abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_170195601
Dankjulliewel. Het helpt wel, al jullie relativerende woorden. O+

Ik was inderdaad al doorgestuurd door de verloskundige, om eens te praten over wat ik precies voel. Om te voorkomen dat het doorgroeit naar een echte depressie. Volgende week kon ik al terecht, dus maar eens horen of ik handvaten kan krijgen om er wat meer grip op te krijgen.
En de 20-weken echo is niet zo gek ver meer weg. Wie weet dat dat inderdaad ook een goed zetje kan geven. :)
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  donderdag 13 april 2017 @ 19:10:02 #102
111829 MissBliss
Godin van SHO
pi_170195736
Gefeliciteerd met jullie mooie dochter, Logi! O+ *O*
Ziggy played guitar
Op donderdag 23 maart 2006 18:21 schreef Zhenar het volgende:
De gedachte alleen al om in de sig van MissBliss te staan maakt mij bronstig als een everzwijn bij volle maan :9~
pi_170195789
Gefeliciteerd Logi *O*
S. 2014
J. 2016
pi_170195802
Vergeet ik Logi helemaal te feliciteren met kleine C.! Ze is er, wat fijn. O+ *O*
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_170195844
Gefeliciteerd Logi! Mooie namen! O+
pi_170196209
Dank jullie O+

De bevalling zelf vond ik echt heel erg heftig, en ook dat ze ipv huid op huid etc naar de neonatologie moest en etc

Toch is het het allemaal waard geweest, ze heeft net even bij mij op de huid mogen liggen, en ik ben echt helemaal belachelijk verliefd O+

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 13-04-2017 19:30:32 ]
pi_170196366
Wat heerlijk, Logi O+

Nanuke, ik heb me de eerste weken van deze zwangerschap heel down gevoeld, onder invloed van de hormonen. Gelukkig is dat nu redelijk weg. Zeker met jouw achtergrond en het feit dat je afscheid aan het nemen was van je kinderwens vind ik het helemaal niet gek dat je je zo voelt.
Misschien is het fijn om bij een cursus/yoga te gaan voor zwangere vrouwen? Ik vond en vind het bijzonder prettig om te merken dat zwanger zijn voor veel mensen weinig genot is. En er gewoon even lekker over te kunnen klagen tegen elkaar :)
De mensen die dat tegen mij zeggen ('Nog nooit heb ik me zo fantastisch gevoeld als tijdens de zwangerschap') zijn vaak al ouder en volgens mij vergeten hoe zwaar en rot je je kunt voelen.
Heel veel sterkte en pas goed op jezelf *;
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_170196392
Gefeliciteerd Logician! *O*
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_170196503
Nanuke, ik heb echt hele fijne hulp gehad (nouja, dat loopt nog steeds) van een psycholoog. Ik kan het zeker als aanraden.
pi_170197072
Logi van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter. O+

Nanuke. :*
  donderdag 13 april 2017 @ 20:08:01 #111
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_170197350
Logi gefeliciteerd met jullie prachtige dochter! O+

Nanuke :*
pi_170197657
Logi. O+
pi_170197801
Gefeliciteerd Logi! O+ *O*
pi_170198701
Gefeliciteerd Logi met jullie prachtige dochter!!

Nanuke, ik herken me wel in je verhaal. De eerste 20 weken van de zwangerschap kon ik er ook absoluut niet van genieten. Voelde me daar ook heel rot over, schuldig, want in mijn ogen hoorde je te genieten, dat hebben toch alle zwangeren??

Goed gesprek gehad met de verloskundige, die het veel realistischer schetste. Het is fantastisch om een kindje te krijgen. De weg er naar toe, de zwangerschap, is echt niet zo leuk. Je hoort vaak van de roze wolk waar zwangere vrouwen op zitten, m'n verloskundige drukte me op mijn hart dat iedereen die zij op het spreekuur krijgt, het zwanger zijn niet altijd even leuk vind. Iedere zwangere vrouw heeft last van dingen. De een meer dan de ander, de een langer dan de ander. Maar het is echt niet raar om niet happy te zijn met alles wat er bij zwanger zijn komt kijken. Dat maakt het kindje niet minder gewenst.

Dat gesprek heeft mij enorm geholpen, dat mijn gevoel dus normaal was. Het gevoel is ook wel veranderd, positiever geworden. Dus ook bij jou kan dat veranderen. En misschien niet, maar dat betekent niet dat je niet stapelgek gaat zijn op je kindje straks!!

Lang verhaal, sorry, maar wilde je even laten weten dat je niet alleen staat wat je gevoel betreft
pi_170198738
Logi van ♡e gefeliciteerd met je mooie meisje!!! Lieve namen en superfijn dat je net even kon knuffelen.

LeSage wat heftig voor je... Begrijpelijk dat je er zelf verdrietig van bent & knap dat je er zo rustig bij kan blijven!

Ook een knuffel voor Nanuke!

FF wat knap en goed dat je zo voor jezelf opkomt en voor de tweeling natuurlijk :). Fijn dat je wat rust hebt gehad vandaag.

Hier din een mailtje gestuurd over de geboorte kaartjes om te kijken of iemand wat kan ontwerpen maar nog geen reactie... Ongeduldig ben ik. Wij sturen de meeste familie wel en niet iedereen komt langs (gelukkig), zou erg druk zijn... Maar wie wel graag wil is van harte welkom!
pi_170198811
Gefeliciteerd Logi!
pi_170199109
Logican gefeliciteerd *O* Wat klink je verliefd O+
  donderdag 13 april 2017 @ 21:17:57 #118
149959 SQ
snelle trees
pi_170199831
quote:
1s.gif Op donderdag 13 april 2017 19:29 schreef Logician2.0 het volgende:
Dank jullie O+

De bevalling zelf vond ik echt heel erg heftig, en ook dat ze ipv huid op huid etc naar de neonatologie moest en etc

Toch is het het allemaal waard geweest, ze heeft net even bij mij op de huid mogen liggen, en ik ben echt helemaal belachelijk verliefd O+
van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie dochter O+ hopelijk vanaf nu alleen maar betere tijden! :*
disclaimer
pi_170200726
Nanuke, staar je niet teveel blind op wat je nu voelt, want negen maanden zijn best lang en je ervaart een heel scala aan emoties, mede door hormonen en alle veranderingen in je lijf. Er zijn mooie momenten, momenten waarop je misschien wel dat allemaal gaat voelen van die 'roze wolk', momenten waarop je zult zuchten vanwege allerlei kwaaltjes (die je misschien nog wel krijgt) en momenten waarop je baalt. Het is gewoon wel een beetje een achtbaan wat dat betreft, vind ik. Een deel zit 'em in acceptatie, zoals al is gezegd. Ga niet uit van je allemaal hoort te voelen of wat je niet voelt en wel zou willen voelen, etc. Je voelt wat je voelt, en daar is niets mis mee.

Ik was vandaag voor een liggingsecho. Het was allemaal weer prima. Hij lag natuurlijk wéér met een arm en een handje voor z'n gezicht, dus ik heb opnieuw niet veel meer dan een neusje gezien. :D . Verder alles gemiddeld, gewicht nu rond de 2500. En hoofdje al aardig ingedaald, zoals ik dacht.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170200945
Jullie zijn zo lief! O+ O+ O+

quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 20:52 schreef VikaMustyGrishi het volgende:
En misschien niet, maar dat betekent niet dat je niet stapelgek gaat zijn op je kindje straks!!
Lief! :* Ik ben daar best bang voor, dat dat gevoel straks nog net zo is als nu.

Het gaat inmiddels wel weer beter. Ik lig op de bank met thee en deken. En met de knoop van de broek los, want die past toch niet meer zo goed. :D
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_170202084
Gefeliciteerd met jullie mooie dochter Logi! Mooie namen heeft ze :)
pi_170202137
Gefeliciteerd Logi, wat is ze mooi! O+ Hoop dat jullie straks beiden snel opknappen na deze intense tijd.

Nanuke, wat Krisvc zegt: hier duurde het ook tot ruim na de bevalling hoor, voordat dat "abstracte kindje" mijn lievelingsmens werd.
En zwanger zijn, mnjah, ik heb de oh-wat-schitterend-geweldig-mooi-wolk ook alleen maar bij een handjevol anderen over zien drijven hoor. Wat oprecht supertof is voor ze natuurlijk, maar zķ awesome dat je de hele dag glitterregenboogjes met twinkelsterretjes en zweefhartjes rondsproeit: nee, dat is niet hoe een gemiddelde zwangere deze tijd beleeft, geloof ik.
pi_170202377
Ik heb in juni een bruiloft. Op dat soort momenten vind ik zwanger zijn wel awesome (op het niet-drinken na dan). Lekker een strakke jurk aan, maar geen hakken en je hoeft je buik niet in te houden. Iedereen zegt hoe leuk het eruit ziet. En iedereen wil de hele dag zorgen dat je op je gemak bent, qua eten, drinken en zitten. Heerlijk :)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_170203007
Gefeliciteerd Logician, met je prachtige dochter!

Ik heb me op het begin ook behoorlijk down gevoeld, vooral ook door de vermoeidheid. Vanaf de 20 weken echo gaat het beter. Het gaat nu super snel, maar ik ben er behoorlijk klaar mee. Zwanger zijn vind ik gewoon niet leuk. Laat de baby maar komen.
pi_170203153
Het is voelt gewoon 'not-done' om te zeggen dat zwanger zijn eigenlijk helemaal niet zo leuk is. Of dat je het niet zo leuk vindt.
De baby in mijn buik is méér dan welkom. Ik heb de afgelopen tien jaar veel tranen gelaten om deze baby, die maar niet kwam. Maar nu het zo ver is, vraag ik mezelf wel eens af wáárom ik dit zo graag wilde. Dat is puur omdat ik zwanger zijn zwaar vind (en dan heb ik vooral psychische klachten en houd ik wat vocht vast, het is niet eens "super ernstig").
Als ik zulke dingen denk voel ik me vaak schuldig, want deze baby is nog altijd superwelkom en ik weet zeker dat ik straks helemaal gelukkig met hem ga zijn. Alleen dat hele zwanger zijn mag zo snel mogelijk voorbij zijn.
Je raekt an de dinge geweun.
pi_170204008
Och messina, dat is zo herkenbaar. En wat voor mij ook niet helpt is dat irl niemand ook maar enigszins lijkt te snappen wat ik voel. Mijn moeder vindt het heel vervelend, maar herinnert zich haar zwangerschap anders. En voor de rest zijn het vooral mensen die het zwanger zijn (op de klachten na) wel als leuk ervaren hebben. Dus als ik dan aangeef dat ik het zwaar vind vanwege slecht in mijn vel zitten, levert dat veelal scheve gezichten op.

LeSage, ik heb in augustus dan een bruiloft, en dat lijkt me dan wel heel leuk. Precies om wat jij zegt; mooie jurk aan, zwangere buik uit en iedereen die zegt dat je er leuk uit ziet en die voor je wil zorgen.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 donderdag 13 april 2017 @ 23:01:57 #127
269689 crew  Viv
pi_170204332
quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 08:54 schreef Messina het volgende:
Ik heb het ook overwogen, maar mijn man was bang dat ik de hele dag met dat ding zou gaan zitten. En wat als het een keer niet lukt om dat hartslagje te vinden *omdat de baby anders ligt dan je verwacht*? Zit je voor niks compleet in de rats. En stel dat het wél mis gaat rond de 20 weken, dan kunnen ze tķch niets doen. Door zulke dingen toch maar besloten het niet te doen.
Klopt, zo'n doppler kan meer kwaad dan goed doen als je niet uitkijkt. We luisterden alleen samen, mijn man zocht dan het hartje. O+ We wisten dat het soms niet te vinden is, maar we hebben het toch altijd snel gevonden en dan meteen weer uitgezet. We luisterden niet vaker dan 2-3 keer per week, dat was genoeg om de zenuwen op afstand te houden. :Y)


Logi gefeliciteerd! Wat een mooie bolle wangetjes, en dat bij 36 weken. O+
pi_170204399
Gefeliciteerd met je mooie meisje logi O+
pi_170204661
Messina :*

Dank je O+ onze bollie.
Ze is volgens de kinderarts idd groot voor haar termijn van 36,1wk.
2935gram en 47cm :) O+

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 13-04-2017 23:14:41 ]
pi_170204919
Pffff, en net toen ik dacht, hehe, geen klachten meer, werd ik een avond heel misselijk en moest spugen. Dat zou na 16 weken toch gewoon over zijn? -O-
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_170205213
Gefeliciteerd logi! O+
  † In Memoriam † donderdag 13 april 2017 @ 23:54:05 #132
240917 Mula
pi_170205747
Gefeliciteerd Logi! Wat een mooierd! O+
pi_170208068
Ohh Lesage dat is balen :{ :*

Ik kan eindelijk weer huilen, ben één grote janklap momenteel. :')

Echt heel erg blij mee want ik was wel bang stiekem dat mijn gevoel op slot bleef, maar dat is absoluut niet het geval, verliefdheid op en top hier O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 14-04-2017 07:11:30 ]
  vrijdag 14 april 2017 @ 07:10:14 #134
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_170208074
Gefeliciteerd Logi O+ O+ O+
pi_170208089
Thx
pi_170208231
Logi!!! Oh my!!! Wat een lekkere bollie. Ze is prachtig O+
pi_170208254
Logi, net zolang blijven hier als je wilt hoor! En dat zijn mooie statistieken voor 36 weken!

Lesage, dat is ook ruk. Overigens hier een kleuter en man met dezelfde klachten. Buikgriep dus...en een verkoudheid heeft mij gevonden -O- enige zonder klachten is de jongste, maar ja, peuter, dus die vindt wel iets om driftig over te worden :')
pi_170208848
Succes met deze dag dan Thee! :*
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_170209985
quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 22:53 schreef Nanuke het volgende:
Och messina, dat is zo herkenbaar. En wat voor mij ook niet helpt is dat irl niemand ook maar enigszins lijkt te snappen wat ik voel. Mijn moeder vindt het heel vervelend, maar herinnert zich haar zwangerschap anders. En voor de rest zijn het vooral mensen die het zwanger zijn (op de klachten na) wel als leuk ervaren hebben. Dus als ik dan aangeef dat ik het zwaar vind vanwege slecht in mijn vel zitten, levert dat veelal scheve gezichten op.

LeSage, ik heb in augustus dan een bruiloft, en dat lijkt me dan wel heel leuk. Precies om wat jij zegt; mooie jurk aan, zwangere buik uit en iedereen die zegt dat je er leuk uit ziet en die voor je wil zorgen.
Ik kan mij dan weer moeilijk voorstellen dat iemand een zwangerschap geweldig vindt. :+
Maar het is natuurlijk goed mogelijk dat we alle "narigheid" achteraf vergeten of minder belangrijk vinden. ;)

Stop het gevoel niet weg, zou ik willen adviseren. Daar wordt het echt niet beter van. Je mag het zwaar vinden en het moeilijk vinden, je bent écht niet de enige!

quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 23:01 schreef ViviRAWRS het volgende:

[..]

Klopt, zo'n doppler kan meer kwaad dan goed doen als je niet uitkijkt. We luisterden alleen samen, mijn man zocht dan het hartje. O+ We wisten dat het soms niet te vinden is, maar we hebben het toch altijd snel gevonden en dan meteen weer uitgezet. We luisterden niet vaker dan 2-3 keer per week, dat was genoeg om de zenuwen op afstand te houden. :Y)

Lijkt me heerlijk als je ervan kunt genieten. Er samen een momentje van maken. O+

Logi, wat een mooi gewicht voor 36 weken! Wel erg kut dat ze niet lekker bij je heeft kunnen slapen. Hopelijk is dat vanavond anders! :*
En lekker blijven posten hier als jij dat wilt. En als je toch gaat verhuizen volgen we daar mee. :Y
Je raekt an de dinge geweun.
pi_170210255
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 april 2017 09:11 schreef LeSage het volgende:
Succes met deze dag dan Thee! :*
Komt goed hoor, paracetamol doet wonderen :) en kleuter is weer redelijk opgeknapt. Mannen zijn per definitie zielig als ze ziek zijn en peuters xijn peuters _O-
pi_170210484
Logi, dat is zeker een goed gewicht zeg! Laat maar lekker gaan die emoties, en wat heerlijk dat je zo verliefd bent. Ik hoop voor je dat de bv gaat lopen, maar dat lukt vast. :* .

Thee, wat een pech zeg. Sterkte ermee!

Ik moest er vannacht uit omdat I ineens in haar bed had geplast. Is sinds ze volledig zindelijk is voor het eerst. Maar ik was al eerder wakker omdat ik haar hoorde kreunen en schreeuwen in haar slaap, dus ze zal wel heftig aan het dromen zijn geweest. Toen heb ik haar bij ons in bed genomen maar dat werkt nu echt niet meer. Normaalgesproken kan ik dan nog best slapen, maar nu lig ik met die dikke buik niet meer fijn als ik weinig ruimte heb en ik krijg het ook heel snel te warm en benauwd met zo'n warm lijfje en een warme adem zo dicht bij me (ze slaapt dan ook het liefst met een arm om mijn nek). Maar goed, vandaag is ze naar het kdv (als konijntje O+ ) en ik kon zojuist nog even wat slapen. *) .

Ik ben ook weer in de fase van het snurken beland. Ik schrok zojuist gewoon even wakker van mijn eigen snurk. :') .

Ja, dat zwanger zijn, is echt heel charmant, elegant en regenboog en roze wolkjes. O+ . _O- .
Maar, om vrolijk af te sluiten, ik heb wel nu ineens zo'n gevoel dat ik ook echt zin heb om mijn baby straks te zien en er naar uit begin te kijken. Dat leefde tot dusver niet zo sterk bij me. O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_170210984
Logi! O+ O+ Je klinkt zo verliefd en gelukkig! Ik hoop dat je eigen lijf ook snel herstelt en dat je haar vandaag lekker kan laten drinken. En dat je vandaag ook nog een beetje kan genieten van de verjaardag van je oudste. :* Blijf gerust nog even hangen als je dat wilt, er is niemand die je hier tegen zal houden.

Franny, zomaar wakker worden van je eigen gesnurk. :D

ViviRAWRS, mooi dat jij en je man er zo'n moment van konden maken samen. Ik durf zo'n dopller ook niet, om wat Messina zegt. De vk zei wel dat als ik echt veel zorgen had, ik ook wel kon bellen om even het hartje te luisteren. Ik denk niet dat ik daar gebruik van ga maken, maar het is wel een geruststelling om dat achter de hand te hebben als het echt niet meer gaat.

Oh en mensen, ik heb gisteren voor het eerst een zwangerschapsbroek aangehad en ik snap niet hoe ik het zo lang zonder heb volgehouden. :D
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_170213719
Zwangerschapsbroeken O+
Draag ze al vanaf 12 weken haha.
pi_170218321
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 20% gewijzigd door #ANONIEM op 14-04-2017 17:39:32 ]
  vrijdag 14 april 2017 @ 17:43:46 #145
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_170218407
quote:
9s.gif Op vrijdag 14 april 2017 17:38 schreef Logician2.0 het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Sterkte. Heel zwaar om je kindje zo te zien liggen en al helemaal zwaar dat je er nu even niet bij mag zijn. Dikke knuffel
pi_170219022
Heftig Logi, hopelijk gaat het snel beter.
pi_170219060
quote:
9s.gif Op vrijdag 14 april 2017 17:38 schreef Logician2.0 het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat zwaar Logi, je had natuurlijk wel iets van ongemak verwacht bij deze termijn, maar zoveel ongemak nou ook weer niet. Ik hoop heel heel erg dat het snel beter gaat :* :* Sterkte!!
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 vrijdag 14 april 2017 @ 18:25:31 #148
269689 crew  Viv
pi_170219280
Wat heftig Logi, hopelijk gaat het vanaf nu snel beter met haar. :*
pi_170219388
Enig goed nieuws, we hebben net de uitslag vd röntgen gekregen en ze heeft een lichte groeiachterstand van de longen, ieg geen infectie.
pi_170219414
Dat scheelt inderdaad wel weer, Logi. Moeilijk om je meisje niet bij je te kunnen hebben, lijkt me? Sterkte. :* .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')