spettert alles (echt ALLES) (ik denk dat zelfs de buurman die in de tuin bezig was nat was) onder. Annie: "Tas, wat maak je alles mooi nat! Ik vind het mooi! Wat goed van jou! Goedzo!" . Misschien voeden we toch iets te positief op hier :') .
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL dinsdag 25 april 2017 @ 22:58:49 #4
147316 crew  DJMO
#trut
pi_170489296
Razz: nou zijn die van mij al wat ouder, maar zonder eten van tafel af is per definitie géén toetje hier. Anders is het de hele maaltijd klieren, en toetje smikkelen. Ik ben niet gek natuurlijk ;)
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
pi_170489637
De hele maaltijd klieren houdt hier in dat er gewoon geen honger is. Of dat het niet lekker (genoeg) is. Toetje eten we altijd, ik heb mijn daily fix chocoladevla gewoon echt nodig weetje.

Als ik alleen ben met de jongens maak ik het mezelf zo makkelijk mogelijk. Eten maak ik het liefst smiddags al, als ik me heel gestresst voel halen we patat en/of sushi. Want sushi O+
pi_170490082
Ik heb er maar 1, maar die krijgt als hij honger heeft voor het eten op tafel staat gewoon brood of rauwkost. Dat zit er dan maar vast in, denk ik dan. Ik probeer bij niet willen eten wel om te kopen met hapje-groente-dan-hapje-vlees, maar lukt dat niet, ook goed. Hij moet wel aan tafel blijven en krijgt altijd een toetje als hij wil (meestal fruit). Iedereen toetje op = van tafel.
En ik kook vaak tijdens het middagslaapje.
  woensdag 26 april 2017 @ 06:18:37 #7
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_170492013
@razz: nee, van tafel gaan is geen trek, dus ook geen toetje. Dan is de maaltijd afgelopen.
Wel trek maar het niet lekker vinden betekent nl dat er geproeft moet worden (uitspugen mag) en dat er dan een backupboterham gegeten mag worden met vlees of kaas.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  woensdag 26 april 2017 @ 07:20:26 #8
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_170492118
Grappig om alle verschillen te lezen. Hier eten ze niet als ze geen honger hebben. Vaak eten ze voor het eten nog wat fruit, want honger.
Ik kan ze niet omkopen met vlees, want ze houden niet van vlees. Ze eten een braadworstje, verder wordt vlees vakkundig uitgespuugd (behalve kipnuggets of frikadel bij friet. Maar dan wel de fijngemalen kipnuggets, niet die van echte stukken kip 🙈).
Toetje eten we niet altijd. Niet altijd in huis. Maar krijgen ze soms wel als ze weinig eten. Overdag eten ze veel, dus ik maak me geen zorgen. Verder drinken ze nog steeds wat halfvolle melk voor het slapen gaan.
pi_170492352
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 23:14 schreef L-E het volgende:
De hele maaltijd klieren houdt hier in dat er gewoon geen honger is. Of dat het niet lekker (genoeg) is.
Dat dus. En ik laat ook niet dwingen om te eten. Gelukkig hebben we de hele etensellende met Thijs nu echt achter de rug en eet hij elke dag in elk geval genoeg. Koen krijgt nooit een toetje. Hij is lactoseintolerant en alternatieve toetjes vindt hij niet lekker. Hij krijgt vaak als we "van tafel" zijn een stuk fruit. Misschien is dat over 2 maanden, als hij in dit topic past en ik dus ook, wel anders.
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
pi_170492447
Razz, klinkt inderdaad als een uitdaging zo eten met z'n 3 :o Eerder eten voor hen is zo'n gek idee nog niet, mits je zelf geen berehonger hebt rond 6 natuurlijk :+

Wij maken er ook nooit een issue van als F niet wil eten. Gebeurt niet vaak dus dat maakt het ook wel makkelijker om er zo in te staan denk ik. Toetjes eten we eigenlijk nooit, grappig om te lezen dat de meeste dat wel doen! F blieft geen yoghurt dus dat maakt het besluit wel logischer ;) Soms eten we wel nog fruit na afloop, maar eigenlijk alleen als hij er zelf om vraagt.
pi_170492644
Herkenbaar hoor die avondspits. Ik probeer ook dingen voor te bereiden als de kinderen slapen overdag, soms lukt dat, meestal niet :'). Het scheelt denk ik dat baby nog niks eet. Dus ik kan hem rustig laten klooien met een paar stukken of soepstengels terwijl ik zelf ook wat naar binnen schuif. Peuter kan het prima zelf. Daarna help ik dan beide met eten/toetje. Eten na bedtijd is ook een optie maar dan zit er maar een uur tussen eten/bed voor mij oid, en ik heb die vrije tijd gewoon nodig voor mezelf. Mijn vriend is er ook nooit met kinder-eettijd, maar hij is er altijd wel precies op tijd om te helpen met de ontplofte keuken :7.
pi_170500548
Haha crump, dat is goed geregeld ^O^

De luierbroekjes van etos in maat 5 vind ik heel krap vallen, die zou R nooit uitkrijgen . Maar misschien bij Djmo wel haha.

Toetjes doen wij ook niet aan. Yoghurt eten we zelf niet en R vond het nooit lekker. Vla wel maar dat vind ik onnodig met ons Spekkie. Eten jullie 2,5 jarigen nu al goed met mes en vork? Warm eten bedoel ik dan. R eet zijn brood met een vork maar vlees of groente, spaghetti ook, alles met zijn vingers en dan proppen. Kan prima in huis, hen liever dat hij warm eten eet met groente dan niets met vork. Maar in restaurants vind ik dat lastiger. Straks weer zomervaksntie die eraan komt. Voeren doen we ook geregeld omdat we dan de groente erin krijgen. Tomaat is wel favoriet voorgerecht, stuk of 6 tomaten met wqt aromat, voer ik hem zo op. Net als Peer savonds een uur na het eten, moeten we ook voeren. Voor de tv :')
  woensdag 26 april 2017 @ 15:23:11 #13
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_170500716
Eten met mes en vork :D .. dat heb ik zelf bijkans net een jaar of 2 onder de knie ;) .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_170500756
Sjaak krijgt altijd een toetje, maar hij heeft nog nooit een ander toetje op dan Griekse yoghurt. We mixen daar zijn probiotica doorheen dus die moet hij wel eten :')

Mes en vork _O-
pi_170501274
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 15:23 schreef AwayTL het volgende:
Eten met mes en vork :D .. dat heb ik zelf bijkans net een jaar of 2 onder de knie ;) .
:D

Sticker kan het wel, doet het soms keurig. En soms smeert hij het eten over zichzelf heen alsof hij 1 is, lolligheid. Maar vier (!) is natuurlijk wel al flink groter dan 2,5 :)
  woensdag 26 april 2017 @ 15:51:27 #16
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_170501302
Mes én vork gaat nog niet zo soepel, maar met 1 van de 2 gaat wel. Mes als ze iets gaat snijden, dan houdt ze het stukje vlees of vis gewoon met haar hand vast :P

Thuis eet ze vaak met haar handen, maar ergens anders eet ze wel met bestek.

Wij eten eigenlijk nooit toetjes. Ze mag wel altijd yoghurt na, maar sinds een half jaar hoeft ze eigenlijk nooit meer. Vla, danoontje of yoghurt met een smaakje lust ze niet.
En als ze geen avondeten wil mag ze altijd rauwkost of fruit. Maar eigenlijk eet ze altijd wel avondeten. Ze begint altijd met te zeggen dat ze geen avondeten wil en dat ze iets anders wil. Dan zeg ik altijd dat ze niet hoeft te eten en vraag ik of ze tomaatjes oid wil. Als we eenmaal aan het avondeten zitten eet ze eigenlijk altijd prima. Een enkele keer lust ze iets echt niet en zou ze best een boterham mogen, maar dan kiest ze meestal toch voor rauwkost en extra fruit.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_170501823
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 22:50 schreef Razztwizzle het volgende:
Wel een mooie trouwens vanavond. Met z'n tweeën in bad. Tas spettert alles (echt ALLES) (ik denk dat zelfs de buurman die in de tuin bezig was nat was) onder. Annie: "Tas, wat maak je alles mooi nat! Ik vind het mooi! Wat goed van jou! Goedzo!" . Misschien voeden we toch iets te positief op hier :') .
Mwah dat kan ze ook van haar sofenspeelzaal hebben gok ik zo :P
Kwak
pi_170501948
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 15:14 schreef Hilmo het volgende:
Haha crump, dat is goed geregeld ^O^

De luierbroekjes van etos in maat 5 vind ik heel krap vallen, die zou R nooit uitkrijgen . Maar misschien bij Djmo wel haha.

Toetjes doen wij ook niet aan. Yoghurt eten we zelf niet en R vond het nooit lekker. Vla wel maar dat vind ik onnodig met ons Spekkie. Eten jullie 2,5 jarigen nu al goed met mes en vork? Warm eten bedoel ik dan. R eet zijn brood met een vork maar vlees of groente, spaghetti ook, alles met zijn vingers en dan proppen. Kan prima in huis, hen liever dat hij warm eten eet met groente dan niets met vork. Maar in restaurants vind ik dat lastiger. Straks weer zomervaksntie die eraan komt. Voeren doen we ook geregeld omdat we dan de groente erin krijgen. Tomaat is wel favoriet voorgerecht, stuk of 6 tomaten met wqt aromat, voer ik hem zo op. Net als Peer savonds een uur na het eten, moeten we ook voeren. Voor de tv :')
Brood wordt bij ons sowieso niet met mes en vork gegeten, dat vond ik vroeger bij vriendinnetjes al zo bespottelijk. Gewoon boterham doormidden met beleg erop. Dat eet hij uit t vuistje.

Avondeten wil hij graag met een vork eten. Komt neer op stukje eten naast zijn bord op tafel leggen en de vork erin prikken _O- lepel gaat wel goed, en hij wil ook snijden tegenwoordig en smeren. Maar ik geneer me er niet voor als hij met zijn handen eet hoor, hij is twee!

(En misschien heb ik hem geleerd op met zijn mond gemorste vla enzo van de tafel te eten. Slurp. Misschien :@ )
Kwak
  woensdag 26 april 2017 @ 16:35:40 #19
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_170502314
Ach kwak, de mijne kruipt zelfs over de tafel heen om andermans vla op te likken.

Dat heeft hij niet van mij, maar van de kleuter.

(Het is dus niet zo gek ;) :) )

[ Bericht 44% gewijzigd door AwayTL op 26-04-2017 16:42:18 ]
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_170502386
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 16:35 schreef AwayTL het volgende:
Ach kwak, de mijne kruipt zelfs over de tafel heen om andermans vla op te likken.

Dat heeft hij niet van mij, maar van de kleuter.
Ik vond t wel handig :@ :+
Kwak
  woensdag 26 april 2017 @ 16:46:18 #21
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_170502564
Hier brood ook gewoon met de handen. Avond eten willen ze wel een vork of lepel bij, maar de handen worden ook genoeg gebruikt.
  woensdag 26 april 2017 @ 16:50:41 #22
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_170502658
Toetje doen we soms, wel soms niet, ligt er aan of we 't in huis hebben. En soms hebben we er geen zin in of is het al laat (we eten altijd pas laat). Een toetje vind ik verder los staan van het avondeten, dus we eten dat gewoon ongeacht hoe de maaltijd ging.
Kuiken eet altijd met een lepel, dat vind ik prima voor nu. Met z'n handen wil hij niet, want dan krijgt hij vieze handen :'). Vingerverf is ook nooit een succes geweest hier.
KuikenGuppy
pi_170502986
Eten met z'n handen vind F ook prima. Een vork gebruikt hij ook wel.

Wat F echt enorm vies vindt zijn haren; hij wordt echt panisch als er een haar aan z'n handen zit :') Echt superhandig met al die haaruitval van mij :+
pi_170504128
I kan best aardig met mes en vork eten (maar dan weer niet zonder een hand vast te houden van de stoeprand stappen bijvoorbeeld :')), al gebruikt hij meestal alleen de vork.
Zolang het eten niet door het restaurant gekeild wordt, zou ik me er echt niet druk om maken of hij met zijn handen eet, Hilmo.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_170505152
Ik kan zelf niet eens netjes met mes en vork eten..... :D

Wij hebben gisteren nog met B in een restaurant gegeten, we eten een stuk sneller en het is minder relaxt uiteraard maar hij vindt het zo leuk. Gewoon in een simpel pasta/pizza restaurant overigens. Is naast het KDV en zeker voor de prijs lekker. Hij nam uiteraard pizza en die moet je met je handen eten vind ik.

Vandaag met 2 peuters en 1 jochie van 6 zowel aan de lunch als diner gezeten thuis. Mijn nichtje en neefje waren er de hele dag. Gezellig! Al vindt B delen dan wel lastig, delen van aandacht en speelgoed. Eten ging prima, zo goed dat we al zeiden voortaan altijd met zijn allen eten dat eten ze A. netjes en B Best veel.
pi_170505419
Onze jongens eten met een vork of lepel mes hoeft van mij echt nog niet
pi_170505496
Bloemen, voor ons, omdat Elva O+

Ik huil een beetje nu O+ Dankjewel Fok!
pi_170505852
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 19:27 schreef L-E het volgende:
Bloemen, voor ons, omdat Elva O+

Ik huil een beetje nu O+ Dankjewel Fok!
O+
  woensdag 26 april 2017 @ 19:46:42 #29
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_170505968
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 19:27 schreef L-E het volgende:
Bloemen, voor ons, omdat Elva O+

Ik huil een beetje nu O+ Dankjewel Fok!
:*
  woensdag 26 april 2017 @ 20:20:18 #30
409579 LuDann
All the way
pi_170506797
O+
pi_170506861
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 19:27 schreef L-E het volgende:
Bloemen, voor ons, omdat Elva O+

Ik huil een beetje nu O+ Dankjewel Fok!
:*
pi_170506983
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 19:27 schreef L-E het volgende:
Bloemen, voor ons, omdat Elva O+

Ik huil een beetje nu O+ Dankjewel Fok!
:*
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  woensdag 26 april 2017 @ 20:37:04 #33
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_170507231
O+
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_170507504
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 19:27 schreef L-E het volgende:
Bloemen, voor ons, omdat Elva O+

Ik huil een beetje nu O+ Dankjewel Fok!
:*
pi_170508249
LE :*

Ze had verdorie gewoon in dit topic tussen de andere peuters gehoord. Ik denk aan jullie.
  woensdag 26 april 2017 @ 23:18:14 #36
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_170511389
quote:
1s.gif Op woensdag 26 april 2017 21:12 schreef Razztwizzle het volgende:
LE :*

Ze had verdorie gewoon in dit topic tussen de andere peuters gehoord. Ik denk aan jullie.
Dit!

L-E :*.
KuikenGuppy
pi_170513698
Wat lief!
💛
Ze wordt gewoon echt nooit vergeten 💛
pi_170514270
Lieve L-E wat is het toch oneerlijk. :*
pi_170514866
wat een lieve actie! Elva word op fok! nooit vergeten.

zijn jullie peuters ook zo enthousiast? Saar gaat straks spelletjes doen op t dorpsplein en is al de hele morgen hyper! :')

fijne koningsdag allemaal

S. 2014
J. 2016
pi_170514882
quote:
1s.gif Op woensdag 26 april 2017 21:12 schreef Razztwizzle het volgende:
LE :*

Ze had verdorie gewoon in dit topic tussen de andere peuters gehoord. Ik denk aan jullie.
Psies dit!
:*
pi_170514906
quote:
1s.gif Op donderdag 27 april 2017 09:24 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

zijn jullie peuters ook zo enthousiast? Saar gaat straks spelletjes doen op t dorpsplein en is al de hele morgen hyper! :')

fijne koningsdag allemaal

[ link | afbeelding ]
Nee. Ze is net wakker en het regent hier :')
Ga straks wel ff in het winkelcentrum kijken.
Ze wil eigenlijk naar de kinderboerderij, maar die is dicht vandaag oO<
pi_170515805
Mijn peuter weet niet wat een koning is maar vond het bijzonder interessant dat hij jarig is. Ze zei "Ik ben ook jarig. Ik word óók bijna drie! {insert onhandig geklungel met drie vingers opsteken}" :') .

Wij doen lekker niks vandaag. Door mijn moeders voorzitterschap van de plaatselijke Oranjevereniging heb ik voor de rest van mijn leven genoeg verplichte oranje vlaggetjes, fanfareoptochten, aubades, kinderzangen, oudhollandse spelletjes en lampionoptochten meegemaakt w/ .
  donderdag 27 april 2017 @ 11:08:54 #43
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_170516012
Ik heb vanmorgen hardgelopen. Nou ja hard.... Ik ben net begonnen en net 30+ kilo teveel is er nog niet zo makkelijk.
Verder geen koningsfestiviteiten hier. We gaan waarschijnlijk met de meiden naar schoonvader. Kunnen ze lekker in de tuin spelen. Die heeft een compleet bos achter zijn huis. Wel even omkleden, want een witte legging en een licht roze jurkje zijn niet zo'n goed idee dan 😂. Maar J kwam pas met dat idee toen ik ze al aangekleed had.
pi_170516252
quote:
1s.gif Op donderdag 27 april 2017 10:54 schreef Razztwizzle het volgende:
Mijn peuter weet niet wat een koning is maar vond het bijzonder interessant dat hij jarig is. Ze zei "Ik ben ook jarig. Ik word óók bijna drie! {insert onhandig geklungel met drie vingers opsteken}" :') .

Wij doen lekker niks vandaag. Door mijn moeders voorzitterschap van de plaatselijke Oranjevereniging heb ik voor de rest van mijn leven genoeg verplichte oranje vlaggetjes, fanfareoptochten, aubades, kinderzangen, oudhollandse spelletjes en lampionoptochten meegemaakt w/ .
Oh dat kan ik me voorstellen ja... Nou wij liepen hier op t plein en saar voelde zich duidelijk niet heel fijn in alle drukte, liep een beetje verloren rond dus maar lekker een oranjegebakje gehaald en naar huis gegaan.

Saar is ook druk bezig met jarig zijn en "dlie" worden. nog maar 3.5 maand uitleggen dat ze vandaag niet jarig is. :')
S. 2014
J. 2016
pi_170518147
Wij hebben een rondje over de vrijmarkt gedaan in het centrum. I was helemaal onder de indruk, hij vond het zo gek. :D.
Wel een goede buit: driewieler, puzzel, Bambino Loco (basisdoos plus zes boekjes voor maar ¤3, en het ziet er nog supernetjes uit!) en een duplotijger. *O*.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_170519633
Wij stonden vanmorgen op de kindermarkt, met Sjaak en oma. Sjaak heeft bij de buren op het kleed met al hun speelgoed zitten spelen, door het park gerend en in de speeltuin gespeeld. Hij heeft het 4 uur vol gehouden, geweldig!

Wat zijn Saar en James groot geworden! Wow!!
pi_170519815
Lucas is een dagje bij opa & oma, ik durfde mijn eerste gipsloze dag niet alleen met 'm door te brengen :{ Hoop dat mijn hand gauw weer gewoon de oude is en ik mijn moederrol weer wat meer kan vervullen. Dit voelt knap ruk, al weken |:(

Geen koningsdagdingen hier verder, J werkt en ik beperk me tot een boodschappenrondje en netflixmarathon O+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_170520925
Echt balen van je hand JM, geen pijn nu het gips eraf is?

Wij een fijn rondje vrijmarkt achter de rug. We hadden B een eigen portemonnee met wat geld gegeven en daar mocht ie van kopen wat ie wilde. Auto's, auto's en auto's _O- Hij zocht ze zelf uit en vroeg ook zelf steeds 'Hoeveel kost dit?' en die blauwe ogen zorgden ervoor dat bijna alles 20 cent kostte. Hij was wel enorm kieskeurig, leuk om te zien.

En zelf nog de Playmobil camping op de kop getikt voor ¤5, die wilde ik al zo lang (hoezo voor B?)

Nu even het broodnodige slaapje en zo het park in want daar zijn allerlei kinderspellen te doen. w/

Oh ja en voor wie zich afvraagt wat we vanmiddag nog meer gaan doen, wij gaan naar de Koning want die is jarig en heeft taart aldus B. ('Wanneer gaan we nou naar de Koning mama?')
  donderdag 27 april 2017 @ 15:30:39 #49
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_170521944
quote:
1s.gif Op donderdag 27 april 2017 09:27 schreef Butterflower het volgende:

[..]

Nee. Ze is net wakker en het regent hier :')
Ga straks wel ff in het winkelcentrum kijken.
Ze wil eigenlijk naar de kinderboerderij, maar die is dicht vandaag oO<
Desillusie :') na vijf minuten hadden we het wel gezien en hebben we maar boodschappen gedaan.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_170523704
Wij zijn vandaag even naar opa en oma gegaan want die wonen vlakbij het centrum dus parkeren daar ook de auto. Rondje centrum van Apeldoorn, kermis en oranjepark dat samen met het Brinkpark speciaal voor kinderen is. Nog even spelen bij opa en oma.
Echt die 3 jarige van mij is stoerder dan ik zelf ben. Ging in alles inclusief de achtbaan op de kermis en een lol! Binnenkort maar eens Julianatoren kan hij ook in de achtbaan
pi_170524300
Wij liepen met J over de vrijmarkt, hij keek rustig om zich heen vanuit de kinderwagen of vanaf papa's schouders. Puzzel en kleertjes gekocht. Daarna ging ik met hem nog naar de feesttent hier, daar stond nog een springkussen (de oranjespelletjes werden al opgeruimd toen we er kwamen) en daar was hij niet weg te slaan.
pi_170524699
Wij gingen met Annie en Tas boodschappen doen en Annie besloot dat het onderste pak van de enorme stapel met pakken luiers het allermooiste pak was.
  donderdag 27 april 2017 @ 18:54:37 #53
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_170525632
quote:
9s.gif Op donderdag 27 april 2017 18:08 schreef Razztwizzle het volgende:
Wij gingen met Annie en Tas boodschappen doen en Annie besloot dat het onderste pak van de enorme stapel met pakken luiers het allermooiste pak was.
Dat is ook echt weer een Annie stunt :D :X
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_170525930
Ik snap het wel hoor Annie. De onderste is de mooiste.

Wij hadden dus een kraampje, ean moest er optreden en sac miste duidelijk haar zus. 4uur zijn we er geweest en toch wat spul minder mee naar huis.
pi_170526404
quote:
9s.gif Op donderdag 27 april 2017 18:08 schreef Razztwizzle het volgende:
Wij gingen met Annie en Tas boodschappen doen en Annie besloot dat het onderste pak van de enorme stapel met pakken luiers het allermooiste pak was.
_O-
pi_170526997
Exode, wow dat hij op die leeftijd dat al kon, zelf zo met geld omgaan _O_ Wel goede manier, al denk ik dat dat bij ons pas over een paar jaar handig zou zijn.

Oh neeee Annie hahahah.

Wij zijn in Leeuwarden de stad in geweest. 's Ochtends was het te doen, na een paar uur werd het te druk. Op schouders van de manlief en dat ging prima. Een gloednieuwe zandkasteel puzzel voor een euro :D Twee spellen (halli galli junior en ezeltje strekje) voor een paar euro, een miniatuur autootje en twee bakken aardbeien voor twee euro hihi. Volgend jaar maar weer eens heen. Viel me op dat er geen duplo verkocht werd.

[ Bericht 0% gewijzigd door Hilmo op 27-04-2017 20:41:22 ]
pi_170528014
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 19:08 schreef ferrari_rood het volgende:
Ik snap het wel hoor Annie. De onderste is de mooiste.

Wij hadden dus een kraampje, ean moest er optreden en sac miste duidelijk haar zus. 4uur zijn we er geweest en toch wat spul minder mee naar huis.
Ach, dat kun je hier in V&A dan weer kwijt :7 .
Wel respect voor de kraampjeskleumers. Ze stonden hier op een verwaaid plein te bibberen.
pi_170528095
Het was ook best koud om 09:00 gelukkig wel droog en zelfs wat zon.
pi_170531367
quote:
1s.gif Op donderdag 27 april 2017 15:30 schreef Chanty het volgende:

[..]

Desillusie :') na vijf minuten hadden we het wel gezien en hebben we maar boodschappen gedaan.
Inderdaad ja! Wat een zooi hebben mensen toch! :')
Ze heeft zich nog even kunnen vermaken op het springkussen en in de draaimolen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
geen idee waarom die foto's op hun kant staan, hoofd naar links of scherm naar rechts draaien oO<
pi_170542515
BF, wat is ze gegroeid ook zeg! Ze kijkt er heel trots bij. O+ . Ik had dit jaar niet de energie om de vrijmarkt goed af te struinen, maar anders vind ik dat echt fantastisch. Heb nog wel een Dr.Seuss boekje kunnen scoren. O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170543088
Het ligt ook wel per stad/dorp wat je op de vrijmarkt aantreft.

Hier zag ik veel hetzelfde. De koekjestrommel van fp tig keer. Veel dezelfde spellen. Veel kinderen in dezelfde leeftijd.
  vrijdag 28 april 2017 @ 15:14:54 #62
73386 Fazz
onderweg
pi_170543800
Ze wordt groot BF O+

Wat tof Exode dat B al zelf onderhandeld :D

Annie en de luiers _O-

Hier is er met 5 mei vrijmarkt, kijken wat we dan kunnen scoren 8-)
Gisteren is vriend met F op pad geweest, er waren springkussens en live muziek. De foto's waren leuk, ik zat ondertussen met baby aan de tet op de bank :P Volgend jaar ga ik weer mee :+
  vrijdag 28 april 2017 @ 16:41:42 #63
335643 faptist
Maakt fouten
pi_170545821
quote:
0s.gif Op donderdag 27 april 2017 22:06 schreef Butterflower het volgende:

[..]

Inderdaad ja! Wat een zooi hebben mensen toch! :')
Ze heeft zich nog even kunnen vermaken op het springkussen en in de draaimolen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
geen idee waarom die foto's op hun kant staan, hoofd naar links of scherm naar rechts draaien oO<
Haha, welke spuiter heeft het bedacht om die olifant een blanke huidskleur te geven? Het lijkt net alsof het jongetje op een bloot dik mens zit. Ik heb echt 2 keer moeten kijken :D

Ro scoorde gisteren een Nijntje kapstok en liep dwars door de mensenmassa met haar buit. Daarna hebben we voor het eerst in maaaaanden weer eens gedragen en hield ze dat 3 uur vol. 3 (!) uur waarvan ze dik een uur heeft geslapen.
Ik heb er zo van genoten.
Tijdens het avondeten besloten we naar guardians of the galaxy te gaan. Alles snel geregeld. Oppas. Avondeten. Luiercheck. Ro naar de oppas brengen. Snel terug naar de stad en de bios.. We zijn op 5 min van de bios en toen werd ik gebeld door mn schoonvader. Bleek Ro alles onder te kotsen :'(
Daar ging mijn avondje. (gek is dat eigenlijk. Onuitgesproken, maar meteen is duidelijk dat ik terug ga.) Wij genoten dus van een avondje op de bank op een prinses-op-de-erwt-bed van handdoeken om het af te sluiten in bad. Gelukkig voelt ze zich vandaag stukken beter. Ze is heerlijk aan het spelen met haar nieuwe speelgoed.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_170546758
hier heeft peuter ook onderhandeld over een autootje met een kleuterverkoper en dat was heel grappig:
ik zei dat peuter moest vragen hoe duur t was.
verkoper: 50 cent
peuter: een euro? (snapt nog niks van geld)
verkoper: nee, 50 cent!
peuter: oke, euro!
verkoper: neehee, 20 cent!
en dat dan nog n paar keer, waarbij de verkoopprijs fluctueerde tussen 10 cent en vijftig cent...
we hebben peuter maar met 50 cent laten betalen..
verder een leuk spel voor ons en rolschaatsen voor onze kleuter.. geslaagd dus!
L
pi_170548315
Ah faptist, wat sneu van het onderkotsen. Leuke foto van de Vrijmarkt buit.
_O- watmoetikkiezen! B snapte er ook niets van als hij geld terugkreeg. Zo van dat is leuk, ik heb speelgoed en krijg geld toe.

Wij hadden vandaag ook een actie, vanochtend met een boedelbak achter de auto een uur naar een winkel gereden waar we een erg leuke kast hadden gezien. Daar ter plekke waren we nog steeds verliefd op de kast dus hup die boedelbak in. De mannen van de winkel deden dat vrij snel en met zo'n hondje.
Kwamen we thuis, echt geen beweging kregen we in die kast in de boedelbak. Uiteindelijk heeft de schuin overbuurman, de buurman van 10 deuren verderop en een man die voorbij kwam lopen dat ding samen met ons naar binnen gesjouwd. Loodzwaar! Dan komt het wel goed uit dat we 2 vrouwen zijn.... :@ we hebben niet eens om hulp hoeven vragen.
Maar goed hij staat...alleen jammer dat ons huis scheef is....dus vanavond gaat mijn vrouw knutselen om de kast waterpas te krijgen.
pi_170562038
hahaha, wel handig die behulpzame buurmannen!
pi_170563576
Bij een kluszaak kun je van die 'wedges' kopen die je onder meubels kunt schuiven om ze waterpas te maken. Zo gepiept!
pi_170564414
Crump, die hadden we inderdaad gezien. Het zijn alleen ronde poten en net onder de 2 poten aan de voorzijde moet iets onder. Als het uitsteekt vind ik dat niet mooi en ik haal er gegarandeerd mijn tenen aan open. Mijn vrouw is nu hardhouten latjes op maat aan het zagen.
pi_170565344
Je breekt die dingen gewoon af, wat je niet nodig hebt, toch? Hier staan ze er onzichtbaar onder iig, ook aan de voorkant. Maar als je het prachtig in hardhout kan klussen is het ws mooier.
pi_170565399
Wij stoppen altijd van die ronde viltjes eronder, net zoveel tot het recht staat. Die blijven goed op hun plek zitten :)
pi_170572014
Gelukt hoor! Hardhout op maat gezaagd, ziet er niets van :) alleen jammer dat de kast waterpas staat maar de muren niet, hihi. En we hebben een grote Ixxi opgehangen. Zo blij, het is nu echt ons huis nu er ook foto's hangen.
pi_170572232
En on topic ;) vanochtend naar het Nijntje museum geweest en gaan lunchen in de stad met B. Erg gezellig! Mooi om te zien hoe hij alles in zich opneemt en na te zijn ontdooit zich zo goed vermaakt. Voor een lunchplek met peuter in Utrecht: Jozef aan de Mariaplaats. Met speelhoek maar vooral leuk en gezellig en met kinderkaart met oa boterhammen pindakaas.
pi_170573621
Klinkt leuk exode! Ik wil ook weer eens op pad met alleen Annie. Nu ze tegelijk slapen en tegelijk wakker zijn schiet ze er qua aandacht wel eens bij in met al dat stuntgedrag van haar broertje :@ . Ik dacht alleen dat het Nijntjemuseum heel druk was, of viel dat mee?

Hier is de dreumespeuterspeelgoedoorlog echt losgebarsten. Als Annie ergens mee speelt wil Tas het, en als ik hem dan met iets heb afgeleid wil Annie juist dáár weer mee spelen. Dit gaat vast nog wat jaartjes duren gok ik :') .
pi_170578522
Zet de cd met 'saaaaamen delen schatjes' maar op repeat Razz :X
Wij willen binnenkort ook naar Nijntje, wat qua drukte scheelt (hoop ik) is dat wij niet aan vakanties gebonden zijn.

Gipsupdate: sinds woensdag gipsloos *O* Het valt me enorm mee hoe mijn hand er aan toe is, nog wel wat stijf, pijn op de plek van de pinnen (níet stoten :{w }) ;( ) en mijn pols is snel moe (ik draag af en toe een brace voor steun). Ik kan weer zelf douchen! En autorijden! En zo nog heel veel dingen, behalve met Lucas eigenlijk :') Die blijft te onvoorspelbaar en voor veel dingen met kleren en luiers moet je best kracht zetten en dat kan/mag gewoon nog niet.

We hebben gister een nieuw bed voor hem in elkaar gezet w/ J en hij hebben samen het kluswerk gedaan en we hebben samen bij Ikea het beddengoed uitgekozen O+ (Met auto's! En kekkers, sjavers, boten en motors *O* En een andere met diertjes).
Het bedritueel duurde wat langer dan gebruikelijk (maar de dag verliep sowieso al wat stroef, peuterpubertechnisch :+ ) maar toen hij eenmaal sliep (na maar 1x uit bed klimmen) sliep hij door tot 6.15 (en dat is these days helaasch een erg normale tijd ;( ) Even bij 'm geweest en nu ligt hij nog in bed te babbelen.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_170578559
Razz het kan druk zijn maar ze hebben wel een maxaantal bezoekers per tijdsslot. Dat scheelt. Het is erg leuk.

Wij zijn nu al twee weken in NL en O is dua continue bij haar broertje. Vindt ze leuk op zich, maar heel soms lukt het om even iets samen te doen. Dan glundert ze helemaal: alleen wij twee?! Vraagt ze dan 10x 😍
pi_170578563
Fijn dat het meevalt met je pols!

Wij hebben voor het uit bed komen een zazu schaap. En langzaam draai ik de tijd op dat ze in bed moeten blijven.
Helaas afgelopen 2 dagen hebben ze met z'n tweeën bedacht zoek het maar uit met je schaap dus zitten nu verplicht boekje te lezen tot schaap wakker is -O-
pi_170578599
Room, komen jullie nog hier in de buurt? ik herinner me vaag iets van volgende-keer-foto's :s)

Goitske zo'n schaap heeft dus potentie? Ook al voor een 2 1/2-jarige?

Lucas kwam om 6.45 naar ons toe lopen, best ok zo. Hoewel een tijdje later ook best zou mogen :+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_170578611
quote:
0s.gif Op zondag 30 april 2017 07:24 schreef JufMariska het volgende:
Room, komen jullie nog hier in de buurt? ik herinner me vaag iets van volgende-keer-foto's :s)

Goitske zo'n schaap heeft dus potentie? Ook al voor een 2 1/2-jarige?

Lucas kwam om 6.45 naar ons toe lopen, best ok zo. Hoewel een tijdje later ook best zou mogen :+
Jan heeft hem vanaf 2 jaar 3 maanden een paar maanden later begreep hij het concept wel. Hij is nu 4 en komt meestal pas zijn bed uit als schaap wakker is.
Teun is nu net 3 en gaat hem ook krijgen. Was tot nu toe niet nodig omdat hij altijd pas zijn bed uit kwam als Jan wakker was maar nu dus wel nodig. Hij snapt het concept schaapje ook
pi_170578731
quote:
1s.gif Op zaterdag 29 april 2017 22:13 schreef Razztwizzle het volgende:
Klinkt leuk exode! Ik wil ook weer eens op pad met alleen Annie. Nu ze tegelijk slapen en tegelijk wakker zijn schiet ze er qua aandacht wel eens bij in met al dat stuntgedrag van haar broertje :@ . Ik dacht alleen dat het Nijntjemuseum heel druk was, of viel dat mee?
Misschien wat verder weg voor je, maar het kinderboekenmuseum in DH is ook ontzettend leuk. Je kunt er een treinreisje van maken, want het ligt praktisch naast het station (DH Centraal).
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170578796
quote:
0s.gif Op zondag 30 april 2017 07:24 schreef JufMariska het volgende:
Room, komen jullie nog hier in de buurt? ik herinner me vaag iets van volgende-keer-foto's :s)

Goitske zo'n schaap heeft dus potentie? Ook al voor een 2 1/2-jarige?

Lucas kwam om 6.45 naar ons toe lopen, best ok zo. Hoewel een tijdje later ook best zou mogen :+
Helaas :'( We zijn in 010 nu.
pi_170579039
Razz, ik ben 2 keer met B op een doordeweekse dag geweest en nu dus op zaterdag. Wij hadden het timeslot tussen 10:00 en 10:45 binnenkomen. Het was druk maar wij liepen meteen door naar boven en daar was het nog rustig en aan het einde tegen 12:00 ging we het beginstuk af en was het daar echt rustig.

Wel viel me op dat het 'soort' bezoekers ander is. Doordeweeks veel opa's, oma's en moeders alleen met peuters. Nu waren het hele gezinnen inclusief kinderen die eigenlijk te oud zijn voor Nijntje en dat geeft een andere sfeer.

En hieronder de plaatjes bij de vorige praatjes :D De bewuste kast, de oplossing en de Ixxi. :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_170596580
Gave ixxi, exode!

Ro met de kapstok O+ Hangt-ie al?

JM gipsloos *O* Hopelijk kun je snel alles weer.

Het was een heerlijke zondag vandaag. J sliep (na enorme paniek om 23.30u) uit tot 9 (!!!), hij ging op zijn loopfiets mee naar het buurtwinkeltje (oke, terug moest ik zowel hem als de fiets dragen, maar goed) en verwonderde zich over alles wat we tegenkwamen, we hebben gewandeld in het bos en hij heeft heerlijk gespeeld met de traptractor die gratisaftehalen in onze straat stond (al kan hij nog niet bij de trappers).
Elke paal die hij tegenkomt is een tankstation en dus 'ik moet even tanken. Pssss. Klaar!' En dan loopt hij weer door O+
pi_170602562
quote:
2s.gif Op zondag 30 april 2017 07:47 schreef Franny_G het volgende:

[..]

Misschien wat verder weg voor je, maar het kinderboekenmuseum in DH is ook ontzettend leuk. Je kunt er een treinreisje van maken, want het ligt praktisch naast het station (DH Centraal).
Ook leuk! Dank voor de tip! Ik moet dat soort dingen wel echt in het weekend doen, want doordeweeks moet Tas mee. Op zich niet erg trouwens hoor, op pad met twee. Maar dat doe ik dan liever samen dan alleen :@ . Het is best een gedoe, op pad met een peuter en een dreumes.

Mooie kast exode! Bevalt het nieuwe huis?

JM gipsloos ^O^ ! Kan je binnenkort hier weer mooie foto's komen maken ;) .

Hupje wat leuk met dat tanken :D mooi die fantasie!

Hier ook veel fantasie en verhalen verzinnen, ik vind dat zo leuk. Annie kwam gisteren aan met een bus haarlak ( :X ) maar dat was geen lak, dat was haar zwaard en zij was de ridder en Tas de draak. Waar Tas het niet helemaal mee eens was want hij wilde ook de haarlak, etc. Toen moest ridder mama maar even ingrijpen :+ .
pi_170603335
leuk he, die fantasie!

ik haal elke ochtend een poes uit bed; nee, niet L mama! ik poes! Mauw!

Als kleuter boos is stormt ze woedend de trap op naar haar kamer en slaat de deur achter zich dicht. :(
Peuter doet haar nu (superschattig) na: "ik boos, mama!"(zet boos gezicht op), trekt deur achter zich dicht (lukt niet goed want kan niet goed bij de klink, soms moet ik m even helpen), stampt de trap op. als ik dan roep: doe je voorzichtig op de trap? Krijg ik een: "ja mama, tuurlijk mama, doe ik wel!" als antwoord _O-
vervolgens weet hij niet goed wat hij dan verder moet doen dus komt hij maar weer naar beneden :) . Om daarna weer een boos hoofd te trekken en weer van voren af aan te beginnen..
pi_170606967
Wmik :') :D

Annie ook al draken verslaan :D
Mama mama, ik ben ridder Lancelot van de ronde tafel!
:o euh jahoor schat :')

Jm eindelijk weer gipsloos, kom binnenkort nog je even stalken over foto's maken O+
pi_170607141
Haha wmik, ik moest er vooral om lachen dat jij hem dan moet helpen bij het sluiten van de deur. _O- .

Hupje, wat schattig zeg, met dat tanken. O+.

Hier begint de fantasie ook wel te komen, maar nog niet in de vorm van draken en ridders. :D. Ik denk ook niet dat hij weet wat dat zijn. De laatste hit in fantasiespeelland is je knuffels in een koffertje doen en doen alsof je naar het werk gaat. Ik heb hem daarbij wel even verteld dat we elkaar altijd een kusje geven bij afscheid en thuiskomst, dus ik krijg heel veel kusjes. 8-) .

I is er trouwens van overtuigd dat hij een meisje is. Als we iets zeggen in de trant van 'wat een grote jongen ben je toch!' wordt hij boos en gaat hij roepen dat hij geen jongen wil zijn, maar een meisje. Ok. :+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_170607583
Ha, die hebben we hier ook ja :D . IK BEN EEN JOMMETJE! Of gewoon, op een echte juffentoon (van wie zou ze het hebben.. ) "Neehee mama.. ik ben niet een meisje.. ik ben ANNIE..{hele diepe zucht en eyeroll}" :') .

Kusjes van I O+

Lancelot :D ja je hebt altijd baas boven baas he :7 .

En boos wegstampen met een beetje hulp, peuters zijn echt briljant :D . Ik word wel vaak 'boos' nagedaan hier. "Nee Tas.. niet aan mijn Duplo.. nu is het écht klaar! Ik ben nu ECHT beetje boos op jou! Jij moet op de gang!" .. :@ kuch.
pi_170607588
wmik, oh ik zie het gewoon voor me O+ _O- Heerlijk.....
Hihi, die I.
En die fantasie bij Razz, met haarlak, ik vind het creatief.

En ons nieuwe huis bevalt enorm goed. Het voelt zo fijn en gezellig en en en. We zijn blij met de stap en voelen ons echt thuis. Voor B is het ook enorm soepel gegaan, de eerste week vroeg ie af en toe naar het oude huis maar dat is echt volledig weg. De speelkamer is wel echt een uitvinding, natuurlijk ligt de woonkamer nog steeds regelmatig bezaaid met speelgoed maar het ruimt makkelijk op en het is echt onze woonkamer nu ipv die van B met ergens wat plek voor ons.
Ook wel extra fijn omdat we in ons oude huis halve oplossingen hadden omdat we wisten dat we wilden verhuizen. We zijn hier echt op 0 beginnen met meubels etc.
  maandag 1 mei 2017 @ 14:28:38 #89
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_170608304
Over ridders en draken al ja :D _O- en dat met een bus haarlak :D Nee zover gaat het hier nog niet. Wel moest zijn knuffelpoesje laatst mee naar beneden want "Poesje niet moe, wil nie slape". Dus poesje kwam met papa mee naar beneden waarna ik een hele serie foto's gemaakt heb om Lucas de volgende dag te laten zien: poesje aan het eten, poesje op schoot, poesje op de krabpaal etc. Hij vond het prachtig :D

WMIK dat belooft wat voor de puberteit :+ :D

Exode fijn dat het verhuizen zo soepel is verlopen :)
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_170610649
Iemand een rol behang over?

:X |:(
  maandag 1 mei 2017 @ 16:15:23 #91
149959 SQ
snelle trees
pi_170610662
quote:
1s.gif Op maandag 1 mei 2017 16:14 schreef BlueEyes het volgende:
Iemand een rol behang over?

:X |:(
nee sorry. Die heb ik zelf nodig.
disclaimer
pi_170610690
Ductape dan?
pi_170610738
Succes be. Bij mij zijn ze vandaag best heel lief. Maar gisteren was het weer veel gehuil. Vandaag flink laten bewegen in de speeltuin en nu mag de een even op de I-pad en de ander kijkt tv :@
pi_170610765
Wmik herkenbaar kleuter loopt huilend naar boven. Peuter gaat met d'r armen over elkaar staan al schreeuwend ik ben nu heel erg boos. Stampvoet en al EH EH roepend.
  maandag 1 mei 2017 @ 16:24:01 #95
149959 SQ
snelle trees
pi_170610845
quote:
0s.gif Op maandag 1 mei 2017 16:18 schreef ferrari_rood het volgende:
Succes be. Bij mij zijn ze vandaag best heel lief. Maar gisteren was het weer veel gehuil. Vandaag flink laten bewegen in de speeltuin en nu mag de een even op de I-pad en de ander kijkt tv :@
waarom nou de :@?
Mijn kind kijkt elke dag tv en Ipad hoor :D of faal ik nu?
disclaimer
pi_170610906
Echt ik kan best veel hebben, maar ik heb J al 2 keer tot brullen gehad omdat hij haar sloeg, de katten (sukkels 1e klas) hebben de hele dag al geen leven en hoor ik steeds mekkeren want dan trekt hij weer aan een staart of poot.
En alles wat ik met hem doe is na 5 minuten al klaar en dan is het op naar het volgende.
Om vervolgens drama te schoppen omdat er opgeruimd moet worden van me en de tv of tablet niet aan mogen.

En tv en tablet mogen even niet aan want dan zit hij er de hele dag achter.
pi_170610908
quote:
1s.gif Op maandag 1 mei 2017 16:24 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

waarom nou de :@?
Mijn kind kijkt elke dag tv en Ipad hoor :D of faal ik nu?
Hoe durf je!? :P
Haha mijne ook. En als ik hoor wat ie allemaal ervan leert en opsteekt geloof ik niet dat het zo vreselijk is. Er is een verschil met van 7:00-19:00 tv of gewoon een paar uurtjes om eeeeven zelf iets te kunnen doen (uitgebreid opruimen, koken, slapen, foto's organiseren).
Aiden is een jongen die je anders echt constant moet bezighouden. Of elke 2 minuten opkijken omdat hij iets wilt laten zien, óf samen spelen.
Ik doe dat ook zeker maar soms even pauze.
Ik keek vroeger ook tv en geloof niet dat er veel mis met mij is. :P
En het is ook niet elke dag even veel. Een beetje gedoseerd en het ligt eraan of hij zich verder fatsoenlijk gedraagt.
Een draak ga ik niet belonen met tv. ;)
pi_170610996
#biecht: Saar kijkt ook dagelijks even tv/youtube. Dat is soms het verschil tussen complete chaos en gecontroleerde onrust. :P
S. 2014
J. 2016
pi_170611169
Hier kijken ze ook wel eens een hele dag tv. De andere dagen zijn ze buiten of spelen ze op hun kamer. Knutselen ook als ik zin heb om de teringzooi naderhand op te ruimen :')
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_170611176
#biecht: alle moeders hier maken dagelijks gebruik van schermen. Je kinderen er spastisch van willen weren lijkt me ehhh, licht hypocriet? :D
Zullen we vast stoppen met opbieden voor het begint? :Y)
pi_170611224
Ze hadden vanmorgen ook al even gekeken. Net spelletje met sac gespeeld wil ze even tekenen valt ze zo van d'r stoeltje. Tekenen weer klaar.

Hier is de kat ook vaak de klos. Hij blijft ook gewoon liggen de sul. Ze wil hem vooral aaien maar als hij wegloopt trekt ze hem terug, of duwt hem tegen de grond. Het is dat ze hem echt niet op kan tillen hij is 2/3 van haar gewicht. Anders zou ze er echt mee rond gaan lopen. Kat nr 2 verstopt zich in de krabpaal voor d'r. Die arme oude katten van ons.
pi_170611244
De oudste heeft vorige week een playstation gekocht van haar verjaardagsgeld. Dus ook daar zit ze wel eens een ochtend/middag of dag aan vast. Als ik mee doet dat dan weer wel :') Want mama jij kan beter springen.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  maandag 1 mei 2017 @ 16:41:28 #103
149959 SQ
snelle trees
pi_170611253
Lijkt me een goede, Crumpette!
disclaimer
pi_170611560
Ik heb echt niks tegen beeldtijd hoor, dat gebeurt hier zeker wel.
Maar er zijn wat mij betreft wel grenzen aan en niet bij elke piep of dram vandaag en hij krijgt zijn zin niet dan maar mopperen daarom en dan vervolgens nog meer drama.
Misschien gevalletje pick your battles maar vandaag even niet.
pi_170611664
Ik heb wel iets tegen beeldtijd.. (voor mijn oudste althans)
Ze wordt er vervelend van! Als ze langer dan een half uur filmpje(s) heeft gekeken is ze daarna niet meer te genieten.. Af en toe zet ik ze wel achter een filmpje als ik ga koken ofzo, maar te lang is dus echt heel erg niet handig..
pi_170611909
#biecht. Maar na een drukke dag kdv ontspant ze er van. En dat vind ik ook belangrijk.

En nu staan Pim en Pom op repeat want de frummel is ziek :'(
pi_170611991
TV? Nee hoor. Mijn peuter zit gewoon de hele middag geconcentreerd puzzels te maken. Van 50 stukjes. Met een zelfgebakken broccolicakeje erbij. In haar wolzijden speelpakje. En mijn dreumes vermaakt zich prima met een beukenhouten bakje. Al úren.
  maandag 1 mei 2017 @ 17:18:07 #108
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170612090
quote:
1s.gif Op maandag 1 mei 2017 16:38 schreef Crumpette het volgende:
#biecht: alle moeders hier maken dagelijks gebruik van schermen. Je kinderen er spastisch van willen weren lijkt me ehhh, licht hypocriet? :D
Zullen we vast stoppen met opbieden voor het begint? :Y)
JAMAARDIEVANMIJDRINKTERFRISTIBIJ
Kwak
  maandag 1 mei 2017 @ 17:19:14 #109
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170612122
quote:
6s.gif Op maandag 1 mei 2017 17:13 schreef Razztwizzle het volgende:
TV? Nee hoor. Mijn peuter zit gewoon de hele middag geconcentreerd puzzels te maken. Van 50 stukjes. Met een zelfgebakken broccolicakeje erbij. In haar wolzijden speelpakje. En mijn dreumes vermaakt zich prima met een beukenhouten bakje. Al úren.
/geefnoumaartoedatzeeensynthetischrokjeaanheeft
Kwak
  maandag 1 mei 2017 @ 17:21:16 #110
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170612173
Drie op een rij!

Peuter naar de opvang
Wat een jolijt
Lekker me time
Hoestbui, diarree
Zing allemaal maar mee!
Kwak
  maandag 1 mei 2017 @ 17:24:26 #111
149959 SQ
snelle trees
pi_170612271
quote:
6s.gif Op maandag 1 mei 2017 17:13 schreef Razztwizzle het volgende:
TV? Nee hoor. Mijn peuter zit gewoon de hele middag geconcentreerd puzzels te maken. Van 50 stukjes. Met een zelfgebakken broccolicakeje erbij. In haar wolzijden speelpakje. En mijn dreumes vermaakt zich prima met een beukenhouten bakje. Al úren.
uiteraard. Met een kopje brandnetelthee.
disclaimer
pi_170612314
quote:
6s.gif Op maandag 1 mei 2017 17:13 schreef Razztwizzle het volgende:
TV? Nee hoor. Mijn peuter zit gewoon de hele middag geconcentreerd puzzels te maken. Van 50 stukjes. Met een zelfgebakken broccolicakeje erbij. In haar wolzijden speelpakje. En mijn dreumes vermaakt zich prima met een beukenhouten bakje. Al úren.
}:|
pi_170612440
quote:
6s.gif Op maandag 1 mei 2017 17:13 schreef Razztwizzle het volgende:
TV? Nee hoor. Mijn peuter zit gewoon de hele middag geconcentreerd puzzels te maken. Van 50 stukjes. Met een zelfgebakken broccolicakeje erbij. In haar wolzijden speelpakje. En mijn dreumes vermaakt zich prima met een beukenhouten bakje. Al úren.
Eeeeen ja hoor, de linksomdraaiendezurekwarkmaffia is weer van de partij. We weten allemaal dat het beter is maar er worden ook kinderen groot op andere aanpak hoor. Pff
pi_170612470
Razz....ik neem aan dat je de broccoli ook zelf gekweekt hebt toch :D

B zit as we speak Mickey Mouse te kijken. B kijkt elke dag ipad/tv en altijd Netflix. Tijdens het koken is het makkelijk en 's ochtends kijkt ie ook vaak iets.

Net zo'n leuk rondje speeltuinen gehad. Er waren veel kinderen en hij heeft gewoon erg lief gespeeld en dat terwijl hij tot dat rondje echt zo ontzettend niet leuk was. Maar dat hebben er meer vandaag lees ik.
We steken zo de open haard aan en ik heb marshmellows gekocht. *O* Leuk die meivakantie met dit weer ;)
pi_170612541
Wacht, even de deur opendoen voor de SpareRibExpress.
pi_170612561
Speeltuinen met dit weer ja :o hier giet het al de hele dag. Dagje binnen met twee mini's, DOLLETJES.
pi_170613089
Hier was het wel droog. Wel koud
  maandag 1 mei 2017 @ 18:22:19 #118
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_170613750
Spareribexpress. Dat klinkt echt als de hemel. Ik moet verhuizen denk ik :( .

Ik beloof dat ik alles in verantwoord karton in zal pakken.

Drakenboks vandaag! Frans heeft de waterpokken en hoewel het mee valt is hij wel veel sneller moe. Normaliter helpt naar buiten gaan, maar het regent al de hele dag }:| .
Fransje heeft denk ik ook -nog steeds- koppijn, wel een grote bult in ieder geval. Grote broer had hem zo al staande achterstevoren van zijn stoeltje afgeduwd. Lekker vol op zn achterhoofd op de tegels, omdat hij een keer teveel aan de kassa van het keukentje had gedrukt oid. Dat was donderdag en er zit nog steeds een bult van jewelste.

Toen Frans ooit zn voorhoofd had gestoten aan de bedrand zat de bult er ook wel een paar maand. Daar ga ik dan maar vanuit ;) .

Ik zeg niks over tv tijd :D . frans kan zn aandacht er toch niet heel lang bij houden itt tot zn broer.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_170613757
O+ jullie :*
overtollig behang mag richting Groningen. Verzendkosten neem ik graag voor mijn rekening :X
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_170613783
Ik maakte de fout om naar een speelhal te gaan vandaag. Het is nog meivakantie hier }:|

Exode, fijn van de verhuizing!
pi_170613848
quote:
0s.gif Op maandag 1 mei 2017 18:23 schreef GotC het volgende:
Ik maakte de fout om naar een speelhal te gaan vandaag. Het is nog meivakantie hier }:|

Exode, fijn van de verhuizing!
;( Saar wil ook heeel graag maar volgende week is ze de 1e. :P
S. 2014
J. 2016
pi_170613859
Die heb ik om die reden vandaag ook vermeden.

Hier hebben ze nu ruzie om de mini loco. Al is sac nu na het eten wel minder huilerig. Maar nu is ze dus aan het ruzie zoeken oh jeh
pi_170613981
quote:
0s.gif Op maandag 1 mei 2017 17:10 schreef Roomsnoes het volgende:
#biecht. Maar na een drukke dag kdv ontspant ze er van. En dat vind ik ook belangrijk.

En nu staan Pim en Pom op repeat want de frummel is ziek :'(
Aiden is ook ziek. Halve nacht wakker geweest van het hoesten. Geloof dat ik vandaag rond 1 uur de tv heb aangezet en net pas uitgeschakeld.
Net gespuugd, alleen maar gal en zn ogen staan op half 6.
Eet nu wel eindelijk een crackertje met boter. O+
pi_170614082
Als jullie Lou's kamer en aanstaande babykamer willen behangen, heb ik nog genoeg rollen om jullie kinders achter te plakken :7 hier achterlaten is wel verplicht.
pi_170614202
Ik wil nu wel de details horen over wat er precies met het behang gebeurd is. :Y) .
En even klokken allemaal hoe lang je kind per dag precies achter een beeldscherm zit he. ^O^ .

Wij waren afgelopen twee dagen weg, nog ivm de verjaardag van mijn vriend. Een nichtje heeft gisteren op I gepast, en haar vanochtend naar het kdv gebracht. I heeft ons vrolijk staan uitzwaaien, toen we 's avonds belden, vroeg ze: "Hebben jullie het gezellig?" O+ . :D . Echt zo fijn dat dit zo goed gaat.

Oh GotC, een speelhal in de vakantie. 8)7 . ;( .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170614212
Féline wil een piemel. Of ik die even kan regelen. Plassen met een piemel in je hand dan zitten op de wc :')
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
  maandag 1 mei 2017 @ 18:47:04 #127
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_170614405
Oh het zit in de lucht dus :o
O. Is echt een draak op het moment :'(
pi_170614528
Current view:
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_170614641
Sjaak kijkt nu ook tv. Twee uur geleden keek hij ook. Daar tussenin aten we en ging hij in bad. In de Ikea kreeg hij de iPad bij de lunch, want hij Wilde Persé Spelen, maar moest eerst zijn gehaktballetjes opeten van ons :N
Ikea Eindhoven op 1 mei is ook niet tof, België had een feestdag én meivakantie in Nederland.

Behang mag hier ook heen, het zal vast in de lucht hangen.
pi_170614800
Razz, hier is het de hele dag al droog.... :@ Wel enorm grijs en guur, maar geen druppel gevallen.
Ah wat ontzettend fijn Franny.
Buurman en Buurman JM O+

Ik ga even aandelen behang halen.... :D

Oh en morgen gaan mijn vrouw en ik naar het Rijksmuseum met rondleiding. Wij zijn eigenlijk geen museumtypes, maar het Rijks wil ik wel graag zien en dan vind ik een rondleiding wel zo fijn. Daarna in Amsterdam lunchen en wat rondlopen. B is op het KDV en wij zijn dus vrij. Echt zin in!
pi_170614938
quote:
0s.gif Op maandag 1 mei 2017 18:52 schreef JufMariska het volgende:
Current view:
[ afbeelding ]
Een van de favorieten hier O+
En dan zijn de prehistorische B&B, die van voor de meeste van jullie geboren zijn :D , de favoriet!
pi_170614991
I kijkt ook elke dag televisie (Netflix), maar wel alleen als ik aan het koken ben. Overdag vind ik het niet nodig. Favoriet momenteel is Peppa Pig. Ik háát Peppa Pig.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_170615020
I is op dit moment Baard aan het helpen met klussen. Ik hoor I net roepen: 'Wij zijn ECHTE MANNEN!'.

Gelukkig voeden we helemaal niet rolbevestigend op.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_170615063
Aiden is op de bank in slaap gevallen. Wel bijzonder slechte timing want:
A. Hij moest nog in bad (gezien de verkoudheid).
B. Ik moet ook slapen voordat ik naar werk ga.
:')
pi_170616672
quote:
1s.gif Op maandag 1 mei 2017 19:11 schreef DevilsAndDust het volgende:
I is op dit moment Baard aan het helpen met klussen. Ik hoor I net roepen: 'Wij zijn ECHTE MANNEN!'.

Gelukkig voeden we helemaal niet rolbevestigend op.
O+ O+

En Razz & Blue: jaaa leuk! En ook goed combineerbaar qua locaasies btw ;)
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  maandag 1 mei 2017 @ 20:14:21 #136
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_170616755
quote:
0s.gif Op maandag 1 mei 2017 18:52 schreef JufMariska het volgende:
Current view:
[ afbeelding ]
Jaaa, ate-o! Haar lievelings sinds ze 1 is :) en Pieter Post :)
Carpe diem, quam minimum credula postero.
  maandag 1 mei 2017 @ 20:20:56 #137
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_170616975
quote:
1s.gif Op maandag 1 mei 2017 16:27 schreef BlueEyes het volgende:
Echt ik kan best veel hebben, maar ik heb J al 2 keer tot brullen gehad omdat hij haar sloeg, de katten (sukkels 1e klas) hebben de hele dag al geen leven en hoor ik steeds mekkeren want dan trekt hij weer aan een staart of poot.
En alles wat ik met hem doe is na 5 minuten al klaar en dan is het op naar het volgende.
Om vervolgens drama te schoppen omdat er opgeruimd moet worden van me en de tv of tablet niet aan mogen.

En tv en tablet mogen even niet aan want dan zit hij er de hele dag achter.
Heerlijk dat soort dagen ja :') vooral met een mini erbij dan heb je helemaal het gevoel dat je handen tekort komt. Hier gaat het wel stukken beter maar op dat soort dagen ben ik echt blij als man weer thuis is. I feel you :*
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_170617744
quote:
0s.gif Op maandag 1 mei 2017 18:57 schreef MevrouwCactus het volgende:
Sjaak kijkt nu ook tv. Twee uur geleden keek hij ook. Daar tussenin aten we en ging hij in bad. In de Ikea kreeg hij de iPad bij de lunch, want hij Wilde Persé Spelen, maar moest eerst zijn gehaktballetjes opeten van ons :N
Ikea Eindhoven op 1 mei is ook niet tof, België had een feestdag én meivakantie in Nederland.

Behang mag hier ook heen, het zal vast in de lucht hangen.
Die heb ik daarom vandaag ook vermeden.
pi_170618646
We hebben hier een doorbraak in de roze-fase. I zegt ineens dat roze niet alleen haar lievelingskleur meer is. Geel en rood zijn óók heel mooi. :o . *O* . :D .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  maandag 1 mei 2017 @ 21:42:29 #140
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_170620223
Hier kijken ze ook wel eens tv. Pingu, Teletubbies, zoo straat, dokter hond. NPO Zapp extra.
Soms is het gewoon even relaxen voor ze. En voor mij ook 😇.
  maandag 1 mei 2017 @ 22:23:04 #141
73386 Fazz
onderweg
pi_170621617
draken-boks *O* Als hij z'n zin niet krijgt gaat hij slaan of gooien met wat in de buurt is :') Luisteren is ook opeens zo moeilijk, maar hij heeft geen 'stukke oren hoor' dus we hoeven niet naar de dokter.
We dachten vorige week echt dat z'n oren dicht zaten omdat hij opeens nergens meer naar luisterde :') /amateurs

Peuterfantasie O+ F was laatst op vakantie in 'Indiaan' met z'n oom en daar waren heel veel tijgers en wolven. En dat vond hij dus helemaal niet eng 8-)
pi_170621681
quote:
7s.gif Op maandag 1 mei 2017 22:23 schreef Fazzoletti het volgende:
draken-boks *O* Als hij z'n zin niet krijgt gaat hij slaan of gooien met wat in de buurt is :') Luisteren is ook opeens zo moeilijk, mar hij heeft geen 'stukke oren hoor' dus we hoeven niet naar de dokter.
We dachten vorige week echt dat z'n oren dicht zaten omdat hij opeens nergens meer naar luisterde :') /amateurs

Peuterfantasie O+ F was laatst op vakantie in 'Indiaan' met z'n oom en daar waren heel veel tijgers en wolven. En dat vond hij dus helemaal niet eng 8-)
Ik zei vorige week tegen Sarah, Volgens mij zijn jouw oren stuk, Kind helemaal over de zeik en in paniek... :')

verder herkenning O+ O+ peuterpubergalore!
S. 2014
J. 2016
  maandag 1 mei 2017 @ 22:38:01 #143
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_170622006
Die fantasie vind ik wel heel leuk. Alles in huis word gebruikt om paardje te rijden en we moeten regelmatig stil zijn omdat er een leeuw of en tijger slaapt. En 's avonds gaan we met de monsterverjager (een boemerang :')) in de kamers monster verjagen O+ O+
  maandag 1 mei 2017 @ 22:38:21 #144
171422 LadyBlack
paint it black
pi_170622014
quote:
7s.gif Op maandag 1 mei 2017 22:23 schreef Fazzoletti het volgende:
We dachten vorige week echt dat z'n oren dicht zaten omdat hij opeens nergens meer naar luisterde :') /amateurs
Dat hebben wij ook serieus wel eens gedacht omdat ze ons écht niet hoorde. Maar algauw bleek dat ze gewoon niet gestoord wenste te worden, want oh wee als ze je een onwaarheid hoorde zeggen :X
  maandag 1 mei 2017 @ 22:42:54 #145
171422 LadyBlack
paint it black
pi_170622132
En hoi! Ik kom nog even afscheid nemen met mijn altweewekennietmeerpeuter!
Heb het afgelopen jaar maar weinig meegepost wegens ehm, nogal weinig tijd voor mezelf door een plakbaby en een peuter die al 2 jaar niet meer 's middags slaapt. Tegenwoordig zit de grote op school en ligt de kleine de meeste avonden toch wel 2 uur in zn eigen bed, en heb ik dus af en toe weer wat O+ tijd voor mezelf O+ God-de-lijk.

Maarre, het is dus een kleuter nu.... O+ Een hele echte, met roze als lievelingskleur, met allerlei nieuwe features (ineens echte dingen tekenen en dr eigen naam schrijven \O/ ), ontzettend lief en zorgzaam voor dr broertje maar toch ook nog heel klein en alles afpakken :X , en ik denk dat t hartstikke fijn voor dr gaat zijn op school.

Nog een paar plaatjes en dan zwaaien we af. Tot over een jaartje als broertjelief 2 wordt! :W

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  maandag 1 mei 2017 @ 22:54:47 #146
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170622445
Oh zo groot LB! O+

Melba is ook... pittig, momenteel. Hij was voor hij een weekje ging logeren ook al zo, anders zou ik denken dat het kwam omdat we een week weg zijn geweest, maar het is echt een fase.

Naar bed gaan duurt echt een eeuw, hij wil nl alleen maar sprinnen op bed! En hop! En bom! :') op de opvang hadden ze maar een hoekje voor hem gemaakt met veel kussens want hij liep overal op te springen :+ kon hij zich daar uitleven. En ze kwamen met de tip op naar peutergym te gaan :P je zou kunnen zeggen dat hij een beetje veel energie heeft lately.

Bij opa en oma ging het bedritueel uiteraard een week lang zonder enig gepiep

}:|
Kwak
  maandag 1 mei 2017 @ 22:57:36 #147
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_170622507
Wat een mooie meid LB O+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_170625121
quote:
0s.gif Op maandag 1 mei 2017 22:38 schreef LadyBlack het volgende:

[..]

Dat hebben wij ook serieus wel eens gedacht omdat ze ons écht niet hoorde. Maar algauw bleek dat ze gewoon niet gestoord wenste te worden, want oh wee als ze je een onwaarheid hoorde zeggen :X
Of als je vraagt of ze een koekje willen ofzo. :')
pi_170625589
05:00 :O dit wordt een lange dag.
pi_170625593
Lb nog gefeliciteerd met je dochter.
pi_170625635
De week dat Lucas bij mijn ouders was is hij ook heel lief en gezellig geweest :X Ik houd me er een beetje aan vast dat dat een goed teken is; thuisis het veilig om je grenzen te verkennen (héél goed te verkennen }:| ) en elders weet je dan hoe je je moet gedragen. Maar echt fijn om te lezen dat er meer peuterdraken zijn O+ Tissunfasetissunfasetissunfase o|O
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_170625742
Thuis draken check! Buiten de deur is dat mijn kind?
pi_170625784
Hier valt het juist mee met drakengedrag. Hij lijkt weer een sprong in zijn taalontwikkeling te hebben gemaakt en kan zich dus weer beter uiten. Dat scheelt in wederzijdse frustraties. Wel heeft J het zeuren ontdekt, maar als ik zeg "dit is zeuren, hoe zou je het kunnen vragen?" dan is het vaak klaar. En 2=nee, maar ik stel dus vaak geen ja/nee vraag, maar geef een opdracht of een keuze uit 2 :P
pi_170626164
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 mei 2017 07:12 schreef JufMariska het volgende:
De week dat Lucas bij mijn ouders was is hij ook heel lief en gezellig geweest :X Ik houd me er een beetje aan vast dat dat een goed teken is; thuisis het veilig om je grenzen te verkennen (héél goed te verkennen }:| ) en elders weet je dan hoe je je moet gedragen. Maar echt fijn om te lezen dat er meer peuterdraken zijn O+ Tissunfasetissunfasetissunfase o|O
Het is natuurlijk ook een onderbreking van een ritme, dus een beetje van slag zijn is ook wel logisch. Nog even los van het 'bij je ouders kun je jezelf zijn' etc.

Ik merkte het ook aan I, en dan waren wij maar anderhalve dag weg en bleef I in haar eigen huis met de oppas. Maar gisteravond en ook vanochtend vroeg ze veel aandacht, zowel positief als negatief. Dan moet de spanning er even uit, denk ik.

LB, wat leuk om weer foto's te zien, en inderdaad, ze is echt een kleuter geworden zeg! O+ . Wat gaat het toch snel op deze leeftijd allemaal. Hopelijk heeft ze het fijn op school en jij ook weer wat tijd voor jezelf. Dat heb je best nodig, denk ik, na deze 'tropentijd'. :) .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170626262
quote:
0s.gif Op maandag 1 mei 2017 22:54 schreef kwakz0r het volgende:

Naar bed gaan duurt echt een eeuw, hij wil nl alleen maar sprinnen op bed! En hop! En bom! :') op de opvang hadden ze maar een hoekje voor hem gemaakt met veel kussens want hij liep overal op te springen :+ kon hij zich daar uitleven. En ze kwamen met de tip op naar peutergym te gaan :P je zou kunnen zeggen dat hij een beetje veel energie heeft lately.
Haha, herkenbaar. I is ook erg van het springen. Echt behoorlijk hoog op het bed en dan laat ze zich heel hard op haar billen vallen. Verder springt ze van alle stoepjes af, trapjes, en als ze niet springt dan huppelt ze. Ik vind het wel heel mooi om te zien, die levenslust en het enthousiasme. O+ .
En ja, dat naar bed brengen....vind ik soms ook erg vermoeiend. Zelfs zo dat mijn vriend en ik het opsplitsen: hij doet deel 1 (tandenpoetsen, wassen, naar de wc, pyjama aantrekken) en ik doe deel 2 (in bed zien te krijgen, boekje lezen, nog even knuffelen). :') .

Bij de oppas gaat dat ook allemaal tien keer vlotter en makkelijker natuurlijk. En waar ik nu helemaal een beetje jaloers op ben: ze was gisterochtend uit bed gekomen en naar onze slaapkamer gegaan. Daar zag ze dat het nichtje nog sliep en toen is ze naar haar kamer teruggegaan en heeft ze gewacht tot nichtje wakker was en naar haar toe kwam. Bij ons gaat het meer zo: I wordt wakker, roept al bovenaan de trap "Mama, het is ochtend!!" Komt dan naar beneden, en gaat naast mijn bed staan "Mama, mama, ik ben wakker." En als ik niet vlug genoeg reageer: "MAMA, ik ben WAKKER!!!!" }:| . }:| .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170630140
Ik heb sac even in bed gebonjourd. Nou ja ze ligt in ons bed. Hopelijk slaapt ze een uurtje.
pi_170631365
Gnork, Franny, ik moet zo lachen om hoe je I beschrijft. Het springen en huppelen, het is allemaal zo herkenbaar O+ . Ze lijken echt op elkaar, Annie en I.

De fantasie waar ik het over had zie je hier, hele verhalen met wat poppetjes en een mandje (en een nogal knullige actie op het eind waar ze nog heel lang van liep te snikken dat ze 'heel een beetje zielerig' was :') ) :

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_170633257
Haha, Razz, dat zou inderdaad zo I ook kunnen zijn. _O- . O+ .

Edit: ik liet het aan haar zien, en ze vond vooral het idee 'ik zit nu in de tas en dus ben ik ook een ijsje' volstrekt logisch. En natuurlijk hoefde ze niet te naar bed, want het was ochtend volgens I. :D . En nu wil ze meer filmpjes van A. O+ .

[ Bericht 46% gewijzigd door Franny_G op 02-05-2017 15:21:21 ]
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170637282
Die Annie O+

Wij aten bietjes, gebakken aardappels en vlees. Roept sac meteen dat lust ik niet. Vervolgens zegt ze ik lust geen witlof dus dat eet ik echt niet hoor. Waarop ik zeg je hoeft ook geen witlof te eten want dat hebben we niet.
Komt d'r vader thuis zegt ze ik wil geen witlof. Zegt hij het is geen witlof maar rode kool _O_
pi_170638407
Annie O+ wat praat ze veel en goed! Ik bedoel, dat deed ze altijd al, maar ook grammaticaal enzo!

Franny, die I _O- zulke ochtenden en je omschrijving O+

Kwak, peutergym is heel leuk, maar Sjaak krijgt er zoveel zelfvertrouwen van dat hij thuis nog meer uit gaat proberen. Hangen aan de oven bijvoorbeeld (want wandrek) en springen (want trampoline) en van dingen afspringen en balanceren enzo. Supertof dat hij het allemaal kan, maar hij doet het nu overal :')
  dinsdag 2 mei 2017 @ 21:07:40 #161
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_170640992
Razz O+ wat heeft ze lang haar! En die stemmetjes! :D

Lucas doet stemmetjes als hij tegen Amélie praat. Heerlijk dat kopieergedrag.

En dat gespring is hier ook je van het, inclusief de bijbehorende valpartijen :')
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_170649371
Op het kdv van I doet een leidster iedere donderdagochtend peutergym. Ze hebben daar ook een goede ruimte voor. En inderdaad, bij I heeft het juist gezorgd voor meer zelfvertrouwen waardoor het eerder als een extra stimulans werkt. Nu kon dat bij haar geen kwaad, want wij moesten haar in speeltuinen nog altijd uitgebreid coachen bij het ergens opklimmen of afglijden en dat is nu verleden tijd. ^O^ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170649408
Franny, dan is het inderdaad niet zo erg. Leuk dat ze dat op het kdv doen zeg! Dat had ik nog niet eerder gehoord.

Heeft hier iemand ervaring met peuter survival zwemmen? Ik denk dat ik dat graag met Sjaak zou doen, want ik vind het belangrijk dat hij zich kan redden in het water, maar leert hij dat daar ook echt? Of hoe kan ik dat het beste zien?
  woensdag 3 mei 2017 @ 09:43:13 #164
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170649907
quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 09:05 schreef MevrouwCactus het volgende:
Franny, dan is het inderdaad niet zo erg. Leuk dat ze dat op het kdv doen zeg! Dat had ik nog niet eerder gehoord.

Heeft hier iemand ervaring met peuter survival zwemmen? Ik denk dat ik dat graag met Sjaak zou doen, want ik vind het belangrijk dat hij zich kan redden in het water, maar leert hij dat daar ook echt? Of hoe kan ik dat het beste zien?
Heel eerlijk: volgens mij is het gewoon goeie marketing. Onze zwemleraar vertelde altijd dat het bij kleine kinderen niks uitmaakt of ze een diploma hebben. Karakter van het kind (paniekerig of rustig), watertemperatuur etc. is allemaal veel belangrijker.
Kwak
pi_170653038
quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 09:05 schreef MevrouwCactus het volgende:
Franny, dan is het inderdaad niet zo erg. Leuk dat ze dat op het kdv doen zeg! Dat had ik nog niet eerder gehoord.

Heeft hier iemand ervaring met peuter survival zwemmen? Ik denk dat ik dat graag met Sjaak zou doen, want ik vind het belangrijk dat hij zich kan redden in het water, maar leert hij dat daar ook echt? Of hoe kan ik dat het beste zien?
Ik ken alleen het abc survival via een collega. En dat vond zij wel meerwaarde hebben. Maar voor een peuter niet denk ik.
pi_170653754
Ik ga regelmatig peuterzwemmen met J en besteed dan ook (zelf) bewust aandacht aan hoe ga je opstaan als je omvalt, hoe klim je op de kant, enz, want dat zit niet standaard in de zwemlessen. In die setting pakt hij het aardig op, maar ik denk niet dat hij dat ook doet als hij in een sloot valt o.i.d.

Je zou eens een keer kunnen gaan kijken bij een les?
pi_170654490
quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 12:51 schreef Hupje het volgende:
Ik ga regelmatig peuterzwemmen met J en besteed dan ook (zelf) bewust aandacht aan hoe ga je opstaan als je omvalt, hoe klim je op de kant, enz, want dat zit niet standaard in de zwemlessen. In die setting pakt hij het aardig op, maar ik denk niet dat hij dat ook doet als hij in een sloot valt o.i.d.

Je zou eens een keer kunnen gaan kijken bij een les?
Ja, dat laatste kan ik sowieso. Overigens ben ik bevoegd om zwemles te geven en ben ik lifeguard, dus kan ik een hoop zelf, maar daarom vraag ik me af of het survivallen meerwaarde heeft.
pi_170654836
quote:
2s.gif Op dinsdag 2 mei 2017 08:34 schreef Franny_G het volgende:

[..]

Het is natuurlijk ook een onderbreking van een ritme, dus een beetje van slag zijn is ook wel logisch. Nog even los van het 'bij je ouders kun je jezelf zijn' etc.

Ik merkte het ook aan I, en dan waren wij maar anderhalve dag weg en bleef I in haar eigen huis met de oppas. Maar gisteravond en ook vanochtend vroeg ze veel aandacht, zowel positief als negatief. Dan moet de spanning er even uit, denk ik.
Nou dit kan ik zeker onderschrijven! Ik was een week weg voor mijn werk. Papa was het meeste van de tijd gewoon thuis met de kinderen en het ging eigenlijk prima. Maar nu ik weer thuis ben.... omg wat een drama! Beide kinderen onwijs van slag. En A heeft me duidelijk erg gemist, want die slaapt alleen maar als hij dicht tegen mij aan kan liggen (al gaat hij in de avond wel in zijn eigen bed slapen, maar als hij 's nachts wakker wordt lukt dat echt niet meer). Ik snap dat het best een impact op ze heeft, maar in combinatie met jetlag is het wel erg heftig zeg!
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_170654891
Wat goed dat je daar bewust aandacht aan schenkt, Hupje!
Wij gaan af en toe zwemmen met I (eens in de anderhalve à twee maanden of zo) en we zien hem zelfs in dat tempo al enorme stappen maken voor wat betreft watervrij zijn. Afgelopen zondag ging hij zelfs van de 'grote' glijbaan! (Tussen aanhalingstekens, want het is de grote glijbaan in het peuterbad. :+).

Verder, oh man, hormonen. :'). Ik moest vanochtend voor de bandenwissel naar de garage. Duurde laaaang, het was al tijd voor I's dutje en ik had zo'n trek dat ik ervan stond te trillen, dus zodra de auto klaar was zijn we weggerend. Thuis zag ik dat in een gemiste oproep had: Schaapje en Gieter lagen nog in de wachtruimte. En normaal gesproken gaat I dus niet slapen zonder Schaapje of Gieter. :X .
Maar die ontzettend flinke grote jongen van mij heeft andere knuffels uitgezocht en is zonder problemen gaan slapen. O+. Ik was zo trots dat ik ervan stond te janken. :').
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_170654949
quote:
1s.gif Op woensdag 3 mei 2017 13:21 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Ja, dat laatste kan ik sowieso. Overigens ben ik bevoegd om zwemles te geven en ben ik lifeguard, dus kan ik een hoop zelf, maar daarom vraag ik me af of het survivallen meerwaarde heeft.
Ik heb zo'n zelfde achtergrond, dus vandaar dat ik het zelf wel doe met mijn kind. Baat het niet, dan schaadt het niet, in dit geval.

DaD, fijn dat ze dat even laten weten. En dat soort wachtdingen zijn nooit leuk. Mijn vriend heeft ooit eens (onverwacht) tot half 2 moeten wachten bij de garage met J (lang voorbij lunchtijd en slaaptijd dus) en had toen geen brood meegenomen (en door zijn allergie kan hij niet zomaar willekeurig brood eten). Dat was een goede les voor papa }:|
pi_170668527
Dood en verderf trouwens aan poep en de hik op slaapmomenten trouwens }:|
Waar ik bij Sjaak dacht: slaapt die niet meer? J nog heel goed! is slapen overdag deze week een regelrechte ramp.
  donderdag 4 mei 2017 @ 09:48:46 #172
335643 faptist
Maakt fouten
pi_170675266
+1 op beeldschermtijd <3
Kan ik ook eens tijd besteden aan mn whatsappgroepen, pinterest of gewoon even heerlijk uit het raam kijken.

Gisteren was ik bij Shop met mevr cactus+1 en ingee. Ik had zo'n Pasen gevoel. Allemaal lekkere dingen gebakken/ in huis gehaald door Shop en wat een mooi huuuuuuis.
Echt grappig om te zien hoe de kinderen eerst naast elkaar spelen en vervolgens tijdens de lunch elkaar toch ontdekken om daarna heerlijk samen te spelen. Wobbel was een groot succes dus die moeten we nu ook :7
  donderdag 4 mei 2017 @ 14:05:54 #173
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_170681594
Het was gisteren inderdaad erg gezellig met MevrC + mevrmevrC, Fap en Ingee. De kinderen lekker samen spelen, samen eten (N en L vreten), de Wobbel ontdekken (OMG, nu wil ik er ook 1. Ze konden er samen op wippen 😂) en mevrC en ik hebben ontdekt dat 17 maart kindjes stuntpiloten zijn. Wat Sjaak doet, doen N en L ook.

Verder begint vooral L een echte peuter te worden die het woordje NEE regelmatig gebruikt. Nu probeer ik geen vragen te stellen waar ze ja of nee op kan antwoorden. Maar soms mislukt dat en dan denk ik achteraf 'dat had ik niet moeten doen'.
  donderdag 4 mei 2017 @ 14:25:25 #174
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170682045
Fijn dat het gezellig was!
Kwak
pi_170682085
Wacht, nu snap ik niet van wie de Wobbel nou was :?
pi_170682173
Das een goed begin shop. Helaas hoor je de NEEEEEE over een half jaar al als je inademt voor je iets wilt gaan zeggen. :') O+
pi_170682232
Of als je alleen nog maar denkt aan wat je wil gaan zeggen.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 04-05-2017 14:34:45 ]
  donderdag 4 mei 2017 @ 14:35:53 #178
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170682270
De gezusters wachtmaar en co in da house!

Ik denk dat de wobbel van sjaak was.
Kwak
pi_170682359
Wacht maar c_/
  donderdag 4 mei 2017 @ 14:42:05 #180
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170682421
Tsk amateurs. Die van mij roept al nee als ik nog niet eens weet wat ik wou zeggen.
Kwak
pi_170682468
Hier is het 'nee' next level. Ik hoor nu vaak dingen als:
"Nee mama, je hebt geen gelijk. Zo moet dat niet. Gekkie."

En dan even later nog even nadrukkelijk "Gekke mama."
:') .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170682514
quote:
1s.gif Op donderdag 4 mei 2017 14:27 schreef Razztwizzle het volgende:
Wacht, nu snap ik niet van wie de Wobbel nou was :?
Van Sjaak.

Het was heel leuk O+ Sjaak met zijn harem, het overdondert hem altijd maar na een tijdje vond hij het toch wel leuk gelukkig.
  donderdag 4 mei 2017 @ 14:47:36 #183
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170682549
quote:
2s.gif Op donderdag 4 mei 2017 14:44 schreef Franny_G het volgende:
Hier is het 'nee' next level. Ik hoor nu vaak dingen als:
"Nee mama, je hebt geen gelijk. Zo moet dat niet. Gekkie."

En dan even later nog even nadrukkelijk "Gekke mama."
:') .
Ohj die ook O+

(Facetime in wenen)
-waar zijn jullie naartoe?
- Wij zijn in wenen.
- huh? In weneeeenn? Neeeeee toch. Dat kan toch niet! Gekke mamaaaa!
- ja echt hoor lieverd
- oh. Ik is met opa kinderboederij gespeeld en de vogels en ik gin cake eten met de vogels. hoe gaat het? Hoe gaat het met jou mama?
- goed lieverd hoe gaat het met jou?
- ehm, sinaasappel.

:') kleine papegaai
Kwak
pi_170682573
_O-

Mini doorbraak: ipv peuter schreeuwend uit bed te trekken smiddags heb ik hem nu gezegd dat hij dan maar naar beneden komt als hij zo ver is :o en een half uur later kwam hij vrolijk de trap af!

Doei veiligheid :') hallo zelfdoen
pi_170684068
Oh wat herkenbaar dit!
Dat springen in bed, jullie dus net zo :o die van ons gaat hyper slapen, trampoliiiiiine. Zucht. Elke avond op potje, 2x een plasje gedaan, verder niet en afhankelijk va mikn geduld want deze periode vraagt veel geduld. En dan hebben sommige van jullie nog een dreumes of baby of wat dan ook :o :'( slapen overdag gelukkig wel. Peutergym is bij ons alleen bij volleybal vereniging maar vanaf 3 dus lijkt me nog niks.

Ouder en kind zwemmen wel, werd hier ook genoemd. Op kant klimmen, hangen aan de kant enz. Als hij 4 is neig ik naar abc survival. Is samen met je kind leren zwemmen in groepsverband, zelfde juf als nu dus vertrouwd . Dat lijkt me super fijne werkwijze en naast diploma's gericht op overleven. Twee in 1.
pi_170684363
Wat klinkt dat gezellig, Shop, mevrouwCactus, fap en Ingee!
Hihi wat een heerlijk gesprek Kwak, gekke mama. O+

B is vandaag op KDV en wij zijn ff dagje met zijn 2tjes thuis. Daar waren we toch wel heel erg aan toe. Even samen, even niets moeten. Gisteren ben ik in mijn eentje naar de sauna geweest, heerlijk! We zitten nog steeds in een behoorlijke stress periode en er komt nog een drukke, stressvolle periode aan (werk gerelateerd en ook het zwanger worden gedoe).

Net spontaan een hele wandeling door de polder gemaakt, moe maar voldoen nu. Kwamen voorbij een restaurant/terras aan de Vecht waar we steeds van lezen dat het zo leuk met kinderen is. (inderdaad met speeltuintje) is dat dus gewoon zo'n beetje om de hoek van ons huis :D Dus daar hangen wij binnenkort eens voor een biertje en een limonade.
pi_170686535
De mini-meet van gister in 1 foto:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Dit was 10 seconden voordat Sjaak head first van de bank af viel. Gelukkig huilde hij gelijk wat en hield hij er alleen een blauwe plek en hoofdpijn aan over :X
pi_170691491
Wat een leuk stel zo bij elkaar O+ . Heerlijk zeg!

Zeg, gaat dat hele emotionele-open-zenuw-na-kinderen nog over? Ik zit hier op 4 mei bij werkelijk elk WO2-item dat gerelateerd is aan kinderen te huilen :{ . Ohja, en ook bij elke aflevering Call the Midwife. En bij zielige reclames met hongerige kindjes.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 04-05-2017 21:08:25 ]
pi_170704782
Ja, dat was dus PMS.
pi_170705862
quote:
18s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 14:18 schreef Razztwizzle het volgende:
Ja, dat was dus PMS.
:') Ook dat is allemaal 10x uitvergroot sinds kind... Nog nooit zo'n last ervan gehad als sinds de geboorte van Sjaak.
pi_170707116
Kent iemand een televisieprogramma​ waarin een 'mamaja' voorkomt? Of dat er steeds 'ja' achter namen geplakt wordt?
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_170707131
Dat is heel erg Gronings om overal ja achter te plakken ;)
pi_170707151
Nee dat is 'jaaaa'. :+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_170707161
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 15:54 schreef BlueEyes het volgende:
Dat is heel erg Gronings om overal ja achter te plakken ;)
neeja
pi_170725991
Wat een leukerds zo bij elkaar op de foto van de minimeet!

Exode, fijn zo'n dag samen.

En wat een leuke gesprekken voeren peuters O+
De onze kan er ook wat van, maar nu even niet, want ik heb de eerste (onbewuste) dieetfout gemaakt dus J is al 2 dagen niet te genieten. Hij heeft gewoon niet de rust om een gesprekje aan te gaan. Daarom zijn we vanochtend maar met de loopfiets naar het bos gegaan. Hij kwam compleet afgemat (en huilend) thuis, maar slaapt nu gelukkig wel. Hopelijk zakt het gauw weer -O-
pi_170742498
Ik kom even binnenvallen met een tip die ik jullie niet wil onthouden; Avifauna! Gister geweest met flinke korting en dat was me toch een succes. De vogels zijn wel aardig, maar de speeltuin vond ik echt geweldig voor een 2,5 jarige. Leuke glijbanen (ook heeeeeele hoge, voor oudere kindjes, lijkt me persoonlijk doodeng haha), maar met een bandje van 2 euro kan je onbeperkt in draaimolen, botsauto's (zat niemand in dus we konden met z'n drieën en dat was groot succes, zonder te veel botsen), spookhuis (dat bleek nog een beetje te eng achteraf :') :X ) maar ook trampoline, botsbootjes (maar daar hoef je niet te botsen, wel heel leuk en rustig), en elektrische graafmachines. De vogelshow vond ik het einde en ontroerend mooi op een gegeven moment. Ik vond het een enorme ervaring en wil over twee jaar ofzo weer heen (of volgend jaar al). Vanuit Rijswijk waren we er zomaar. Nog meer leuke pretparken voor die kleintjes?? Drievliet hoorde ik al eens, Jan Klaassen volgens mij ook leuk, Duinezathe moet ook leuk zijn en Drouwenerzand. Sprookjeswonderland had ik ook genoteerd. Kabouterland Exloo trouwens ook (combi met Wonderwereld oid), maar daar gaan wij waarschijnlijk volgend jaar heen.
  zondag 7 mei 2017 @ 13:38:01 #197
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170742825
Oh Avifauna is voor mij echt jeugdsentiment. Wij gingen toen ik klein was vaak, maar we sloegen de vogels dan over :@

En op de middelbare school fietste ik er vaak langs op weg naar het zwembad voor zwemmen met gym of met vriendinnen. Zat op school in Alphen ;)

Nog nooit aan gedacht om met Melle heen te gaan, misschien toch maar eens doen.
Kwak
pi_170742852
Hoe was je vakantie kwak? En het weerzien enzo? O+
pi_170742886
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2017 13:38 schreef kwakz0r het volgende:
Oh Avifauna is voor mij echt jeugdsentiment. Wij gingen toen ik klein was vaak, maar we sloegen de vogels dan over :@

En op de middelbare school fietste ik er vaak langs op weg naar het zwembad voor zwemmen met gym of met vriendinnen. Zat op school in Alphen ;)

Nog nooit aan gedacht om met Melle heen te gaan, misschien toch maar eens doen.
Leuk! Ja moet je zeker doen, gaat Melle vast leuk vinden. De show is cool, de vogels best grappig en je kan er door heen lopen. Mooi onderhouden, fijn personeel. Via eurosparen (melk en dergelijke) kan je al gauw 50% coupons halen. En Melle is nu nog gratis :)
pi_170742998
Drouwenerzand vond ik een hel! Er staan wat afgedankte kermisattracties, wat speeltuindingen die in elke woonwijk ook staan, en wespen, overal wespen ;( Geen aanrader wmb.
pi_170743644
Ik vind de aapjes die ze tegenwoordig bij Avifauna hebben ook erg leuk, sowieso is dat nieuwe stuk waar de aapjes zitten mooi. O+ En de speeltuin is geweldig inderdaad. Wij hebben al 3 jaar een abonnement bij Julianatoren en daar krijgen we elk jaar gratis kaartjes voor Avifauna bij. Wij gaan er dus zeker nog heen dit jaar. :)

Wij waren deze week 2 dagen in Plopsaland de Panne. Ook met fikse korting door ons Julianatoren abo. De eerste dag hebben we gezwommen in het Plopsa zwembad. Dikke hit was dat. Maar de grootste hit was het Plopsa park. O+ T en S mochten bijna overal in en hebben de hele dag genoten to the max. Het was ontzettend rustig omdat de Belgen zelf geen vakantie hadden, dus bleven we vaak 2 of 3 ritjes achter elkaar in de achtbaan zitten. *O* En als we er dan uit moesten ging S heel hard huilen omdat hij wilde blijven zitten. Ik had niet verwacht dat de peuters al mee zouden gaan in de achtbaan, maar ze vonden het geweldig en bleven maar vragen wanneer ze weer in de 'Drakenachtbaan' mochten. Deze mama weet wel van wie ze het achtbanen gen geërfd hebben. :D
  zondag 7 mei 2017 @ 15:07:24 #202
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170745225
quote:
1s.gif Op zondag 7 mei 2017 13:39 schreef Crumpette het volgende:
Hoe was je vakantie kwak? En het weerzien enzo? O+
Het eerste weerzien bij et raam op schiphol was O+ hij stond te springen joh!

Daarna was t even pittig want hij moest weer erg wennen aan thuis zijn. En ik werd ziek en ben nog steeds ziek. Inmiddels heb ik hihaho geen stem meer. Het wordt lachen morgen op school. Ben de tweede week dus niet echt meer aan vakantievieren toegekomen helaas.
Kwak
  zondag 7 mei 2017 @ 21:07:56 #203
335643 faptist
Maakt fouten
pi_170757872
Even een vraagje wat betreft slapen.
Zijn jullie peuters nog tevreden met hun ledikant of slapen zij al in een peuterbed?
Ik merk dat Ro steeds vaker probeert te klimmen of te springen terwijl ze de rand vasthoudt. Dit gaat steeds wilder en ik zie regelmatig haar knietjes boven de rand komen :o
Voordat het fout gaat lijkt het ons dus verstandiger om over te stappen op een ander bed.. maar ja.. eerst een mini bed of gelijk een kinderbed?

Uw wijsheid wordt gewaardeerd. _O_
pi_170758115
T. slaapt sinds hij 2.5 is in een eenpersoonsbed. Vond de tussenstap niet nodig :)

Avifauna, gaat op m'n lijstje!
  zondag 7 mei 2017 @ 21:35:04 #205
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_170758940
Hier ook in 1 keer naar een gróót bed Fap, ik had geen zin om 2 keer die overstap te maken.. Gelukkig ging de overstap van ledikant naar grote meidenbed vrij soepel :)
Wir müssen leben, bis wir sterben!
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL zondag 7 mei 2017 @ 21:36:42 #206
147316 crew  DJMO
#trut
pi_170759017
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2017 21:07 schreef faptist het volgende:
Even een vraagje wat betreft slapen.
Zijn jullie peuters nog tevreden met hun ledikant of slapen zij al in een peuterbed?
Ik merk dat Ro steeds vaker probeert te klimmen of te springen terwijl ze de rand vasthoudt. Dit gaat steeds wilder en ik zie regelmatig haar knietjes boven de rand komen :o
Voordat het fout gaat lijkt het ons dus verstandiger om over te stappen op een ander bed.. maar ja.. eerst een mini bed of gelijk een kinderbed?

Uw wijsheid wordt gewaardeerd. _O_
er is geen wijsheid. je zult zelf moeten kiezen tussen een peuter, meegroei of 1-persoons bed. het hangt van jou af , wat wil jij? nu een peuterbed kopen en over een x aantal jaar weer een niew bed moeten kopen? of nu al meteen de beslissing maken voor haar tienerkamer en kiezen voor een groot bed? it's on you baby!!
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
pi_170759146
Fap, wij hebben wel een peuterbed, leek ons zeker ook met een tweede peuter in aantocht destijds wel een goede keuze/zal genoeg gebruikt worden. W zal doorgaan naar een groot bed wanneer T klaar is voor het peuterbed. Als ik het nu zo bekijk zou hij ook prima over kunnen naar een eenpersoons, mits met zo'n valbeschermende balk. Serieus dat kind kruipt er helemaal in :'). Maargoed, het is dus heel persoonlijk! Je kunt het iig niet fout doen.
pi_170759458
onze kleuter ligt in n peuterbed. Ze was en is altijd helemaal jaloers als ze ergens een hoogslaper ziet. Die leek ons niet geschikt om mee te beginnen.. Maar als ze wat groter is mag ze van mij.. Hopelijk vind peuter t ledikant nog een tijdje prima en dan krijgt hij straks t peuterbedje.
(ze heeft wel gewoon n eenpersoonsdekbed erop trouwens)
pi_170759698
Wij hebben voor onze dochter destijds wel een peuterbed gehad, maar voor T en S niet. Ik had geen zin om eerst nog een extra peuterbed incl. matras, beddengoed etc. te kopen en vervolgens nog weer 2 nieuwe eenpersoonsbedden met ook weer matras en beddengoed. Ze zijn overgegaan met 2 jaar en 4 maanden en het ging echt prima. Het was eigenlijk meer dat ik een peuterbed schattig vond voor onze dochter, maar noodzakelijk is het niet wat mij betreft.
  zondag 7 mei 2017 @ 21:56:02 #210
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170760031
quote:
0s.gif Op zondag 7 mei 2017 21:07 schreef faptist het volgende:
Even een vraagje wat betreft slapen.
Zijn jullie peuters nog tevreden met hun ledikant of slapen zij al in een peuterbed?
Ik merk dat Ro steeds vaker probeert te klimmen of te springen terwijl ze de rand vasthoudt. Dit gaat steeds wilder en ik zie regelmatig haar knietjes boven de rand komen :o
Voordat het fout gaat lijkt het ons dus verstandiger om over te stappen op een ander bed.. maar ja.. eerst een mini bed of gelijk een kinderbed?

Uw wijsheid wordt gewaardeerd. _O_
Hier sinds... hmmmm rond de tweede verjaardag denk ik? Een meegroeibed. Staat nu op 1.40 bij 90 cm, kan tot 2.00 bij 90cm. Meegroeimatras erbij.

Hij komt wel veel sneller uit bed nu, en maakt soms een feestje van naar bed gaan, maar toch ben ik we blij. Het ledikant kon echt niet meer ivm klimmen enzo.
Kwak
  zondag 7 mei 2017 @ 22:08:36 #211
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_170760693
Lucas slaapt al sinds hij 1,5 is in een peuterbed. We konden hem voor een klein bedrag overnemen van een vriendin dus vond het wel makkelijk en zeker bij zo'n ukkie. Een hoogslaper lijkt me wel tof als hij wat ouder is. Hij is er nog nooit uitgekomen (muv de ene keer dat mijn man door de babyfoon zei dat hij eruit mocht komen en naar boven mocht komen; daar was ik het alleen niet zo mee eens :P ). Wat je zelf prettig vindt is persoonlijk natuurlijk.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  zondag 7 mei 2017 @ 22:40:08 #212
335643 faptist
Maakt fouten
pi_170761889
Goede tips. danku.
En natuurlijk is het mijn keuze, maar ik vind het toch wel fijn om een beetje te polsen wat anderen doen.
Ik denk dat ik toch ga voor een eenpersoonsbed. Ro slaapt voornamelijk bij ons in bed, maar dan kan ik mooi mijn bedhuis gaan timmeren. <3
Gebruikt ze het maar als leeshoek <3

Vandaag had ik een niet zo'n fijne dag, maar waar ik wel even van genoten heb is het tekenen met ro.
Op onze buik op de grond, voetjes omhoog en liedjes zingen 'Joooookie en jet.. hum hum ronndddddddd'.
Weer een romantisch droombeeld bereikt. O+
pi_170771860
B is toen hij net 2 was over gegaan op een peuterbed, we willen uiteindelijk een hoogslaper voor hem dus vandaar geen 1persoonsbed. Ging eigenlijk meteen goed en zonder probleem.

Avifaune klinkt leuk!

Wij zijn net terug uit Julianadorp 8-) Heerlijk weekend in een strandhuisje achter de rug met zijn 3tjes. Zo fijn! B had de tijd van zijn leven O+ en wij dus ook. Kon geen genoeg krijgen van graven graven graven. Erg veel kindjes, maar wel veel Duitsers. Dat vond B erg vreemd, dat ze hem niet verstonden en andersom.
pi_170777858
Lucas is sinds ruim een week over naar een peuterbed. Ik vond het fijn dat zijn kamer nu verder hetzelfde kon blijven (met een groot bed had de indeling veranderd moeten worden) Wel met een groot dekbed, dat gaat prima. Lucas heeft zelf dekbedovertrekken gekozen en is heel trots op z'n jommesbed :) De eerste 3 avonden kwam hij er 1x uit (stond hij boven aan de trap te roepen 'papa! Mama! Wakkerrrrr!' maar we legden 'm weer terug met een beetje strenge 'blijven liggen hoor, tijd om te slapen' en nu gaat het super, ook 's ochtends (wel vroeg wakker, maar dat was in het ledikant hetzelfde :+ )
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_170784906
Succes met de keuze, faptist. Bij I ging het slapen wel beter (als in: beter doorslapen) toen ze met 2,5 overging op een eenpersoonsbed. Handige daarvan is vooral dat je er makkelijk even naast kan gaan liggen. Als ze een nachtmerrie heeft gehad, kan ik dat paar minuutjes doen en dan weer terug naar mijn eigen bed. *O* .

Exode, zo'n strandhuisje lijkt me erg leuk! (Tenminste, bij goed weer). Maar het is zoals je schrijft: als je kind het tof heeft, dan jij zelf ook. O+ .

Vandaag had ik echt een topdag met I. Zo hoogzwanger een dag alleen met een energieke peuter is soms best een uitdaging, maar vandaag ging het supergoed. Ze heeft heel goed alleen gespeeld, en zegt dan ook: mama, ga jij maar op de bank liggen. :+ . En dan komt ze soms wat vertellen of wat laten zien.

Alleen vanochtend hadden we even een ergernis over en weer. Bij alles wat ik deed, was het: 'Neeeeheeee mama, dat moet niet zo!" En dan moest het perse op haar manier. Dus ik zei op een gegeven moment: ik vind het niet leuk dat je de hele tijd doet alsof ik alles verkeerd doe, want dat is niet zo. Niet alles kan altijd op jouw manier.
Haar reactie: "Ja maar mama. Jij doet echt alles verkeerd."

_O- .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170785278
fap, hier heel bewust een eenpersoonsbed zodat wij erbij kunnen liggen inderdaad. Inmiddels heeft dat zijn waarde verloren omdat we weer met the hele brady bunch in ons bed liggen, maar voor de drie weken dat hij in zijn eigen bed wilde was het toch fijn :7

Vandaag was de fotograaf hier, woensdag hebben we een gesprek op Lumiar, nog deze week gaat ons huis online, ik vind het zo ontzettend spannend allemaal! O+
  maandag 8 mei 2017 @ 21:58:28 #217
48000 Vlinder
1 + 1 = 3, nee 5!
pi_170786272
Hier gaan ze na het ledikant naar het peuterbed. Maar dat is mijn bed van vroeger O+

Als we die niet hadden gehad waren ze gelijk over gegaan naar een grote. Hebben ze in 1x een goede.

Jelte ligt nu nog in het peuterbed, als Hielke straks uit z'n ledikant groeit gaat hij er in en krijgt Jelte z'n eenpersoonsbed.
♡ Sa fier as de moanne, - en werom ♡
pi_170786532
Spannend, L-E!

Hier team-eenpersoonsbed (denken we nu tenminste). Ik vind het zonde om twee keer geld uit te geven. Voorlopig bevalt het ledikant nog prima. Al heeft J wel ontdekt dat hij zijn slaapzak los/uit kan doen (ook achterstevoren). Van de week werd hij wakker op zijn deken met ijskoude beentjes.

De reactie is weer gezakt en mijn liefste jongetje is weer terug O+
pi_170787769
Oeh wat spannend L-E!
Fijn Hupje dat je lieverd weer terug is.

Franny daar waren wij ook bang voor dus wij hadden een huisje met tv en wifi (veel van die huisjes hebben dat niet) en van Landal. Op 20 minuten lopen lag de rest van het Landal park met oa binnenzwembad. Dus op safe gespeeld. Maar weer was prima en we waren de hele dag buiten.
pi_170795626
Franny ze is wel heerlijk eerlijk, die I. En wat enorm lief dat je oo de bank mocht liggen terwijl I fijn speelde. O+

L-E ik kan me goed voorstellen dat het allemaal spannend is. Hopelijk zijn jullie het huis snel voor een mooie prijs kwijt. Dichtbij school wonen is zo waardevol. Niet alleen omdat het makkelijk is met brengen en halen, maar vooral ook omdat er dan vaak veel vriendjes van school in de omgeving wonen en er heerlijk buitengespeeld kan worden. O+

Exode wat een heerlijke vakantie. Buiten, strand, zee. O+

Even iets anders... druiven (of tomaatjes etc.)... snijden jullie die doormidden? Wij wel en de jongens weten inmiddels zo goed dat dat een eis is dat ze zelf al voorstellen om te snijden als ze druifjes willen eten. Zelf snijden is natuurlijk ook ubertof. :) Als er per ongeluk een niet gesneden druif in hun bakje zit, dan eten ze die niet op maar snijden hem eerst.
Gisteren kwamen de jongens thuis van het kdv waar ze blijkbaar ook druiven hadden gegeten. Hele welteverstaan, want de juf wilde de druiven niet snijden dus moesten T en S ze maar heel opeten van de juf. Dit verhaal kreeg ik onafhankelijk van elkaar van zowel T als S te horen. Ik heb al een keer mijn ehbo cursus op T toe moeten passen omdat hij aan het stikken was in een snoepje en sindsdien ben ik nog voorzichtiger geworden met potentieel gevaarlijk voedsel. Het eten van niet gesneden druiven op het kdv zit me dus niet echt lekker. Ik vraag me alleen af of mijn reactie overdreven is omdat ik zo'n stikmoment heb meegemaakt, of dat het simpelweg echt onverantwoord is van het kdv om hele druiven te geven?
pi_170795812
Ik zou er iets van zeggen, Nikki. Het is algemeen bekend dat druiven gevaarlijk kunnen zijn en jij mag sowieso als ouder natuurlijk aangeven dat je niet wil dat ze die zo heel krijgen. Of gesneden, of niet.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170795995
Wat goed dat T en S er zo op letten. Ik ben er zelf niet zo oplettend op, wij eten niet zo vaak druiven wel tomaten. Niet omdat ik er niet op wil letten maar omdat ik daar laks in ben. Ik probeer er wel op te letten en gelukkig bijt B echt alles echt goed voordat jij slikt. Goede reminder dat ik er toch meer en beter op moet letten.

En zelfs mij zou het niet lekker zitten Nikki. Op een KDV moeten ze volgens mij zoveel mogelijk risico's uit de weg gaan. Meerdere kinderen bij elkaar en ze weten niet van elk kind of dat wel verantwoord is lijkt mij. Kortom ik vind je reactie niet overdreven.
pi_170796150
Ik kom even binnenvallen naar aanleiding van je vraag, Nikki. Ik zou er zeker wat van zeggen. Gisteren hoorde ik toevallig nog een verhaal over een kindje dat bijna gestikt was (in een frikandel notabene), waarbij zelfs een traumaheli is opgeroepen.
Zeker op een dagverblijf mogen ze daar best bewust mee bezig zijn!
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_170796882
Druiven, tomaten, knakworstjes..ik snij het allemaal in de lengte :) Goed dat T en S er goed op letten Nikki, ik zou ook even nagaan waarom ze dat niet snijden. Vooral met zoveel kindjes waar ze op moeten letten..
pi_170797141
Ik snij druiven en tomaatjes altijd door de helft. De logopediste op mijn werk gaf aan dat dat pas rond de 5 jaar niet meer 'hoeft'. Op ons kdv doen ze dat ook (tenminste, die paar keer dat ik er bij was).
Ik zou er toch even een vraag over stellen op het kdv. Niet beschuldigend, wel informerend en dan kun je daarna jouw kijk erop uitleggen.
pi_170799738
Ik zou er wat van zeggen en fijn dat ze zelf zo oplettend zijn!
F hier weet ook dat ze gesneden moeten worden en bijt anders heel goed eerst een stuk eraf en laat dan demonstratief zien dat hij kauwt. Dit gebeurt meestal terwijl ik ze sta te snijden
  dinsdag 9 mei 2017 @ 15:41:44 #227
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_170800093
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 mei 2017 12:31 schreef LeSage het volgende:
Ik kom even binnenvallen naar aanleiding van je vraag, Nikki. Ik zou er zeker wat van zeggen. Gisteren hoorde ik toevallig nog een verhaal over een kindje dat bijna gestikt was (in een frikandel notabene), waarbij zelfs een traumaheli is opgeroepen.
Zeker op een dagverblijf mogen ze daar best bewust mee bezig zijn!
Wow, heftig! Ik wist helemaal niet dat dat kon? Had ze een te grote hap genomen ofzo?

Ik snijd tomaatjes niet altijd, maar heb kuiken aangeleerd om er altijd meteen op te bijten. En dat zit er enorm in gehamerd gelukkig. Goed om weer even bewust van te zijn zo. Ik zou er ook zeker wat van zeggen, Nikki!
KuikenGuppy
pi_170800717
Ik ben blij dat ik niet een overbezorgde mama ben, maar dat eigenlijk iedereen erop let. :) Ik ga het aankaarten bij het kdv. Juist van pedagogisch medewerkers die ook nog eens tweejaarlijks een ehbo cursus krijgen zou je toch mogen verwachten dat ze dergelijke zaken weten en ernaar handelen. }:|
pi_170802518
Apart Nikki al weet ik niet hoe ze bij ons kdv ermee omgaan. Wij snijden cherrytomaatjes ook altijd door midden.

Juliana toren al echt leuk voor 2,5 ja? Leuk om jullie ervaringen te lezen. Mocjten jullie nog pareltjes van onbekende parken weten, graag.

Wij hebben de waterbak van action gekocht, zon aquaplay ding. Wel een succes en met warm water al prima buiten mee te spelen.
Nieuw spel geïntroduceerd: Hippo hap. De reiseditie, wij hebben een Italiaanse versie, is groot succes en simpel als wat. Binnenkort de grote spellendoos vam haba introduceren.

Dat kletsen is trouwens zo heerlijk he O+ bijdehand geweldig.
pi_170802981
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 mei 2017 17:09 schreef Hilmo het volgende:
Apart Nikki al weet ik niet hoe ze bij ons kdv ermee omgaan. Wij snijden cherrytomaatjes ook altijd door midden.

Juliana toren al echt leuk voor 2,5 ja? Leuk om jullie ervaringen te lezen. Mocjten jullie nog pareltjes van onbekende parken weten, graag.

Wij hebben de waterbak van action gekocht, zon aquaplay ding. Wel een succes en met warm water al prima buiten mee te spelen.
Nieuw spel geïntroduceerd: Hippo hap. De reiseditie, wij hebben een Italiaanse versie, is groot succes en simpel als wat. Binnenkort de grote spellendoos vam haba introduceren.

Dat kletsen is trouwens zo heerlijk he O+ bijdehand geweldig.
Sprookjeswonderland in Enkhuizen O+
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_170803673
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 mei 2017 17:09 schreef Hilmo het volgende:
Apart Nikki al weet ik niet hoe ze bij ons kdv ermee omgaan. Wij snijden cherrytomaatjes ook altijd door midden.

Juliana toren al echt leuk voor 2,5 ja? Leuk om jullie ervaringen te lezen. Mocjten jullie nog pareltjes van onbekende parken weten, graag.

Wij hebben de waterbak van action gekocht, zon aquaplay ding. Wel een succes en met warm water al prima buiten mee te spelen.
Nieuw spel geïntroduceerd: Hippo hap. De reiseditie, wij hebben een Italiaanse versie, is groot succes en simpel als wat. Binnenkort de grote spellendoos vam haba introduceren.

Dat kletsen is trouwens zo heerlijk he O+ bijdehand geweldig.
Irrland, net over de grens bij Venlo O+
pi_170803816
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 mei 2017 17:09 schreef Hilmo het volgende:
Apart Nikki al weet ik niet hoe ze bij ons kdv ermee omgaan. Wij snijden cherrytomaatjes ook altijd door midden.

Juliana toren al echt leuk voor 2,5 ja? Leuk om jullie ervaringen te lezen. Mocjten jullie nog pareltjes van onbekende parken weten, graag.

Wij hebben de waterbak van action gekocht, zon aquaplay ding. Wel een succes en met warm water al prima buiten mee te spelen.
Nieuw spel geïntroduceerd: Hippo hap. De reiseditie, wij hebben een Italiaanse versie, is groot succes en simpel als wat. Binnenkort de grote spellendoos vam haba introduceren.

Dat kletsen is trouwens zo heerlijk he O+ bijdehand geweldig.
Tiergarten Kleve O+
pi_170805192
Leuke parken allemaal, we moeten echt op tournee op de een of andere manier :) Vanmorgen waren we bij een kinder-/zorgboerderij met speels en grote bloementuin (dat laatste is bij onze peuter relevant, want hij O+ 'boenetjes' en kan er ook al heel veel benoemen O+ )

En ik snij druifjes ook btw (cherrytomaatjes worden hier met een 'neeeee mama' teruggegeven :+ )
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_170805833
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 mei 2017 15:41 schreef Burdie het volgende:

[..]

Wow, heftig! Ik wist helemaal niet dat dat kon? Had ze een te grote hap genomen ofzo?

Ik snijd tomaatjes niet altijd, maar heb kuiken aangeleerd om er altijd meteen op te bijten. En dat zit er enorm in gehamerd gelukkig. Goed om weer even bewust van te zijn zo. Ik zou er ook zeker wat van zeggen, Nikki!
Ik weet niet hoe het kwam, mijn baas had het gezien en vertelde dit toevallig gisteren.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  dinsdag 9 mei 2017 @ 19:47:32 #235
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_170806739
Druifjes snij ik ook. Op de ehbo cursus werd het ook vermeld! Dat je dag echt moest doen bij (kleine) kinderen.
pi_170806888
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 mei 2017 15:41 schreef Burdie het volgende:

[..]

Wow, heftig! Ik wist helemaal niet dat dat kon? Had ze een te grote hap genomen ofzo?

Ik snijd tomaatjes niet altijd, maar heb kuiken aangeleerd om er altijd meteen op te bijten. En dat zit er enorm in gehamerd gelukkig. Goed om weer even bewust van te zijn zo. Ik zou er ook zeker wat van zeggen, Nikki!
De kleindochter van mijn moeders nichtje is gestikt in een frikandel. Die kun je ook altijd het beste in de lengte doorsnijden dus ja.
  dinsdag 9 mei 2017 @ 20:12:42 #237
335643 faptist
Maakt fouten
pi_170807376
Lieve Nikki,
Je bent echt geen overbezorgde moeder hoor. Het kdv heeft gewoon een fout gemaakt.
Misschien wist de leidster het niet, omdat ze de laatste jaren onder een steen heeft geleefd/geen cursussen heeft gevolgd over voeding en ehbo, maar het gesprek zou ik zeker aangaan.
Wat knap dat je kinderen zo goed weten hoe het hoort. Ik sta daar echt van te kijken hoor.

Ro heeft vandaag zo'n leuk setje aan van tumble&dry. Is gewoon mijn dochter die daar loopt/ zit / lacht/ gilt/ <3
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 9 mei 2017 @ 20:17:49 #238
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_170807533
Wij snijden druiven en tomaten sinds kort niet meer maar Lucas weet dat hij ze eerst door het midden moet bijten. Leek ons met bijna 3 jaar wel te kunnen. Maar nu ik hier vijf jaar lees, ga ik weer twijfelen. Met de ehbo cursus die ik toen volgde werd gezegd 2 jaar. Anyway Nikki ik zou het wel aankaarten los van of het nu wel of niet overbezorgd is. Jij voelt je daar niet fijn bij dus dan is het gewoon goed om dat aan te geven.

En Lucas is zindelijk *O* de afgelopen 7 dagen dag en nacht zonder luier geweest en maar 1 keer in de broek geplast op het kinderdagverblijf (op dag 2). Ik ben zooo trots. En emo want hij wordt zo groot :'( hij drinkt nog wel aan de borst dus dat compenseert :+

Fap O+ wat een popje. En mooi vest!
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_170807593
Ro! O+

Chanty wat superknap van Lucas! *O*

Knakworstjes, tomaatjes, frikadellen, alles gaat doormidden hier. En tegenwoordig zelfs hamburgersnoepjes, want daar stikte T dus bijna in. Ik moest hem echt heel wat keren volgens de methode die ik bij ehbo had geleerd tussen zijn schouders slaan om het los te krijgen. Ondertussen had mijn zusje al 112 gebeld. Dat moest ze van mij gelijk doen op het moment dat hij begon met stikken, want liever dat ze onderweg zijn op zo'n moment dan dat je ze te laat belt. :{ Door dat incident ben ik wel een nog ergere miep geworden met eten dan dat ik al was. Zo heeft L bijvoorbeeld nog bijna nooit een lolly gegeten. Die dingen vind ik ook doodeng. En mensen die kinderen met lolly's laten rondrennen heb ik helemaal nog nooit begrepen. Ik krijg echt plaatsvervangende zenuwen als ik dat zie gebeuren. :X
  dinsdag 9 mei 2017 @ 20:22:21 #240
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_170807677
Rondlopen met een lolly zou ik ook niet doen :N sowieso krijgt Lucas echt nog geen lolly's, winegums, toffees, spekjes ed. Ook ivm stikgevaar. Qua snoep is het beperkt tot koekjes en chocolade.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_170807880
Sinds ik een bevriende anesthesist heb horen vertellen over een kindje wat met spoed geopereerd moest worden vanwege een vastzittende druif maar waarvoor ze helaas te laat waren ;( ben ik heel alert op druiven en aanverwanten. Ik begrijp ook niet waarom je het niet zo doen, kleine moeite en het kan zoveel ellende schelen.

Marshmellows schijnen (in tegenstelling tot gewone spekkies) ook gevaarlijk te zijn trouwens.
I'm not troubled or sad, I'm just ready for bed.
  dinsdag 9 mei 2017 @ 20:32:46 #242
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_170807998
Gewone spekjes ook, althans volgens de cursus want die vormen zich en zetten uit in de luchtpijp en klemmen de toevoer helemaal af. Ik ga toch maar weer snijden als ik die verhalen lees Brrr ;(
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_170859158
ik sla de stikverhalen wel over :P

iemand nog een rol behang over... :X

de leeftijd, de thuissituatie en een faaaase, het zal allemaal maar soms.... draaaaaaaaak.
maar de armpjes om je nek met de woorden "laf joe mama" jij mijn beste vliend vd hele wereld maakt bijna alles goed.

Morgen ga ik samen met haar naar het zwembad, zonder baby, even mama-dochter tijd...
S. 2014
J. 2016
pi_170874979
Crosspost.

Hoi!

Over een kleine 4 uur horen N. en ik hier niet meer, dus komen we afscheid nemen. ons hier melden. :o Het afgelopen jaar was fantastisch, onze baby ontpopte zich tot eersteklas bijdehante kletstante en ik kijk er zo naar uit wat ze dit jaar gaat doen. O+

Het loopfietsje is een groot succes, en als ware tweejarige riep ze gelijk "van mij! Niet papa mama fiets. Van Nowa. :Y ".

Al lukt samendoen ook best prima. _O-


Tot snel of iets minder snel bij deHallo peuters!

:W O+
pi_170875000
Gefeliciteerd Selvaria!! Met je mooie peuter O+
pi_170875099
Gefeliciteerd Selv. en welkom met jouw peuter. O+
S. 2014
J. 2016
  vrijdag 12 mei 2017 @ 08:23:00 #247
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_170875361
Gefeliciteerd met N *O*
pi_170875446
Poes O+
Welkom bij peuters
pi_170875736
Selv, gefeliciteerd en welkom!!
GM wij gaan binnenkort behang kopen voor B zijn kamer, zal ik wat we over houden naar jou brengen? ;)
pi_170875878
Gefeliciteerd, Selv, met je mooie meisje! O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_170876042
Gefeliciteerd selvaria! Toffe foto's O+
  vrijdag 12 mei 2017 @ 11:41:34 #252
73386 Fazz
onderweg
pi_170878329
Welkom Selvaria! Gefeliciteerd met N *O*

F is zondag jarig, wordt hij al 3! Hopelijk voelt hij zich dan wel iets beter want nu zit hij vol snot, hoest de longen uit z'n lijf en z'n ogen zitten vol prut :{ Gelukkig staat er geen grootse bijeenkomst gepland.
  vrijdag 12 mei 2017 @ 11:47:32 #253
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_170878443
Gefeliciteerd Selv! *O* Toffe collage van je mooie meisje met leuke naam! 😁


Ai, beterschap Fazz. Ziek zijn op je verjaardag is ook maar niks
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_170878602
Gefeliciteerd Selv *O*
  vrijdag 12 mei 2017 @ 12:41:54 #255
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_170879478
Happy bday N *O*
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_170882231
Gefeliciteerd met je lieve N Selvaria *O* :* ! Welkom bij de Club van Nee en Mijn :7 .
pi_170882312
En selluf doen!!! Van harte, Selvaria!

Beterschap voor F, Fazz. Sneu voor hem.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170882354
Ohja, hoe kon ik die vergeten.

Moet ik je helpen met je schoenen lieverd?
NEE IK KAN HET ZELF!
<stilte>
MAMAAA JIJ MOET HET DOEN MIJN SCHOENEN GAAN NIET GOED :( !
  vrijdag 12 mei 2017 @ 15:05:37 #259
149959 SQ
snelle trees
pi_170882370
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 15:04 schreef Razztwizzle het volgende:
Ohja, hoe kon ik die vergeten.

Moet ik je helpen met je schoenen lieverd?
NEE IK KAN HET ZELF!
<stilte>
MAMAAA JIJ MOET HET DOEN MIJN SCHOENEN GAAN NIET GOED :( !
zesentachtig keer per dag :')
Gefeliciteerd met je peuterchick selvaria!
disclaimer
pi_170882438
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 15:04 schreef Razztwizzle het volgende:
Ohja, hoe kon ik die vergeten.

Moet ik je helpen met je schoenen lieverd?
NEE IK KAN HET ZELF!
<stilte>
MAMAAA JIJ MOET HET DOEN MIJN SCHOENEN GAAN NIET GOED :( !
inclusief diepe gromzucht want dat snap je toch zelf ook mama!....

mijn kind gromt af en toe dus echt naar mij :')
S. 2014
J. 2016
pi_170882572
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 15:04 schreef Razztwizzle het volgende:
Ohja, hoe kon ik die vergeten.

Moet ik je helpen met je schoenen lieverd?
NEE IK KAN HET ZELF!
<stilte>
MAMAAA JIJ MOET HET DOEN MIJN SCHOENEN GAAN NIET GOED :( !
Hoe herkenbaar O+

En die constante echo. Heel veel zinnen eindigen opeens met "..hooorrrr" of "..joh".
Of als ik vraag wat ze zei "ik zeeiiheiii.." met diepe zucht en oogrol
Of als je toch iets doet wat ze niet wil "ik zei toch nee!! :( "

Peuters O+
pi_170882611
"Nee" en "selsdoen" vinkten we al een paar maanden geleden af. "Van mij :( " is de nieuwste hit. Volgens mij wordt ze echt een vreselijke draak dit jaar, maar ik kijk er enorm naar uit. :7
pi_170882717
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 15:09 schreef gewoonmezelf87 het volgende:

[..]

inclusief diepe gromzucht want dat snap je toch zelf ook mama!....

mijn kind gromt af en toe dus echt naar mij :')
Haha. Die van mij is nog steeds van het driftige gooi- en smijtwerk. Dus dan is het na twee keer proberen 'stomme schoen' en vliegt er een schoen om je oren.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170883005
Gooien en smijten check.
De nieuwe zin is hier "Oh zéker niet!".
Als ik bijvoorbeeld zeg dat de TV uitgaat omdat we gaan eten. Of dat het bedtijd is. Wijsneus O+ .
pi_170883444
I vertelt overigens vol trots aan mensen dat haar broertje wat haar betreft Joey gaat heten. Geen idee hoe ze aan die naam komt en het lijkt in de verste verte niet op wat wij in gedachten hebben. 😀
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170885013
als ze iets niet mag en je zegt "mama zei nee" krijg ik terug; " Ik zei ja" _O-

Sarah heeft het fietsen door O+ maar na een rondje om de huizen lukte het niet helemaal en liet ze dr fiets maar gewoon staan... "lukt niet, dag fiets" :')
S. 2014
J. 2016
  vrijdag 12 mei 2017 @ 17:22:44 #267
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_170885195
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 16:00 schreef Franny_G het volgende:
I vertelt overigens vol trots aan mensen dat haar broertje wat haar betreft Joey gaat heten. Geen idee hoe ze aan die naam komt en het lijkt in de verste verte niet op wat wij in gedachten hebben. 😀
Ik weet waarom ze dat denkt :D.
KuikenGuppy
pi_170886054
Ohhhh herkenbare peuterdingen O+
'Niet doen!' 'WEL :( '
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_170888009
ik wilde mn grote nog wel even showen... Ze is voor mn gevoel ineens echt heel groot...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
S. 2014
J. 2016
  vrijdag 12 mei 2017 @ 19:44:16 #270
149959 SQ
snelle trees
pi_170888175
Oh wow die krullen O+
disclaimer
  vrijdag 12 mei 2017 @ 19:49:22 #271
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170888297
Wauw! Wat een krullen idd!
Kwak
  vrijdag 12 mei 2017 @ 19:52:50 #272
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_170888376
Idd heel groot, wat gaat dat snel he. 1 keer knipperen en ze zijn weer gegroeid.

Mooie dame O+
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_170888494
Ze krijgt ook steeds meer krullen O+

ook heel weersafhankelijk, veel vocht betekent veel krul.

[ Bericht 20% gewijzigd door gewoonmezelf87 op 12-05-2017 20:51:24 ]
S. 2014
J. 2016
pi_170888954
Mooie krullen heeft ze ineens GM!

Welkom Selv! *O*

Heeft iemand een tip voor lichte zomergympies die breed vallen? Converse is schattig enzo, maar ik denk niet dat ik er mee weg kom :').
pi_170891031
Selvaria gefeliciteerd en welkom met je peuter. O+

quote:
0s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 16:00 schreef Franny_G het volgende:
I vertelt overigens vol trots aan mensen dat haar broertje wat haar betreft Joey gaat heten. Geen idee hoe ze aan die naam komt en het lijkt in de verste verte niet op wat wij in gedachten hebben. 😀
Hoezo niet? Ik vind die naam echt iets voor jullie. :+

Heerlijk als ze zelf namen voor broertjes/zusjes bedenken. Bij ons zouden T en S de namen Zomer en Gojstie hebben gekregen als L het voor het zeggen had. :D

GM was heb je toch een knappe dame. O+
  vrijdag 12 mei 2017 @ 22:28:45 #276
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_170892844
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 20:20 schreef Crumpette het volgende:
Mooie krullen heeft ze ineens GM!

Welkom Selv! *O*

Heeft iemand een tip voor lichte zomergympies die breed vallen? Converse is schattig enzo, maar ik denk niet dat ik er mee weg kom :').
Vans dan? :)
Zo ben je hier weinig en groeien jullie jong wel meters lijkt het :o

Ik post snel weer, want ik wil van wat dingetjes weten hoe jullie erin staan' ... nu eerst :z
Wir müssen leben, bis wir sterben!
pi_170929720
Franny ga eens werpen ;) ben benieuwd naar zijn naam.

Sac lag gisteren in bed. Hoor ik haar roepen. Hè hallo mensen, ik heb maar een doekje. Met anderen woorden kom de rest eens brengen.
pi_170938946
Wilde ze haar bed gaan poetsen FR :D ?
pi_170939099
Ik vind moederdag ineens zo leuk met een peuter. Eerst het meenemen van De Knutsel van de PSZ: "Mama! Die heb ik voor jou gemaakt! Maar het is een verrassing! Met hartjes geplakt!" :') . En gisteren is ze met haar vader gaan winkelen in Amsterdam. Vol verhalen kwam ze terug, over de tram en de regen en de winkel en ze had ZEEP gekocht maar dat was een geheim O+ . En dan vanmorgen met luid gebonk de trap op, de slaapkamer binnenstormen en roepen "Mamaaaa jij gaat bijten! Met broodjes en aardbeien en ik ga cadeautjes uitpakken want jij bent jarig!" . De verschillende categorieën feest zijn allemaal nog één als je 2,5 bent denk ik :+ .
pi_170939158
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 16:13 schreef Razztwizzle het volgende:
Wilde ze haar bed gaan poetsen FR :D ?
Nee d'r knuffeldoekje.ze heeft er tig. Maar is wel kieskeurig.
  zondag 14 mei 2017 @ 16:47:17 #281
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_170940174
Als je 3 bent ook Razz, kuiken vond ook dat ik jarig was :D.
KuikenGuppy
pi_170940325
Hier was het echt wel moederdag. Komt ook door de oudste. Die had een versje op school geleerd O+
pi_170941580
ik werd ook gefeliciteerd O+ maar ze had wel mooi geknutseld op psz.
S. 2014
J. 2016
pi_170943539
N. snapt er nog niks van, we vierden vandaag dan ook haar verjaardag en zij was degene die de meeste cadeautjes uit mocht pakken. Ze was wel echt heel erg jarig en heeft zich zo goed vermaakt. Vanochtend speelde ze lekker buiten met haar vriendinnetje (ze vermaken zichzelf gerust 2 uur en komen alleen af en toe inchecken voor wat drinken en eten, heerlijk! _O_ ) en vanmiddag heeft ze geduplood en geverfd met haar ooms en tantes. O+

Op het kdv had ze een papieren theepotje geknutseld en van man kreeg ik -nerds als we zijn- een game. O+
  zondag 14 mei 2017 @ 19:49:08 #285
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_170944098
Razz O+ lekkere tante is het ook :D Lucas was ook enthousiast want het is "moederdag van de moeder van mama." ehhmmm jaaaa dat ook :+

Heb van beide een zelfgemaakt fotolijstje gekregen met foto O+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  zondag 14 mei 2017 @ 19:54:21 #286
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_170944221
Ik kreeg een geknutselde kalender van N en L. Allebei een aantal blz gemaakt en de GO heeft ook wat foto's geplakt op de blz. Erg leuk geworden.
We hebben met zijn allen op bed ontbeten. Was leuk!
pi_170945660
Meld, met kersverse peuter! O+

Onze Minion was gisteren al flink verwend tijdens d'r feestje, en vandaag hadden we een lekker rustig dagje zodat ze nog even kon nagenieten van alle cadeaus :)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_170945864
Welkom bij de peuters Minion *O* ! Toffe hoed!

Leuk die knutsels! Hier een mooi antroposofisch met hartjes beplakt stukje doorzichtig vloeipapier. En een tas vol lekker ruikende blokken zeep en lavendelzakjes en een nieuwe schort en ovenwanten. Emancipatie, hier niet hoor :+ .

Ik heb mezelf cadeau gedaan voor moederdag dat de zandbak nu weg is :7 . Zolang Tas hem zelf open kan maken en er vervolgens drie keer per minuut hoofd voorover inkruipt, terwijl Annie het als een persoonlijke uitdaging ziet om de hele tuin tot zandbak te maken en ik dus elke dag eind van de dag een halve dyson aan zand uit de kamer kan stofzuigen vind ik het wel even mooi geweest. De druppel was mijn boterham met kaas zand vandaag }:| .

[ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 14-05-2017 20:55:11 ]
pi_170946994
Goed kado Razz!
Ik kreeg een zoen-pasje met lippenstiftkus van (het kdv van) uk en alleen wat kado-gemopper van J }:| (ik weet nooit wat ik moet kopen en murmel mopper weetikookveel enzo, eigenlijk niks voor hem) En we hebben bij het pannenkoekenschip gegeten bij wijze van feestmaal :) Was leuk!

Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_170947576
Heerlijk, die moederdag verhalen. :D .

Ik kreeg een zelfgekweekt plantje in een potje waar stickers op waren geplakt. En super handig om uit te pakken in bed, want toen lag er dus allemaal aarde in bed. O+ . Vervolgens gingen I en haar vader Buurman & Buurman liggen kijken op de ipad, terwijl I ook nog even een eierkoek verkruimelde. En lag ik deze prachtige tekst nog eens over te lezen. *O* .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  zondag 14 mei 2017 @ 21:42:13 #291
149959 SQ
snelle trees
pi_170947644
Gefeliciteerd twist! O+

En moederdag negeer ik nog even lekker een jaartje. Fijn dat het voor iedereen leuk was :)
disclaimer
  zondag 14 mei 2017 @ 21:49:53 #292
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_170947900
Het blijft denk ik altijd een dubbele dag als je eigen moeder er niet meer is, SQ :*

[ Bericht 19% gewijzigd door kwakz0r op 14-05-2017 22:09:23 ]
Kwak
pi_170948260
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 21:24 schreef JufMariska het volgende:
Goed kado Razz!
Ik kreeg een zoen-pasje met lippenstiftkus van (het kdv van) uk en alleen wat kado-gemopper van J }:| (ik weet nooit wat ik moet kopen en murmel mopper weetikookveel enzo, eigenlijk niks voor hem) En we hebben bij het pannenkoekenschip gegeten bij wijze van feestmaal :) Was leuk!

[ afbeelding ]
Heel stom eigenlijk, maar ik blijf het zo gek vinden om L met haar te zien :D
Wat een leuke foto O+

Gefeliciteerd met Minion, twist!

Wij hebben niks voor moederdag gedaan O+ 7 uur gewoon ontbijt voor ons drie staan smeren en daarna samen douchen. Vriend daarna uitgezwaaid, want hij ging voetballen en barbecuen. Geen verplichtingen en gedoe, heerlijk!
pi_170948708
Oh ja, Twist, nog gefeliciteerd met je peuter!!

Kwak, klinkt als een lastige fase. Zijn jullie er nog wel even lekker uit geweest? Hier helpt dat vaak wel, andere omgeving en even uitrazen in bos/speeltuin etc.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170949094
Grappig dat de peuters collectief vonden dat mama jarig was. Ik werd bij het uitpakken van de cadeaus ook luid toegezongen "er is er een jarig". :D

Ik kreeg van de peuters een vlinder gemaakt van geverfde handafdrukjes. Waarbij S als toelichting gaf toen ik vroeg wat het was: "Oh, dat zijn gewoon handen hoor." Van L kreeg ik een prachtig notitieboekje met gevingerverfde Ma!-deliefjes erop en een zelfgeschreven gedichtje waarbij ik het niet droog hield. O+ En ik kreeg ook nog een beker die L zelf beschilderd had. Superleuk hoe L nu zo met moederdag bezig is geweest. Ze heeft echt enorm haar best gedaan om zelf dingen te maken. O+

Wij deden vandaag een uitstapje naar het Monkeybos in Wassenaar. De kinderen vinden het er fantastisch. We waren er vroeg, dus het was nog lekker rustig. Na een rondje klimmen, klauteren, rennen en ook nog even spelen in de waterspeeltuin waren de peuters afgedraaid, maar we hebben een heerlijke ochtend gehad. :)
pi_170949466
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 21:42 schreef Stormqueen het volgende:
Gefeliciteerd twist! O+

En moederdag negeer ik nog even lekker een jaartje. Fijn dat het voor iedereen leuk was :)
:* mijn vrouw heeft vandaag heel hard gedaan of het een gewone dag was. Vanmiddag viel Sjaak op haar in slaap in de Tula en dat vond ze heerlijk. Vanavond even contact gehad met haar zussen die het ook zwaar hebben. Het lijkt me erg moeilijk om dan zo'n dag te hebben.

Als afleiding waren we met SaskiaR en haar N naar het Safaripark. De kinders vonden de speeltuinen het tofst, de dieren waren bijzaak :') Ze speelden af en toe leuk samen/naast elkaar.

Twist, je Minion is al 2 jaar!! Gefeliciteerd!!
pi_170953735
JM wat een heerlijke foto!
Leuk om alle moederdag verhalen te lezen O+

B kwam bij ons in bed, wilde een familieknuffel en we kregen allebei en natte klapzoen met 'Fijne moederdag'. Beneden moesten we onze ogen dicht doen want hij had een cadeautje. O+ O+ O+ Een potje scrub die al weken klaar stond in de kast, op het KDV gemaakt. Helemaal trots was ie.

Daarna naar mijn moeder gegaan en dat was supergezellig. Mijn broer en zus met gezinnen waren er ook en dat was gewoon genieten. B is gek op zijn oudere neven en nicht en andersom dus die had de tijd van zijn leven.
pi_170953773
Welkom nog Twist! *O*
pi_170954106
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 22:01 schreef Skittles het volgende:

[..]

Heel stom eigenlijk, maar ik blijf het zo gek vinden om L met haar te zien :D
Wat een leuke foto O+
Haha, ja, jij kent 'm nog vooral als kale wenkbrauwenbaby he! :')
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  maandag 15 mei 2017 @ 11:07:36 #300
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_170955463
quote:
1s.gif Op zondag 14 mei 2017 22:36 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

:* mijn vrouw heeft vandaag heel hard gedaan of het een gewone dag was. Vanmiddag viel Sjaak op haar in slaap in de Tula en dat vond ze heerlijk. Vanavond even contact gehad met haar zussen die het ook zwaar hebben. Het lijkt me erg moeilijk om dan zo'n dag te hebben.

Als afleiding waren we met SaskiaR en haar N naar het Safaripark. De kinders vonden de speeltuinen het tofst, de dieren waren bijzaak :') Ze speelden af en toe leuk samen/naast elkaar.

Twist, je Minion is al 2 jaar!! Gefeliciteerd!!
En het was heel gezellig!

Carpe diem, quam minimum credula postero.
  maandag 15 mei 2017 @ 11:07:46 #301
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_170955468
Oh, dicht :)
Carpe diem, quam minimum credula postero.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')