Ja snap ik, maar meestal kloppen de smaken gewoon niet.quote:Op woensdag 19 april 2017 17:45 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Met of zonder kerrie.
Kan je nog aanpassen joh, voeg toe wat je mist etc etc...
Ken ik nietquote:Op woensdag 19 april 2017 17:49 schreef Molo het volgende:
Ik vind Suzi Wan pindasaus altijd lekker
Maar maak tegenwoordig meestal met pindakaas, sambal, knoflook, ketjap en kokosmelk
[ afbeelding ]
die ken ik niet, zit hier in de buurt ook een hong kong supermarkt misschien moet ik daar eens kijkenquote:Op woensdag 19 april 2017 17:49 schreef Molo het volgende:
Ik vind Suzi Wan pindasaus altijd lekker
Maar maak tegenwoordig meestal met pindakaas, sambal, knoflook, ketjap en kokosmelk
[ afbeelding ]
Ik ben niet de meest geduldige persoonquote:Op woensdag 19 april 2017 17:49 schreef Karzai het volgende:
voor bbq moet je een beetje geduld hebben dat is het hele bbq idee
Als iets en redelijke basis heeft maak ik er verder zelf wel iets van hoor.quote:Op woensdag 19 april 2017 17:49 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja snap ik, maar meestal kloppen de smaken gewoon niet.
bami uit blikquote:Op woensdag 19 april 2017 17:51 schreef Molo het volgende:
Beetje uit de tijd van Kung Fu bami uit blik
Maar bij de AH nog wel verkrijgbaar, en ik vind het wel lekker als ik sateetjes maak ofzo.
Dan haal je een kant en klaar product en vervolgens ben je een half uur bezig met smaken tweaken. Dan kun je toch net zo goed vanaf de basis gewoon alles zelf maken?quote:Op woensdag 19 april 2017 17:51 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Als iets en redelijke basis heeft maak ik er verder zelf wel iets van hoor.
Doe ik met alles.
waaromquote:Op woensdag 19 april 2017 17:53 schreef Molo het volgende:
[..]
Dan haal je een kant en klaar product en vervolgens ben je een half uur bezig met smaken tweaken. Dan kun je toch net zo goed vanaf de basis gewoon alles zelf maken?
Da's het meest trieste eten dat er bestaat.quote:
Ik vind die zooi ook voornamelijk erg zout, bijna de moeite van het aanpassen niet waard.quote:Op woensdag 19 april 2017 17:51 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Als iets en redelijke basis heeft maak ik er verder zelf wel iets van hoor.
Doe ik met alles.
Uhuh, ranzigheid ten topquote:
Het haalt het idee van kant en klaar nogal weg? Geen gemak ervan maar wel voor betalen? Mag hoor, ieder zijn dingquote:
Ligt eraan, ik heb geen zin om te lang bezig te zijn , mits het meerdere porties zijn.quote:Op woensdag 19 april 2017 17:53 schreef Molo het volgende:
[..]
Dan haal je een kant en klaar product en vervolgens ben je een half uur bezig met smaken tweaken. Dan kun je toch net zo goed vanaf de basis gewoon alles zelf maken?
Ik heb een keer als weddenschap nasi uit blik gegeten met een vriendin.quote:
Zand is goedkoper per kuub.quote:Op woensdag 19 april 2017 17:55 schreef Karzai het volgende:
ik had laatst ravioli uit blik, ja voor 1,50 heb je dan wel wat in je maag
Ik hou wel van een beetje zoutig.quote:Op woensdag 19 april 2017 17:54 schreef -Miauw- het volgende:
[..]
Ik vind die zooi ook voornamelijk erg zout, bijna de moeite van het aanpassen niet waard.
kip uit blikquote:Op woensdag 19 april 2017 17:54 schreef Mo_Muffin het volgende:
[..]
Da's het meest trieste eten dat er bestaat.
Ah, kijk eens aanquote:Op woensdag 19 april 2017 17:55 schreef Karzai het volgende:
ik had laatst ravioli uit blik, ja voor 1,50 heb je dan wel wat in je maag
Die gelei!!!!quote:
Er was vroeger een serie over kinderen die een hele zomer alleen thuis waren en iedere dag ravioli moesten eten omdat dat het enige in huis was ofzo. Dat is mijn enige associatie met ravioli zo'n beetjequote:Op woensdag 19 april 2017 17:55 schreef Karzai het volgende:
ik had laatst ravioli uit blik, ja voor 1,50 heb je dan wel wat in je maag
en als het goed is best of both, kan ookquote:Op woensdag 19 april 2017 17:55 schreef Molo het volgende:
[..]
Het haalt het idee van kant en klaar nogal weg? Geen gemak ervan maar wel voor betalen? Mag hoor, ieder zijn ding
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |