abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_170456496
registreer om deze reclame te verbergen
Jammer van de cryo's BU, maar je bent nog altijd PUPO h. :* Wanneer mag je eigenlijk testen?
pi_170456750
He bah, Bottoms. Ik had toch echt gehoopt dat je ander nieuws kwam brengen. Dikke knuf. :* Wat maakt dat je er geen vertrouwen in hebt? Wanneer mag je testen?
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
pi_170457163
Wat een domper bottems. Hopelijk is deze gewoon raak!

Majo hoe gaat het nu?
  maandag 24 april 2017 @ 17:15:42 #54
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_170457894
registreer om deze reclame te verbergen
ahh.. nu snap ik hem..
balen zeg! en idd nog steeds PUPO! ik duim mee!

zit er altijd zoveel tijd tussen de punctie en het cryo resuktaat?
pi_170457919
Thanks allemaal. Doet goed om wat begrip te krijgen. De enige vriendin waarmee ik het erover heb benadert alles zo positief en daar heb ik nu even schijt aan :)

Ik moet de 2de bloed laten prikken. Dat is 15 dagen na de tp. Ik vind dat laat dus ik denk dat ik vrijdag misschien al een testje doe (2 weken na de punctie is dat)
Maar ik voel me hetzelfde als andere cycli (rugpijn!) dus ik vrees ervoor.
  Moderator maandag 24 april 2017 @ 19:14:29 #56
7566 crew  MaJo
Kalten Polar Br
pi_170460188
Wat balen van de cryo's bottoms -O- Maar je bent inderdaad pupo dus wie weet zijn die cryo's helemaal niet meer nodig! *O* Wel spannende tijd voor je :*

Barrel begonnen, ook al zo spannend! Ik had overigens wel meteen bijwerkingen van de hormonen. Met name decapeptyl werd ik labiel van en van Gonal F word ik ontzettend moe.

Hier helaas geen goed nieuws, verre van zelfs. Naast dat het hcg nog exact hetzelfde is als vrijdag hebben we ook de zaaduitslag van manlief gekregen. Die score van laatst was toch een eenmalige uitschieter, nu is het slechter dan ooit tevoren.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik zit er echt even zwaar doorheen. Ik wil alleen maar in bed liggen en even helemaal niets moeten ;( Het is gewoon even op ofzo. Ik kan altijd positief blijven maar nu even niet. Het vele ziekenhuis bezoeken en deze uitslag eist even zijn tol.

Vervolg: volgende week weer bloedprikken voor mijn hcg en 31 mei weer een beleidsafspraak, maar dat het weer icsi gaat worden is wel zeker -O-
28 sept - 20 okt: Seattle / Mount Rainier / Glacier NP / Yellowstone / Grand Teton / Portland / Olympci NP / Seattle
pi_170460543
registreer om deze reclame te verbergen
Wat een achtbaan majo. Begrijpelijk dat je er doorheen zit.
Hoe kan dat zaad zo enorm verschillen? Vreemd zeg.

En hoe kan het dat je hsg niet afneemt? Als het een bbz is, komt er dan actie?
pi_170460999
Verdomme Maai :'(
pi_170461095
Ah majo, kom er gezellig bij. Ik lig ook ff op bed :)
Maar wat een domper is het ook. En nu zelfs een week tot de volgende hcg meting. :*
Plus zo'n wisselende zaad uitslagen zijn ook zo vreselijk. Dan word je constant van hoop naar wanhoop en terug geslingerd. Je hoeft ook helemaal niet elke dag positief te blijven want zo'n situatie is ook gewoon ruk.
Ik weet dat je er op dit moment weinig aan hebt maar ik vond de ivf uiteindelijk makkelijker te doen dan die iui's en telkens de teleurstelling dat het zaad zo slecht was.
pi_170461502
Majo wat een rot nieuws -O- Ik snap dat je er even door heen zit. :* Je emoties worden alle kanten opgeslingerd. Aan de ene kant zijn jullie natuurlijk zwanger geworden en aan de andere kant is het zaad nu heel slecht.
Ik vraag mij wel af wat de stabiele waarde van hcg nu veroorzaakt. Is er nu geen kans meer op een bbz :?
pi_170465282
quote:
0s.gif Op maandag 24 april 2017 19:14 schreef MaJo het volgende:
Ik zit er echt even zwaar doorheen. Ik wil alleen maar in bed liggen en even helemaal niets moeten ;( Het is gewoon even op ofzo. Ik kan altijd positief blijven maar nu even niet. Het vele ziekenhuis bezoeken en deze uitslag eist even zijn tol.
Dat lijkt me heel normaal MaJo, je wil gewoon weten waar je aan toe bent en dat lukt maar niet met deze vreemde en wisselende uitslagen bij hem en bij jou. :* :*
pi_170466606
Potdomme MaJo! Kan me voorstellen dat je er goed stuk van bent. Wat een lange weg leggen jullie al af. Dikke knuf :*
Dit, dat, alles.
  dinsdag 25 april 2017 @ 07:02:17 #63
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_170469886
majo! wat een gedoe.. hopen dat er nu 1 rechte lijn overblijft en dat je niet weer heen en weer geslingerd gaat worden.
hoe reageerde je man op het nieuws?

decapeptyl heb ik (gelukkig)niet.. nu alleen de gonal f. en ik merk er eigenlijk nog niks van behalve gister middag ineens een ontzettend opgeblazen buik! :o vanaf vandaag dus maar jurkjes aan want mn riem zat niet echt lekker..
ohja.. en (8> is aan het snotteren :( ik heb hem maar meteen aan de paracetamol gezet.. mijn vent die nooooit ziek is :{ 8)7 nu maar hopen dat het bij snotteren blijft..
pi_170470139
Bruin bloed -O-
Zo begint het altijd. Ook lekker stipt op tijd. Pffff.
  dinsdag 25 april 2017 @ 09:52:45 #65
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_170471496
ahh nee BU!

:*
pi_170472507
Ah nee Bottoms -O-
Dikke :* voor jou!
  Moderator dinsdag 25 april 2017 @ 21:24:39 #67
7566 crew  MaJo
Kalten Polar Br
pi_170486358
Och nee Bottoms -O- Wanneer was de tp? Dit is wel erg snel of niet?

Bedankt voor alle lieve reacties :* Vandaag gaat het weer wat beter, ik heb het allemaal even laten bezinken. Feitelijk is er niet zoveel veranderd, we zouden toch icsi gaan doen. Die eenmalige hoge uitslag heeft ons valse hoop gegeven en daardoor moeten we onze verwachtingen weer even bijstellen.
28 sept - 20 okt: Seattle / Mount Rainier / Glacier NP / Yellowstone / Grand Teton / Portland / Olympci NP / Seattle
pi_170492547
Fijn dat het weer iets beter gaat majo.

De terugplaatsing was paasmaandag. Normaal begint dit 11 dagen na ovulatie. Nu 11 dagen na de punctie. Ik ben zo teleurgesteld in mijn lichaam. Zelfs met de utrogestan erbij scheelt het nog niet eens een dag.
pi_170492725
Majo, het is toch ook niet zo vreemd dat die ineens heel andere uitslag hoop geeft. Ik denk dat iedereen hier het liefst zou kiezen voor de normale manier, of in elk geval zo normaal mogelijk. Nog los van de heftigheid van alle trajecten geven de hormonen ook zoveel extra belasting. Niet vreemd dat je dan even moet slikken en opnieuw moet wennen aan het icsi verhaal. :* Ik hoop dat de volgende poging in elk geval beter verloopt dan deze.

Bottoms, ik snap dat teleurgestelde gevoel maar al te goed. Ons traject liep ook met slechte opbrengst en ik heb nooit het idee gehad dat de utro ook maar iets deed. Achteraf heb ik spijt dat ik niet ingegrepen heb en heb gevraagd om een ander protocol, andere hormonen of wat ook. Maar de teleurstelling in mijn lijf was zo groot dat ik eigenlijk alleen maar meeging met wat de dokters zeiden. Dat het niet een afwijkend beeld was, dat het voorkomt, dat het zomaar de volgende keer beter kan zijn. Achteraf voelt het als een gemiste kans. Dus tip van flip, praat en laat je gevoel duidelijk overkomen. Er zijn maar weinig pogingen en dokters weten het niet altijd beter. (Ik zeg hiermee niet dat een ander protocol een andere uitkomst had gehad. Maar misschien dat ik er dan psychisch beter uit was gekomen)
One could tolerate a world of demons, for the sake of an angel.
  woensdag 26 april 2017 @ 17:27:05 #70
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_170503287
Goede tip Nanuke!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
/ Dagboek fragment :@
pi_170541296
Hoi allemaal!

Ik kom weer even aanwaaien en knuffels uitdelen.
Om te beginnen bij Bottoms_up: Wat rot dat de poging niet is gelukt, en je ook geen cryo's over hield. :* :* Neem tijd om even bij te komen en ik duim dat een volgende ronde beter gaat.
MaJo! Wat een emotionele rollercoaster zit jij de laatste tijd in! :o Niet gek dat je dit niet zo goed trekt. De extreme verschillen tussen zaadscores hebben wij ook gehad, echt te bizar voor woorden hoe dat kan wisselen (van maar 2 goede zaadcellen naar 7 miljoen bijvoorbeeld 8)7 om daarna na bewerking weer te zakken naar rond de 100.000). Hopelijk kun je nog even bijkomen voordat het icsi-traject begint. Succes daarmee! :*
Barreltje, super spannend zeg, dat je nu 'echt' bent begonnen! Gek he, dat zulke 'kleine' dingen als waar je mag spuiten zoveel impact hebben op je gevoel erover? Fijn dat het in je buik mag :Y

Ik zag wat nieuwe mensen in dit topic.. peacefull en philomijn, jammer dat jullie hier nu zitten maar van harte welkom. Hopelijk zijn jullie snel weer weg, naar Z&G!

:* voor alle anderen ook in dit topic. Ik heb niet iedereen genoemd maar weet dat ik meelees en meeduim :*

Update over mij: we staan in de wachtstand. In juni hebben we een afspraak bij de uroloog over een mogelijke operatie voor manlief aan de spataderkluwen op zijn zaadbal. Verder geen ziekenhuis-gedoe en dat is heerlijk. Ik had niet per se verwacht tot rust te komen, maar dat is toch gebeurd. Ik ben veel minder emotioneel en zit een stuk beter in mijn vel. De zwangerschaps-aankondigingen vliegen me om de oren en haast al mijn vriendinnen hebben een kindje inmiddels. Maar dat doet me momenteel vrij weinig, tot mijn grote opluchting.
Na de operatie (als die gaat plaatsvinden, ik weet nog niet of de uroloog het ook een goed idee vindt) gaan we eens het gesprek aan met de ivf-arts. Ik vermoed dat, ondanks onze twijfels, we dan wel een icsi-traject ingaan. Maar dat zien we dan wel weer :) nu eerst nog even genieten van de rust. Ik kan het echt iedereen aanraden; als het traject je zwaar valt en je hebt leeftijdstechnisch de mogelijkheid om een pauze te nemen; doe dat dan :Y
  vrijdag 28 april 2017 @ 13:24:56 #72
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_170541810
lekker he bobby! je klinkt ook helemaal relaxt!

ik heb ook de maand voor de ivf even helemaal niks gedaan EN lekker de hele maand wijntjes gedronken en nergens op gelet enzo.. zoo heerlijk! zelfs 1 maand kan dat verschil al helemaal maken ^O^

spannend voor jullie ook wat de volgende stap gaat zijn.. jullie hadden toch wat moeite met een "maakbaar" traject? kan je vertellen waarom de keus er nu dan toch op valt? :)
pi_170555596
quote:
7s.gif Op vrijdag 28 april 2017 13:24 schreef Barreltje het volgende:
lekker he bobby! je klinkt ook helemaal relaxt!

ik heb ook de maand voor de ivf even helemaal niks gedaan EN lekker de hele maand wijntjes gedronken en nergens op gelet enzo.. zoo heerlijk! zelfs 1 maand kan dat verschil al helemaal maken ^O^

spannend voor jullie ook wat de volgende stap gaat zijn.. jullie hadden toch wat moeite met een "maakbaar" traject? kan je vertellen waarom de keus er nu dan toch op valt? :)
Ik weet het nog steeds niet helemaal zeker. Misschien geeft het gesprek met de ivf-arts ook meer duidelijkheid. En de grootste reden: zonder icsi-traject krijgen we geen kinderen. Dat kunnen we nog niet accepteren nu.
pi_170558548
Bobby wat fijn dat deze pauze jou goed doet. :)
  maandag 1 mei 2017 @ 12:52:08 #75
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_170605875
woensdag punctie.. *O*
14 folikels zien ze nu.. spannend!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')