abonnement Unibet Coolblue
pi_170528832
quote:
1s.gif Op donderdag 27 april 2017 18:10 schreef Razztwizzle het volgende:
Ohja een achterstoeltje! Dat moet ik nog. Wij zijn mooiweerfietsers maar ik zoek wel een stoeltje dat gemakkelijk op een andere fiets over te zetten is. Bestaan die?
en anders op mp zoeken naar de oude gmg stoeltjes... die kun je echt heel makkelijk overzetten.

edit: deze dus.

S. 2014
J. 2016
pi_170529854
Razz, O+ Wat een leukerd heb je daar! En paprika of ananas, kniesoor die daarop let.

Ik las nog over Twist en haar kletsende dreumes, lijkt me niets mis mee. De mijne heeft in bed twee standen: slapen of huilen.

Fietsstoeltjes, hier een Yepp mini. Nieuw gekocht met een extra adapter voor op man zijn fiets. Ik wil tzt ook een Yepp voor achterop. Maar Twix weegt nog geen 9 kilo dus tijd genoeg.

Leuke Koningsdag gehad?

Wij liepen over de vrijmarkt vanmorgen. Ik heb niet zoveel met vrijmarkten maar toen ik een kraampje zag waar ze tussen alle tweedehands spullen een thermometer aanboden, was het voor mij weer klaar voor dit jaar. :X

Ik heb niks tegen tweedehands, ben dol op de kringloop en neem hier op Fok regelmatig iets over uit V&A, maar een gebruikte thermometer is voor mij een brug (of zes) te ver.
  donderdag 27 april 2017 @ 21:43:10 #103
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_170530513
Wij hebben een Little Tikes reuze glijbaan voor 6 euro gekocht, dus dat was geslaagd :)
En een Puky step en veel te veel boekjes. Maar er ligt idd ook erg veel troep.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_170534156
Haha, bah Malteser :r

Lu, soms maar gewoon onder lichte dwang. S. wil namelijk heel vaak dingen niet, maar soms moet het wel... luiers moeten ooit schoon bijvoorbeeld :')

Vandaag eerst met opa en oma over de vrijmarkt gelopen en twee auto's gescoord.
Toen over de markt waar een motordag wordt georganiseerd ieder jaar. S. was echt helemaal gelukkig en heeft alleen maar gelachen, gedanst en 'brrrrrr' gedaan O+
Daarna dutje in de auto gedaan toen we naar schoonbroers gingen en daar nog heerlijk gespeeld en gegeten.
Zo'n topdag O+

Lusten jullie dreumessen trouwens ook zo'n vreemde dingen? Olijven, brie, kipkerrie-salade :9 8)7
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_170538193
Slechte bijlees want:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Enfin... toch een heel klein beetje bijgelezen hierzo! Koningsdag was hier lekker rustig. Wel even in de stad wezen kijken, maar niet zo veel bijzonders gezien (of ik ging te laat, kan natuurlijk ook ;))

Lu en LeSage: heel veel sterkte! Klinkt erg moeilijk voor jullie families, hopelijk keert de situatie snel in positieve zin! :*

Haha Malteser...die thermometer! Zou ik ook niet zo snel doen (lees: nooit) ;) Ik heb weer wat minder met 2e hands spullen, maar voor "groot" speelgoed voor A maak ik wel een uitzondering, omdat ze daar vaak snel op uitgekeken is. De loopauto en Puky-loopfiets zijn allebei nog wel een hit!

LeSage: A heeft niet echt vreemde eetvoorkeuren (behalve dat het per se pittig en hartig moet zijn). Ze haat zoet (dus ook snoep). Dat scheelt... ;) Toch soms lastig, want zoete groenten (doperwten bijvoorbeeld) moet ze ook niet. Toen ik haar eens een donut gaf en een boterham met hagelslag kreeg ik beide keren een blik van: "probeer je me nu te vergiftigen? :("

Ik heb vandaag vrij en A zit op de crčche! Voor het eerst sinds vorig jaar zomer een dagje voor mezelf! *O* Ga straks lekker in mijn eentje (is heul niet gęnant, daarom ga ik ook om 10u) naar de bios. Dan shoppen en vanmiddag mijn nieuwe moederfiets ophalen! Heb een rode Cortina Roots besteld bij die ene online zaak die hem vanwege Koningsdag 250e had afgeprijsd! *O* Dan nog een Yepp-achterzitje scoren en een helmpje voor A (wel zo'n veilig idee) en dan kunnen we ein-de-lijk fietsen! :D
pi_170538513
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 april 2017 09:42 schreef Aerenia het volgende:
Slechte bijlees want:
[spoiler]
Ik heb vandaag vrij en A zit op de crčche! Voor het eerst sinds vorig jaar zomer een dagje voor mezelf! *O* Ga straks lekker in mijn eentje (is heul niet gęnant, daarom ga ik ook om 10u) naar de bios. Dan shoppen en vanmiddag mijn nieuwe moederfiets ophalen! Heb een rode Cortina Roots besteld bij die ene online zaak die hem vanwege Koningsdag 250e had afgeprijsd! *O* Dan nog een Yepp-achterzitje scoren en een helmpje voor A (wel zo'n veilig idee) en dan kunnen we ein-de-lijk fietsen! :D
Tuurlijk is dat niet gęnant joh! Solo naar de bios is heerlijk, ik mis dat nu echt. Heb het sinds Ketel pas 1x kunnen doen.

:* voor je spoiler. Ik mag binnenkort, kreeg welgeteld drie dagen na mijn 30e verjaardag de verwijsbrief. :')

Ik vind tweedehands prima, maar een thermometer gaat mij ook wel te ver ja. Er werden gisteren op de vrijmarkt ook meerdere potjes aangeboden... toch maar niet gedaan. :P
pi_170538724
oh, dat is toch wel spannend, Aerenia. Sterkte! En wat fijn, van de fiets. Ik vind fietsen met dreumes zo leuk. Al is het tegenwoordig hard werken, want dreumes ontwikkelt heel sterk z'n eigen mening. Hij wil bijvoorbeeld zodra we naar buiten gaan dezelfde muts op, maar die kan niet onder z'n helm. Dus als ik dan z'n helm opdoe en daarvoor z'n muts afdoe is het drama. Snel afgeleid gelukkig, maar we hebben nogal wat dramabuien op het moment. Hard werken vind ik deze fase.

Andere vraag: hebben jullie dreumessen al loopfietsen? Vanaf hoe oud konden ze daarmee overweg?
pi_170538777
Aerenia. :* Hopelijk is er niks aan de hand.

Jagar, N. krijgt er een voor haar verjaardag (over twee weken :o ) en we hebben hem vorige maand in de winkel geprobeerd. Het ging nog best onhandig, ze zal er nog best even mee moeten oefenen. Ik weet niet hoe handig T. motorisch is, maar ik zou denken dat hij nog wat te jong is.
  vrijdag 28 april 2017 @ 10:26:28 #109
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_170538862
Geniet van je dag Aerenia! En sterkte wbt je spoiler :*

N heeft deze loopfiets: https://www.loopfietsstor(...)BMkbu4bBcaAiyR8P8HAQ

Maar heel handig gaat het nog niet, ze vindt er al na een paar minuten weinig meer aan (maar dat is met al het speelgoed).
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_170539251
Hopelijk loos alarm Aerenia. Wanneer weten ze meer? Ik heb er nog steeds nooit een gedaan. Toen ik de oproep kreeg was ik net gestopt met de pil en had ik een onvoorspelbare cyclus, daarna zwanger en dan mag het niet. En tussen de zwangerschappen is het er ook niet van gekomen. Straks na de bevalling dus maar eens doen.

En niks mis met alleen naar de bios! Heb dat vroeger ook vaak gedaan toen ik nog in Den Haag woonde en een pathepas had. Zelfs eens in m'n eentje in een zaal gezeten :D Bios is juist bij uitstek een van die dingen die je ook prima alleen kunt doen. Welke film ga je heen?

Jagar, O krijgt er ook een voor z'n verjaardag (tenzij oma er gisteren op de vrijmarkt een gescoord heeft, stond op het naar kijken lijstje), z'n loopauto gaat heel goed dus ik verwacht dat hij een loopfiets ook wel snel doorheeft. Alleen omvallen zal nog regelmatig gebeuren.

En ik koop vrij veel tweedehands. Aan de ene kant omdat ik veel kinderdingen nieuw het geld niet waard vind omdat ze er zo snel uit of overheen groeien, en qua speelgoed ook omdat er al teveel troep in de wereld is en hij dan toch regelmatig wat nieuws heeft wat ik het daarna weer bij de speelgoedkringloop aflever zonder dat het me veel geld gekost heeft. Maar ik ben wel kritisch op wat ik waar koop, want het moet niet overduidelijk flink gebruikt zijn en dingen als handdoeken, potjes, flessen, matrasjes ed kopen we gewoon nieuw vanwege hygiene. Een goed matras vind ik het geld wel waard (zolang het geen aerosleep is :P)
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_170539321
Oei spannend, Aerenia, sterkte!

Ik hoop dat mini nog even 14 kilo blijft, zodat we nog niet over hoeven naar zitjes achterop. Ik vind haar echt nog te jong daarvoor :@ Ze is gewoon groot, of vooral breed. Ze past ook niet meer goed in de peuterschaal van de bakfiets :(

Eetvoorkeuren: hier vooral hartig en heel, heel veel fruit. En alle soorten kaas, ook hier liep ze zo weg met een stuk brie _O-

Loopfietsjes: mini heeft een wishbonebike en dat gaat hier prima :) Toen ze hem kreeg voor haar verjaardag ging ze steeds alleen heel enthousiast zitten sturen, maar na een tijdje snapte ze ook het vooruit-achteruitprincipe.
pi_170539467
Loopfietsen: ik denk dat J met 15 maanden de Puky Wutsch kreeg. Daar kon hij toen qua lengte net op en vond hij na een paar weken heel leuk. Met 22 maanden kreeg hij een Puky LR M, maar waar anderen zeiden dat hun kind er vanaf 1,5 jaar op kon, vind J dat pas sinds vorige week ook leuk (hij is nu 24 maanden).
pi_170540253
Oh, ik moet er wel bij zeggen dat ik het over een loopfiets met twee wielen had, geen driewieler. :)
pi_170541059
Ow even snel: Willem heeft een Bandits en Angels, de groene O+
Nu hebben we de driewiel stand. Hij snapt het nog niet zo goed, maar goed, hij loopt ook nog maar net. Ik zet hem er wel regelmatig op. Terug-uit gaat inmiddels vrij goed.

Sorry voor de niet bijlees verder. ik ga weer even mijn coconnetje in :W
  vrijdag 28 april 2017 @ 12:53:52 #115
409579 LuDann
All the way
pi_170541293
Sterkte met die uitslag Aerenia! En alleen naar de bios. O+

Wolk kreeg voor haar eerste verjaardag een Puky loopfiets, maar daar past ze nog niet op met 20 maanden. Ze heeft ook een houten driewieler, die is al zeker een half jaar een dikke hit.

Wij gaan morgen naar Elfia en hebben een larp jurk voor Wolk. 8-) Zin in! :D
  vrijdag 28 april 2017 @ 13:30:47 #116
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_170541947
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 april 2017 12:53 schreef LuDann het volgende:
Sterkte met die uitslag Aerenia! En alleen naar de bios. O+

Wolk kreeg voor haar eerste verjaardag een Puky loopfiets, maar daar past ze nog niet op met 20 maanden. Ze heeft ook een houten driewieler, die is al zeker een half jaar een dikke hit.

Wij gaan morgen naar Elfia en hebben een larp jurk voor Wolk. 8-) Zin in! :D
Oh, daar wou ik misschien ook nog heen :)
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_170542092
Aerenia, dat is niet fijn. Hopelijk is de uitslag verder goed. En alleen naar de bios, heerlijk! Zou ik ook wel willen. En geniet van het fietsen samen. Twix vindt fietsen echt een feestje. Ook een helm hier trouwens voor hem.

Loopfiets: Twix kreeg er een met Sinterklaas (tweewieler) maar daar past hij nog lang niet op.
Hij heeft wel een loopauto (VW Beetle) en die vindt hij fantastisch. Daar kan hij nu dus wel met zijn voeten aan de grond en sinds hij dat doorheeft, gaat hij als een speer.

Bloesem met haar kleine kaasboerinnetje O+. Heerlijk dat ze er zo van kan genieten. Is ze ook lang?

LuDann, veel plezier morgen!
pi_170542285
Aerenia, sterkte. Kan me goed voorstellen dat je gaat piekeren over zo'n uitslag, ook al hoeft er niks te zijn. Ik duim dat alles goed blijkt te zijn!

Ludann en Lesage, ik las ook heftige dingen bij jullie. Sterkte! :*

Loopfietsen; heb ik nog niet voor W. en ik denk ook niet dat hij dat al kan. We hebben wel een loopauto, daar zit 'ie graag op, maar vooruit komt 'ie nog niet!

Hier is het even niet zo leuk, ik was vorig weekend een weekendje weg zonder W (die bleef bij papa). Maar W. moet nu dus echt niks van me weten. Als ik hem oppak of knuffel is 'ie instant heel boos. Alles wat ik met 'm wil doen is drama, ik mag zelfs geen boekjes voor 'm lezen. Het is papa voor en papa na nu. Hij wil zelfs niet meer bij me drinken, dus het zal ook wel einde bv zijn nu. En het is vast een fase en het komt
vast weer wel goed, maar 't is nu even echt niet leuk :'(
pi_170544506
Aerenia, sterkte! Ratio en gevoel liggen bij zulke dingen nu eenmaal een stuk uit elkaar. Hoop dat je snel een goede uitslag krijgt! :*

Sillie, leuk is het niet, maar het hoort er helaas bij inderdaad :*
Probeer het te zien als een stukje ontwikkeling van een gezond hechtingspatroon!

Hier ook een wishbonebike, gekregen met Sinterklaas (toen was ze 1jr7mnd). Tot nu toe nog altijd in de driewielerstand en het is een grote hit! O+

Ben eigenlijk wel benieuwd wanneer ze er ook als tweewieler mee uit de voeten kan!

Nog 2,5 week en dan is ze gewoon geen dreumes meer! :o
Al is het qua formaat en praten ook al wel echt een peutertje :D
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_170547519
Aerenia, wat rot zeg. Ik hoop dat het allemaal meevalt!

Sillie, troost je, hier is het ook papa voor en papa na en ik ben niet weg geweest :')
Sterker nog, ik ga over 2 weken een weekend weg, ben benieuwd hoe verschrikkelijk ik S. ga missen :{

Een loopfiets hebben we nog geen, wel een tractor, maar daar gaat hij niet op zitten, maar langs lopen :')
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  vrijdag 28 april 2017 @ 18:31:43 #121
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_170547980
Jager, Frans croste met 2 jaar en 3 maand ongeveer zo op zn puky met 2 wielen weg. Ideaal ding O+ .

V durfde er nooit op te zitten. Hij kan zn evenwicht niet zo goed herstellen, waardoor hij het eng vindt en hij van die babyauto's overgestapt is naar een 12 inch met zijwielen.

Ik zou gaan testen in de winkel of hij het aandurft en zo ja zou ik zonder twijfel weer zo'n puky kopen, maar als het maar hard kan is het soberso mooi.

Let wel ik gebruik het nu als vervoersmiddel naar de supert enzo, maar ook zeker in het park een leuk speelding.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  vrijdag 28 april 2017 @ 19:55:03 #122
409579 LuDann
All the way
pi_170549690
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 april 2017 13:30 schreef SaskiaR het volgende:

[..]

Oh, daar wou ik misschien ook nog heen :)
Jaaaaa Elfia meet! *O*
  vrijdag 28 april 2017 @ 19:58:43 #123
409579 LuDann
All the way
pi_170549790
Ik was dus laatst een week weg van Wolk (en man) maar heb haar dus eigenlijk amper gemist hé. :@

Mijn moeder maakte me vooraf een beetje nerveus met een 'een week is wel heel erg lang hé, voor de eerste keer' maar het was geen probleem. Nogal druk met andere dingen. En met mezelf. Heb een heel boek uitgelezen en mijn nagels eens gelakt. Beiden al 2 jaar niet gedaan ofzo. *O*

Nu voel ik me alleen wel een beetje schuldig. Dat ik haar niet gemist heb. Het is ook nooit goed. :')
pi_170550348
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 april 2017 19:58 schreef LuDann het volgende:
Ik was dus laatst een week weg van Wolk (en man) maar heb haar dus eigenlijk amper gemist hé. :@

Mijn moeder maakte me vooraf een beetje nerveus met een 'een week is wel heel erg lang hé, voor de eerste keer' maar het was geen probleem. Nogal druk met andere dingen. En met mezelf. Heb een heel boek uitgelezen en mijn nagels eens gelakt. Beiden al 2 jaar niet gedaan ofzo. *O*

Nu voel ik me alleen wel een beetje schuldig. Dat ik haar niet gemist heb. Het is ook nooit goed. :')
Nee joh, niet schuldig voelen. Ik hoop juist heel erg dat ik hem niet zo erg mis! Hij is thuis bij papa, dus in goede handen.
En ik ga met 5 vriendinnen Valencia in. Ik hoop zo dat ik kan genieten van wat me-time ( :r ). Zeker omdat ik gok dat dat vanaf september helemaal einde verhaal is met #2.

Heerlijk toch, dat je jezelf nog kan vermaken zonder kind en dat je jezelf niet helemaal kwijt bent. :* O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  vrijdag 28 april 2017 @ 20:26:14 #125
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_170550399
quote:
1s.gif Op vrijdag 28 april 2017 19:55 schreef LuDann het volgende:

[..]

Jaaaaa Elfia meet! *O*
Wij gaan zondag...
Hoe ging dat trouwens met de bv toen je weg was? Heb je gekolfd? Wou ze nog drinken toen je terug was? En lukte het je man met Wolk in zijn eentje?
Carpe diem, quam minimum credula postero.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')