abonnement Unibet Coolblue
pi_170387403
Wanneer de toetredingsprocedure van Turkije tot de Europese Unie van start ging hebben veel lidstaten in het land geïnvesteerd. Hierdoor heeft Turkije een grote economische groei gekregen en het zich economisch kunnen ontwikkelen. Erdogan heeft hiervan sterk geprofiteerd en het land in betere vaarwateren gebracht.

Jammer genoeg heeft Erdogan democide gepleegd op Turkije en maakt hij mensen blind met leugens. Veel Turkse mensen willen alles geloven van wat hij zegt, omdat deze mensen niks anders vast kunnen houden om een erkenningsgevoel van dat ze bestaan. Laatst heeft Erdogan ook zijn jongerenpartij aangespoord tot het besteken van sinaasappelen met messen doelent op alle Nederlanders die leven.
Onlangs is gebleken in het referendum dat veel Turkse mensen die in Nederland leven veel symphatie hebben voor Erdogan.

Bestaat er een mogelijkheid dat Erdogan Turkse mensen ronselt om DNA-ziekmakende middelen te stoppen in het eten van wat Nederlanders eten en zo de ontwikkeling van jongeren te beperken of mensen ziekte te geven die over een jaar pas inwerken?

Er zijn heel veel goede mensen in de wereld, waaronder ook veel gelovigen die stoppen met het zien van hun religie als het allesbepalende. Zij beginnen nu eindelijk aan een moderner leven waarin religie als filosofie wordt aanschouwd en deze kan worden vergeleken met andere filosofieën. Toch bestaat er een kans dat niet moderne mensen, maar oud-traditionele die zeer sterke aanhankelijkheid hebben aan Erdogan sympathiek willen zijn aan Erdogan en kwaadwillend willen zijn jegens Nederlanders. Turkije gebruikt nu mogelijk van sommige landen inlichtingen om economische schade aan te doen, dat laatste is een vermoeden dat in lijn staat met de huidige gedragingen (de vraag staat in de derde alinea).
  vrijdag 21 april 2017 @ 19:53:42 #2
396386 sturmpie
for night & nature
pi_170388364
polonium
vrede, voedsel, vrijheid, veiligheid, vooruitgang
pi_170388461
Denken dat de enige factor van groei Europese steun is. :')
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_170388581
Ach het gaat nu weer slecht in die bananenrepubliek dus jeeeej
Om aan te geven hoe hoog Erdogan het moederschap acht, gaf hij een voorbeeld uit de praktijk. ''Ik kuste wel eens de voeten van mijn moeder omdat ze naar het paradijs roken. Zij wierp me dan een zedige blik toe en huilde soms.''
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')