Alleen die paaseitjesquote:Op woensdag 12 april 2017 16:52 schreef Isabeau het volgende:
Ik moet komend weekend werken. Dus Pasen. Heb er eigenlijk ook helemaal niks mee.
Ik skip die Niet veel zin om deel 1 t/m 7 te kijken voor de ongetwijfeld noodzakelijke kennis van de boeiende verhaallijn.quote:Op woensdag 12 april 2017 16:59 schreef PdeHoog het volgende:
Alleen die paaseitjes
Vanavond Fast & Furious 8. Lekker op tijd van kantoor en eerst ff snacken in de snackbar Morgen weer chill doen
Ik vind shoarma een creatief gebruik van je andijvie trouwens.quote:Op woensdag 12 april 2017 16:40 schreef Lonaa het volgende:
[..]
Moest lachen.
Als ik straks terug ben uit Glanebrug (yo) dan maak ik shoarma.
Rul gebakken gehakt. Restjes kaas geraspt / fijngesneden. Aardappelrestjes (kort aangezet in pan) Bruin gebakken ui. Gekookte bleekselderij.quote:Op woensdag 12 april 2017 16:57 schreef liedetector het volgende:
[..]
met wat dan? (kan me er niks bij voorstellen)
Wat hebben jullie toch een bijzondere smaak Eet smakelijk!quote:Op woensdag 12 april 2017 17:08 schreef fietsie het volgende:
[..]
Rul gebakken gehakt. Restjes kaas geraspt / fijngesneden. Aardappelrestjes (kort aangezet in pan) Bruin gebakken ui. Gekookte bleekselderij.
Mengen. In de oven. Klaar.
okay..... niet mijn ding ben ik bang.....quote:Op woensdag 12 april 2017 17:08 schreef fietsie het volgende:
[..]
Rul gebakken gehakt. Restjes kaas geraspt / fijngesneden. Aardappelrestjes (kort aangezet in pan) Bruin gebakken ui. Gekookte bleekselderij.
Mengen. In de oven. Klaar.
Mijn moeder maakt hem zo:quote:Op woensdag 12 april 2017 17:10 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Wat hebben jullie toch een bijzonders smaak Eet smakelijk!
Dat klinkt al beter ja. Doe je er helemaal geen kruiden door? Paprika of kerriepoeder of desnoods oregano?quote:Op woensdag 12 april 2017 17:12 schreef fietsie het volgende:
[..]
Mijn moeder maakt hem zo:
Bleekselderij koken
250 gram gehakt rulbakken
1 verpakking salami (plakjes voor op brood) in stukjes meebakken
Laagje kruimige aardappels
Rest erop
2 handjes kaas.
En dan 20 mins oven.
Die variant heeft wel meer smaak.
lastig als je niet precies weet waar wat komt lijkt me......quote:Op woensdag 12 april 2017 17:12 schreef Lucky_Strike het volgende:
Het is tijd voor een moeilijk moment. Ik moet gaan beslissen waar ik spotjes in het plafond wil. Zo meteen krijg ik spijt van mijn beslissing
sowieso bleekselderij koken en dan nog eens in de oven...brrrrquote:Op woensdag 12 april 2017 17:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat klinkt al beter ja. Doe je er helemaal geen kruiden door? Paprika of kerriepoeder of desnoods oregano?
Nope.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:13 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat klinkt al beter ja. Doe je er helemaal geen kruiden door? Paprika of kerriepoeder of desnoods oregano?
met als kleine aanvulling, waarom allerlei dingendie al gaar zijn nog eens in de oven stoppen? is toch dubbel op?quote:
Dat weet ik inmiddels wel. En ik ga ook zorgen dat ze niet allemaal tegelijk aan gaan. Ze komen in de woonkamer rondom in het vierkant maar verdeeld in twee groepen. Alles sowieso dimbaar en kantelbaar.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:14 schreef liedetector het volgende:
[..]
lastig als je niet precies weet waar wat komt lijkt me......
dan hoef je je al net minder druk te maken denk ik... (fotos tijdens progress in je topic?)quote:Op woensdag 12 april 2017 17:16 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Dat weet ik inmiddels wel. En ik ga ook zorgen dat ze niet allemaal tegelijk aan gaan. Ze komen in de woonkamer rondom in het vierkant maar verdeeld in twee groepen. Alles sowieso dimbaar en kantelbaar.
Om de kaas te smelten en het geheel warm te hebben en houden tot iedereen in huis is en aan tafel kan.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:15 schreef liedetector het volgende:
[..]
met als kleine aanvulling, waarom allerlei dingendie al gaar zijn nog eens in de oven stoppen? is toch dubbel op?
Kan je het niet ongekruid kopen?quote:Op woensdag 12 april 2017 17:18 schreef fietsie het volgende:
[..]
Om de kaas te smelten en het geheel warm te hebben en houden tot iedereen in huis is en aan tafel kan.
Kanttekening: rundergehakt in Friesland is standaard gekruid met oa kruidnagelen en zout.
Doe ik ook met zat dingen hoor. Gewoon omdat het lekker is.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:15 schreef liedetector het volgende:
[..]
met als kleine aanvulling, waarom allerlei dingendie al gaar zijn nog eens in de oven stoppen? is toch dubbel op?
lijkt me stug dat dat standaard is...dan nog klinkt kruidnagel bij bleekselderij nou ook niet heel lekkerquote:Op woensdag 12 april 2017 17:18 schreef fietsie het volgende:
[..]
Om de kaas te smelten en het geheel warm te hebben en houden tot iedereen in huis is en aan tafel kan.
Kanttekening: rundergehakt in Friesland is standaard gekruid met oa kruidnagelen en zout.
depends.... maar ik gooi liever dingen lang in de oven zonder garing, persoonlijk vind ik dat meer toevoegen in de garing en smaken die doorelkaar trekkenquote:Op woensdag 12 april 2017 17:20 schreef Myraela het volgende:
[..]
Doe ik ook met zat dingen hoor. Gewoon omdat het lekker is.
Dingen met bijvoorbeeld gehakt, zou ik nooit rauw in de oven gooien, tenzij gehaktbrood. En aardappelpuree is ook gewoon lekker in een ovenschotel.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:21 schreef liedetector het volgende:
depends.... maar ik gooi liever dingen lang in de oven zonder garing, persoonlijk vind ik dat meer toevoegen in de garing en smaken die doorelkaar trekken
Black sails afkijken en dan abo op Maxdome opzeggen, dan derde seizoen better call saul op Netflixquote:Op woensdag 12 april 2017 17:22 schreef Maarten het volgende:
Ik heb dit weekend helemaal geen plannen en dat vindt ik eigenlijk wel prima zo. Serie kijken, niks doen, relaxen.
Het is er wel,maar slechts spaarzaam in de vitrine. En ik vind het zo wel handig.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:19 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Kan je het niet ongekruid kopen?
gehakt eens (zijn uitzonderingen) maar bleekselderij voorkoken (aardappels denk ik ook, want ik lees kruimig) kwee nie.... zou het anders doen (okay ik gratineer nooit met kaas, want KAAS)quote:Op woensdag 12 april 2017 17:23 schreef Myraela het volgende:
[..]
Dingen met bijvoorbeeld gehakt, zou ik nooit rauw in de oven gooien, tenzij gehaktbrood. En aardappelpuree is ook gewoon lekker in een ovenschotel.
Jup dat is standaard; er is een apart klein vakje in de koeling voor gehakt zonder. Maar de bulk is standaard met. Cultureel dingetje denk ik.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:20 schreef liedetector het volgende:
[..]
lijkt me stug dat dat standaard is...dan nog klinkt kruidnagel bij bleekselderij nou ook niet heel lekker
ik zal eens om de hoek kijken tijden pasen!quote:Op woensdag 12 april 2017 17:24 schreef Geerd het volgende:
Ik vroeg mij af hey zondag aanstaande pasen dit gaan dan veel mensen naar de chinees eigenlijk ??
Joh, bijzonder.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:25 schreef fietsie het volgende:
[..]
Jup dat is standaard; er is een apart klein vakje in de koeling voor gehakt zonder. Maar de bulk is standaard met. Cultureel dingetje denk ik.
tering akward zeg, zelf kruiden lijkt me wel zo praktisc hen een grotere markt voor ook... dus als ik dan iets van burgers wil maken zit er al kruidnagel door? moet er echt niet aan denkenquote:Op woensdag 12 april 2017 17:25 schreef fietsie het volgende:
[..]
Jup dat is standaard; er is een apart klein vakje in de koeling voor gehakt zonder. Maar de bulk is standaard met. Cultureel dingetje denk ik.
Yup. Ik ook. En Shameless, zodra ik mijn Raspberry gefixt heb.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
derde seizoen better call saul op Netflix
Sinds ik eens zwaar aan het spugen ben gegaan nadat ik kruidnagelworstjes gegeten had kan ik het niet meer luchten of zienquote:Op woensdag 12 april 2017 17:28 schreef Myraela het volgende:
Ik lust geen kruidnagel. Weer een reden om weg te blijven uit Friesland.
Wat gaat er door?quote:Op woensdag 12 april 2017 17:31 schreef RobinOok het volgende:
Brengt me wel op een idee. Wordt weer eens tijd voor bleekselderij & gehakt roerbakschotel.
Misschien toch maar eens op de site zetten, dan vergeet ik het niet steeds.
Is een van die makkelijke, toch smakelijke en weer eens wat anders dan boontjes gerechten....
Met kerat weet je dat het tering druk wordt maar pasen ??quote:Op woensdag 12 april 2017 17:26 schreef liedetector het volgende:
[..]
ik zal eens om de hoek kijken tijden pasen!
Mijn moe, ze mag branden in de hel, had omdat ze zo gek was op boontjes zelf boontjes aangeplant. Drie a vier keer in de week werden er te laat geoogste sperciebonen gemaakt.quote:
Tien puntjes in bijna één zin, proficiat.quote:Op woensdag 12 april 2017 17:12 schreef liedetector het volgende:
[..]
okay..... niet mijn ding ben ik bang.....
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |