Ik moest even opzoeken wat dat is, mijn vietnamees is niet meer wat het geweest isquote:
Ik kan 'm niet meer aanpassen misschien kan een MOD deze erin plakken?quote:Op maandag 17 april 2017 13:42 schreef quirina het volgende:
https://www.paolos.nl/de-originele-bolognesesaus-ragu-bolognese/
Voor de recepten in de OP.
Maplesirup,tomatenpuree en twee gedroogde chilipepertjesquote:Op donderdag 13 april 2017 00:30 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
Deze ga ik proberen;
http://www.culy.nl/recept(...)ittige-barbecuesaus/
Met twee aanpassingen
135 gram bruine suiker ---> daar maak ik 25 gram honing van
240 milliliter ketchup ---> Dat halveer ik en vul ik weer aan met tabasco
Ja dat kan ookquote:Op maandag 17 april 2017 15:20 schreef quirina het volgende:
[..]
Maplesirup,tomatenpuree en twee gedroogde chilipepertjes
Ik geloof niet dat dat 'm is.quote:Op maandag 17 april 2017 14:19 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
[..]
Ik moest even opzoeken wat dat is, mijn vietnamees is niet meer wat het geweest is
http://www.akitachow.com/(...)ietnamese-beef-stew/
Welk recept dan? het is wel het gerecht als google niet gelogen heeft tegen mij.quote:
Ik denk deze : http://www.aziatische-ing(...)etnamees-stoofvlees/quote:Op maandag 17 april 2017 17:42 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
[..]
Welk recept dan? het is wel het gerecht als google niet gelogen heeft tegen mij.
ehquote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 21-04-2017 01:43:36 ]
quote:Op vrijdag 21 april 2017 01:43 schreef CrashO het volgende:
[..]
ehHet was blijkbaar te laat om te typenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eerst veel sterkeIk weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
Hoi ik heb ook een Russell Hobbs zit geen timer op en drie standen laag/hoog/warmhoud 3,5 liter inhoud.quote:Op zaterdag 22 april 2017 17:20 schreef Serinde het volgende:
Ik heb een slowcooker gekocht het is er eentje van Russell Hobbs en ik twijfel opeens of er wel een ingebouwde timer in zit maar dat is met een losse timer zo verholpen eventueel. Ik ga me er morgenmiddag eens in verdiepen. Heb hier al heerlijke recepten voorbij zien komen.
Die heb ik ook bevalt ie?quote:Op zaterdag 22 april 2017 18:11 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
[..]
Hoi ik heb ook een Russell Hobbs zit geen timer op en drie standen laag/hoog/warmhoud 3,5 liter inhoud.
Doet wat het moet doen namelijk langzaam koken
Heb ik vandaag ook aangeschaftquote:Op zaterdag 22 april 2017 18:11 schreef Stokken_en_stenen het volgende:
[..]
Hoi ik heb ook een Russell Hobbs zit geen timer op en drie standen laag/hoog/warmhoud 3,5 liter inhoud.
Doet wat het moet doen namelijk langzaam koken
Ja tot nu toe wel jaquote:
quote:Op zaterdag 22 april 2017 23:35 schreef Mubassie het volgende:
[..]
Heb ik vandaag ook aangeschaft
Morgen proberen
Een losse timer kan je apparaat in- of uitschakelen, niet als je gerecht klaar is je apparaat op de warmhoudstand zetten. Dus een losse timer werkt niet hetzelfde.quote:Op zaterdag 22 april 2017 17:20 schreef Serinde het volgende:
Ik heb een slowcooker gekocht het is er eentje van Russell Hobbs en ik twijfel opeens of er wel een ingebouwde timer in zit maar dat is met een losse timer zo verholpen eventueel. Ik ga me er morgenmiddag eens in verdiepen. Heb hier al heerlijke recepten voorbij zien komen.
De tweede optie die je noemt was niet eens in me opgekomen dacht alleen aan uitgestelde start net als bij de wasmachine en vaatwasserquote:Op zaterdag 22 april 2017 23:41 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Een losse timer kan je apparaat in- of uitschakelen, niet als je gerecht klaar is je apparaat op de warmhoudstand zetten. Dus een losse timer werkt niet hetzelfde.
Maar dat staat er niet er staat heel fijn hakken In ieder geval goede les voor de volgende keer.quote:Op donderdag 27 april 2017 15:07 schreef oh-oh het volgende:
Ik postte de link hierboven al
Citroengras doe je er normaal in zijn geheel in ( beetje kneuzen ) en vis je er dan gewoon uit als je gaat eten.
Ik twijfel over een slowcooker, en door dit recept wil ik hem denk ik nog liever (Man is Vietnamees, maar we hebben niet echt de tijd om vaak uitgebreid Vietnamees te koken).quote:
Volgens mij raden ze minstens de helft vol aan, liefst 3/4.quote:Op donderdag 4 mei 2017 09:51 schreef Miezziej het volgende:
[..]
Ik twijfel over een slowcooker, en door dit recept wil ik hem denk ik nog liever (Man is Vietnamees, maar we hebben niet echt de tijd om vaak uitgebreid Vietnamees te koken).
Is het echt zo handig om te hebben? Gebruiken jullie hem vaak?
Ik twijfel ook over het formaat. Wij zijn met zijn 2'en + baby, maar maken vaak eten voor meerdere dagen dus als het een wat grotere hoeveelheid is, is dat niet erg.
Het lijkt mij ook leuk om er bouillon in te maken voor Pho (Vietnamese noodlesoep), maar het recept wat mij inspireerde gebruikt een ~6,1 liter, en dat lijkt mij weer zo groot. Kan je ook goed (runder)bouillon maken in een 4,7liter bijvoorbeeld?
Deze staat nu te sudderen voor morgen. Ben zeer benieuwd.quote:Op maandag 17 april 2017 17:44 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik denk deze : http://www.aziatische-ing(...)etnamees-stoofvlees/
Maar ik ga wel heel erg af als ik het mis heb.
Het is ook lekker met wortels erbijquote:Op donderdag 4 mei 2017 12:11 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Deze staat nu te sudderen voor morgen. Ben zeer benieuwd.
Goed idee! Die heb ik nog. Dacht zelf aan paprika, heb ik ook nog liggen. Ik doe misschien wel allebei.quote:
Ik heb ondertussen de tekst in het recept aangepast om te waarschuwen dat als je het niet superfijn gesneden krijgt je het dan maar beter toch in zijn geheel mee kunt laten sudderen. Een tussenweg bestaat er namelijk niet.quote:Op donderdag 27 april 2017 15:07 schreef oh-oh het volgende:
Ik postte de link hierboven al
Citroengras doe je er normaal in zijn geheel in ( beetje kneuzen ) en vis je er dan gewoon uit als je gaat eten.
Als jij hem nu ook lekker vindt, misschien wil een mod 'm dan in de OP erbij zetten?quote:Op donderdag 4 mei 2017 12:11 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Deze staat nu te sudderen voor morgen. Ben zeer benieuwd.
Daar kwam ik ook achter, ik heb alles in een vergiet gegooid en het vlees "gewassen" om de stukjes kwijt te raken, smaak was wel iets minder geworden natuurlijk maar desalniettemin nog steeds lekkerquote:Op donderdag 4 mei 2017 13:03 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik heb ondertussen de tekst in het recept aangepast om te waarschuwen dat als je het niet superfijn gesneden krijgt je het dan maar beter toch in zijn geheel mee kunt laten sudderen. Een tussenweg bestaat er namelijk niet.
Als je een microplane rasp hebt kun je het ook prima raspen, kwam ik tijdje terug achter. :-)quote:Op donderdag 4 mei 2017 14:08 schreef Sorella het volgende:
[..]
Daar kwam ik ook achter, ik heb alles in een vergiet gegooid en het vlees "gewassen" om de stukjes kwijt te raken, smaak was wel iets minder geworden natuurlijk maar desalniettemin nog steeds lekker
Heb ik maar ik plet het wel en haal het er later uit want dit recept is zeker voor herhaling vatbaarquote:Op donderdag 4 mei 2017 16:07 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Als je een microplane rasp hebt kun je het ook prima raspen, kwam ik tijdje terug achter. :-)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |