quote:
Ik moest opzoeken wat een smulrol was. Maar een soort loempia ofzo dus?quote:Op maandag 17 april 2017 16:56 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Ik heb heel culi een smulrol op na wandeling over de hei van Ermelooooooo
vroeger had mora die dingen zelfs gewoon in de supermarkt liggen en dikker deeg dan een loemia (minder vaak gevouwen, mijn favo was die met shoarma)quote:Op maandag 17 april 2017 17:35 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik moest opzoeken wat een smulrol was. Maar een soort loempia ofzo dus?
Meer sesampasta erin doen (tip die ik altijd krijg)quote:Op maandag 17 april 2017 17:36 schreef Myraela het volgende:
Ik heb hummus gemaakt, maar hij is bij lange na niet zo lekker als die van Meneer Tanger.
Ok, dat ga ik eens proberen.quote:Op maandag 17 april 2017 17:38 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Meer sesampasta erin doen (tip die ik altijd krijg)
laagje is harder dan loempia, de vulling is gehakt met allerlei rommel erdoor. Het is een favoriet van mij toen ik nog in de kantine at maar ik had hem al jaren niet meer gehadquote:Op maandag 17 april 2017 17:35 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik moest opzoeken wat een smulrol was. Maar een soort loempia ofzo dus?
t is eerder soort pannekoekje dan loempia deeg iddquote:Op maandag 17 april 2017 17:39 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
laagje is harder dan loempia, de vulling is gehakt met allerlei rommel erdoor. Het is een favoriet van mij toen ik nog in de kantine at maar ik had hem al jaren niet meer gehad
die waren toch aan verhuizen?quote:Op maandag 17 april 2017 17:37 schreef Lonaa het volgende:
Blij dat ik vanochtend dingen aan de studie gedaan heb. Nu, ruzieeende bovenburen, die aan het timmeren zijn en een huilende baby. Vet cool.
hahahahahahahaquote:Op maandag 17 april 2017 17:42 schreef RobinOok het volgende:
Ik had 6 zakje/pakjes ajam pedis gekocht en 7 kippenbouten. Voor vergelijkend warenonderzoek.
Er staat nu 1 pan met 7 bouten op het vuur met eigengemaakte boemboe. Had geen zin in gedoe.
Wie verzint dan ook zoiets?
Daar zijn ze al ruim 2 weken mee bezig ja. Gelukkig slapen ze niet meer hier, maar overdag kunnen ze gewoon nog wel tering herrie maken en het balkon ligt nog vol vuilniszakken.quote:Op maandag 17 april 2017 17:41 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
die waren toch aan verhuizen?
Ik heb mijn bovenburen nog niet vermoord maar de rest van de familie is er weer dus vanavond weer fijn ge-ren en gekrijs boven mij
Zo praten ze niet in Ermeloquote:Op maandag 17 april 2017 16:56 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
[..]
aanstellert.
Ik heb heel culi een smulrol op na wandeling over de hei van Ermelooooooo
Helpt inderdaad wel, maar daar blijft die toch veel lekkerder. En m'n vriend gisteren maar roepen dat we net zo goed, zonder moeite thuis zelf verschillende dipjes konden maken. Dat valt toch een beetje tegen.quote:Op maandag 17 april 2017 17:38 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Meer sesampasta erin doen (tip die ik altijd krijg)
Ik denk dat mijn lief ze gewoon gaat gebruiken. We hadden het al eens eerder. Is goed te doen. Niks bijzonders, maar wel bijzonder makkelijk. En dat is toch wel fijn als je alletwee geen tijd of zin hebt om te koken. Nou ja, tijd, ik doe het altijd met bouten, dus tijd heb je wel nodig, maar toch. Makkelijk dus.quote:Op maandag 17 april 2017 17:43 schreef liedetector het volgende:
[..]
hahahahahahaha
maar ga je dat ooit og uitproberen dan en wil je dan ook een testpanel?
Heb je de kikkererwten ontveld? Dat maakt een heel verschil in lekkerheid.quote:Op maandag 17 april 2017 17:45 schreef Myraela het volgende:
[..]
Helpt inderdaad wel, maar daar blijft die toch veel lekkerder. En m'n vriend gisteren maar roepen dat we net zo goed, zonder moeite thuis zelf verschillende dipjes konden maken. Dat valt toch een beetje tegen.
Ohnee, dat wist ik niet eens. Ik heb nog wat kikkererwten liggen die niet meer in m'n keukenmachine paste, zal het vanavond nog eens proberen.quote:Op maandag 17 april 2017 17:47 schreef Clubsoda het volgende:
Heb je de kikkererwten ontveld? Dat maakt een heel verschil in lekkerheid.
Geen olijfolie?quote:Op maandag 17 april 2017 17:48 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik maak het meestal met "echte" kikkererwten, maar de syriers waar ik het tot nu toe heb gegeten maken het allemaal met kikkererwtenpasta gekocht in de (turkse) supermarkt, doen daar knoflook en sesampasta door en klaar is klara
bummer, leek me wel tof om zoiets blind te proevenquote:Op maandag 17 april 2017 17:46 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik denk dat mijn lief ze gewoon gaat gebruiken. We hadden het al eens eerder. Is goed te doen. Niks bijzonders, maar wel bijzonder makkelijk. En dat is toch wel fijn als je alletwee geen tijd of zin hebt om te koken. Nou ja, tijd, ik doe het altijd met bouten, dus tijd heb je wel nodig, maar toch. Makkelijk dus.
Maar echt naast elkaar proeven, dat idee heb ik opgegeven. Teveel moeite.
waarom herken ik dit..... en olie toch pas al laatste erop?quote:Op maandag 17 april 2017 17:51 schreef Molo het volgende:
[..]
Geen olijfolie?
Ik heb het ooit een keer fantastisch gemaakt maar ben natuurlijk weer vergeten hoe
Volgens mij al eerder gedaan. Maar nogal verweekte hersenen hierquote:Op maandag 17 april 2017 17:52 schreef liedetector het volgende:
[..]
waarom herken ik dit..... en olie toch pas al laatste erop?
*proestquote:Op maandag 17 april 2017 17:53 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik vergis me trouwens, ik heb net even een blik gepakt wat ik heb gekregen. Dat is hommos tahina kant en klaar en daar gaat dan nog extra tahina in (geloeiende, ik maak het altijd from scratch voor ze en krijg blikvoer terug )
[ afbeelding ]
Za'k ze naar jou sturen?quote:Op maandag 17 april 2017 17:51 schreef liedetector het volgende:
[..]
bummer, leek me wel tof om zoiets blind te proeven
Ik heb het jaren geleden gemaakt en vond het mwah, heel korrelig. Toen leerde ik hier dat je de kikkererwten uit hun velletje moet drukken, eens geprobeerd en heidens karwei maar echt heel lekker. Ik gebruikte een recept van Nombelina geloof ik, maar zij ontvelt ze niet.quote:Op maandag 17 april 2017 17:49 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ohnee, dat wist ik niet eens. Ik heb nog wat kikkererwten liggen die niet meer in m'n keukenmachine paste, zal het vanavond nog eens proberen.
Ja, maar wel een gedoe! Zeker als je dan ook nog foto's moet maken enzo. Hoewel, dat hoeft misschien niet per se. (ik weet sinds kort hoe je per se schrijft en opeens schrijf ik 6 keer per dag per se)quote:Op maandag 17 april 2017 17:56 schreef liedetector het volgende:
[..]
lijkt me echt een geweldig experiment to be honest....
Nee joh, en het ligt een goede 100 km van Almelo, waar ze wel zo pratenquote:
hmm ja 7x zelfde doen met verschillende pitten is kut... geloof dat ik zoiets dus in de oven zou doen zodat je weet dat alles precies zelfde garing en tijd en temperatuur krijgt... (fotos is wel de hel ja)quote:Op maandag 17 april 2017 17:59 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, maar wel een gedoe! Zeker als je dan ook nog foto's moet maken enzo. Hoewel, dat hoeft misschien niet per se. (ik weet sinds kort hoe je per se schrijft en opeens schrijf ik 6 keer per dag per se)
Maar toch, ik deed het eerder met die Thaise currypasta's en het valt echt niet mee.
Even wachten tot ik met pensioen kan.
Ik heb deze een keer gekocht maar vond het echt heel viesquote:Op maandag 17 april 2017 17:53 schreef Kaatje1 het volgende:
Ik vergis me trouwens, ik heb net even een blik gepakt wat ik heb gekregen. Dat is hommos tahina kant en klaar en daar gaat dan nog extra tahina in (geloeiende, ik maak het altijd from scratch voor ze en krijg blikvoer terug )
[ afbeelding ]
Dat kost me teveel geld Het is een workshop. En dan zou ik dat geld kwijt zijn plus die achterlijk hoge entree voor de Eftelingquote:
versus afhaal, dan zou ik het wel weten *heeft iets tegen afhaal geloof ik....*quote:Op maandag 17 april 2017 18:16 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik heb evt. nog ravioli of gebakken aardappeltjes en zalm.
Volgens mij ging er nog heel veel knoflook door (ga uit van verse maar weet nu niets meer zeker ) en veel olie over. En natuurlijk extra tahina erdoor.quote:Op maandag 17 april 2017 18:11 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik heb deze een keer gekocht maar vond het echt heel vies
Dan zet 10 euro korting ook geen zoden aan de dijk. Verstandig zijn (tenzij er weer een docent ziek is, dank kan je alsnog komen.)quote:Op maandag 17 april 2017 18:16 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Dat kost me teveel geld Het is een workshop. En dan zou ik dat geld kwijt zijn plus die achterlijk hoge entree voor de Efteling
Sesamolie is niet om in te bakken. Krijg je kanker van.quote:Op maandag 17 april 2017 18:21 schreef PdeHoog het volgende:
Ik had hier vanavond gewokte paksoi met kikkererwten en sojasaus met daarbij kabeljauwfilet gebakken in sesamolie
Ook koud ruikt dat spul niet gezondquote:Op maandag 17 april 2017 18:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Sesamolie is niet om in te bakken. Krijg je kanker van.
Waar woon jij eigenlijk?quote:Op maandag 17 april 2017 18:00 schreef Clubsoda het volgende:
[..]
Nee joh, en het ligt een goede 100 km van Almelo, waar ze wel zo praten
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |