abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_170396504
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 april 2017 00:13 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:

[..]

Inderdaad zeer vreemd dat hij dit zegt. Dit is in elk geval niet de leer van Jehovah's Getuigen in de zin van het ontmoedigen van het volgen van een studie. In hun publicaties besteden ze juist aandacht aan meningen van hooggeleerden en voor jongeren het overleven van hun studie, et cetera. Wat deze meneer in zijn lezing probeerde te zeggen is denk ik dat je zo veel mogelijk tijd moet besteden aan je bijbelstudie en dat de rest meer bijzaak moet zijn, dat neemt niet weg dat dit inderdaad best merkwaardig is.

Het feit dat ik opgegroeid ben als Getuige (nu slechts sympathisant en rechtenstudent) en dit me enigszins verbaast zegt eigenlijk genoeg.
Regionale verschillen? Ik ken geen Getuigen, post slechts wat ik elders lees. Het bestempelen als een "opgelegd dogma waar iedereen zich aan moet houden" was te sterk, geef ik toe. Het lijkt slechts een advies te zijn.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_170397123
Ik heb in het verleden een tijd lang contact gehad met de Jehovas getuigen en ben ook vaak bij hun "kerk" diensten aanwezig geweest maar tot geloof kwam ik uiteindelijk niet. Met name het afwijzen van de evolutie theorie was voor mij uiteindelijk een onoverkomelijk obstakel.
Geld maakt meer kapot dan je lief is.
Het zijn sterke ruggen die vrijheid en weelde kunnen dragen
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')