Rijpe aardbeien en suiker, pureren, ijs van draaien. Zulk aarbeienijs krijg je niet bij de beste ijssalons. Dito voor mango, perzik, etc.quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:37 schreef Isabeau het volgende:
Ik denk dat ik zelf maar een ijsmachine ga aanschaffen. Mijn eigen ijs maken. Van verse room en eieren en fruit en zo
Mag ik een bestelling amarenen en perenroomijs plaatsen?quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Rijpe aardbeien en suiker, pureren, ijs van draaien. Zulk aarbeienijs krijg je niet bij de beste ijssalons. Dito voor mango, perzik, etc.
Ik maak uit teleurstelling in de ijsfabrikanten ijssalons al dik 25 jaar mijn eigen ijs. Gekocht valt altijd tegen als je eenmaal gewend bent zelf ijs te maken.
Ja dat is dus wat ik deedquote:Op dinsdag 11 april 2017 20:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik kan niet wa hten tot hier erfens in de komende maanden het hele vuilophaalsysteem omgegooid wordt en we nieuwe kliko's krijgen. Dan vraag ik er gelijk een extra aan.
Het is de hoogste tijd dat ze die nieuwe inzameling gaan invoeren;)quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:46 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Ja dat is dus wat ik deed
Nu hebben we er 2.
Oh wacht, toon. Je kan niet wáchten, niet je kán niet wachten.
Maak dat de kat wijs.quote:
Ik dacht al. We hadden thuis op zondag vaak Hertog ijs. En dat was lekker roomijs.quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Verdikkingsmiddelen zoals johannesbroodpittenmeel
Ooit was Hertog een mooie ijsfabrikant die met verse room en melk werkte, unilever kocht de boel, sloot de fabrieken en veranderde de recepten
Komen steeds meer super goeie ijsmakers tegenwoordig.quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Rijpe aardbeien en suiker, pureren, ijs van draaien. Zulk aarbeienijs krijg je niet bij de beste ijssalons. Dito voor mango, perzik, etc.
Ik maak uit teleurstelling in de ijsfabrikanten ijssalons al dik 25 jaar mijn eigen ijs. Gekocht valt altijd tegen als je eenmaal gewend bent zelf ijs te maken.
Nu niet meer, mijden als de pest die zooiquote:Op dinsdag 11 april 2017 21:07 schreef z80 het volgende:
[..]
Ik dacht al. We hadden thuis op zondag vaak Hertog ijs. En dat was lekker roomijs.
er zijn ook wok restaurants die serieus hun best doen.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:04 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maak dat de kat wijs.
Of zat die in de wok?
Ha ha ha.
Bij familie ooit zulk ijs van meloen gehad. Was echt geweldigquote:Op dinsdag 11 april 2017 20:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Rijpe aardbeien en suiker, pureren, ijs van draaien. Zulk aarbeienijs krijg je niet bij de beste ijssalons. Dito voor mango, perzik, etc.
Ik maak uit teleurstelling in de ijsfabrikanten ijssalons al dik 25 jaar mijn eigen ijs. Gekocht valt altijd tegen als je eenmaal gewend bent zelf ijs te maken.
Viennetta was in mijn herinnering ook lekker toen ik een heel kleine Isa was.Dat is nu echt smerig gewoon.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:07 schreef z80 het volgende:
Ik dacht al. We hadden thuis op zondag vaak Hertog ijs. En dat was lekker roomijs.
Ja! Eigenlijk moet je nu geen ijs meer in de supermarkt halen, maar gewoon naar een ijssalon rijden en het daar halenquote:Op dinsdag 11 april 2017 21:08 schreef Molo het volgende:
Komen steeds meer super goeie ijsmakers tegenwoordig.
Pistacheroomijs van de ijsboer hier
Hun best doen... zoals kleuters hun best doen en je dan moet zeggen "jaaaaa, mooi hoor". Over hun lelijke tekening. Je best, ik koop er niks voor als het gewoon niet goed is.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:09 schreef fietsie het volgende:
[..]
er zijn ook wok restaurants die serieus hun best doen.
Check maar bij Uniek
Heb je thuis ook een brander van 15kW?quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:17 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hun best doen... zoals kleuters hun best doen en je dan moet zeggen "jaaaaa, mooi hoor". Over hun lelijke tekening. Je best, ik koop er niks voor als het gewoon niet goed is.
Maar goed, mijn grootste bezwaar tegen wokrestaurants is dat je zelf alles aan moet wijzen en dan pleurt een ander het in een wok. Nou, als ik het dan toch zelf moet bedenken, dan de ik dat wel thuis.
Het wereldrestaurant in Emmen heeft kangoeroequote:Op dinsdag 11 april 2017 21:18 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind dat zelf aanwijzen wel een voordeel eigenlijk
Uit de dierentuin?quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:20 schreef derLudolf het volgende:
Het wereldrestaurant in Emmen heeft kangoeroe
Nee, maar daar doe ik het ook niet voor. Voegt wmb weinig toe.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:18 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Heb je thuis ook een brander van 15kW?
Robin ik ben net eeeeeeeeeeeeeeeen heeeeeeeeeeeeeeeeeeel stuk door Rotterdam gefietst maar ik heb je niet gezien.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:22 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, maar daar doe ik het ook niet voor. Voegt wmb weinig toe.
Zulke 'exotische' dieren hebben ze bij elke tokkie wokkie wel toch.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:20 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Het wereldrestaurant in Emmen heeft kangoeroe
Het is voor mij de belangrijkste reden om er niet naartoe te willen.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:18 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind dat zelf aanwijzen wel een voordeel eigenlijk
Nee, tuurlijk niet, ik kom nooit buiten!quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:23 schreef MCH het volgende:
[..]
Robin ik ben net eeeeeeeeeeeeeeeen heeeeeeeeeeeeeeeeeeel stuk door Rotterdam gefietst maar ik heb je niet gezien.
Robin is gewoon het trollaccount van Anthonie24quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:23 schreef MCH het volgende:
[..]
Robin ik ben net eeeeeeeeeeeeeeeen heeeeeeeeeeeeeeeeeeel stuk door Rotterdam gefietst maar ik heb je niet gezien.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |