quote:Op dinsdag 18 april 2017 17:12 schreef kapiteintje het volgende:
[..]
Ovenschotel van gegrilde groenten met bladerdeeg en geitenkaas.
quote:
quote:Op dinsdag 18 april 2017 17:13 schreef Befbekje het volgende:
[..]
Ik eet een linzensoep met Kaiserbrötchen..
quote:Op dinsdag 18 april 2017 17:15 schreef Caland het volgende:
Ik doe trouwens kip met paprika en zoete aardappel.
PM mij dat recept.quote:
Nice.quote:Op dinsdag 18 april 2017 17:18 schreef Saind het volgende:
D
[..]
Die gasten zie ik echt op ieder festival
krijg steeds visitekaartjes van ze
Moet je niet zomaar accepteren!!quote:Op dinsdag 18 april 2017 17:18 schreef Typisch het volgende:
Oh, een huisgenoot heeft de keuken afgehuurd hoor ik net.
Wowquote:Op dinsdag 18 april 2017 17:18 schreef Saind het volgende:
D
[..]
Die gasten zie ik echt op ieder festival
krijg steeds visitekaartjes van ze
Dankje, en nu een complementair biertje erbij.quote:Op dinsdag 18 april 2017 17:19 schreef Saind het volgende:
Ingredients
2 pounds skinless, boneless chicken thighs
2 teaspoons salt
1/2 cup cooking oil
1 1/2 cups chopped onion
1 tablespoon minced garlic
1 1/2 teaspoons minced fresh ginger root
1 tablespoon curry powder
1 teaspoon ground cumin
1 teaspoon ground turmeric
1 teaspoon ground coriander
1 teaspoon cayenne pepper
1 tablespoon water
1 (15 ounce) can crushed tomatoes
1 cup plain yogurt
1 tablespoon chopped fresh cilantro
1 teaspoon salt
1/2 cup water
1 teaspoon garam masala
1 tablespoon chopped fresh cilantro
1 tablespoon fresh lemon juice
Directions
Sprinkle the chicken breasts with 2 teaspoons salt.
Heat the oil in a large skillet over high heat; partially cook the chicken in the hot oil in batches until completely browned. Transfer the browned chicken breasts to a plate and set aside.
Reduce the heat under the skillet to medium-high; add the onion, garlic, and ginger to the oil remaining in the skillet and cook and stir until the onion turns translucent, about 8 minutes. Stir the curry powder, cumin, turmeric, coriander, cayenne, and 1 tablespoon of water into the onion mixture; allow to heat together for about 1 minute while stirring. Mix the tomatoes, yogurt, 1 tablespoon chopped cilantro, and 1 teaspoon salt into the mixture. Return the chicken breast to the skillet along with any juices on the plate. Pour 1/2 cup water into the mixture; bring to a boil, turning the chicken to coat with the sauce. Sprinkle the garam masala and 1 tablespoon cilantro over the chicken.
Cover the skillet and simmer until the chicken breasts are no longer pink in the center and the juices run clear, about 20 minutes. An instant-read thermometer inserted into the center should read at least 165 degrees F (74 degrees C). Sprinkle with lemon juice to serve.
En dan gooi je er iets van 10/15 min voor het einde bloemkool bij
En nu?quote:Op dinsdag 18 april 2017 17:18 schreef Typisch het volgende:
Oh, een huisgenoot heeft de keuken afgehuurd hoor ik net.
Je bent zelf bevriendquote:Op dinsdag 18 april 2017 17:21 schreef Typisch het volgende:
ik vind het altijd wat eng als ik zie dat mensen die ik ken van de foks ineens bevriend zijn met andere die ik ken irl
Hommo,quote:Op dinsdag 18 april 2017 17:21 schreef Typisch het volgende:
ik vind het altijd wat eng als ik zie dat mensen die ik ken van de foks ineens bevriend zijn met andere die ik ken irl
Ik ook.quote:Op dinsdag 18 april 2017 17:21 schreef Typisch het volgende:
ik vind het altijd wat eng als ik zie dat mensen die ik ken van de foks ineens bevriend zijn met andere die ik ken irl
Beter rij je naar 't Belske. Veel betere friet, goeiekoper ook. En ook bij jou in de buurt.quote:Op dinsdag 18 april 2017 17:22 schreef Typisch het volgende:
[..]
Misschien effe langs Franske of ik moet sociaal gaan doen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |