abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_170148200
Syri
syrian_flag_with_coat_of_arms_by_death_to_the_swines-d5gq0ms.jpg20zuzcw.jpgMercyCorps_SyriaCrisisMap_0215.jpg
Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
1450px-Syrian_Civil_War_map.svg.pngRood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.
WO-AT312_TIMELI_G_20140808161505.jpg
Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.
BuwMxd-IQAAxVOF.jpg
Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten
article-2674736-1F46221200000578-100_634x381.jpg
Kaart van de huidige militaire situatie
Iraq_war_map.pngPaars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul
1600px-Battle_of_Mosul_%282016–2017%29.svg.png

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
pi_170148647
quote:

Russia Must Choose Between U.S. and Syria's Assad, Tillerson Says

We want to relieve the suffering of the Syrian people. Russia can be a part of that future and play an important role.

U.S. Secretary of State Rex Tillerson issued an ultimatum to Russia on Tuesday: Side with the U.S. and likeminded countries on Syria, or embrace Iran, Hezbollah and embattled Syrian leader Bashar Assad.

As he embarked on a trip to Moscow following urgent meetings in Italy with top diplomats, Tillerson said it was unclear whether Russia had failed to take seriously its obligation to rid Syria of chemical weapons, or had merely been incompetent. But he said the distinction "doesn't much matter to the dead."

"We want to relieve the suffering of the Syrian people. Russia can be a part of that future and play an important role," Tillerson added in remarks to reporters. "Or Russia can maintain its alliance with this group, which we believe is not going to serve Russia's interests longer term."

Since the U.S. launched airstrikes against Assad's forces in retaliation for a chemical attack on civilians last week, Trump administration officials have offered mixed messages about whether Washington believes Assad definitely must surrender power – and when. Tillerson said it was clear the U.S. saw no role for Assad in Syria's future, given that he had lost legitimacy.

"It is clear to all of us that the reign of the Assad family is coming to an end," he said. "But the question of how that ends and the transition itself could be very important in our view to the durability, the stability inside of a unified Syria."

"That's why we are not presupposing how that occurs," Tillerson added.

He said the cease-fire talks that Russia and Iran have helped broker in the Kazakh capital, Astana, could generate momentum toward broader talks about a political transition – if the Astana talks succeed in creating a durable cease-fire. The resulting political talks would take place under the auspices of the United Nations process in Geneva.

"To date, Astana has not achieved much progress," Tillerson said.
Tillerson spoke after a meeting of the "likeminded" countries was hastily arranged on the sidelines of the summit of the Group of Seven industrialized economies in Italy, days after the U.S. for the first time launched airstrikes against Assad's forces.

A key focus since the chemical attack has been on increasing pressure on Russia, Assad's strongest ally, which has used its own military to keep Assad in power. The U.S. and others have said that Russia bears responsibility for the deaths of civilians at the hands of Assad given Moscow's role in guaranteeing the 2013 deal in which Assad was supposed to have given up his chemical weapons arsenal.

The U.S. raised the stakes significantly on Monday when a senior U.S. official said Washington has made a preliminary conclusion that Russia knew in advance of Syria's chemical weapons attack. Yet the U.S. has no proof of Moscow's involvement, said the official, who wasn't authorized to speak publicly on intelligence matters and demanded anonymity.

That accusation will hang over Tillerson's visit to Moscow, where he plans with meet with Russia's foreign minister, Sergey Lavrov, and possibly with Russian President Vladimir Putin. The Kremlin declined to say whether Putin would meet with Tillerson, in line with its usual practice of not announcing such meetings ahead of time.

The United States has sought to minimize expectations for the trip or the likelihood that the U.S. will leave with any concessions from Russia regarding its support for Assad. Instead, the U.S. is hoping to use the visit – the first by a Trump cabinet official to Russia – to convey its expectations to Moscow and then allow the Russians a period of time to respond.

Though intended to punish Assad for a chemical weapons attack, the U.S. strikes last week served to refocus the world's attention on the bloody war in Syria, now in its seventh year. Diplomats gathered in Italy as U.S. officials in Washington floated the possibility of new sanctions on the Syrian and Russian military, plus the threat of additional U.S. military action if Assad's government continues attacking civilians.

At Tuesday's meeting in the walled Tuscan city of Lucca, the G-7 countries were joined by diplomats from Muslim-majority nations including Jordan, Qatar, Saudi Arabia, Turkey and the United Arab Emirates. The inclusion of those countries is important because the U.S. strategy for Syria involves enlisting help from Mideast nations to ensure security and stability in Syria after the Islamic State group is vanquished.

http://www.haaretz.com/middle-east-news/syria/1.782828
Een slechte boodschap voor Poetin straks in Moskou. Links of rechtsom de Amerikanen gaan zich er mee bemoeien en het is kiezen of delen voor de Russen.

Moge God Trump beschermen en bijstaan. Amien ya Rab.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
  dinsdag 11 april 2017 @ 16:19:30 #3
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170148715
Ja dat gaat niet werken he _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170148814
Dit zijn twee artikelen die de mogelijke motieven van Assad uitleggen om chemische wapens te gebruiken.

quote:
What Is Bashar al-Assad Thinking?

The truth is, Mr. Assad had every reason to use chemical weapons, and little reason to restrain himself.
quote:
Syria nerve agent attack: why it made sense to Assad

Joshua Landis, a long-time Syria observer and director of the Center for Middle East Studies at the University of Oklahoma, said chemical weapons could be attractive to a leader running low on military alternatives.
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 15:50 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Escalatie, diplomatie en politiek.
Je punt?
pi_170148822
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 16:24 schreef Frikandelbroodje het volgende:
Dit zijn twee artikelen die de mogelijke motieven van Assad uitleggen om chemische wapens te gebruiken.

[..]

[..]

[..]

Je punt?
Dat het niet ingrijpen die nacht niet gelijk staat aan niet kunnen ingrijpen.
pi_170148843
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 16:25 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Dat het niet ingrijpen die nacht niet gelijk staat aan niet kunnen ingrijpen.
Klopt. Dat doet alleen weinig af aan mijn punt dat Rusland's bewering over 23 falende Tomahawks niet klopt.

[ Bericht 0% gewijzigd door Frikandelbroodje op 11-04-2017 16:33:28 ]
  dinsdag 11 april 2017 @ 16:59:38 #7
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170149343
C9IsfSbXgAQYvls?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 11 april 2017 @ 18:53:53 #8
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170151315
Hier broeit ook wat, lijkt erop dat ze de westflank van Aleppo veilig willen stellen.

C9JL4moVYAA7-UP?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170153441
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 16:15 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Een slechte boodschap voor Poetin straks in Moskou. Links of rechtsom de Amerikanen gaan zich er mee bemoeien en het is kiezen of delen voor de Russen.

Moge God Trump beschermen en bijstaan. Amien ya Rab.
You can talk the talk, but can you walk the walk?

Eerst zien dan geloven. Obama kon aardig blaffen,maar zijn blof werd gecalled door de Russen uiteindelijk. Trump heeft laten zien dat hij het mogelijk anders zal aanpakken, maar als er geen vervolgstappen komen, zullen die paar tomahawk s weinig zoden aan de dijk leggen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170153498
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 18:53 schreef Szura het volgende:
Hier broeit ook wat, lijkt erop dat ze de westflank van Aleppo veilig willen stellen.

[ afbeelding ]
Das al geruime tijd bezig. Ze zullen vroeg of laat door de linies heen slaan uiteraard. Kwestie van tijd.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 11 april 2017 @ 20:52:37 #11
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_170154301
C9Jv00sXoAAGZel.jpg:large

quote:
White House Press Secretary Sean Spicer compared Syrian President Bashar al-Assad to Adolf Hitler on Tuesday, saying that even someone as "despicable" as the German dictator "didn't even sink to using chemical weapons."

Asked moments later to clarify those remarks, Spicer, speaking from the White House podium, said that Hitler "was not using the gas on his own people the same way Assad used them."
http://www.nbcnews.com/po(...)ssing-remark-n745241
pi_170154480
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 20:52 schreef YazooW het volgende:
[ afbeelding ]

[..]

Want er waren geen Duitse Joden vergast? Wat een mongool. _O-
pi_170154514
BraddJaffy twitterde op dinsdag 11-04-2017 om 20:27:30 Here's Spicer's answer about Hitler not using chemical weapons (he gassed millions), and his attempt at a clarifica… https://t.co/quMHtYBwRU reageer retweet
Holocaust centers :')

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

DONALD J TRUMP: "They call themselves the resistance, Hillary resisted that didn't work out very well..."
  dinsdag 11 april 2017 @ 21:12:46 #14
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170155131
Sean :') Spicer :') !!!!!!!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 11 april 2017 @ 21:26:47 #15
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170155705
Net als je dacht dat Amerika niet dieper kon zinken inzake het Syri conflict :')
pi_170156001
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 april 2017 20:24 schreef Slayage het volgende:

[..]

You can talk the talk, but can you walk the walk?

Eerst zien dan geloven. Obama kon aardig blaffen,maar zijn blof werd gecalled door de Russen uiteindelijk. Trump heeft laten zien dat hij het mogelijk anders zal aanpakken, maar als er geen vervolgstappen komen, zullen die paar tomahawk s weinig zoden aan de dijk leggen.
Ff de voormalige trump-fanboys hier een oog uit steken. Trump heeft geen zin een door Iran gedomineerd Syrie. Dat is het voornaamste. Wijze man dus. En Assad dacht met zijn Russen dat ze Donald al in de pocket hadden dus wel wat Syriers konden vergassen. Miscalculatie.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_170156227
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 april 2017 21:35 schreef Aloulu het volgende:Ff de voormalige trump-fanboys hier een oog uit steken. Trump heeft geen zin een door Iran gedomineerd Syrie. Dat is het voornaamste. Wijze man dus. En Assad dacht met zijn Russen dat ze Donald al in de pocket hadden dus wel wat Syriers konden vergassen. Miscalculatie.
Iran zal zijn huidige positie in Syri behouden, met of zonder Trump aan het roer. Domme move dus. Want de Russen en Iraniers zullen hun steun aan de regering nu opdrijven.
pi_170157462
aOpEk.jpg
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_170157860
Wooow die Spicer uitspraak. Hoe dan. Echt te idioot voor woorden.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_170158813
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 20:52 schreef YazooW het volgende:
[ afbeelding ]

[..]

Oh brother...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170158920
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 april 2017 21:35 schreef Aloulu het volgende:

[..]

USA heeft geen zin een door Iran gedomineerd Syrie.
Trump weet niet veel van het MO, gaat zijn boekje te ver. DoD is in charge.
  dinsdag 11 april 2017 @ 23:12:54 #22
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170159002
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_170159083
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 april 2017 21:42 schreef Stabiel het volgende:
Iran zal zijn huidige positie in Syri behouden, met of zonder Trump aan het roer. Domme move dus. Want de Russen en Iraniers zullen hun steun aan de regering nu opdrijven.
Trump gaat hier nu een stokje voor steken dus in Syrie. Hij ziet Noord Korea en Iran als 1 groot kwaad dst getemperd moet worden. Die Tomahawks moet je vooral als een signaal aan hen zien in eerste instantie.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_170159112
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 april 2017 23:08 schreef Djibril het volgende:
Trump weet niet veel van het MO, gaat zijn boekje te ver. DoD is in charge.
Hij weet niet veel maar begrijpt de verhoudingen (balans) die bewaakt moet worden desnoods met harde hand beter dan Obama. Vroeg of laat komt het toch altijd op Amerika's bordje namelijk.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
pi_170159149
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 april 2017 21:35 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Ff de voormalige trump-fanboys hier een oog uit steken. Trump heeft geen zin een door Iran gedomineerd Syrie. Dat is het voornaamste. Wijze man dus. En Assad dacht met zijn Russen dat ze Donald al in de pocket hadden dus wel wat Syriers konden vergassen. Miscalculatie.
Ik weet niet wat ik dit alles moet maken. We zien de ene u turn na de andere. Eerst was Putin een vriend van Trump en nu moet Putin opeens kiezen tussen Assad, Iran en de Amerikanen. Een ultimatum dat uit de lucht komt vallen. Komt bij mij over als blof. Wat zou de follow up stap zijn als de Russen hun lijn niet veranderen, wat aannemelijk is uiteraard.

De Russen zijn meester schakers. Ik ben benieuwd naar hun volgende move.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170159266
quote:
10s.gif Op dinsdag 11 april 2017 23:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

Ik weet niet wat ik dit alles moet maken. We zien de ene u turn na de andere. Eerst was Putin een vriend van Trump en nu moet Putin opeens kiezen tussen Assad, Iran en de Amerikanen. Een ultimatum dat uit de lucht komt vallen. Komt bij mij over als blof. Wat zou de follow up stap zijn als de Russen hun lijn niet veranderen, wat aannemelijk is uiteraard.

De Russen zijn meester schakers. Ik ben benieuwd naar hun volgende move.
Move? Trump gooit gewoon het bord omver.

Can't stump the Trump 8-)

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

DONALD J TRUMP: "They call themselves the resistance, Hillary resisted that didn't work out very well..."
  dinsdag 11 april 2017 @ 23:39:35 #27
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170159332
:')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_170159470
De Russen hebben op andere momenten eerder wel aangegeven dat het niet alleen Assad is waar het om draait, die is in alle opzichten een falende leider gebleken.
Hem vervangen door iemand uit zijn kliek is opzich logisch.
pi_170159868
C9KZ8UAUwAA2iPw.jpg:large

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

DONALD J TRUMP: "They call themselves the resistance, Hillary resisted that didn't work out very well..."
  woensdag 12 april 2017 @ 01:01:09 #31
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170160012
https://www.theguardian.c(...)t_a-world_b-gdnworld

Ja wtf is het nou wat jullie willen :') :') !!!!!
Naar wie moeten we wel of niet luisteren? Haley? Tillerson? Mattis? Trump? Spicer?

Trump en z'n regering :') !!!!!!!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 12 april 2017 @ 01:07:30 #32
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170160044
Oh en de incapabele drol van een Spicer zegt gewoon weer dat het doel van Trump is 'to destabilize' de regio :') :'). Hou er toch gauw mee op, totaalidioot...

https://twitter.com/ct_operative/status/851929732530700289
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 12 april 2017 @ 01:08:28 #33
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_170160053
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 01:07 schreef Szura het volgende:
Oh en de incapabele drol van een Spicer zegt gewoon weer dat het doel van Trump is 'to destabilize' de regio :') :'). Hou er toch gauw mee op, totaalidioot...

https://twitter.com/ct_operative/status/851929732530700289
Rest in pepperoni.
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
  woensdag 12 april 2017 @ 01:26:44 #34
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170160149
quote:
Je zit er al, lamlul.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170160214
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 20:52 schreef YazooW het volgende:
[ afbeelding ]

[..]

Ik weet niet of ik moet lachen of huilen.
You know, you come from nothing
you're going back to nothing
what have you lost? Nothing!
pi_170160255
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 20:52 schreef YazooW het volgende:
[ afbeelding ]

[..]

1485.gif
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_170160542
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 april 2017 23:17 schreef Aloulu het volgende:
Trump gaat hier nu een stokje voor steken dus in Syrie. Hij ziet Noord Korea en Iran als 1 groot kwaad dst getemperd moet worden. Die Tomahawks moet je vooral als een signaal aan hen zien in eerste instantie.
De teleurstelling zal je zwaar vallen. Voor de zoveelste keer.
pi_170161596
Je zou als rebellenleider toch gewoon alles op alles zetten om een chemical attack uit te lokken.
Er wordt je bijna gevraagd om het in scene te zetten :')
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  woensdag 12 april 2017 @ 09:38:37 #39
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_170161973
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 09:14 schreef ThePlaneteer het volgende:
Je zou als rebellenleider toch gewoon alles op alles zetten om een chemical attack uit te lokken.
Er wordt je bijna gevraagd om het in scene te zetten :')
De laatste heeft zeer goed geholpen. De halve wereld gelooft dit sprookje. Dus als ik jihadist was, zou ik vrolijk mijn eigen dorp vergassen, wat martelaren erbij voor het goed doel.

Heeft Poetin ook al voor gewaarschuwd.
pi_170162015
Ik denk dat Trump heeft ontdekt dat je als President van de VS eigenlijk helemaal niet veel te zeggen hebt en dat je maar een marionet bent. Dat verklaard deze omslag namelijk.
pi_170162100
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 09:14 schreef ThePlaneteer het volgende:
Je zou als rebellenleider toch gewoon alles op alles zetten om een chemical attack uit te lokken.
Er wordt je bijna gevraagd om het in scene te zetten :')
Zou kunnen. Ik hoop dat ze doorhebben dat zoiets in mum van tijd wordt ontdekt.
pi_170162446
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 01:01 schreef Szura het volgende:
https://www.theguardian.c(...)t_a-world_b-gdnworld

Ja wtf is het nou wat jullie willen :') :') !!!!!
Naar wie moeten we wel of niet luisteren? Haley? Tillerson? Mattis? Trump? Spicer?

Trump en z'n regering :') !!!!!!!
_O- _O- _O-

en we zaten zo te janken over obamas aanpak, wat moeten we nu? :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170162461
1500-pixels-170411-Assad-1024x683.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170162686
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 09:14 schreef ThePlaneteer het volgende:
Je zou als rebellenleider toch gewoon alles op alles zetten om een chemical attack uit te lokken.
Er wordt je bijna gevraagd om het in scene te zetten :')
Erdokhan is er vast mee bezig.
pi_170162841
die trump ook, ik blijf me verbazen :D :D :D

schijnt dat het woord "animal" in het arabisch een grotere belediging is, in het turks overigens ook, "hayvan" :D

C9LbDrlXcAAFjEw.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 12 april 2017 @ 10:41:38 #46
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170162911
Er zou een voorzichtig begin zijn gemaakt met de deal rond Fuah en Kefraya
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170162942
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 10:41 schreef Szura het volgende:
Er zou een voorzichtig begin zijn gemaakt met de deal rond Fuah en Kefraya
eest zien dan geloven :%
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 12 april 2017 @ 10:50:04 #48
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170163034
quote:
10s.gif Op woensdag 12 april 2017 10:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

eest zien dan geloven :%
Zie Ridha. Zouden ook bussen klaarstaan bij Madaya en Zabadani.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170163082
quote:
1s.gif Op woensdag 12 april 2017 10:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Zie Ridha. Zouden ook bussen klaarstaan bij Madaya en Zabadani.
insallah
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170163091
Maar wie is Basa al-Ashar dan?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_170163111
Straks Ahmadinejad verkozen.
Die gaat sowieso mannen met materieel naar Syri sturen.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  woensdag 12 april 2017 @ 10:56:07 #52
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170163117
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 10:54 schreef IPA35 het volgende:
Maar wie is Basa al-Ashar dan?
Terrorist uit het komende seizoen van Homeland :)
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170163182
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 10:55 schreef IPA35 het volgende:
Straks Ahmadinejad verkozen.
Die gaat sowieso mannen met materieel naar Syri sturen.
ik las ook iets over outsider die kans maakt in iran :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170163638
lijkt me stug dat deze aantallen de gehele bevolking omvat van de dorpen.

Dalatrm twitterde op woensdag 12-04-2017 om 10:31:08 Buses just reached #Madaya where 3700 will be leaving town+ #Zabadani. Meanwhile, 120 buses in #Fuah #Kfarya to load 8000 people. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170164371
russianairstrikes.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170165350
Lula_Al-Assad_Itamaraty_2010.jpg

zzzzzAssad_Martyrs_Children_4_.jpg

155029-aef68396-0ed9-11e3-92bf-1ac22055d80e.jpg


Het doet me echt pijn dat hier zoveel mensen zo slecht over Assad praten
Vaak zijn het Turkse FOK!ers, die een islamitisch rijk nastreven zoals hun sultan Erdogan

Assad is net zoals ik dat ook vind van Mark Rutte een vriendelijke man, die ondanks z'n leiderschap gewoon is gebleven..
Als het hem niks kon schelen Syri.. Dan was hij allang vertrokken
maar hij geeft om zijn land.. En beschermt iedereen tegen de terroristen.

jammer dat er in Nederland zoveel radicale moslims wonen, die hem verwerpen
in Zuid Amerika zijn de Syrirs allemaal pro Assad, alleen in Europa hebben we al het radicale uitschot en nationalistische Turken
pi_170167023
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 13:20 schreef Zalmplaat010 het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]


Het doet me echt pijn dat hier zoveel mensen zo slecht over Assad praten
Vaak zijn het Turkse FOK!ers, die een islamitisch rijk nastreven zoals hun sultan Erdogan

Assad is net zoals ik dat ook vind van Mark Rutte een vriendelijke man, die ondanks z'n leiderschap gewoon is gebleven..
Als het hem niks kon schelen Syri.. Dan was hij allang vertrokken
maar hij geeft om zijn land.. En beschermt iedereen tegen de terroristen.

jammer dat er in Nederland zoveel radicale moslims wonen, die hem verwerpen
in Zuid Amerika zijn de Syrirs allemaal pro Assad, alleen in Europa hebben we al het radicale uitschot en nationalistische Turken
:')
pi_170167566
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 13:20 schreef Zalmplaat010 het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]


Het doet me echt pijn dat hier zoveel mensen zo slecht over Assad praten
Vaak zijn het Turkse FOK!ers, die een islamitisch rijk nastreven zoals hun sultan Erdogan

Assad is net zoals ik dat ook vind van Mark Rutte een vriendelijke man, die ondanks z'n leiderschap gewoon is gebleven..
Als het hem niks kon schelen Syri.. Dan was hij allang vertrokken
maar hij geeft om zijn land.. En beschermt iedereen tegen de terroristen.

jammer dat er in Nederland zoveel radicale moslims wonen, die hem verwerpen
in Zuid Amerika zijn de Syrirs allemaal pro Assad, alleen in Europa hebben we al het radicale uitschot en nationalistische Turken
Hey die corrupte socialistische hond van een Lula die zijn economie heeft gefokt.
pi_170168114
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 13:20 schreef Zalmplaat010 het volgende:

Het doet me echt pijn dat hier zoveel mensen zo slecht over Assad praten
Vaak zijn het Turkse FOK!ers, die een islamitisch rijk nastreven zoals hun sultan Erdogan

Assad is net zoals ik dat ook vind van Mark Rutte een vriendelijke man, die ondanks z'n leiderschap gewoon is gebleven..
Als het hem niks kon schelen Syri.. Dan was hij allang vertrokken
maar hij geeft om zijn land.. En beschermt iedereen tegen de terroristen.

jammer dat er in Nederland zoveel radicale moslims wonen, die hem verwerpen
in Zuid Amerika zijn de Syrirs allemaal pro Assad, alleen in Europa hebben we al het radicale uitschot en nationalistische Turken
WAT is DEZE? 8}
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170171501
Zalmplaat snapt het
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_170172473
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 18:28 schreef IPA35 het volgende:
Zalmplaat snapt het
Heeft een nogal hoog troll gehalte. Wat uiteraard wel waar is is dat het behoorlijk krank is dat men blijkbaar denkt dat het alternatief voor Assad beter gaat zijn.
pi_170174016
Gaat langzaam bij Tabqa trouwens, zou dat niet binnen 48 uur veroverd worden na die oversteek van Lake Assad?
pi_170174649
quote:
Het is helemaal geen mysterie. Trump besloot het toen hij met Xi een chocolade taart aan het eten was.
kylegriffin1 twitterde op woensdag 12-04-2017 om 18:19:01 Just seeing this—WATCH: Trump told Pres. Xi about missile strikes over "the most beautiful piece of chocolate cake." https://t.co/3gSBnIPerc reageer retweet
Tillerston is inmiddels al 2 uur of langer in overleg met Putin. Het schijnt allemaal erg moeizaam te gaan. :')

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

DONALD J TRUMP: "They call themselves the resistance, Hillary resisted that didn't work out very well..."
pi_170181968
quote:
Public opinion is shifting on US involvement in Syria

Recent polls indicate that public opinion on US military action in Syria seems to be shifting after President Donald Trump ordered a missile strike last week against the regime of Bashar Assad.

The strike, on a Syrian airfield and nearby military infrastructure, was in response to the chemical attack on civilians last week that the US blamed on Syrian government forces.

A Morning Consult/Politico poll released Wednesday found that 57% of Americans supported airstrikes in Syria, 58% supported establishing a no-fly zone over parts of Syria including strikes against Syria's air-defense systems, and 63% of Americans thought the US should do more to end the Syrian conflict. Even more, 66% of respondents said they supported the Trump administration's strike last week specifically.

This mirrored results of another recent poll from CBS News in which 57% of Americans said they approved of the US strike. A Pew Research Center survey from this week showed a similar level of support, with 58% of Americans approving of the strike.
..... :')
pi_170182020
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 22:55 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

..... :')
Domme Amerikanen.
pi_170182273
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 22:57 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Domme Amerikanen.
Ik zat het echt met verbazing te lezen. In 2013 was nog een dikke meerderheid tegen terwijl er toen veel meer slachtoffers vielen. Is Trump dan echt zoveel overtuigender voor Amerikanen?
pi_170182462
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 23:05 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Ik zat het echt met verbazing te lezen. In 2013 was nog een dikke meerderheid tegen terwijl er toen veel meer slachtoffers vielen. Is Trump dan echt zoveel overtuigender voor Amerikanen?
Alt Right is erg klaar met hem. Want die zijn juist nogal tegen inmenging (ook door antisemitisme, in de vorm van: notajewwaragain). Maar je hebt natuurlijk ook de typische: Murica fuck yeaahhh gasten. Die zijn helemaal dol met Trump.
pi_170183504
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 23:12 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Alt Right is erg klaar met hem. Want die zijn juist nogal tegen inmenging (ook door antisemitisme, in de vorm van: notajewwaragain).
De alt-right stelt toch geen neuk voor. Leuk kneuzenclubje van internethelden.

quote:
Maar je hebt natuurlijk ook de typische: Murica fuck yeaahhh gasten. Die zijn helemaal dol met Trump.
Nouja die zouden toch destijds achter Obama moeten staan in 2013 zou ik dan zeggen.
pi_170183924
Gaat het weer een interessante nacht worden? Gaat N-Korea Amerika aanvallen? Waarom vluchten op dit moment lui van Hezbolla?
BARUJ SHEM KEVOD MALJUTO LE´OLAM VA´ED
pi_170184663
quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 00:24 schreef Pinkelotjeblauw het volgende:
Waarom vluchten op dit moment lui van Hezbolla?
Bron?
pi_170184742
iemand iets over de uitkomsten van Tillersons bezoek aan Rusland?
pi_170184769
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 23:05 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Ik zat het echt met verbazing te lezen. In 2013 was nog een dikke meerderheid tegen terwijl er toen veel meer slachtoffers vielen. Is Trump dan echt zoveel overtuigender voor Amerikanen?
Blijkbaar hebben ze een kort geheugen. Zodra de bodybags beginnen te arriveren draait het wel weer bij.
  donderdag 13 april 2017 @ 07:05:47 #74
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170184840
quote:
BEIRUT, LEBANON (6:00 A.M.) – Hillary Clinton’s former policy adviser told the presidential candidate that Al-Qaeda is on the side of the United States in Syria, Wikileaks revealed on Wednesday.

“AQ is on our side in Syria,” former policy adviser, Jake Sullivan, told Hillary Clinton in an email dated February 12th, 2012.

While Hillary Clinton failed to win the U.S. presidency in 2016, she was considered a major advocate for regime change in Syria.

This latest revelation comes just five days after the U.S. Navy fired 59 cruise missiles at the Shayrat Airbase in Homs, Syria.
What can a nigga say :')

https://www.almasdarnews.(...)ria-clinton-adviser/
  donderdag 13 april 2017 @ 11:36:04 #75
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170187593
SAA gaat Palmyra en Al-Qaryatayn helemaal veilig stellen in een nieuw offensief. Voordat ze die salient verder oostwaarts uitbreiden moeten ze eerst noordwaarts en zuidwaarts orde op zaken stellen. Daarna Arak en dan mogelijk de lange weg richting Deir-Ezzor. Zolang de SDF IS bezig houdt in Raqqa moet dat op termijn mogelijk zijn.

quote:
BEIRUT, LEBANON (10:00 A.M.) - The Syrian Arab Army (SAA) is gearing up for an important operation to liberate the key town of Khunayfis from the Islamic State (ISIL) terror organization.

Over the course of 48 hours, the Syrian Arab Army's 5th Legion, alongside Hezbollah and the National Defense Forces (NDF), has liberated more than 50 square kilometers of territory from the Islamic State militants, putting them in position to liberate the strategic Sawwanah Junction.

If they are successful in taking control of the Sawwanah Junction, then the Syrian Arab Army and their allies will be in position to strike Khunayfis and its nearby phosphate mines for the first time in two years.
https://www.almasdarnews.(...)hold-southeast-homs/
pi_170188458
SputnikInt twitterde op donderdag 13-04-2017 om 12:01:39 US-led coalition strikes #Daesh depot with #ChemicalWeapons in #DeirEzZor, kills hundreds – Syrian MoD… https://t.co/1Wv0nvAhvG reageer retweet
pi_170188496
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 13:20 schreef Zalmplaat010 het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Het doet me echt pijn dat hier zoveel mensen zo slecht over Assad praten
Vaak zijn het Turkse FOK!ers, die een islamitisch rijk nastreven zoals hun sultan Erdogan

Assad is net zoals ik dat ook vind van Mark Rutte een vriendelijke man, die ondanks z'n leiderschap gewoon is gebleven..
Als het hem niks kon schelen Syri.. Dan was hij allang vertrokken
maar hij geeft om zijn land.. En beschermt iedereen tegen de terroristen.

jammer dat er in Nederland zoveel radicale moslims wonen, die hem verwerpen
in Zuid Amerika zijn de Syrirs allemaal pro Assad, alleen in Europa hebben we al het radicale uitschot en nationalistische Turken
Mooi man dat tweede plaatje.... gewoon in poloshirt en spijkerbroek. :P
Ik ben HSG-Bomber niet.
  donderdag 13 april 2017 @ 12:49:28 #78
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_170188665
quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 12:35 schreef Houtenbeen het volgende:
SputnikInt twitterde op donderdag 13-04-2017 om 12:01:39 US-led coalition strikes #Daesh depot with #ChemicalWeapons in #DeirEzZor, kills hundreds – Syrian MoD… https://t.co/1Wv0nvAhvG reageer retweet
Dat zou een goede grap wezen
  donderdag 13 april 2017 @ 12:52:50 #79
38496 Perrin
Sapere aude
pi_170188723
quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 12:35 schreef Houtenbeen het volgende:
SputnikInt twitterde op donderdag 13-04-2017 om 12:01:39 US-led coalition strikes #Daesh depot with #ChemicalWeapons in #DeirEzZor, kills hundreds – Syrian MoD… https://t.co/1Wv0nvAhvG reageer retweet
Vermoedelijk fake-nieuws, gezien de bron.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_170188793
quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 12:52 schreef Perrin het volgende:

[..]

Vermoedelijk fake-nieuws, gezien de bron.
Nee hoor Russia Today meldt het ook :P

ActualidadRT twitterde op donderdag 13-04-2017 om 12:12:55 LTIMA HORA: Centenares de muertos tras un ataque de la coalicin contra un arsenal qumico del EI en Siria… https://t.co/UNym0AMYEb reageer retweet
ActualidadRT twitterde op donderdag 13-04-2017 om 12:14:41 DETALLES: El ataque se ha producido en la ciudad siria de Deir ez Zor y ha dejado a centenares de muertos https://t.co/EwMQGL3JyM reageer retweet
En de Telegraaf nu ook

En ook Iran meldt het
PressTV twitterde op donderdag 13-04-2017 om 12:58:40 'US strike on Daesh gas depot kills many Syrians' https://t.co/jVICd4tk6i https://t.co/EvhWPMau3K reageer retweet
  donderdag 13 april 2017 @ 13:07:43 #81
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170188947
Je moet wel zorgvuldig zijn met de bron, dat zijn in dit geval niet allerlei media maar is het Syrische leger/Defensie.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170189737
quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 12:49 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Dat zou een goede grap wezen
zou wat wezen inderdaad :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170189791
quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 12:57 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

Nee hoor Russia Today meldt het ook :P

ActualidadRT twitterde op donderdag 13-04-2017 om 12:12:55 LTIMA HORA: Centenares de muertos tras un ataque de la coalicin contra un arsenal qumico del EI en Siria… https://t.co/UNym0AMYEb reageer retweet
ActualidadRT twitterde op donderdag 13-04-2017 om 12:14:41 DETALLES: El ataque se ha producido en la ciudad siria de Deir ez Zor y ha dejado a centenares de muertos https://t.co/EwMQGL3JyM reageer retweet
En de Telegraaf nu ook

En ook Iran meldt het
PressTV twitterde op donderdag 13-04-2017 om 12:58:40 'US strike on Daesh gas depot kills many Syrians' https://t.co/jVICd4tk6i https://t.co/EvhWPMau3K reageer retweet
press tv, russia times, een iraanse bron en de fucking telegraaf.

je vindt wel de goeiste bronnen heh dude :B
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 13 april 2017 @ 13:57:08 #84
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170189860
quote:
10s.gif Op donderdag 13 april 2017 13:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

press tv, russia times, een iraanse bron en de fucking telegraaf.

je vindt wel de goeiste bronnen heh dude :B
Wat zeg ik nou net over de bron :P?

Je kan wel lachen ook om de telegraaf, maar weet je hoe zulk nieuws op die site komt? Welke weg het aflegt?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170189900
quote:
1s.gif Op donderdag 13 april 2017 13:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat zeg ik nou net over de bron :P?

Je kan wel lachen ook om de telegraaf, maar weet je hoe zulk nieuws op die site komt? Welke weg het aflegt?
copy paste, copy paste, copy paste, copy paste, copy paste.

op een gegeven moment zie / lees je het over al en dan is in het de beleving van mensen een feit, gevalletje als je en leugen maar vaak genoeg herhaald :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 13 april 2017 @ 14:01:35 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170189961
quote:
10s.gif Op donderdag 13 april 2017 13:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

copy paste, copy paste, copy paste, copy paste, copy paste.

op een gegeven moment zie / lees je het over al en dan is in het de beleving van mensen een feit, gevalletje als je en leugen maar vaak genoeg herhaald :P
Claim Syrisch leger - vertaald door Reuters - vertaald door ANP dat een abo heeft op Reuters - overgenomen door Telegraaf.nl dat een abo heeft op ANP.

De bron blijft het Syrische leger. Dt is in dit geval de reden om het kritisch te benaderen, niet welk medium het brengt.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 13 april 2017 @ 14:10:40 #88
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_170190176
quote:
1s.gif Op donderdag 13 april 2017 14:01 schreef Szura het volgende:

[..]

Claim Syrisch leger - vertaald door Reuters - vertaald door ANP dat een abo heeft op Reuters - overgenomen door Telegraaf.nl dat een abo heeft op ANP.

De bron blijft het Syrische leger. Dt is in dit geval de reden om het kritisch te benaderen, niet welk medium het brengt.
Er wordt de laatste tijd in dit conflict helemaal niet kritisch naar de bron gekeken. Het hele gifgasgebeuren komt bij aan Al-Quida gerelateerde baarden vandaan, Amnesty International bazelt de laatste tijd allerlei ongefundeerde gruwelverhalen, om van dat Syrische Observatorium maar te zwijgen.
pi_170192781
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 23:55 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

De alt-right stelt toch geen neuk voor. Leuk kneuzenclubje van internethelden.

[..]

Nouja die zouden toch destijds achter Obama moeten staan in 2013 zou ik dan zeggen.
1: Dat is incorrect. Mensen als Spencer hebben serieuze aanhang.

2: Tja, het zal met meer zaken te maken hebben. Racisme, loyale republikeinen die gewoon geen democraat willen steunen.
pi_170193313
Oeps
quote:
WASHINGTON — An airstrike by the American-led coalition fighting the Islamic State killed 18 Syrian fighters allied with the United States, the military said on Thursday.

The strike, on Tuesday in Tabqah, Syria, was the third time in a month that American-led airstrikes may have killed civilians or allies, and it comes even as the Pentagon is investigating two previous airstrikes that killed or wounded scores of civilians in a mosque complex in Syria and in a building in the west of Mosul, Iraq.

Tuesday’s strike was requested by coalition allies who were on the ground near Tabqah, the United States Central Command, which oversees combat operations in the Middle East, said in a statement. The fighters had called in the airstrikes and “identified the target location as an ISIS fighting position,” it said, using another name for the Islamic State.

The Central Command statement said that the target location turned out to be a “fighting position” for the Syrian Democratic Forces, who have been fighting the Islamic State alongside the United States.
Get the Morning Briefing by Email

What you need to know to start your day, delivered to your inbox Monday through Friday.
Receive occasional updates and special offers for The New York Times's products and services.

It was unclear whether the strike came from an American warplane or one from the other coalition partners.

“The coalition’s deepest condolences go out to the members of the S.D.F. and their families,” Central Command said in the statement, calling the episode “tragic.” Military officials said the cause is being investigated.

As the American-led military campaigns against the Islamic State in Iraq and Syria have intensified in recent months, so, too, have reports of civilian casualties and, now, friendly fire.

Military officials say that is to be expected as Iraqi forces try to retake Mosul in what is seen as the last big urban hurdle to defeating the extremist Sunni militant group in Iraq, and while forces allied with the United States are moving in on the group’s de facto capital of Raqqa, in Syria.

President Trump has indicated that unlike President Barack Obama, who had his White House scrutinize many military operations, he will leave more operational decision-making to the Pentagon and to American commanders in the field.

That move has been welcomed by many in the military, who often expressed frustration at what they saw as a cumbersome decision-making process in Mr. Obama’s White House. But it has raised questions about whether Mr. Trump is exercising sufficient oversight.
https://www.nytimes.com/2(...)fb-nytimes&smtyp=cur
pi_170197393
'I would just bomb those suckers. That's right. I'd blow up the pipes. ... I'd blow up every single inch. There would be nothing left.'


Trump akbar :D
pi_170198087
quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 20:09 schreef WammesWaggel het volgende:
'I would just bomb those suckers. That's right. I'd blow up the pipes. ... I'd blow up every single inch. There would be nothing left.'

Trump akbar :D
Koekoek
pi_170198461
quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 20:09 schreef WammesWaggel het volgende:
'I would just bomb those suckers. That's right. I'd blow up the pipes. ... I'd blow up every single inch. There would be nothing left.'

Trump akbar :D
"And then Exxon Mobil will show up to take the oil, you know these guys, boy do they work fast."

KoosVogels: "Ik ben om. Trump is geweldig" - 14 oktober 2017

DONALD J TRUMP: "They call themselves the resistance, Hillary resisted that didn't work out very well..."
pi_170204311
weer een of andere deal ?

archicivilians twitterde op donderdag 13-04-2017 om 20:00:26 #Syria: Ongoing negotiations between #YPG and #FSA in North #Aleppo. #YPG expected to hand over Tall Rifat area to #FSA soon. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170204822
quote:
Nou, ik hoop dat het de dood van onschuldige mensen waard was.
pi_170206193
quote:
0s.gif Op donderdag 13 april 2017 16:18 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

1: Dat is incorrect. Mensen als Spencer hebben serieuze aanhang.
Bron?

quote:
2: Tja, het zal met meer zaken te maken hebben. Racisme, loyale republikeinen die gewoon geen democraat willen steunen.
Heldere verklaring.

quote:
Oud :P Dat is al wel zes jaar geleden.
pi_170210187
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170211202
cluster fuck syrie irak goed verwoord

Consider the array of forces now in play: in Syria, the war on ISIS has been led by Syrian Kurds affiliated with the PKK, the militant Kurdish party in Turkey, which is also in conflict with the Turkish state—another US ally. In Iraq, there are the peshmerga, the fighters of a rival Kurdish party, who are competing both with the PKK and with Iraqi Shia militias for control over former ISIS territory. There is Turkey, an avowed enemy of Assad that is currently at war with the PKK and its Syrian affiliates, and has moved troops into both northern Syria and northern Iraq in order to thwart the PKK. There is Russia, which, in intervening on behalf of Assad, has created a major shift in the conflict.

And finally, there is Iran, which has made various alliances with Assad, Shia militias, and Kurdish groups in an effort to expand its control of Iraq and, together with Hezbollah, re-establish a dominant position in the Levant. Moreover, Iran has also benefited from another tactical, if unofficial, alliance—with the United States itself, in their efforts to defeat ISIS in neighboring Iraq.

Given all this, the US strike does nothing so much as complicate an already explosive situation. The loudest cheerleader of Trump’s action last week was Israeli Prime Minister Binyamin Netanyahu, who has been especially concerned as Iran and its ally Hezbollah benefit from their tactical military alliance with Russia to prop up the Syrian regime. But whatever advantages some may see in the recent US stand against Assad, it makes it even less likely that a stable postwar order can be achieved.
.....
A Kurdish opposition politician in Suleimaniya described to me what he saw as the worst-case, doomsday scenario in Iraqi Kurdistan:

The KDP attacks the PKK in Sinjar; Turkey sends more of its forces into Iraq to support the KDP; PKK fighters start moving down from Qandil toward Erbil, attacking KDP positions and threatening President Barzani’s palace at Sari Rash; the KDP calls on the PUK [the other Iraqi Kurdish party with peshmerga forces, the Patriotic Union of Kurdistan] to block the PKK’s path, which it controls; the PUK, which harbors sympathies toward the PKK, decides to stay neutral; PUK-KDP relations take a nosedive, and we will have civil war again.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 14 april 2017 @ 11:58:49 #100
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170212400
trigger happy trump being trigger happy

https://www.nytimes.com/2(...)nalia&pgtype=article
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170212448
Over 60 jaar toeristen uitstapjes naar de krater?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  vrijdag 14 april 2017 @ 12:42:57 #103
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170212463
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 april 2017 12:39 schreef Slayage het volgende:
trigger happy trump being trigger happy

https://www.nytimes.com/2(...)rending&version=Fullion=Marginalia&pgtype=article
Die oorlogszuchtige haviken in de VS en veel rukkende 'journalisten' die er kritiekloos achteraan lopen baren me steeds meer zorgen. Amerikanen leren het nooit.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170212512
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 april 2017 12:42 schreef Szura het volgende:

[..]

Die oorlogszuchtige haviken in de VS en veel rukkende 'journalisten' die er kritiekloos achteraan lopen baren me steeds meer zorgen. Amerikanen leren het nooit.
nieuwe tijden, broer! god have mercy on us all! O+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170212755
uiteindelijk zal het netto weinig/niks opleveren, maar toch verbazingwekkend dat ze het zo lang hebben volgehouden in daraa

QalaatAlMudiq twitterde op vrijdag 14-04-2017 om 12:48:34 #Daraa: intense Regime airstrikes and shelling with IRAM rockets in an attempt to stop new Rebel assault. https://t.co/gcHeuPRcyh reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170213022
LucyKafanov twitterde op vrijdag 14-04-2017 om 12:08:16 In Moscow, Syrian FM says #Syria will not agree to OPCW investigation of chemical weapons attack because it will "only serve US interests." reageer retweet
Surprise!
pi_170213154
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 april 2017 13:07 schreef Frikandelbroodje het volgende:
LucyKafanov twitterde op vrijdag 14-04-2017 om 12:08:16 In Moscow, Syrian FM says #Syria will not agree to OPCW investigation of chemical weapons attack because it will "only serve US interests." reageer retweet
Surprise!
Dus Rusland is wel akkoord maar Syrie niet :)
pi_170213194
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 april 2017 13:14 schreef Frutsel het volgende:

[..]

Dus Rusland is wel akkoord maar Syrie niet :)
deze "twist" is onderdeel van het scenario ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170216573
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 april 2017 00:18 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Bron?

[..]

Heldere verklaring.

[..]

Oud :P Dat is al wel zes jaar geleden.
1: Er is lastig een vaste bron te geven die bewijst dat hij een flinke aanhang heeft. Dan weet je als je je een beetje in die kringen begeeft.

2: :)

3: Dus?
pi_170217068
Geen idee of dit langs is geweest:


Dit is een kanaal waarbij een body language expert interviews en zo analyseert. Ze geeft aan of statements die mensen maken volgens haar de waarheid zijn of een leugen. Reuze interessant!
pi_170217236
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 april 2017 16:31 schreef Peunage het volgende:
Geen idee of dit langs is geweest:


Dit is een kanaal waarbij een body language expert interviews en zo analyseert. Ze geeft aan of statements die mensen maken volgens haar de waarheid zijn of een leugen. Reuze interessant!
tja als assad denkt dat hij de waarheid spreekt, kan je uit zijn lichaamstaal halen dat hij denkt dat wat hij zegt waar is, lijkt me. niet zo zeer dat wat hij zegt "de waarheid "is.

[ Bericht 0% gewijzigd door Slayage op 14-04-2017 16:47:18 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 14 april 2017 @ 17:30:37 #112
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_170218194
quote:
10s.gif Op vrijdag 14 april 2017 16:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

tja als assad denkt dat hij de waarheid spreekt, kan je uit zijn lichaamstaal halen dat hij denkt dat wat hij zegt waar is, lijkt me. niet zo zeer dat wat hij zegt "de waarheid "is.
Assad is een aimabele man en in de basis iemand die een hekel heeft aan geweld. Het liefst zou hij op een vredelievende manier de problemen in Syrie oplossen, maar hij weet hordes aan medogenloze terroristen als tegenstander, bewapend door rijke staten.. Assad kan niet opgeven , want dat is het doodvonnis voor iedereen die niet een islamitische extremist is. Hij offert zijn imago op om Syrie te redden. Assad is een moderne held, die ondanks alle ellende en tegenstand toch het grootste deel van zijn land inmiddels heeft bevrrijd van de terroristen. Hij verdient onze steun en respect! Geloof niet alle haatzaaierij en propaganda die tegen hem verspreid wordt.
pi_170230130
Infighting tussen turkse rebellen in Azaz gaande.
pi_170233215
quote:
1s.gif Op vrijdag 14 april 2017 20:18 schreef KebabRemovalTeam het volgende:

[..]

Alleen hoeren kijken weg als je tegen hun praat.
if you say so...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170233218
grote push binnenkort

C9agdL2UwAA6kXl.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170233727
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 april 2017 00:39 schreef Djibril het volgende:
Infighting tussen turkse rebellen in Azaz gaande.
Nice.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  zaterdag 15 april 2017 @ 15:13:48 #118
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170238681
Gadverdamme, aanslag op evacuees uit Fuah en Kefraya :r. Altijd gezeik met die deals van de kant van terroristen.

Charles Lister staat alweer vooraan om het in een straatje te lullen :r.

[ Bericht 30% gewijzigd door Szura op 15-04-2017 15:26:32 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170244827
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 april 2017 15:13 schreef Szura het volgende:
Gadverdamme, aanslag op evacuees uit Fuah en Kefraya :r. Altijd gezeik met die deals van de kant van terroristen.

Charles Lister staat alweer vooraan om het in een straatje te lullen :r.
Tja Isis en alles, maar de details wist je toen nog niet zeker ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170245110
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 april 2017 15:13 schreef Szura het volgende:
Gadverdamme, aanslag op evacuees uit Fuah en Kefraya :r. Altijd gezeik met die deals van de kant van terroristen.

Charles Lister staat alweer vooraan om het in een straatje te lullen :r.
Tja lister krijgt gewoon een hogere check om dit goed te lullen en je zal zien dat hij binnenkort gaat zeggen dat IS hier achter zit.
Terwijl moslims gewoon moslims zijn, of ze nou IS roepen of niet.
pi_170245918
TheArabSource twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 17:13:29 Death toll from west #Aleppo terrorist attack rises to 70 https://t.co/It4BUFEM85 #Syria reageer retweet
ResistanceER twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 19:19:02 #Syria | Bodies of civilian evacuees from #Foua #Kefarya including many young children who were blown up whilst fin… https://t.co/zZv7lO0wxu reageer retweet
FSA rebellen doden 70+ evacuees uit Fua/Kafraya met een VBIED. Meer dan 100 gewonden.

Zo zie je maar weer: nooit deals maken met terroristen.
pi_170246027
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 april 2017 20:09 schreef Djibril het volgende:

Terwijl moslims gewoon moslims zijn, of ze nou IS roepen of niet.
:') :') :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170247094
goed bezig de russen

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 21:01:57 N. #Hama: insane aerial bombing on Al-Lataminah by #RuAF dropping all kinds of bombs, incl. thermobaric.… https://t.co/c82miX4I3L reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 15 april 2017 @ 21:25:51 #124
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170247234
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 april 2017 21:19 schreef Slayage het volgende:
goed bezig de russen

QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 21:01:57 N. #Hama: insane aerial bombing on Al-Lataminah by #RuAF dropping all kinds of bombs, incl. thermobaric.… https://t.co/c82miX4I3L reageer retweet
Wat een vuurballen :o...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170247305
AP twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 20:13:36 BREAKING: Syrian opposition rescue service says at least 100 people killed in the blast near evacuation buses outside Aleppo city. reageer retweet
THE_47th twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 20:33:22 Mass crime. A car drove by, handing out potato chips to kids. When kids gathered, it detonated. Filth. Pure evil. https://t.co/3f3XUAC1Yr reageer retweet
:r :r :r
pi_170248356
THE_47th twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 20:33:22 Mass crime. A car drove by, handing out potato chips to kids. When kids gathered, it detonated. Filth. Pure evil. https://t.co/3f3XUAC1Yr reageer retweet
Dit is erger dan die chemische aanval.
-gn blogabet, bvd-
  zaterdag 15 april 2017 @ 22:38:45 #127
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_170249224
sayed_ridha twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 11:17:20 Battle of Tabqa has begun with SDF storming the city from E&W, capturing Ayed al-Saghir & al-Iskandariah + Mushirfah al-Shmaliyah N of Raqqa reageer retweet
CivilWarMap twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 10:51:30 Syrian Democratic Forces fully captured Alexandria District in Tabqah City and Ayd al-Saghir village from ISIS Map: http://syriancivilwarmap.com reageer retweet
C9cQlj6XgAAGGhH.jpg
Say what?
pi_170250235
Moderate rebels strike again! Wat een schoften. Waar is de internationale ophef?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  zaterdag 15 april 2017 @ 23:39:47 #129
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170250591
quote:
10s.gif Op zaterdag 15 april 2017 20:40 schreef Slayage het volgende:

[..]

:') :') :')
Hij heeft gewoon gelijk. De door Erdogan gesteunde en door mensen hier in het topic als "gematigde" weggezet zijnde strijders zijn gewoon ordinaire terroristen. Gedreven vanuit een verwerpelijke ideologie. Waarom? Omdat zij Soennieten zijn en die kindjes Sjiieten.
  zondag 16 april 2017 @ 04:53:02 #130
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170253382
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 april 2017 21:28 schreef Frikandelbroodje het volgende:
AP twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 20:13:36 BREAKING: Syrian opposition rescue service says at least 100 people killed in the blast near evacuation buses outside Aleppo city. reageer retweet
THE_47th twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 20:33:22 Mass crime. A car drove by, handing out potato chips to kids. When kids gathered, it detonated. Filth. Pure evil. https://t.co/3f3XUAC1Yr reageer retweet
:r :r :r
Hier wordt het beschreven:

https://m.facebook.com/st(...)254488777930036&_rdr

En met ondertiteling:

https://twitter.com/souria4syrians/status/853367844347809794
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170253891
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 23:00:34 #Pt. 55 buses and 8 ambulances from #Zabadani/#Madaya reached #Idlib while 73 buses & 20 ambulances from #Fuah/#Kefraya arrived in #Aleppo. reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op zaterdag 15-04-2017 om 23:44:11 @ain92ru 2nd bacth expected within 60 days + prisoners exchange. Madaya-Zabdani are empty. Not yet Fuah-Kefraya, fi… https://t.co/7WBzV2ttND reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170253896
quote:
1s.gif Op zaterdag 15 april 2017 21:25 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat een vuurballen :o...
C9fBYWBUMAAF-gF.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 16 april 2017 @ 08:53:18 #133
38496 Perrin
Sapere aude
pi_170253905
quote:
10s.gif Op zondag 16 april 2017 08:49 schreef Slayage het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Je zult maar aan de ontvangende zijde zitten. Kansloos.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_170253940
quote:
1s.gif Op zondag 16 april 2017 08:53 schreef Perrin het volgende:

[..]

Je zult maar aan de ontvangende zijde zitten. Kansloos.
op deze manier kan je niet eens spreken van een "strijd". het is simpelweg een "vernietiging". :Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 16 april 2017 @ 11:13:03 #135
408238 Gabrunal_2013
this is my home
pi_170255165
quote:
10s.gif Op zondag 16 april 2017 09:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

op deze manier kan je niet eens spreken van een "strijd". het is simpelweg een "vernietiging". :Y)
De russen zijn goed bezig en maken vaart achter de bestrijding van de terroristen. Ze maken gebruik van het momentum. De aandacht is nu voor noord korea.
pi_170255301
quote:
10s.gif Op zondag 16 april 2017 09:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

op deze manier kan je niet eens spreken van een "strijd". het is simpelweg een "vernietiging". :Y)
Mooi.
  zondag 16 april 2017 @ 11:24:16 #137
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170255358
Mosul:

C9hf7FXXsAI6Rak?format=jpg&name=large

Toch weer wat progressie de laatste dagen, in het noorden en het midden.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170255474
quote:
1s.gif Op zondag 16 april 2017 11:13 schreef Gabrunal_2013 het volgende:

[..]

De russen zijn goed bezig en maken vaart achter de bestrijding van de terroristen. Ze maken gebruik van het momentum. De aandacht is nu voor noord korea.
niemand kan de russen wat maken in syrie, dat is nu al geruime tijd zo, heeft weinig te maken met noord korea.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170255504
quote:
0s.gif Op zondag 16 april 2017 11:24 schreef Szura het volgende:
Mosul:

[ afbeelding ]

Toch weer wat progressie de laatste dagen, in het noorden en het midden.
wat is het verschil tussen "de groene delen met vlag" en de "vlag met landkaart" wat je in het noorden ziet?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170255604
Het is toch helemaal niet bekend wie die bomaanslag heeft gedaan?

Grappig, bij het chemische incident werd hier geroepen 'er is 0 bewijs, je kan niet zeggen dat de overheid het was', maar nu wijst iedereen wel gelijk naar de 'rebellen' :?

Het argument wat er voor een false flag bij dat chemische incident gebruikt werd kan nu ook voor de overheid gebruikt worden. Zij hebben er belang bij.
  zondag 16 april 2017 @ 11:44:51 #141
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170255651
quote:
10s.gif Op zondag 16 april 2017 11:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

wat is het verschil tussen "de groene delen met vlag" en de "vlag met landkaart" wat je in het noorden ziet?
Ik begrijp je vraag niet :P.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170255759
quote:
1s.gif Op zondag 16 april 2017 11:44 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik begrijp je vraag niet :P.
dit lijkt op de iraakse vlag

C9hf7FXXsAI6Rak_zpsmupmmaia.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170255829
Toch apart hoe weinig er over deze aanslag in het nieuws is. Na de chemische 'aanval' struikelden ze over elkaar om maar met hun vingertje te mogen wijzen.

Nu? Helemaal niks.
  zondag 16 april 2017 @ 12:01:51 #144
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_170255855
quote:
0s.gif Op zondag 16 april 2017 11:59 schreef ElDinosaur het volgende:
Toch apart hoe weinig er over deze aanslag in het nieuws is. Na de chemische 'aanval' struikelden ze over elkaar om maar met hun vingertje te mogen wijzen.

Nu? Helemaal niks.
Omdat het pasen is. Geen grap. Overheden, nieuws organisaties en kranten en dergelijke staan op een laag pitje nu.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_170255882
quote:
2s.gif Op zondag 16 april 2017 12:01 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Omdat het pasen is. Geen grap. Overheden, nieuws organisaties en kranten en dergelijke staan op een laag pitje nu.
Sinds wanneer vieren ze pasen in de Arabische staten?
  zondag 16 april 2017 @ 12:11:23 #146
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_170255972
quote:
0s.gif Op zondag 16 april 2017 12:03 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Sinds wanneer vieren ze pasen in de Arabische staten?
quote:
0s.gif Op zondag 16 april 2017 12:03 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Sinds wanneer vieren ze pasen in de Arabische staten?
Je had het over het uitblijven van reacties in het nieuws, en van overheden en organisaties. Die staan nu allemaal op een laag pitje omdat het pasen is. Heeft verder weinig te maken met of het in het Midden-Oosten ook pasen is of niet.

Check anders https://www.reddit.com/r/syriancivilwar/, daar heb je meer arabische bronnen die het er wel over hebben.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_170255983
quote:
0s.gif Op zondag 16 april 2017 11:42 schreef BEFEM het volgende:
Het is toch helemaal niet bekend wie die bomaanslag heeft gedaan?

Grappig, bij het chemische incident werd hier geroepen 'er is 0 bewijs, je kan niet zeggen dat de overheid het was', maar nu wijst iedereen wel gelijk naar de 'rebellen' :?

Het argument wat er voor een false flag bij dat chemische incident gebruikt werd kan nu ook voor de overheid gebruikt worden. Zij hebben er belang bij.
Lijkt me sterk dat Assad dit gedaan heeft. Dan neemt hij wel heel veel risico, deze burgers vormen de basis van zijn steun. Rebellen hebben dit ook niet gedaan denk ik, onder de doden zijn veel rebellen. Jund al-Aqsa/IS zal er wel achter zitten. Ze gaan de aanslag alleen niet opeisen.

quote:
0s.gif Op zondag 16 april 2017 11:59 schreef ElDinosaur het volgende:
Toch apart hoe weinig er over deze aanslag in het nieuws is. Na de chemische 'aanval' struikelden ze over elkaar om maar met hun vingertje te mogen wijzen.

Nu? Helemaal niks.
Ik zie er nochtans veel over.
pi_170256003
quote:
2s.gif Op zondag 16 april 2017 12:01 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Omdat het pasen is. Geen grap. Overheden, nieuws organisaties en kranten en dergelijke staan op een laag pitje nu.
eerder de feitelijkheid, "een bom aanslag in syrie". das nauwelijks nieuws te noemen ondanks het enorme aantal slachtoffers.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 16 april 2017 @ 12:14:42 #149
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_170256018
quote:
10s.gif Op zondag 16 april 2017 12:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

eerder de feitelijkheid, "een bom aanslag in syrie". das nauwelijks nieuws te noemen ondanks het enorme aantal slachtoffers.
ook dat. Al met al niet echt interessant nieuws op dit moment voor de westerse mens.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_170256047
quote:
2s.gif Op zondag 16 april 2017 12:11 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

[..]

Je had het over het uitblijven van reacties in het nieuws, en van overheden en organisaties. Die staan nu allemaal op een laag pitje omdat het pasen is. Heeft verder weinig te maken met of het in het Midden-Oosten ook pasen is of niet.

Check anders https://www.reddit.com/r/syriancivilwar/, daar heb je meer arabische bronnen die het er wel over hebben.
Alsnog zie ik zeer weinig politici die zich hier druk over maken.

Aan de andere kant..

SayedModarresi twitterde op zondag 16-04-2017 om 01:11:55 Here's @AJArabic presenter @kasimf openly ecouraging "rebels" to slaughter Syrian Shia villages massacred today: https://t.co/zCzfTnxgCW reageer retweet
pi_170256048
quote:
0s.gif Op zondag 16 april 2017 12:12 schreef Frikandelbroodje het volgende:

Jund al-Aqsa/IS zal er wel achter zitten. Zullen de aanslag wel niet opeisen.
de lijn der verachting inderdaad of mogelijk boze nusra mensen, die zijn echt niet blij met "diplomatie met de vijand" itt de mainstream rebellen, die veel pragmatischer zijn.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 16 april 2017 @ 12:17:32 #152
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170256072
quote:
10s.gif Op zondag 16 april 2017 12:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

eerder de feitelijkheid, "een bom aanslag in syrie". das nauwelijks nieuws te noemen ondanks het enorme aantal slachtoffers.
Als je het toch maar beschouwt als een 'hick up' in deze evacuaties en de burgers toch maar 'pro-regime'-figuren zijn (wtf is dat, de helft van de slachtoffers is kind :r ) kun je het inderdaad geen nieuws noemen. Dan breng je liever vier keer per dag het nieuws dat Bana een boek gaat schrijven. CNN :') :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 16 april 2017 @ 12:20:23 #153
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170256110
quote:
10s.gif Op zondag 16 april 2017 11:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

dit lijkt op de iraakse vlag

[ link | afbeelding ]
Geen idee. Groen is leger, wit is ISIS.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170256156
quote:
0s.gif Op zondag 16 april 2017 12:12 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Lijkt me sterk dat Assad dit gedaan heeft. Dan neemt hij wel heel veel risico, deze burgers vormen de basis van zijn steun. Rebellen hebben dit ook niet gedaan denk ik, onder de doden zijn veel rebellen. Jund al-Aqsa/IS zal er wel achter zitten. Ze gaan de aanslag alleen niet opeisen.

[..]

Ik zie er nochtans veel over.
Rebellen hebben dit niet gedaan omdat er onder de rebellen ook doden zijn gevallen? Geen goed argument, terroristen vinden het geen probleem als hun mensen ook omkomen. Moslims blazen alles op, of daar nou ook moslimsbroeders bij omkomen maakt hun niet uit.
JAA/IS heeft dit gedaan? Kan je niet zeggen en je hebt er geen bron voor, anders had Amaq al lang hierover bericht.
Rebellen zijn gewoon terroristen, HTS is sterk vertegenwoordig in Idlib. HTS=Al-Qaida, die kunnen ook lekker een bommetje af laten gaan.
Daarnaast hebben de "rebellen" vaak genoeg met IS samen gewerkt, zal me niet vebazen als sommige "rebellen" sympathie hebben voor IS. Moslims blijven moslims aan het einde van de dag.
pi_170256264
quote:
1s.gif Op zondag 16 april 2017 12:23 schreef Djibril het volgende:

[..]

Rebellen hebben dit niet gedaan omdat er onder de rebellen ook doden zijn gevallen? Geen goed argument, terroristen vinden het geen probleem als hun mensen ook omkomen. Moslims blazen alles op, of daar nou ook moslimsbroeders bij omkomen maakt hun niet uit.
Tientallen doden terwijl ze ook hadden kunnen maken dat ze wegkwamen? Klinkt niet heel logisch. Maar oke, we zullen zien.

quote:
JAA/IS heeft dit gedaan? Kan je niet zeggen en je hebt er geen bron voor, anders had Amaq al lang hierover bericht.
Rebellen zijn gewoon terroristen, HTS is sterk vertegenwoordig in Idlib. HTS=Al-Qaida, die kunnen ook lekker een bommetje af laten gaan.
Daarnaast hebben de "rebellen" vaak genoeg met IS samen gewerkt, zal me niet vebazen als sommige "rebellen" sympathie hebben voor IS. Moslims blijven moslims aan het einde van de dag.
Suruc en Ankara heeft IS ook niet opgeist om verdeling te zaaien in Turkije. IS is natuurlijk niet blij met die dealtjes tussen de rebellen en het regime, die wil het liefst zo veel mogelijk verdeling zien.
pi_170256387
quote:
0s.gif Op zondag 16 april 2017 12:33 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Tientallen doden terwijl ze ook hadden kunnen maken dat ze wegkwamen? Klinkt niet heel logisch. Maar oke, we zullen zien.

[..]

Suruc en Ankara heeft IS ook niet opgeist om verdeling te zaaien in Turkije. IS is natuurlijk niet blij met die dealtjes tussen de rebellen en het regime, die wil het liefst zo veel mogelijk verdeling zien.
Logica en moslims gaan niet samen.

IS wil verdeeldheid zien, maar denk dat zij drukker zijn met SDF dan met SAA sinds de SAA offensief grotendeels gestald is in Oost-Aleppo. Terwijl er genoeg verdeeldheid is tussen Assad en de rebellen recent na de Hama offensief en gifgasaanvallen. Ook ken er steeds meer berichten over hoe Assad regime een offenssief in West-Aleppo wil beginnen. Genoeg verdeeldheid tussen regime en de terroristen. Daar hoeft IS geen olie op het vuur te gooien. Klinkt logischer maar goed moslims en eigen verantwoordelijkheid gaat ook niet samen.
pi_170256477
:r :r :r :r :r

QalaatAlMudiq twitterde op zondag 16-04-2017 om 12:47:54 W. #Aleppo: video of blast that killed 110+ among people from #Fuah, #Kefraya & Rebels (~30). Seems blue truck is SVBIED https://t.co/IPvEMIXwcx reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zondag 16 april 2017 @ 12:55:59 #158
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170256506
:r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 16 april 2017 @ 13:43:57 #159
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170257246
@trbrtc
FWIW: Blue vehicle is driving on southern lane of M-5 to Aleppo; is thus coming from opposition held territory. wikimapia.org/#lang=en&lat=3…

C9h_6MnXsAIPzdw?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 16 april 2017 @ 14:24:51 #160
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170258122
De door Erdolf en Amerika gesteunde terroristen hebben weer eens hun ware gezicht laten zien.
  zondag 16 april 2017 @ 15:35:30 #161
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170259812
Souran heroverd, daarmee alles omgekeerd sinds het jihadi-offensief
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170268480
quote:
0s.gif Op zondag 16 april 2017 15:35 schreef Szura het volgende:
Souran heroverd, daarmee alles omgekeerd sinds het jihadi-offensief
verrassend :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170271152
Zieke aanslag op die bussen. Sadistisch gewoon... Burgers denken eindelijk een uitweg naar veiligheid te hebben gevonden om door een gek alsnog te worden opgeblazen. Hele trieste beelden. Is die aanslag opgeeist eigenlijk?
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
  maandag 17 april 2017 @ 00:31:06 #164
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170276905
C9kRctoXgAAqknk?format=jpg&name=large
Er schijnt echt een flinke troepenmacht te zijn opgebouwd hier. Afgaand op die over the top Russische bombardementen van de laatste dagen kan het niet lang duren voor ze noordwaarts richting de grens met Idlib trekken.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170278614
quote:
0s.gif Op zondag 16 april 2017 21:38 schreef Aloulu het volgende:

Is die aanslag opgeeist eigenlijk?
nope: the usual suspects uiteraard isis of pissige nusra gasten, maar alles is mogelijk in syrie uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 17 april 2017 @ 08:58:03 #166
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170278774
Het zou net zo goed Ahrar geweest kunnen zijn of Zenki.
pi_170281916
quote:
10s.gif Op maandag 17 april 2017 08:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

nope: the usual suspects uiteraard isis of pissige nusra gasten, maar alles is mogelijk in syrie uiteraard.
Bussen met burgers..
Is ook de MO van pallestijnen en hezbollah.
pi_170282783
quote:
10s.gif Op maandag 17 april 2017 08:27 schreef Slayage het volgende:
nope: the usual suspects uiteraard isis of pissige nusra gasten, maar alles is mogelijk in syrie uiteraard.
IS ligt voor de hand maar die eisen het wel op. Weet ook niet of IS makkelijk bij dat gebied kon komen.

Vreemd dat dit niet is opgeeist.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
  maandag 17 april 2017 @ 13:08:13 #169
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170283033
quote:
10s.gif Op maandag 17 april 2017 12:18 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Bussen met burgers..
Is ook de MO van pallestijnen en hezbollah.
Hezbollah dat bussen met Sjiieten opblaast? Ik wil roken wat jij ook rookt bro.
pi_170283484
quote:
1s.gif Op maandag 17 april 2017 13:08 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hezbollah dat bussen met Sjiieten opblaast? Ik wil roken wat jij ook rookt bro.
False flag.

Hash uit de Beeka van Hezbollah schijnt potente rookwaar te zijn, maar ik rook niet.
  maandag 17 april 2017 @ 14:28:55 #171
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170284332
quote:
10s.gif Op maandag 17 april 2017 13:34 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

False flag.

Hash uit de Beeka van Hezbollah schijnt potente rookwaar te zijn, maar ik rook niet.
Hezbollah heeft nooit false flags uitgevoerd. Daar zouden ze niet eens in staat toe zijn aangezien deze aanslag diep in rebellengebied was.
pi_170284847
quote:
0s.gif Op maandag 17 april 2017 14:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hezbollah heeft nooit false flags uitgevoerd. Daar zouden ze niet eens in staat toe zijn aangezien deze aanslag diep in rebellengebied was.
Dan was het dus de IRGC.
  maandag 17 april 2017 @ 15:18:45 #173
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170285201
quote:
7s.gif Op maandag 17 april 2017 14:58 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Dan was het dus de IRGC.
Ook die zouden geen Sjiieten opblazen. En kunnen niet zomaar eventjes een false flag in rebellengebied op poten zetten.
pi_170285520
quote:
0s.gif Op maandag 17 april 2017 15:18 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ook die zouden geen Sjiieten opblazen. En kunnen niet zomaar eventjes een false flag in rebellengebied op poten zetten.
Waarom kunnen die dat niet? Dat zouden wel erg belabberde special forces zijn dan.
In een Amerikaanse basis Infiltreren in Irak lukte ook gewoon.
  maandag 17 april 2017 @ 15:44:29 #175
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170285721
quote:
1s.gif Op maandag 17 april 2017 15:34 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Waarom kunnen die dat niet? Dat zouden wel erg belabberde special forces zijn dan.
In een Amerikaanse basis Infiltreren in Irak lukte ook gewoon.
Steun onder de bevolking daar. De IRGC geniet geen steun in het door de rebellen gecontroleerde deel van Idlib.
pi_170285829
quote:
0s.gif Op maandag 17 april 2017 15:44 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Steun onder de bevolking daar. De IRGC geniet geen steun in het door de rebellen gecontroleerde deel van Idlib.
Ook zonder lokale steun moet je ergens kunnen Infiltreren, althans dat is vaak het mission objective.
  maandag 17 april 2017 @ 16:04:32 #177
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170286165
quote:
7s.gif Op maandag 17 april 2017 15:49 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Ook zonder lokale steun moet je ergens kunnen Infiltreren, althans dat is vaak het mission objective.
Misschien was het Turkije wel om ons te laten denken dat het een false flag van IRGC en Hezbollah was. Met hun geweldige leger zou dat makkelijk moeten kunnen.
  maandag 17 april 2017 @ 16:06:00 #178
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_170286593
quote:
0s.gif Op maandag 17 april 2017 16:04 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Misschien was het Turkije wel om ons te laten denken dat het een false flag van IRGC en Hezbollah was. Met hun geweldige leger zou dat makkelijk moeten kunnen.
Het past best bij Hakan Fidan.
pi_170288543
bilal abdul kareem is weer zijn auto kwijt :p

quote:
On the Ground News

Saturday's car bomb attack in Rashideen wrecked OGN's last car as you can see in this video. If anyone is willing to donate towards a new car so we can continue to cover the news please send us a private message. We would be unimaginably grateful insha Allaah.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170288565
quote:
0s.gif Op maandag 17 april 2017 16:04 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Misschien was het Turkije wel om ons te laten denken dat het een false flag van IRGC en Hezbollah was.
turken zijn idd zo uitgekiend :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170288594
quote:
0s.gif Op maandag 17 april 2017 14:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hezbollah heeft nooit false flags uitgevoerd.
jij bent wel ingelicht :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 17 april 2017 @ 18:12:49 #183
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170288994
quote:
10s.gif Op maandag 17 april 2017 17:54 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij bent wel ingelicht :P
Zijn ze ooit in het conflict beschuldigd van een false flag?
pi_170289016
quote:
0s.gif Op maandag 17 april 2017 18:12 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Zijn ze ooit in het conflict beschuldigd van een false flag?
alsof dat bewijs is dat het nooit is gebeurd :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 17 april 2017 @ 18:24:52 #185
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170289285
quote:
10s.gif Op maandag 17 april 2017 18:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

alsof dat bewijs is dat het nooit is gebeurd :P
Dat is de omgekeerde wereld. Zo kan ik ook zeggen dat Erdogan stiekem Kim Jong Un controleert. Het feit dat hij er nog nooit van is beschuldigd is geen bewijs dat het niet zo is.
pi_170289317
quote:
0s.gif Op maandag 17 april 2017 18:24 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat is de omgekeerde wereld. Zo kan ik ook zeggen dat Erdogan stiekem Kim Jong Un controleert. Het feit dat hij er nog nooit van is beschuldigd is geen bewijs dat het niet zo is.
waar heb je het over dude?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 17 april 2017 @ 18:26:41 #187
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170289328
quote:
10s.gif Op maandag 17 april 2017 18:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

waar heb je het over dude?
Over jouw manier van redeneren.
pi_170289367
quote:
0s.gif Op maandag 17 april 2017 18:26 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Over jouw manier van redeneren.
welke redeneren?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170289442
dit is wel heel wat anders dan het opheffen van de sancties wat team trump voor ogen had voor de verkiezingen, nog meer sancties...

Charles_Lister twitterde op maandag 17-04-2017 om 17:19:58 Multiple bills are being prepared in House & Senate to sanction #Russia & #Iran for their support to #Assad regime:… https://t.co/CRHv1Dc8ZO reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 17 april 2017 @ 18:37:17 #190
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170289622
Zal geen verschil maken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170290295
Hezbollah heeft er wel een handje van om aanslagen te plegen en ze vervolgens niet op te eisen. Buiten dat zie ik niet veel redenen waarom ze het zouden zijn, zover ik weet blazen ze nooit hun eigen bondgenoten op.

quote:
1s.gif Op zondag 16 april 2017 12:44 schreef Djibril het volgende:

[..]

Logica en moslims gaan niet samen.
Als Daesh geen enkele logica zou bezitten, hadden ze nooit zoveel gebied kunnen veroveren dude :P

quote:
IS wil verdeeldheid zien, maar denk dat zij drukker zijn met SDF dan met SAA sinds de SAA offensief grotendeels gestald is in Oost-Aleppo. Terwijl er genoeg verdeeldheid is tussen Assad en de rebellen recent na de Hama offensief en gifgasaanvallen. Ook ken er steeds meer berichten over hoe Assad regime een offenssief in West-Aleppo wil beginnen. Genoeg verdeeldheid tussen regime en de terroristen. Daar hoeft IS geen olie op het vuur te gooien. Klinkt logischer maar goed moslims en eigen verantwoordelijkheid gaat ook niet samen.
Er is genoeg common ground om nog over te gaan op gebied/bevolkingsuitwisselingen. Dat wordt met deze aanslag ondermijnt.

quote:
0s.gif Op zondag 16 april 2017 21:38 schreef Aloulu het volgende:
Zieke aanslag op die bussen. Sadistisch gewoon... Burgers denken eindelijk een uitweg naar veiligheid te hebben gevonden om door een gek alsnog te worden opgeblazen. Hele trieste beelden. Is die aanslag opgeeist eigenlijk?
Zoals ik zei tegen Djibril, ik verwacht dat de aanslag niet zal worden opgeist, net als die in Ankara en Suruc.
pi_170291467
NSFW

QalaatAlMudiq twitterde op maandag 17-04-2017 om 18:52:58 [email protected]_makiya1 Footage by journalist @AbdHabak & survivor of bombing that killed 110+ among people from #Fuah/… https://t.co/CFyofYGHRD reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170297468
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-39613313

Puur sadisme. Deze ratten moet je opjagen en allemaal afmaken. Ik verlang echt naar mensen als Mladic.
pi_170297681
quote:
0s.gif Op maandag 17 april 2017 14:28 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Hezbollah heeft nooit false flags uitgevoerd. Daar zouden ze niet eens in staat toe zijn aangezien deze aanslag diep in rebellengebied was.
Hezbollah zou toch sowieso niet over gaan tot dit soort sadistische methodes? die gasten hebben eer.
pi_170300499
Turkije valt YPG aan daar waar Rusland haar kamp heeft gezegd. Opvallend dat Rusland zich stil houdt.

http://syria.liveuamap.co(...)acking-the-sdfypg-on
pi_170300718
quote:
9s.gif Op dinsdag 18 april 2017 09:00 schreef Ivan_Narmon het volgende:
Turkije valt YPG aan daar waar Rusland haar kamp heeft gezegd. Opvallend dat Rusland zich stil houdt.

http://syria.liveuamap.co(...)acking-the-sdfypg-on
zijn er nog andere bronnen die dit enorme offensief berichten?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 18 april 2017 @ 17:30:56 #197
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170310553
Geruchten dat er twee Russische soldaten zijn gedood met een TOW:

quote:
DAMASCUS, SYRIA (4:35 P.M.) – Moments ago, a Free Syrian Army (FSA) rebel faction released a statement online claiming to have killed two Russian troops in a TOW strike on a government-held position in northern Hama, a governorate in central Syria which recently witnessed the deployment of Russian military police.

The ‘Central Division’ of the FSA claimed the anti-tank missile, manufactured in the United States, struck a gathering of Syrian troops at the village of Rahabet Khattab, supposedly killing two Russian tactical advisors as well.

Al-Masdar News could not independently verify the FSA claim. Moscow is yet to address the alleged attack and loss of personnel.
https://www.almasdarnews.(...)-missile-rural-hama/

Is er nou echt niks wat aan al die TOW's kan worden gedaan? Snipers?
pi_170310637
quote:
10s.gif Op dinsdag 18 april 2017 09:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

zijn er nog andere bronnen die dit enorme offensief berichten?
Nee, alleen die enkele vermelding voor zover ik heb gezien.
  dinsdag 18 april 2017 @ 18:06:14 #199
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170311387
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 april 2017 17:30 schreef Richestorags het volgende:
Geruchten dat er twee Russische soldaten zijn gedood met een TOW:

[..]

https://www.almasdarnews.(...)-missile-rural-hama/

Is er nou echt niks wat aan al die TOW's kan worden gedaan? Snipers?
Ja, niet meer leveren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170312243
quote:
0s.gif Op maandag 17 april 2017 08:58 schreef Richestorags het volgende:
Het zou net zo goed Ahrar geweest kunnen zijn of Zenki.
De commentaren (reactie 14 specifiek) op Moon of Alabama suggereren Zenki http://www.moonofalabama.(...)s-whodunit.html#more.

Typisch dat de vermeende gifgasaanval zoveel publiciteit krijgt, en dit veel minder. Ook is de manier van berichtgeving weer heel erg discutabel; alsof Assad dit heeft gedaan. De schaamteloos gekleurde en suggestieve manier van berichtgeving door de mainstream media is echt schunnig aan het worden. Ik dacht dat het niet erger kon, maar blijkbaar is er geen limiet aan hoe diep ze kunnen zinken.
pi_170312315
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 april 2017 18:06 schreef Szura het volgende:

[..]

Ja, niet meer leveren.
Normaal gesproken zouden we zeer terughoudend zijn met het leveren van dat soort wapens, maar op de een of andere manier mag deze rode lijn in dit conflict klakkeloos genegeerd worden. Sommige debielen hebben recentelijk zelfs gesuggereerd om MANPADS (portable anti lucht raketten, denk aan de stinger) te leveren aan de "gematigde" rebellen.
pi_170312423
Landen moeten stoppen met het steunen van de rebellen.
pi_170314006
quote:
BREAKING: Iraqi, Iranian and Russian outlets report that ISIS leader Al-Baghdadi has been arrested.
https://twitter.com/tparsi/status/854389177999294468

Lijkt mij een broodje aap, maar wie weet...
  Moderator dinsdag 18 april 2017 @ 19:49:25 #204
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_170314076
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 april 2017 19:47 schreef Stabiel het volgende:

[..]

https://twitter.com/tparsi/status/854389177999294468

Lijkt mij een broodje aap, maar wie weet...
Die zou zich toch nooit levend laten oppakken
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_170314105
quote:
11s.gif Op dinsdag 18 april 2017 19:49 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Die zou zich toch nooit levend laten oppakken
Ah. Rusland ontkent de berichtgeving nu.

http://www.rudaw.net/mobile/english/middleeast/syria/18042017
  dinsdag 18 april 2017 @ 23:48:41 #206
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170322197
p_473tt2ej1.jpg
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 19 april 2017 @ 06:56:05 #207
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170323706
quote:
BEIRUT, LEBANON (4:35 A.M.) – The Foreign Secretary for the United Kingdom, Boris Johnson, told the British House of Commons on Tuesday that he wants to preserve Syria’s state institutions by “decapitating the monster,” referring to the Syrian President, Bashar Al-Assad.

“The essential thing will be to have a political process that preserves the institutions of the Syrian state while decapitating the monster”, the British Foreign Secretary told the House of Commons.

Johnson, who is known for his bizarre comments, has attacked Assad on a number of occasions this year, including when the Syrian President was accused of giving the green light to his military to use chemical weapons in Khan Sheikhoun.

The Foreign Secretary also encouraged U.S. President, Donald Trump, to carry out more missile strikes against the Syrian Government.
https://www.almasdarnews.(...)-decapitating-assad/
pi_170323862
quote:
Succes gegarandeerd, met deze "plan van aanpak" :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 19 april 2017 @ 07:49:54 #209
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170323921
quote:
10s.gif Op woensdag 19 april 2017 07:41 schreef Slayage het volgende:

[..]

Succes gegarandeerd, met deze "plan van aanpak" :')
Echt he? Kijk in principe ben ik er voorstander van dat Assad met de tijd terugstapt, maar dan onder een politieke deal met Rusland. Khadaffi stijl verwijderen is het domste wat men kan doen. Het Westen heeft geen leercurve.
pi_170324300
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170324371
quote:
1s.gif Op woensdag 19 april 2017 07:49 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Echt he? Kijk in principe ben ik er voorstander van dat Assad met de tijd terugstapt, maar dan onder een politieke deal met Rusland. Khadaffi stijl verwijderen is het domste wat men kan doen. Het Westen heeft geen leercurve.
europeaen zijn zonder de amerikanen niet bij machte om ook maar een deuk in een pakje boter te slaan. dat is gewoon een gegeven.
mijn hoop was gevestigd op de amerikanen, die wel de tools en het gewicht hebben om een verschil te maken. waar ze ook precies voor zouden kiezen.
alleen lijkt het erop dat ook de amerikanen nu net als de obama administratie enorm verdeeld is mbt syrie, omdat het gewoon enorm veel ogen en haken heeft welke keuze je ook maakt en dan kan je simpelweg niet lastige keuzes maken en er vol op inzetten, dan blijft het aanmodderen en dan blijft het conflict in syrie ook aanmodderen en zijn we zo weer 6 jaar verder en dan moeten we er ook nog voor waken dat het conflict zich niet verder uitbreidt..
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170325938
QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 19-04-2017 om 10:24:11 Ammo burning as last Rebels leave #Zabadani. City is symbol of Rebel resistance & main #Hezbollah fail after facing 82-day offensive in 2015 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 19 april 2017 @ 13:22:47 #213
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170328957
quote:
Wat een opportunistische gek.

Weet je nog hoe hij in 2015 in de Guardian schreef dat het westen moest samenwerken met Assad?

quote:
10s.gif Op woensdag 19 april 2017 10:39 schreef Slayage het volgende:
QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 19-04-2017 om 10:24:11 Ammo burning as last Rebels leave #Zabadani. City is symbol of Rebel resistance & main #Hezbollah fail after facing 82-day offensive in 2015 reageer retweet
Nogal overdreven herosche tweet. Kweires, dat was herosch. Die mannen wisten hun basis tot het einde te verdedigen en werden ontzet. Of Aleppo Prison. Deze 'rebellen' zijn uiteindelijk gedeporteerd, zo mag je deze volksverhuizingen wel noemen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170331708
quote:
1s.gif Op woensdag 19 april 2017 13:22 schreef Szura het volgende:

Nogal overdreven herosche tweet. Kweires, dat was herosch. Die mannen wisten hun basis tot het einde te verdedigen en werden ontzet. Of Aleppo Prison. Deze 'rebellen' zijn uiteindelijk gedeporteerd, zo mag je deze volksverhuizingen wel noemen.
tja ze zijn niet verslagen dmv strijd maar dmv politieke dealing.

het is maar wat je verstaat onder heroisme, maar ik vind het best knap dat je dat in hartje hezz land het zo lang kan volhouden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170331713
die zweed bij het sdf had twee jaar terug aardig mazzel kennelijk

C9uO-UiXgAAKYxu.jpg
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170331769
nog ff wachten met dat aleppo offensief kennelijk

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 19-04-2017 om 15:04:10 Seems Regime large-scale offensive on NW #Aleppo delayed not due to manpower problems, but because #RuAF prioritizing #Hama Battlefield. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  Spellchecker woensdag 19 april 2017 @ 15:54:20 #217
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_170332264
quote:
Volgens de Nederlandse veiligheidsdiensten is het ’zeer waarschijnlijk’ dat de Syrische dictator Assad achter de gifgasaanval zit van begin deze maand in de Noord-Syrische provincie Idlib. Dat zei minister Koenders (Buitenlandse Zaken) woensdag in de Tweede Kamer tijdens een debat over de Amerikaanse vergeldingsaanval voor de inzet van chemische wapens in Syri.

Uit de Kamer kwam de vraag of het niet wat vroeg was van het kabinet om begrip te tonen voor de raketaanval nu er nog geen onomstotelijk bewijs ligt dat Assad de dader is. Koenders zei hierop dat het niet alleen de Amerikaanse inlichtingendiensten zijn die bewijzen hebben voor de schuld van Assad. „Ook onze eigen diensten achten het zeer waarschijnlijk dat het regime achter de aanval zit met chemische wapens”, zei Koenders.

Niet eerder heeft een lid van het kabinet zich uitgelaten over informatie van onze inlichtingendiensten op dit punt.

VVD-Kamerlid Ten Broeke wilde weten of de Nederlandse diensten de informatie uit eerste hand hebben of dat die is verstrekt door bevriende inlichtingenorganisaties. Hierop wilde Koenders niet ingaan.

Het kabinetsstandpunt rond de Amerikaanse vergeldingsaanval verandert in elk geval niet. Het kabinet zegt ’begrip’ te hebben voor de aanval met raketten op de Syrische vliegbasis Al Shayrat, maar steunt haar in politiek of militair opzicht niet.
bron
**hare scherpigheid*binge-checker**binnenstebuiten <3**
look for the zero!
pi_170333345
Volgens Noagenda (aanrader van een podcast trouwens) was een teken van de afwezigheid van chemische wapens in het arsenaal van het Syrische leger het stopzetten van het uitdelen van gasmaskers in Isral.
Je mag opzich aannemen dat Isral redelijke inlichtingen heeft wbt het Syrische regime.
pi_170334751
Tis overigens wel lang geleden dat IS met filmpjes van executies is gekomen.
  woensdag 19 april 2017 @ 18:10:21 #220
38496 Perrin
Sapere aude
pi_170334926
quote:
0s.gif Op woensdag 19 april 2017 18:01 schreef BEFEM het volgende:
Tis overigens wel lang geleden dat IS met filmpjes van executies is gekomen.
De moordenaars zijn zelf inmiddels aardig uitgemoord.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  woensdag 19 april 2017 @ 18:32:23 #221
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170335414
Weet nog dat er twee jaar terug lacherig werd gedaan over barbecuende Hezbollah-figuren in het grensgebied, maar kijk nou eens:

C9yd44IXYAANbFr?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170336040
quote:
1s.gif Op woensdag 19 april 2017 18:10 schreef Perrin het volgende:

[..]

De moordenaars zijn zelf inmiddels aardig uitgemoord.
Of wonen in Stockholm.
pi_170343557
quote:
0s.gif Op woensdag 19 april 2017 18:01 schreef BEFEM het volgende:
Tis overigens wel lang geleden dat IS met filmpjes van executies is gekomen.
gouden tijden...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 19 april 2017 @ 22:49:56 #224
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170343659
quote:
1s.gif Op woensdag 19 april 2017 18:32 schreef Szura het volgende:
Weet nog dat er twee jaar terug lacherig werd gedaan over barbecuende Hezbollah-figuren in het grensgebied, maar kijk nou eens:

[ afbeelding ]
Mashallah
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_170343807
quote:
0s.gif Op woensdag 19 april 2017 15:54 schreef maily het volgende:

[..]

bron
veel internationale tamtam mbt de sarin aanval, ben benieuwd of het op iets gaat uitdraaien. verwacht zoals gebruikelijk niet meer dan een sisser.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170344090
checheense huurlingen :') hebben die gasten niks beters te doen dan bij de ene of de andere militie paf paf te doen? :B

NeilPHauer twitterde op woensdag 19-04-2017 om 22:40:39 NEW: Another battalion of Chechen spetsnaz has arrived in Syria under the guise of "military police," says Kadyrov https://t.co/0TJMqT0oFx reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170344199
quote:
10s.gif Op woensdag 19 april 2017 23:09 schreef Slayage het volgende:
checheense huurlingen :') hebben die gasten niks beters te doen dan bij de ene of de andere militie paf paf te doen? :B

NeilPHauer twitterde op woensdag 19-04-2017 om 22:40:39 NEW: Another battalion of Chechen spetsnaz has arrived in Syria under the guise of "military police," says Kadyrov https://t.co/0TJMqT0oFx reageer retweet
Nee, volken van de Kavkaz kunnen nou eenmaal weinig behalve goed vechten.
pi_170344217
quote:
7s.gif Op woensdag 19 april 2017 23:14 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Nee, volken van de Kavkaz kunnen nou eenmaal weinig behalve goed vechten.
en dansen, maar daar krijg je niet voor betaald

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 20 april 2017 @ 07:44:17 #229
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170346650
quote:
10s.gif Op woensdag 19 april 2017 23:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

en dansen, maar daar krijg je niet voor betaald

WTF did I just watch :')
pi_170348639
quote:
0s.gif Op donderdag 20 april 2017 07:44 schreef Richestorags het volgende:

[..]

WTF did I just watch :')
ken je dat niet?

checheense sufi "dans". eigenlijk is het een bewegingsmeditatie meditatie. als je goed luistert hoor je ook gebeden en de hele tijd La ilahe ilallah. isis does not not approve uiteraard ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 20 april 2017 @ 12:47:51 #232
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170351879
Taibat al-Imam wordt gecalld. Als het volledig is schoongeveegd, kan Halfaya ook niet lang meer duren.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 20 april 2017 @ 16:51:28 #233
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170356642
Taybat Al-Imam gepakt
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_170357450
quote:
10s.gif Op donderdag 20 april 2017 10:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

ken je dat niet?

checheense sufi "dans". eigenlijk is het een bewegingsmeditatie meditatie. als je goed luistert hoor je ook gebeden en de hele tijd La ilahe ilallah. isis does not not approve uiteraard ;)
Masjallah... Oud... Jong.... Ze laten er geen gras over groeien.

Salafis getting mad at this hehe.
"He who dont miss the Soviet Union has no heart, he who wants it back has no brain".
Vladimir Putin.
  donderdag 20 april 2017 @ 19:12:53 #235
38496 Perrin
Sapere aude
pi_170359155
quote:
10s.gif Op woensdag 19 april 2017 23:15 schreef Slayage het volgende:

[..]

en dansen, maar daar krijg je niet voor betaald

Lijkt me nog best lastig om niet te struikelen..
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_170359398
dat ze nog steeds standhouden in hama als je bekijkt wat ze allemaal over hun heen krijgen :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170377920
snoep en chips zeer slecht voor gezondheid, eigenlijk moet het verboden of 18+ worden
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_170378756
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 april 2017 11:17 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
snoep en chips zeer slecht voor gezondheid, eigenlijk moet het verboden of 18+ worden
Ongezonde zaken zijn sowieso haram.
pi_170379714
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 april 2017 12:03 schreef gekkewiebel het volgende:

[..]

Me dunkt al lange tijd dat Noord Korea de raketproefjes vooral ook doet om de spotlight te vinden in de wapenindustrie/-export, maar is er wat serieus bewijs voor de stelling dat ze ook leveren aan het Syrische regime?

Ah, het was n grote link, thanks
de nada, een link wordt blauwig en is zo te herkennen ;)

edit

nu zie ik dat de link locatie is veranderd, iets met trump ofzo :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 21 april 2017 @ 12:52:08 #242
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_170379930
Is dit het officiele twitter-account van de UK-delegatie van het OPCW?

https://twitter.com/UK_OPCW

Dat belooft weinig goeds voor onafhankelijk onderzoek :')
  vrijdag 21 april 2017 @ 23:17:25 #244
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_170393831
Met de inname van Mazraat Tishrin en Al-Hazimah is een nieuwe pocket ontstaan:
CivilWarMap twitterde op vrijdag 21-04-2017 om 11:10:35 Syrian Democratic Forces captured Al-Hazimah and fully besieged several #ISIS-held villages - north of #RaqqaMap: http://syriancivilwarmap.com/ https://t.co/SOfT7lLOJl reageer retweet
C97OfmSXoAAOuLt.jpg
Syria_Rebel_Obs twitterde op vrijdag 21-04-2017 om 22:04:44 #SRO - For the SECOND time (correction), #US HIMARS are firing missiles toward #IS-held #Raqqa and its suburbs from #Kobani #US army base. reageer retweet
Say what?
  zaterdag 22 april 2017 @ 02:19:47 #245
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170396329
Geavanceerd spul in Hama:

C98vXftXYAA0Jci?format=jpg&name=large

quote:
10s.gif Op donderdag 20 april 2017 19:22 schreef Slayage het volgende:
dat ze nog steeds standhouden in hama als je bekijkt wat ze allemaal over hun heen krijgen :{
Dominostenen beginnen toch wel te vallen richting Halfaya vandaag.

[ Bericht 46% gewijzigd door Szura op 22-04-2017 14:06:45 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170400909
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 april 2017 02:19 schreef Szura het volgende:
Geavanceerd spul in Hama:

[ afbeelding ]
Wat doet zo'n ding precies?

In eerste instantie doet het mij denken als iets wat je tegen geavanceerde tegenstanders kan gebruiken.
  zaterdag 22 april 2017 @ 12:53:32 #247
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170401173
quote:
5s.gif Op zaterdag 22 april 2017 12:40 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Wat doet zo'n ding precies?

In eerste instantie doet het mij denken als iets wat je tegen geavanceerde tegenstanders kan gebruiken.
Communicatie van AQ-terroristen oppikken en ze lokaliseren:

C98vT2fXUAIYOMd?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170405258
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 april 2017 02:19 schreef Szura het volgende:

Dominostenen beginnen toch wel te vallen richting Halfaya vandaag.
Uiteraard. Daar valt gewoon niet tegenop te boksen. Het is gewoon standhouden tot je breekt. De vraag is niet of je breekt,maar wanneer je breekt. Net als wat we zagen in Aleppo stad.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 22 april 2017 @ 16:17:54 #249
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170405388
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 april 2017 16:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

Uiteraard. Daar valt gewoon niet tegenop te boksen. Het is gewoon standhouden tot je breekt. De vraag is niet of je breekt,maar wanneer je breekt. Net als wat we zagen in Aleppo stad.
Precies, toen Handarat was gevallen was het allemaal binnen afzienbare tijd gedaan. Zie nu al tweets dat ze nog maar 2km van Morek zijn, zou een vergelijkbaar beeld zijn met Aleppo.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 22 april 2017 @ 16:43:11 #250
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170405971
Nu weet ik waarom Muhaysini and Jolani nog niet zijn uitgeschakeld, alles wat ze doen gaat altijd verschrikkelijk mis :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 22 april 2017 @ 16:55:25 #251
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170406284
is al outdated

C-BUIoDXYAAI1wo.jpg:large
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_170419417
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 april 2017 16:55 schreef Zahreddine het volgende:
is al outdated

[ afbeelding ]
ik vraag me al heel lang af waar jouw username vandaan komt, origine, betekenis. Dus vertel!

Edit: 'Issam Zahreddine, sometimes also transliterated as Issam Zaher Eldin or Issam Zaher al-Deen, is a Major General of the Syrian Republican Guard who has played a major role in the Syrian Civil War, leading Syrian Government forces on several fronts.'
Is dat die DeZ generaal?
  zondag 23 april 2017 @ 07:34:45 #253
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_170419451
Assad wordt na zijn afzetting gewoon diehard pizzakoerier in Kobani :')
  zondag 23 april 2017 @ 08:31:42 #254
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170419743
Halfaya: heroverd op Al Qaeda.

C-FBGvxVwAAn5GN?format=jpg&name=large

C-FRH7lXoAEt3zu?format=jpg&name=large

[ Bericht 51% gewijzigd door Szura op 23-04-2017 11:29:11 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 april 2017 @ 11:54:36 #255
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170422450
Gaan de Turken leuk vinden, weg Aleppo - Hasakah heropend:

https://mobile.almasdarne(...)-first-time-5-years/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 april 2017 @ 12:08:35 #256
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170422767
quote:
1s.gif Op zondag 23 april 2017 07:11 schreef no1uknow het volgende:

[..]

ik vraag me al heel lang af waar jouw username vandaan komt, origine, betekenis. Dus vertel!

Edit: 'Issam Zahreddine, sometimes also transliterated as Issam Zaher Eldin or Issam Zaher al-Deen, is a Major General of the Syrian Republican Guard who has played a major role in the Syrian Civil War, leading Syrian Government forces on several fronts.'
Is dat die DeZ generaal?
Klopt!
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 23 april 2017 @ 12:09:36 #257
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170422791
Al-Qaeda gaat als een gieter af in Noord Hama.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 23 april 2017 @ 12:46:26 #258
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170423612
In Damascus ook
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 april 2017 @ 13:52:36 #259
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170425313
watanisy twitterde op zondag 23-04-2017 om 13:14:38 Army recaptured zilaqiat north of halfaya reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 23 april 2017 @ 13:53:17 #260
218617 YazooW
bel de wouten!
pi_170425333
quote:
Corbyn: stoppen met bombarderen Syri
LONDEN - Labourleider Jeremy Corbyn heeft zondag in een interview met de BBC gezegd dat Groot-Brittanni stopt met de luchtaanvallen op Syri als zijn partij op 8 juni de verkiezingen wint.

Volgens Corbyn is „de enige oplossing voor de oorlog in Syri een politieke.” Ook zal hij „alles in het werk stellen om de kernwapens uit zijn land weg te krijgen.” De Conservatieve partij noemde Corbyn in een reactie „een bedreiging voor de veiligheid en stabiliteit in het land. Wat Groot Brittanni nodig heeft is sterk leiderschap dat het land nu onder premier Theresa May geniet.”
http://www.telegraaf.nl/b(...)rderen_Syrie___.html
Wat een idioot. Een politieke oplossing... Hoe zou dat er in werkelijkheid uit zien? Samen aan tafel met IS en Al-Qaida?
  zondag 23 april 2017 @ 14:10:53 #261
365082 IPA35
Patriarch
pi_170425824
Kebab = Tijgervoer
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 23 april 2017 @ 14:14:32 #262
365082 IPA35
Patriarch
pi_170425919
CxLHoj4XgAArJnd.jpg

_O-
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 23 april 2017 @ 14:17:07 #263
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170426000
quote:
0s.gif Op zondag 23 april 2017 14:14 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
Hij heeft nochtans een zoon hoor.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_170426868
quote:
0s.gif Op zondag 23 april 2017 14:14 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
Ultieme belediging voor die hakbars. _O-
  zondag 23 april 2017 @ 14:55:52 #265
365082 IPA35
Patriarch
pi_170427239
quote:
0s.gif Op zondag 23 april 2017 14:43 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Ultieme belediging voor die hakbars. _O-
Vernederd worden door een biseksuele dichter.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  zondag 23 april 2017 @ 15:03:29 #266
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_170427574
Waar is Muhaysini met zijn grote bek nu weer?

Ligt die onderhand al niet schuimbekkend op de grond van frustratie?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_170432179
quote:
0s.gif Op zondag 23 april 2017 14:14 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
Dus toch! :D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170432252
quote:
0s.gif Op zondag 23 april 2017 14:17 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Hij heeft nochtans een zoon hoor.
Dat zegt helemaal niks dude. Zoals het ernaar uitzag is onze "Tijger" gewoon van de bromance w/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170432848
quote:
10s.gif Op zondag 23 april 2017 17:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

Dat zegt helemaal niks dude. Zoals het ernaar uitzag is onze "Tijger" gewoon van de bromance w/
Dat was Alexander ook. Veroverde het hele Middenoosten uiteindelijk.
pi_170433002
quote:
ADDITIONAL RUSSIA/N FIGHTER JETS (REINFORCEMENTS) HEADING TOWARD SYRIA FROM RUSSIA
https://twitter.com/Brasco_Aad/status/856141873962004480

quote:
Exclusive: 4 RuAF Su-34's coming from Russia landed today in #Khmeimim AFB Latakia .
https://twitter.com/SyrianMilitary/status/856171207720349697

quote:
RUAF Tu-154 85586 probably from Privolzhkiy Astrakhan taking a short cut route over Iran to Latakia . Likely escorting fighters to Syria.
https://twitter.com/AlRFORCEFREAK/status/856129065274789889

m8cSLNL.jpg

oRH1qwR.jpg
  zondag 23 april 2017 @ 18:05:51 #271
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170433156
quote:
10s.gif Op zondag 23 april 2017 17:32 schreef Slayage het volgende:

[..]

Dat zegt helemaal niks dude. Zoals het ernaar uitzag is onze "Tijger" gewoon van de bromance w/
Een paar schandknaapjes zoals in de Oudheid.
  zondag 23 april 2017 @ 19:30:06 #273
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170435551
C-HRy1ZXoAIrfQs?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 23 april 2017 @ 22:15:14 #274
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_170442825
AylinaKilic twitterde op zondag 23-04-2017 om 19:51:04 #SDF pushed back this morning's attacks which were launched in 10 points: south, east & southwest #Tabqa.https://t.co/QmgjpK2q6W reageer retweet

Lekker sjekkie er bij tijdens het kebabknallen :7
Say what?
pi_170451594
quote:
12s.gif Op zondag 23 april 2017 17:54 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dat was Alexander ook. Veroverde het hele Middenoosten uiteindelijk.
dat was in de griekse/macedonische cultuur niks geks, in de arabische / islamitische cultuur wordt daar echt anders naar gekeken :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170451615
quote:
1s.gif Op zondag 23 april 2017 18:50 schreef BEFEM het volgende:

[..]

'De operatie is zo goed als over, we trekken vliegtuigen terug'

:')
de ruski doctrine van alles ontkennen :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170451689
die durft :p

warreports twitterde op zondag 23-04-2017 om 14:57:36 "You're defending the shrines,which have never existed in Idlib and Homs".Student challenges IRGC's Abbasi for Iran's role in Syria(Eng sub)https://t.co/7hIt4L3gW8 reageer retweet
hamed_hashemi twitterde op zondag 23-04-2017 om 16:41:32 No, a limited and controlled freedom of expression is being practiced in universities.Not tolerated in media though. https://t.co/n0U3Gsu4mb reageer retweet
Q8ijin twitterde op zondag 23-04-2017 om 23:54:32 Is this view popular among regular Iranians? reageer retweet
hamed_hashemi twitterde op maandag 24-04-2017 om 12:22:28 I'm afraid not much, the general public has bought the whole IS vs Assad narrative, by and large. reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170451709
quote:
10s.gif Op maandag 24 april 2017 12:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat was in de griekse/macedonische cultuur niks geks, in de arabische / islamitische cultuur wordt daar echt anders naar gekeken :P
En voor Afghanen zijn ze weer wat oud :D
pi_170451763
quote:
10s.gif Op maandag 24 april 2017 12:42 schreef WammesWaggel het volgende:

En voor Afghanen zijn ze weer wat oud :D
echt heh! :|W
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170451896
quote:
10s.gif Op maandag 24 april 2017 12:44 schreef Slayage het volgende:

[..]

echt heh! :|W
Dat is de cultuur, daar moet je respect voor hebben.
En anders ben je een fascist. :+


Gisteren trouwens in Civilization Revolution als eerste de Arabieren een kopje kleiner gemaakt en Aleppo tot mijn snol gemaakt. :7
pi_170452098
quote:
10s.gif Op maandag 24 april 2017 12:50 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Dat is de cultuur, daar moet je respect voor hebben.
En anders ben je een fascist. :+

jij weet _O_

1-785-1.jpg?fit=800%2C350

quote:
Gisteren trouwens in Civilization Revolution als eerste de Arabieren een kopje kleiner gemaakt en Aleppo tot mijn snol gemaakt. :7
eindelijk weer eens goed nieuws uit syrie ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170453176
quote:
0s.gif Op zondag 23 april 2017 14:14 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
Gadverdamme, smerig gay ook echt.
pi_170453288
quote:
0s.gif Op maandag 24 april 2017 13:45 schreef SupportIceland het volgende:

[..]

Gadverdamme, smerig gay ook echt.
na de oorlog gaat hij zich inzetten voor de emancipatie van de gay syriers en zal hij in het voorste bootje zitten tijdens de gay parade *O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170454484
quote:
10s.gif Op maandag 24 april 2017 12:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat was in de griekse/macedonische cultuur niks geks, in de arabische / islamitische cultuur wordt daar echt anders naar gekeken :P
Dan ben je niet echt op de hoogte van de lange geschiedenis van homo-erotische pozie in de Islamitische wereld.
  maandag 24 april 2017 @ 19:15:37 #285
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_170460232
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 april 2017 23:17 schreef UpsideDown het volgende:
Met de inname van Mazraat Tishrin en Al-Hazimah is een nieuwe pocket ontstaan:
CivilWarMap twitterde op vrijdag 21-04-2017 om 11:10:35 Syrian Democratic Forces captured Al-Hazimah and fully besieged several #ISIS-held villages - north of #RaqqaMap: http://syriancivilwarmap.com/ https://t.co/SOfT7lLOJl reageer retweet
[ afbeelding ]
CivilWarMap twitterde op maandag 24-04-2017 om 16:28:55 Syrian Democratic Forces cleaned the #ISIS pocket north of #Raqqa and captured 9 villages Map: http://syriancivilwarmap.com/ https://t.co/xlODElZ8xX reageer retweet
_________
CivilWarMap twitterde op maandag 24-04-2017 om 14:38:25 Syrian Democratic Forces captured Al-Wahhab district from #ISIS in Tabqa City Map: https://t.co/QeXZATbIdy https://t.co/fee43JfnUz reageer retweet
Say what?
pi_170461020
AP twitterde op maandag 24-04-2017 om 19:37:52 BREAKING: US issues 271 sanctions in response to Syrian President Bashar Assad's alleged use of chemical weapons. reageer retweet
pi_170461078
quote:
0s.gif Op maandag 24 april 2017 19:41 schreef Infection het volgende:
AP twitterde op maandag 24-04-2017 om 19:37:52 BREAKING: US issues 271 sanctions in response to Syrian President Bashar Assad's alleged use of chemical weapons. reageer retweet
:O :O :O :O :O
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170461084

WyvernReports twitterde op maandag 24-04-2017 om 15:13:31 Orthotic & Prosthetic Centers opened in Istanbul, Sanliurfa & Hatay to help Syrian war victims left permanently dis... https://t.co/i7mQciiBxD reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 25 april 2017 @ 10:00:03 #291
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_170471613
quote:
0s.gif Op zondag 23 april 2017 14:14 schreef IPA35 het volgende:
[ afbeelding ]

_O-
Wie is dat?
  dinsdag 25 april 2017 @ 10:14:24 #292
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170471879
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 10:00 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Wie is dat?
Suhail Al Hassan aka the tiger.
pi_170472033
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 10:00 schreef EdvandeBerg het volgende:

[..]

Wie is dat?
wat kom je hier doen als je hem niet kent? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_170472070
de pakis/afghanen van de irgc krijgen kennelijk niet eens instructies mee om op te letten :p

QalaatAlMudiq twitterde op maandag 24-04-2017 om 20:41:32 #Hama Battle: Jaish Al-Izza welcomed a second (bigger) group of pro-Assad in Zalin checkpoint. Devasting. https://t.co/zibadyGvCt reageer retweet
:|W

Charles_Lister twitterde op dinsdag 25-04-2017 om 03:07:24 BREAKING: #Turkey jets have launched from #Diyarbakir & multiple strikes now reported on #YBS & #YPG targets in #Sinjar (#Iraq) & NE #Syria. reageer retweet
Five Peshmerga killed in Turkish air strike on Mount Shingal

[ Bericht 20% gewijzigd door Slayage op 25-04-2017 10:40:02 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 25 april 2017 @ 10:45:59 #295
102757 EdvandeBerg
It's okay to be white!
pi_170472387
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 10:14 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Suhail Al Hassan aka the tiger.
Hij is dus van de herenliefde?
pi_170472534
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 25 april 2017 @ 10:57:47 #297
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_170472567
quote:
Hypocriet figuur. Kap dan ook met die Amerikaanse wapens in Syri die dit bloedige conflict in stand houden.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_170472729
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 april 2017 10:57 schreef Szura het volgende:

[..]

Hypocriet figuur. Kap dan ook met die Amerikaanse wapens in Syri die dit bloedige conflict in stand houden.
idd vervang in zijn opmerking afghanistan met syrie en dan benoemt hij ook een feitelijkheid.

daarnaast kan ik geen andere conclusie trekken dan dat de TOW leveranties weer volop doorgaan als ik zie hoeveel van die dingen worden afgeschoten atm. dat kan echt geen oude voorraad zijn.

overigens heeft amerika/israel er alle belang bij dat het conflict blijft aanmodderen aangezien rusland/assad/iran daar aardig aan het bloeden zijn :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 25 april 2017 @ 11:15:08 #299
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_170472894
quote:
10s.gif Op dinsdag 25 april 2017 11:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

idd vervang in zijn opmerking afghanistan met syrie en dan benoemt hij ook een feitelijkheid.

daarnaast kan ik geen andere conclusie trekken dan dat de TOW leveranties weer volop doorgaan als ik zie hoeveel van die dingen worden afgeschoten atm. dat kan echt geen oude voorraad zijn.

overigens heeft amerika/israel er alle belang bij dat het conflict blijft aanmodderen aangezien rusland/assad/iran daar aardig aan het bloeden zijn :P
Die TOW's blijven nasty dingen. Zonder dat waren de rebellen allang overlopen lijkt het wel haast. Ze claimen namelijk heel veel gepantserd materiaal en manschappen. Toch lijkt de leercurve bij de pro-Assad milities bedroevend laag.
pi_170473084
quote:
Is dit gewoon nog uit rancune? Of wil Rusland net als USA in Syri Afghanistan destabiliseren?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_170473090
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 april 2017 11:15 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Die TOW's blijven nasty dingen. Zonder dat waren de rebellen allang overlopen lijkt het wel haast. Ze claimen namelijk heel veel gepantserd materiaal en manschappen. Toch lijkt de leercurve bij de pro-Assad milities bedroevend laag.
klopt zonder de TOWs was het helemaal een walk over geweest. echter werken die dingen niet meer dan vertragend tegen het enorme machtsvertoon van de assadisten, daar valt gewoon niet tegenop te botsen.

zag laatst een tweet van qalaat al mudig, die aangaf dat er niet eerder zoveel TOWs waren afgeschoten sinds juli 2016 ofzo. als er geen nieuwe stroom TOWs zouden zijn, kunnen ze zich simpelweg niet veroorloven om die waardevolle dingen zo hard er doorheen te jagen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue