abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 18 mei 2017 @ 22:57:20 #301
289633 V__L_N
Voor altijd
pi_171041720
quote:
0s.gif Op donderdag 18 mei 2017 17:54 schreef Kramerica-Industries het volgende:

[..]

Waarom loop jij nu al met 2 bundels?

Met het postvest en met het 2-bundelsysteem ben je langer bezig op straat dan zonder postvest en zonder 2-bundelsysteem. Dat geeft zelfs de leiding toe. Maar bij voorbereiden zijn ze sneller, en die mensen hebben een hoger uurloon. Jij bent als postbezorger zo goedkoop dat jouw tijd toch bijna niets waard is ;) . Of het bij het bezorgen uit 2 bundels qua tijd nog uitmaakt of je met of zonder vest loopt, dat weet ik niet, en daar heeft de TC zich ook niet over uit gelaten. Ik denk dat het ervan af hangt HOE je zonder vest gaat lopen. Ga je op het depot of op straat zelf de bundels alsnog samenvoegen dan zul je langer bezig zijn, ga je lopen met het dik op je arm en het dun in je hand, dan denk ik dat het even snel (of even langzaam) gaat als met het vest.
Omdat ik een aantal straten heb waar je 3x door komt. Als je ze 2 kanten tegelijk loopt scheelt dat giga. Maar dan loop je dus wel met 2 bundels.

Sorteerders zijn inderdaad duurder. Maar de fnv heeft ruige plannen, die wil af van de aparte cao voor postbezorger. Alles weer onder 1 cao.
Je hoeft geen wolf te zijn om te weten dat naast het pad de mooiste bloemen groeien
Loesje
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')