abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 12 mei 2017 @ 00:47:36 #91
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_170873368
Nou moet je ophouden hoor, oh-oh. _O-
pi_170875098
quote:
1s.gif Op donderdag 11 mei 2017 20:43 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Ik vind 10 of 12 uur zo lang. Maar ik heb ook nog nooit een stoofpotje gemaakt dus ik weet er niets van :@

We hebben net de roti op en het was heerlijk! Nog een portie over natuurlijk dus dat is mooi. 2,5 uur op high, toen de kouseband er bij en nog 3 uur op low.
Ik haal de 12 u zelden. Gooi het eten erin als ik wakker word of na het boodschappen doen en als het etenstijd is (vroeg hier, gezien de kinderen) is het altijd klaar.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_170875120
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 mei 2017 00:47 schreef RobinOok het volgende:
Nou moet je ophouden hoor, oh-oh. _O-
Ik bak ook zelden specerijen als ik de slowcooker gebruik. Toen ik er nog een had die op het vuur kon, deed ik dat wel.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
  vrijdag 12 mei 2017 @ 10:10:17 #94
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_170876556
Ik heb dit weekend nog sudderlappen gemaakt, gewoon op het kleinste pitje. Was een taaie lap, dus heeft uiteindelijk iets 16 uur opgestaan. Van zondagmiddag 15:00 tot maandagmorgen 07:00.
Had geen zin om de slowcooker erbij te pakken.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 17:43:27 #95
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171056449
Ik ga straks mijn derde slowcookermaal eten, gebaseerd op Caribbean chicken. Ik ben nog niet overtuigd van het recept en ik had het gisteren 6,5 uur aan staan toen ik ineens de deur uit moest. Ik ben benieuwd of het straks eetbaar is.

Mijn eerste twee probeersels waren heel goed gelukt.
SPOILER: Roti kip, 3.5L, 4 porties
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Italiaanse runderstoof, 3.5L, 6 porties
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Spoilers!
  vrijdag 19 mei 2017 @ 18:53:21 #96
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_171057635
Je hebt de smaak te pakken!
The love you take is equal to the love you make.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 18:59:57 #97
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171057775
quote:
14s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 18:53 schreef Lienekien het volgende:
Je hebt de smaak te pakken!
Jah! Dit is ideaal voor mij. Voor de users die het niet weten, ik woon in een stacaravan terwijl mijn huis wordt verbouwd. Ik kan niet uitgebreid koken en luchtjes blijven lang hangen. Ik was mijn kookmojo helemaal kwijt en begin het nu weer terug te krijgen.
Spoilers!
pi_171058899
Ik heb vandaag ook roti gemaakt :) 3 uur op high, helemaal prima. Dit vind ik 1 van de lekkerste dingen om te maken in de slowcooker.
  vrijdag 19 mei 2017 @ 20:01:58 #99
176471 oh-oh
Sure...fine...whatever...
pi_171059416
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 17:43 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik ga straks mijn derde slowcookermaal eten, gebaseerd op Caribbean chicken. Ik ben nog niet overtuigd van het recept en ik had het gisteren 6,5 uur aan staan toen ik ineens de deur uit moest. Ik ben benieuwd of het straks eetbaar is.

Mijn eerste twee probeersels waren heel goed gelukt.
SPOILER: Roti kip, 3.5L, 4 porties
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Italiaanse runderstoof, 3.5L, 6 porties
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Kip is met 6.5 uur ruim klaar al, ben benieuwd hoe het smaakte.
Op dinsdag 20 december 2011 03:07 schreef minthy het volgende:
Zelfs ik zou oh-oh doen, alleen al op basis van haar postgedrag en ui O+
'Outside of a dog, a book is man's best friend. Inside of a dog it's too dark to read.'
( Groucho Marx )
  vrijdag 19 mei 2017 @ 21:17:40 #100
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_171061461
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 20:01 schreef oh-oh het volgende:

[..]

Kip is met 6.5 uur ruim klaar al, ben benieuwd hoe het smaakte.
Ja, het ging wat mis aan alle kanten van de planning. Maar het was nog verrassend goed te eten. Dit recept mag zeker blijven.
SPOILER: Caribbean chicken, 3.5L, 4 porties
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 21% gewijzigd door Lucky_Strike op 19-05-2017 21:31:21 ]
Spoilers!
pi_171063279
ik lees hier even mee!

mijn crockpot staat regelmatig aan vooral in de winter voor stoofvlees!
de tijden in de recepten (10-12 uur voor rundvlees bijv) haal ik nooit, sucade lappen vallen na een uur of 8 echt al uit elkaar, kan dat komen door de verschillende merken?
suck my asshole taco bender
pi_171069488
quote:
0s.gif Op vrijdag 19 mei 2017 22:35 schreef Remco_h het volgende:
ik lees hier even mee!

mijn crockpot staat regelmatig aan vooral in de winter voor stoofvlees!
de tijden in de recepten (10-12 uur voor rundvlees bijv) haal ik nooit, sucade lappen vallen na een uur of 8 echt al uit elkaar, kan dat komen door de verschillende merken?
vast wel. en ook hoeveel liter je pan is en hoe vol je hem propt.
:]
  dinsdag 6 juni 2017 @ 12:46:12 #103
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_171496145
geen aandelen, maar zag het toevallig staan.

  zondag 6 augustus 2017 @ 18:44:45 #104
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_172951825
Ik heb een tijdje terug de hoisin chicken die Kaatje aanraadde op. Zo lekker :o

Ergens in deze reeks staat een recept voor kip met pindasaus, ik weet niet meer van wie. Ik vond het een maf recept maar toch leek het me lekker. En dat was het ook, echt een verrassing :9
SPOILER: mijn versie
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb nog een heerlijk met Mexicaanse kip bedacht. Nou ja, geīnspireerd door een of andere site. Al getest en goedbevonden door users uit de CUL slowchat :7
SPOILER: Mexicaanse kip
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb geëxperimenteerd met het aanbakken van kip. Het maakt geen bal verschil. Ik ga ze ongebakken in de cooker doen in het vervolg. Dijen ontdoen van vet is ook onnodig gebleken. Ik heb nog nooit een stukje vieze flieber geproefd met onschoongemaakte dijen.

Dinsdag maak ik enchilada quinoa. Ben benieuwd. Hebben jullie nog iets leuks gemaakt?

[ Bericht 0% gewijzigd door Lucky_Strike op 06-08-2017 18:54:45 ]
Spoilers!
pi_173005009
De enchiladaquinoa was lekker! Er leek erg veel vocht in het recept te moeten maar het klopte dus wel. Ik had niet naar het recept geluisterd en kon er later nog wat water bij doen. Ik heb na 2,5 uur de tweede helft van de saus en de kaas toegevoegd zodat ik tussendoor kon roeren. Het heeft hier te lang opgestaan, volgens recept. Maar 4 uur op low was ook wel goed geweest.

Heeft een van jullie al eens risotto, parelcouscous, grutten, pasta of rijst in de slowcooker gedaan?
Spoilers!
pi_173006493
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 21:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
De enchiladaquinoa was lekker! Er leek erg veel vocht in het recept te moeten maar het klopte dus wel. Ik had niet naar het recept geluisterd en kon er later nog wat water bij doen. Ik heb na 2,5 uur de tweede helft van de saus en de kaas toegevoegd zodat ik tussendoor kon roeren. Het heeft hier te lang opgestaan, volgens recept. Maar 4 uur op low was ook wel goed geweest.

Heeft een van jullie al eens risotto, parelcouscous, grutten, pasta of rijst in de slowcooker gedaan?
Risotto wel gedaan, maar per ongeluk op H gezet. Ik kon 't eruit bikken. Geen succes dus. Laatst op een andere manier. Risottorijst in een ovenschaal. Bouillon erbij en bv champignons en dat (geen idee hoe heet/lang) in de oven. Heerlijk en geen last van zere polsen door het roeren.
We have far more in common than that which devides us..
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 22:15:23 #107
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_173006670
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 22:08 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Risotto wel gedaan, maar per ongeluk op H gezet. Ik kon 't eruit bikken. Geen succes dus. Laatst op een andere manier. Risottorijst in een ovenschaal. Bouillon erbij en bv champignons en dat (geen idee hoe heet/lang) in de oven. Heerlijk en geen last van zere polsen door het roeren.
}:|
pi_173006766
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 22:15 schreef RobinOok het volgende:

[..]

}:|
Ja, ik stond ook heel raar te kijken en dacht, proberen waard. Een "echte" risotto is heel heel veel lekkerder. Maar als je daarna niet eens meer je lepel naar je mond krijgt is dit een prima alternatief.
We have far more in common than that which devides us..
pi_173015792
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 21:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
De enchiladaquinoa was lekker! Er leek erg veel vocht in het recept te moeten maar het klopte dus wel. Ik had niet naar het recept geluisterd en kon er later nog wat water bij doen. Ik heb na 2,5 uur de tweede helft van de saus en de kaas toegevoegd zodat ik tussendoor kon roeren. Het heeft hier te lang opgestaan, volgens recept. Maar 4 uur op low was ook wel goed geweest.

Heeft een van jullie al eens risotto, parelcouscous, grutten, pasta of rijst in de slowcooker gedaan?
In het recept staat dat je een blik fire roasted tomatoes en green chillies moet gebruiken. Dit kan ik hier niet krijgen, hoe heb jij dit gedaan?
pi_173016943
quote:
17s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 11:53 schreef Tree het volgende:

[..]

In het recept staat dat je een blik fire roasted tomatoes en green chillies moet gebruiken. Dit kan ik hier niet krijgen, hoe heb jij dit gedaan?
Eerst gebaald dat ik dat hier niet kan kopen. Daarna een blik tomaatblokjes gebruikt en een chilipeper. Ik had nog wel het idee om hot sauce toe te voegen op minn bord maar dat was niet nodig.

Ik had trouwens deze lekkere enchiladasaus gemaakt en daar ook een paar porties van ingevroren:http://www.recipetineats.com/enchilada-sauce-easy-classic-recipe/
Spoilers!
pi_173016971
quote:
1s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 12:50 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Eerst gebaald dat ik dat hier niet kan kopen. Daarna een blik tomaatblokjes gebruikt en een chilipeper. Ik had nog wel het idee om hot sauce toe te voegen op minn bord maar dat was niet nodig.
Dankjewel! Het ziet er erg lekker uit, ga het binnenkort zeker maken :)
  woensdag 9 augustus 2017 @ 12:51:50 #112
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_173016975
De zomer is het seizoen dat mijn slowcooker stof verzamelt... Maar ik lees vol interesse mee en doe ideeën op voor het najaar!
The love you take is equal to the love you make.
pi_173017015
quote:
14s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 12:51 schreef Tree het volgende:

[..]

Dankjewel! Het ziet er erg lekker uit, ga het binnenkort zeker maken :)
Zie edit.

Ik ben geen voorstander van quinoa eigenlijk maar ik had nog een pak in de kast staan. De helft is nog over dus ik denk dat ik dit recept nog eens maak wanneer de porties uit de vriezer op zijn.
Spoilers!
pi_173017026
quote:
1s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 12:53 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Zie edit.

Ik ben geen voorstander van quinoa eigenlijk maar ik had nog een pak in de kast staan. De helft is nog over dus ik denk dat ik dit recept nog eens maak wanneer de porties uit de vriezer op zijn.
^O^
pi_173017030
quote:
14s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 12:51 schreef Lienekien het volgende:
De zomer is het seizoen dat mijn slowcooker stof verzamelt... Maar ik lees vol interesse mee en doe ideeën op voor het najaar!
Ik vind het juist ideaal nu. Mijn caravan warmt niet op door het koken :s)
Spoilers!
  woensdag 9 augustus 2017 @ 19:04:13 #116
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_173024696
Waarvoor zou je die quinoa vervangen als je dat zou 'moeten'?
Ik vind die smaak niet lekker namelijk
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_173024884
quote:
1s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 19:04 schreef Molo het volgende:
Waarvoor zou je die quinoa vervangen als je dat zou 'moeten'?
Ik vind die smaak niet lekker namelijk
Ik denk dat het met rijst lekker is. Maar ik weet niets van rijst bereiden in de slowcooker. De quinoa nam een deel van het vocht op.

[ Bericht 0% gewijzigd door Lucky_Strike op 09-08-2017 19:30:24 ]
Spoilers!
  woensdag 9 augustus 2017 @ 19:22:55 #118
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_173025061
Misschien orzo ofzo?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_173025210
quote:
1s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 19:22 schreef Molo het volgende:
Misschien orzo ofzo?
Dat is het proberen wel waard denk ik. Maar dat gaart wel snel.
Spoilers!
pi_173133347
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 21:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heeft een van jullie al eens risotto, parelcouscous, grutten, pasta of rijst in de slowcooker gedaan?
Risotto wel, volgens dit recept. Geen aanrader, de structuur van de rijst was volledig weg. Nu ik het weet zie ik het ook aan de afbeelding bij het recept dus het zal wel kloppen, het is alleen geen risotto dan denk ik. Meer hartige doorgekookte rijstebrij ;)

Ben benieuwd of iemand een ander recept heeft dat wel werkt. Anders blijf ik de risotto gewoon op de normale manier maken, waarschijnlijk sowieso lekkerder.
The rock candy's melted, only diamonds now remain
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')