Zo net een slow cook gedaan
En het is zeer goed gelukt heerlijk gewoon
En wat heb ik erin gedaan?
5 karbonades ongeveer 1600 gram --> BBQ Chicken! rub
5 speklappen ongeveer 600 gram --> 5 kruiden rub
2 kleine uien gesneden
6 tenen knoflook gekneusd en gehakt.
3 eetlepels chilisaus
3 theelepels Sambal
50 gram tomatenketchup
2 glazen cabernet cauvignon
3 uur op de hoge stand en vervolgens 2 uur op de lage stand
na twee uur omgeroerd en weer na twee uur omgeroerd.
PS de karbonades en speklappen had ik in stukken van max 5 bij 5 cm gehakt dan kan je makkelijker roeren en kruiden.
Nom nom nom lekker een voorraad pork in de vriezer
Heb het in 7 bakjes gedaan en alle vloeistof/vet/ui/knof erbij gedaan.
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.