abonnement Unibet Coolblue
pi_170415288
Hallo,

Dit jaar doe ik mijn eindexamen VMBO-TL en daarna ga ik naar de havo.

Ik heb gekozen voor het profiel NT met als keuzevakken Biologie en Economie. Echter kan ik i.p.v. Biologie ook informatica, NL&T of wiskunde D kiezen. Informatica en wiskunde d ga ik sowieso niet doen wegens desinteresse. Ik twijfel tussen biologie en NL&T. Biologie ben ik niet slecht in, maar NL&T lijkt me erg leuk, omdat het meer een combinatie is van meerdere vakken i.p.v. volledig gefocust zijn op 1 vak.

Graag wilde ik ervaringen horen van mensen die NL&T hebben gedaan en wat jullie aanraden.
pi_170426691
Wat wil je na de havo gaan doen?
Good intentions and tender feelings may do credit to those who possess them, but they often lead to ineffective — or positively destructive — policies ... Kevin D. Williamson
pi_170430691
NL&T heb je niet nodig voor welke vervolgopleiding dan ook, maar biologie wordt in onder andere medische hoeken wel vaak vereist. De verstandiger keuze lijkt mij dus sowieso biologie, maar het hangt er vooral van af wat je ermee wilt gaan doen.
pi_170445944
Zelf zou ik geen medisch beroep o.i.d. willen. Wat ik wil weet ik niet, maar wat ik wel zeker weet is dat ik geen medisch beroep wil. Ik denk dat ik eerder iets richting natuurkunde/economie wil.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')