abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_170333001
Ik denk ook dat dat "zelfrespect" waar je het de hele tijd over hebt helemaal geen rol hoeft te spelen in dit seks-verhaal. Het feit dat jij dat wel doet is voor veel mensen, waaronder ik, dan ook de afknapper. Niet zozeer het niet-meteen-seks-willen-hebben zelf.
Quod licet Iovi, non licet bovi
  woensdag 19 april 2017 @ 22:38:04 #152
456793 TheInnocent
not thatinnocent
pi_170343291
quote:
1s.gif Op woensdag 19 april 2017 00:45 schreef NegroideNeger het volgende:
Door alleen de reacties van de meeste mannen hier te lezen, zie je al hoe fucked onze generatie is. Wat TS doet was normaal in de tijd van onze ouders/groot ouders. Je hoeft niet persee maagd of gelovig te zijn om netjes te zijn... Waar slaat dat op? Zijn jullie geile pubers van 16 ofzo?

Als een vrouw die ik echt leuk vind, liever wilt wachten met de seks tot we elkaar beter kennen en tot alles vertrouwt voor haar is. Is denken dat ze "preuts" is de laatste wat ik zou denken. Ik zou juist meer geÔntreseerd zijn en het zou mij motiveren om harder voor haar te vechten. Ik zou juist respect hebben voor haar en haar opvoeding die ze gehad heeft van haar ouders. Dat ze niet zomaar haar benen sprijd bij de eerst volgende man waarvan ze "denkt" dat hij de ware is.

Seks hoort iets speciaal te zijn. En niet zomaar een bezigheid. En hoe de TS zich opsteld, gaat zelfs elke kleine vrijpartij al speciaal zijn, als je weet dat je een half jaar echt heb gestreden om haar voor jouzelf te winnen. Dat is heel anders dan dat je na je eerste date met een vrouw (Note: bios en eten bij de Mac :')), al gelijk haar uit de kleren kan krijgen. Zo iemand ga je ook snel beu zijn. En waarschijnlijk gaan er daarom ook zoveel mensen vreemd tegenwoordig.

Ik respecteer een vrouw veel minder als ze snel seks wilt eerlijk gezegt. Wij mannen zeggen altijd; 'een slot die geopend kan worden door elke sleutel is een waardeloze slot'... Totdat ze met een moeilijke slot te maken krijgen... Dan gaan ze die slot helemaal zwart maken, omdat het ze niet gelukt is om het open te krijgen. Dat is de jeugd van tegenwoordig in een notendop.

Maar TS trek je niks van die geile pubers hier aan en blijf je dingen doen. Veel vrouwen kunnen een voorbeeld van je nemen.
Dit is ook ongeveer mijn gedachte, en ik denk ook inderdaad dat veel mannen fucked up zijn vooral als ik bepaalde reacties lees en ook om mij heen kijk.
  woensdag 19 april 2017 @ 22:53:11 #153
456793 TheInnocent
not thatinnocent
pi_170343746
quote:
0s.gif Op woensdag 19 april 2017 02:57 schreef JoelBaka het volgende:

[..]

Ik reageer even op deze manier.

TS en kerel gaan daten, TS verteld duidelijk dat ze pas seks wilt hebben als ze in een serieuze exclusieve relatie zit (met het vertrouwen etc). Kerel begrijpt dat, vindt dat helemaal prima.

-> Klopt!

Kerel verwerkt dit zo: Ze wilt het eerst even aankijken en elkaar goed leren kennen, als het dan goed gaat maken we er na een tijdje een relatie van die exclusief is en dan verder. Tot die tijd is het nog aftasten, ik hoef niet exclusief te zijn want ze geeft aan dat dat moment pas later in de relatie komt.

-> Ik weet niet hoe hij dacht. Hij wist dat ik exclusief daten belangrijk vond, maar ik heb het nooit van hem geweten. Als hij mij had verteld dat hij niet exclusief was, zou ik er gelijk een einde aan brengen (en ik denk dat hij dit wel heel goed wist).

Dus kerel date met een (of meerdere) andere meid omdat hij opzoek is naar een fijne relatie en graag zijn kansen vergroot, zolang het nog aftasten is date hij met meerdere mensen en zodra het serieus wordt raakt hij exclusief.

-> Dit weet ik niet, want ik weet niet wat hij precies allemaal heeft gedaan. Hij heeft me dat nooit verteld.

TS heeft duidelijk aangegeven dat ze helemaal helder heeft wanneer ze zich klaar voelt om een relatie aan te gaan en dat dat het moment is om exclusief te zijn, kerel wacht dus totdat TS aangeeft dat ze klaar is voor de volgende stap.

-> Nee, hier hebben we het niet over gehad. Ik zou nooit een niet exclusieve jongen willen daten, dan zou ik mij echt niet bijzonder kunnen voelen. Zo zou ik uit respect voor de jongen ook niet meerdere jongens tegelijk daten. Ik zou de jongen een eerlijke kans geven om elkaar te leren kennen.

Als ze al eerder exclusief wilt dan is dat prima, zolang het maar duidelijk is dat TS serieus is en hij niet aan het lijntje gehouden wordt. Vervolgens 6 maanden verder, kerel vindt TS nog steeds hartstikke leuk maar heeft het idee dat TS er niet vol voor wilt gaan omdat ze zich nog steeds niet veilig, vertrouwd etc bij hem voelt. Plots vraagt TS of hij exclusief is, kerel antwoord eerlijk dat hij dat niet is. Dat lijkt hem ook geen enkel probleem, want we zouden toch samen afspreken dat we exclusief zouden worden? TS is verdrietig en teleurgesteld dat de kerel met andere date, en zet het hele gebeuren stop.

-> We hadden niet besproken dat we iets zouden afspreken o.i.d. hij was gewoon niet exclusief en ik al die tijd wel. Van mij kant was het altijd duidelijk waar ik mee bezig was, en van zijn kant niet. Waarom maakt hij het niet bespreekbaar als hij zo graag iets exclusief zou willen? Hij date gewoon verder, dus is niet over zijn oren verliefd o.i.d.

Het lijkt dus alsof het vooral miscommunicatie was. Hij dacht dat jullie pas exclusief zouden zijn als jij dat zou aangeven, en jij dacht dat hij uit zichzelf exclusief zou zijn. Voortaan zou ik hier dus iets duidelijker over zijn. Als je verteld over het hele wanneer je seks wilt hebben gebeuren, vertel dan ook dat je het belangrijk vindt dat jullie z.s.m. exclusief zijn dus ook al tijdens het daten voordat het een serieuze relatie is.

Goede tip om goed te communiceren en dingen helder te hebben, en ook te blijven communiceren over dingen die belangrijk zijn. Ik weet niet of het miscommunicatie was of dat hij dacht dat hij het wel aankon en serieus kon zijn na een lange tijd vrijgezel te zijn, en dat bleek niet zo misschien of te moeilijk allemaal. Eigenlijk is het enige wat ik zeker weet dat wij niet op dezelfde lijn stonden op dat moment, en niet dezelfde ideeen hadden over daten.

Je zou onzeker worden zeg je, maar ik denk dat je het ook bespreekbaar zou maken en niet steeds op dezelfde manier blijven daten en dat ook met anderen doen terwijl je weet dat je date dat niet waardeert. Waarom zou je daar dan niet eerlijk over zijn?
  woensdag 19 april 2017 @ 22:59:26 #154
456793 TheInnocent
not thatinnocent
pi_170343885
quote:
1s.gif Op woensdag 19 april 2017 07:23 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Interessante gedachte.
Duidt ook op berekendheid, in elk geval geen smoorverliefd zijn waarbij je alleen maar aan Die Ene kunt denken. Dus nog geen klik van de kant van de kerel ook.

TS heeft echter verzuimd te vertellen hoe dat dategedrag van kerel was: in het begin, toen beiden nog op zoek waren en hij nog afspraken had staan met andere gegadigden (zeg jij die af als je nog geen keuze hebt gemaakt?), of nog bezig was een relatie met een ex af te ronden? Gedurende de hele tijd dat ze elkaar kenden (waar jij naar lijkt te verwijzen)? Na een paar maanden, toen hij er een hard hoofd in kreeg dat het ooit nog iets zou worden en van lieverlee ging kijken of hij iemand kon vinden met wie hij een minder onzekere toekomst zou kunnen hebben?
Jongen was jarenlang vrijgezel (naar zeggen over zijn ex heen) en heeft nooit verteld dat hij anderen aan het daten was. We hadden erg serieuze dates om elkaar te leren kennen. Het kan aan een onzekere toekomst liggen, maar dan meer uit zijn wanhopigheid om leuke vrouwen te missen? Hoe dan ook, ik ben nu een andere jongen aan het leren kennen die veel opener is met zijn emoties en ook heel duidelijk is in hoe serieus hij is.Hij ziet er ook nog heel goed uit en intelligent, dus die ex-date van mij heeft wel zeker bijgedragen aan een nieuwe vaardigheid voor mij om dingen duidelijk te communiceren. :)
  woensdag 19 april 2017 @ 23:01:21 #155
456793 TheInnocent
not thatinnocent
pi_170343921
quote:
15s.gif Op woensdag 19 april 2017 08:18 schreef SonicVolcano het volgende:
Wat een geanalyseer... Als je met je hoofd met zo veel gedachtes en analyses op date gaat, dan snap ik wel dat je geen succes hebt. Het moet naar mijn mening gewoon vanzelf gaan. Go with the flow enzo. Hier word je toch niet vrolijk van?
Ik ga niet met zoveel gedachten en analyses op date, dit doe ik achteraf om bewust te zijn van waar ik mee bezig ben. Dat lijkt me voor ieder mens wel verstandig voor hun ontwikkeling.
  woensdag 19 april 2017 @ 23:06:22 #156
456793 TheInnocent
not thatinnocent
pi_170344024
quote:
1s.gif Op woensdag 19 april 2017 15:53 schreef yats het volgende:

[..]

Gelukkig denk je totaal niet in hokjes, ben je niet eigenwijs en overschat me jezelf echt niet. Oh wacht...

Kom op zeg, er is echt wel meer mogelijk dan wat jij hier nu probeert te schetsen. Alleen negeer je dat omdat je anders jouw idiote mening niet kan verantwoorden. Seks hoort leuk te zijn, geen ruilmiddel of een bindmiddel. Daar prikken mannen ook echt wel doorheen, zeker het type man dat jij zegt te willen willen en kunnen trekken.
Ik denk dat je mij niet hebt begrepen. Ik zie seks niet als ruilmiddel of bindmiddel, maar als iets heel bijzonder die ik met een bijzonder iemand wil delen. Seks vind ik fantastisch, maar alleen met de juiste persoon voor mij. Ik wil me gewoon veilig, vertrouwd en bijzonder voelen (en ik wil ook dat mijn partner dat voelt). Het lijkt me niet zo gek dat ik me anders niet durf te binden.
pi_170344062
quote:
0s.gif Op woensdag 19 april 2017 23:06 schreef TheInnocent het volgende:

[..]

Ik denk dat je mij niet hebt begrepen. Ik zie seks niet als ruilmiddel of bindmiddel, maar als iets heel bijzonder die ik met een bijzonder iemand wil delen. Seks vind ik fantastisch, maar alleen met de juiste persoon voor mij. Ik wil me gewoon veilig, vertrouwd en bijzonder voelen (en ik wil ook dat mijn partner dat voelt). Het lijkt me niet zo gek dat ik me anders niet durf te binden.
En als hij eerst een proefwip wil voor hij zich verder verbind aan vaste toestanden?
  woensdag 19 april 2017 @ 23:09:29 #158
456793 TheInnocent
not thatinnocent
pi_170344092
quote:
0s.gif Op woensdag 19 april 2017 16:29 schreef ems. het volgende:
Ik denk ook dat dat "zelfrespect" waar je het de hele tijd over hebt helemaal geen rol hoeft te spelen in dit seks-verhaal. Het feit dat jij dat wel doet is voor veel mensen, waaronder ik, dan ook de afknapper. Niet zozeer het niet-meteen-seks-willen-hebben zelf.
Zelfrespect verliezen ziet voor mij op iets doen wat ik niet wil doen. Ik wil mij veilig en vertrouwd voelen voor ik seks heb, dus ik ga ook geen seks hebben als die basis er niet is. En de vrouwelijke intuitie is eigenlijk heel sterk daarin... meestal is een man dan ook niet helemaal te vertrouwen of de juiste persoon voor de vrouw..
  woensdag 19 april 2017 @ 23:12:28 #159
456793 TheInnocent
not thatinnocent
pi_170344160
quote:
1s.gif Op woensdag 19 april 2017 23:08 schreef JohnShooter het volgende:

[..]

En als hij eerst een proefwip wil voor hij zich verder verbind aan vaste toestanden?
Als het niet hebben van een proefwip voor hem de dealbreaker is, dan zal ik niet weten of hij voor mijn lichaam heeft gekozen of voor mijn persoonlijkheid. Ik neem ook net zo een risico als de rest wel klopt, juist als een teken dat we dan voor elkaar hebben gekozen en niet door de seks.
pi_170344237
quote:
0s.gif Op woensdag 19 april 2017 23:12 schreef TheInnocent het volgende:

[..]

Als het niet hebben van een proefwip voor hem de dealbreaker is, dan zal ik niet weten of hij voor mijn lichaam heeft gekozen of voor mijn persoonlijkheid. Ik neem ook net zo een risico als de rest wel klopt, juist als een teken dat we dan voor elkaar hebben gekozen en niet door de seks.
Meestal is het een combinatie van waar ik voor kies. Een maand of 3 kan ik wel wachten maar niet als er verder geen ontwikkeling is.
Ik ga niet alleen voor een leuk karakter, ik wil in bed ook wat.
Een leuke persoonlijkheid bied voor mij geen garantie op fijne seks

[ Bericht 3% gewijzigd door JohnShooter op 19-04-2017 23:25:31 ]
pi_170344683
quote:
0s.gif Op woensdag 19 april 2017 23:09 schreef TheInnocent het volgende:

[..]
En de vrouwelijke intuitie is eigenlijk heel sterk daarin... meestal is een man dan ook niet helemaal te vertrouwen of de juiste persoon voor de vrouw..
Nu praat je, ongetwijfeld onbedoeld de gehele wereldbevolking een bepaald seksuele ethiek aan. Het is niet "de vrouwelijke intuÔtie", het is jouw persoonlijke intuÔtie. Wat je verder wel of niet doet op seksueel vlak moet je uiteraard helemaal zelf weten. Het gaat immers om je eigen comfort. Maar andere mensen denk daar anders over, ongeacht hun geslacht.
Quod licet Iovi, non licet bovi
pi_170344812
Zes maanden wachten. :') Misschien moet je het eens in streng christelijke hoek zoeken? Al zal die dan wel binnen een jaar willen trouwen.
"The best way to cheer yourself is to try to cheer someone else up." - Mark Twain
  woensdag 19 april 2017 @ 23:48:27 #163
261943 SonicVolcano
Hotter than hell
pi_170344879
Zoen je wel? Want dat is ook behoorlijk intiem.

En zo ja, waarom dat wel?
The ordinary teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The best teacher inspires.
  donderdag 20 april 2017 @ 07:47:17 #164
456793 TheInnocent
not thatinnocent
pi_170346671
quote:
7s.gif Op woensdag 19 april 2017 23:48 schreef SonicVolcano het volgende:
Zoen je wel? Want dat is ook behoorlijk intiem.

En zo ja, waarom dat wel?
Zoenen doe ik wel, ik ben wel intiem hoor. Maar seks vind ik van een heel ander niveau. Zoenen kan ik ook met iemand waar ik niet verliefd op ben of met iemand die ik ook niet heel aantrekkelijk vind, dat is niet met seks zo. Ik denk dat veel mannen dat zelfs met seks hebben, zij kunnen dat ook als iets puur fysiek zien.
  donderdag 20 april 2017 @ 07:50:17 #165
456793 TheInnocent
not thatinnocent
pi_170346700
quote:
1s.gif Op woensdag 19 april 2017 23:15 schreef JohnShooter het volgende:

[..]

Meestal is het een combinatie van waar ik voor kies. Een maand of 3 kan ik wel wachten maar niet als er verder geen ontwikkeling is.
Ik ga niet alleen voor een leuk karakter, ik wil in bed ook wat.
Een leuke persoonlijkheid bied voor mij geen garantie op fijne seks
Je kan het door het over seks te hebben met iemand ook er achter komen hoe iemand er in staat binnen een relatie, daarvoor hoef je niet per se die "proefwip" gemaakt te hebben. Een proefwip biedt ook geen garanties op een mooi seksleven hoor, misschien wil diegene binnen een relatie opeens geen seks meerof midner seks. Je hebt nooit garanties.
  donderdag 20 april 2017 @ 08:11:15 #166
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_170346827
quote:
0s.gif Op woensdag 19 april 2017 23:43 schreef Sarasi het volgende:
Zes maanden wachten. :') Misschien moet je het eens in streng christelijke hoek zoeken? Al zal die dan wel binnen een jaar willen trouwen.
Zes+ maanden wachten op bevestiging of het een vaste relatie kan worden waarin dan eventueel gesekst kan worden. En dan aan de kant worden gezet omdat je je niet aan de regels van een vaste relatie houdt :')
Bij een jaar onthouding bij die christenlijke weet je tenminste wat je plicht is na de huwelijksvoltrekking :9
pi_170346879
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 07:50 schreef TheInnocent het volgende:

[..]

Je kan het door het over seks te hebben met iemand ook er achter komen hoe iemand er in staat binnen een relatie, daarvoor hoef je niet per se die "proefwip" gemaakt te hebben. Een proefwip biedt ook geen garanties op een mooi seksleven hoor, misschien wil diegene binnen een relatie opeens geen seks meerof midner seks. Je hebt nooit garanties.
Praatjes vullen geen gaatjes he?
Je kunt erover praten maar uiteindelijk is het echt doen iets anders, 6 maanden wachten biedt ook geen garantie op een goed seksleven of een prettige relatie.
  donderdag 20 april 2017 @ 08:24:58 #168
423997 Lunatiek
RadicaalFilosoof
pi_170346927
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 07:50 schreef TheInnocent het volgende:

[..]

Je kan het door het over seks te hebben met iemand ook er achter komen hoe iemand er in staat binnen een relatie,
Als ik een vaste relatie wil met iemand staat seks niet bovenaan mijn lijstje van dingen die moeten klikken, want zoals je zelf al schreef, seks is makkelijk verkrijgbaar. Een goede partner daarentegen...
Als iemand al op de eerste date (met als doel een vaste relatie, huwelijk, gezinsvorming) het al gaat hebben over sekswensen, dan vraag ik me af wat er zo belangrijk is aan seks binnen een relatie. Voor jou is dat superbelangrijk omdat je je seks zonder vaste relatie niet voor kunt stellen en je vooral op seks uit lijkt te zijn, maar ik richt me eerder op omstandigheden waarbinnen een duurzame relatie (inclusief seks) kan groeien en bijvoorbeeld of de vrouw een kinderwens heeft (of kinderen uit een vorige relatie), financiŽle zelfstandigheid, ideeŽn over levensstijl, geloof, smaak,filosofie. Immers, als je een relatie krijgt, gaat het toch zeker 23 uur per dag niet om de seks.
Als het een date is voor een ONS, skip je natuurlijk alles behalve de seksuele wensen.

quote:
Je hebt nooit garanties.
Klopt, daarom zijn de hoge eisen die jij stelt aan een "pre-relatie" ook zo idioot.
  donderdag 20 april 2017 @ 10:04:49 #169
261943 SonicVolcano
Hotter than hell
pi_170348570
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 07:47 schreef TheInnocent het volgende:

[..]

Zoenen doe ik wel, ik ben wel intiem hoor. Maar seks vind ik van een heel ander niveau. Zoenen kan ik ook met iemand waar ik niet verliefd op ben of met iemand die ik ook niet heel aantrekkelijk vind, dat is niet met seks zo. Ik denk dat veel mannen dat zelfs met seks hebben, zij kunnen dat ook als iets puur fysiek zien.
Bijzonder. Ik ben oprecht benieuwd wat dat verschil nou maakt.

Stel je vindt elkaar leuk, het voelt goed, je zoent elkaar innig etc. Is er dan geen behoefte aan een volgende stap? Raak je niet opgewonden?

Ik heb het idee dat je van tevoren al denkt dat een jongen jou alleen voor de seks wil. Ik weet verder niet hoe jij je presenteert etc. Wellicht toch eens de gok wagen als je iemand date. Niet iedereen is hetzelfde.
The ordinary teacher tells. The good teacher explains. The superior teacher demonstrates. The best teacher inspires.
pi_170348722
Hoe kun je van een relatie spreken als je elkaar net kent en nog niet eens seks gehad hebt? Wat een achterlijk zeiktopic.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_170348906
TS, ken je de uitdrukking 'het paard achter de wagen spannen'? _O-
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  donderdag 20 april 2017 @ 12:46:11 #172
416931 yats
(non) Average Joe
pi_170351833
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 07:47 schreef TheInnocent het volgende:

[..]

Zoenen doe ik wel, ik ben wel intiem hoor. Maar seks vind ik van een heel ander niveau. Zoenen kan ik ook met iemand waar ik niet verliefd op ben of met iemand die ik ook niet heel aantrekkelijk vind, dat is niet met seks zo. Ik denk dat veel mannen dat zelfs met seks hebben, zij kunnen dat ook als iets puur fysiek zien.
Als ik even voor mezelf spreek, ik zoen zelfs alleen met een vrouw als ik haar aantrekkelijk vind of denk dat ik gevoelens voor haar kan krijgen. Ik heb dan ook op 1 na met elke vrouw seks gehad waar ik mee gezoend heb. Immers vond ik hen aantrekkelijk (en op drie na had ik ook gevoelens voor hen). Ik snap dat onderscheid bij jou dan dus ook niet en vind dit nogal vreemd. Het komt een beetje over of je selectief shopt in wat je wel en niet doet. Dat is verder prima, maar laat het dan niet lijken of jouw norm DE norm is.
Many persons have a wrong idea of what constitutes true happiness. It is not attained through self-gratification but through fidelity to a worthy purpose.
[ Bericht 0% gewijzigd door yats op 11-11-2011 11:22 ]
  donderdag 20 april 2017 @ 15:52:43 #173
456793 TheInnocent
not thatinnocent
pi_170355631
quote:
1s.gif Op donderdag 20 april 2017 08:11 schreef Lunatiek het volgende:

[..]

Zes+ maanden wachten op bevestiging of het een vaste relatie kan worden waarin dan eventueel gesekst kan worden. En dan aan de kant worden gezet omdat je je niet aan de regels van een vaste relatie houdt :')
Bij een jaar onthouding bij die christenlijke weet je tenminste wat je plicht is na de huwelijksvoltrekking :9
Ja hier heb je het zorgvuldig en goed uitgedrukt, bij deze jongen heb ik mij zo gedragen en ik weet ook dat het niet ideaal is/ iets is wat mannen niet gewend zijn. Maar als hij wat duidelijker naar mij toe was dat hij een relatie wilde, het bespreekbaar maakte en geen andere vrouwen aan het daten was, dan had ik hem ook zekerheid kunnen geven omdat ik hem dan zou geloven dat hij ook voor mij zou gaan.
  donderdag 20 april 2017 @ 15:55:48 #174
456793 TheInnocent
not thatinnocent
pi_170355683
quote:
1s.gif Op donderdag 20 april 2017 12:46 schreef yats het volgende:

[..]

Als ik even voor mezelf spreek, ik zoen zelfs alleen met een vrouw als ik haar aantrekkelijk vind of denk dat ik gevoelens voor haar kan krijgen. Ik heb dan ook op 1 na met elke vrouw seks gehad waar ik mee gezoend heb. Immers vond ik hen aantrekkelijk (en op drie na had ik ook gevoelens voor hen). Ik snap dat onderscheid bij jou dan dus ook niet en vind dit nogal vreemd. Het komt een beetje over of je selectief shopt in wat je wel en niet doet. Dat is verder prima, maar laat het dan niet lijken of jouw norm DE norm is.
Dat ik zeg dat ik kan zoenen met iemand die ik niet heel aantrekkelijk vind en niet verliefd op ben wil niet zeggen dat ik geen gevoelens heb ontwikkeld he. Sowieso moet er iets bijzonder zijn voor ik een jongen zoen, en dat doe ik ook alleen in een datingfase. Ik zeg nergens dat mijn norm DE norm is, ik zeg wat ik denk dat voor mij hoort (alleen over mezelf dus, waar ik mij prettig bij voel en waar ik in geloof).
pi_170355748
Je hebt het de hele tijd over "mannen" en "vrouwen". Ik denk dat het heel goed voor je zal zijn als je leert te praten over individuen. Wat jij wil is niet automatisch 'wat vrouwen willen', net als dat 'mannen' niet allemaal hetzelfde over iets denken.
Quod licet Iovi, non licet bovi
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')