Lastig hoor. Hoe jong zijn ze?quote:Op dinsdag 11 april 2017 18:17 schreef Isabeau het volgende:
Ja, ik had toch erg met hem te doen. Na zoveel jaar huwelijk nog steeds zo dol op zijn vrouw (altijd geweest) en dan weet je nu al dat je redelijk jong straks alleen verder moet.
Het is het zusje van mijn vader. Ze is nog maar 63.quote:Op dinsdag 11 april 2017 18:38 schreef golfer het volgende:
Lastig hoor. Hoe jong zijn ze?
Voor jou ook een trieste ontwikkeling en natuurlijk ook voor jouw vader of moeder. ( ben even kwijt van wie het de broer/zus is).
We zouden niet zonder je gaan. Dan weet je dat.quote:Op dinsdag 11 april 2017 17:19 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ben overigens veel te ver bij de groene lantaarn vandaan, maar veel plezier Krea!
Net zo oud als mijn moeder. Klinkt als veel te jong.quote:Op dinsdag 11 april 2017 19:29 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Het is het zusje van mijn vader. Ze is nog maar 63.
quote:Op dinsdag 11 april 2017 19:29 schreef Isabeau het volgende:
Het is het zusje van mijn vader. Ze is nog maar 63.
Dat is wel nog jong.quote:Op dinsdag 11 april 2017 19:29 schreef Isabeau het volgende:
Het is het zusje van mijn vader. Ze is nog maar 63.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Hoe ging het bij de opticien? Mooi nieuw brilletje laten aanmeten? (wat is je sterkte trouwens?)quote:
quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:18 schreef golfer het volgende:
Dat is wel nog jong.Ow Dat voelt raar.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt."Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
Spuit 100: hier leverden ze gisteren onze tweede grote groene kliko. 37 euro per jaar.quote:Op dinsdag 11 april 2017 13:32 schreef Lonaa het volgende:
Sinds onze afvalbakken gechipt zijn heb ik nog maar 1 groene bak. En dat is te weinig.
Mijn vader is net een maand 60 geworden... Mijn lief wordt bijna 56 en dat vind ik echt heel erg moeilijkquote:
Ik kan niet wa hten tot hier erfens in de komende maanden het hele vuilophaalsysteem omgegooid wordt en we nieuwe kliko's krijgen. Dan vraag ik er gelijk een extra aan.quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:27 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Spuit 100: hier leverden ze gisteren onze tweede grote groene kliko. 37 euro per jaar.
Levensverwachting in Nederland is toch iets van 80? En zelfs veel hoger als je al 60 bent. Moet je alleen niet plots iets naars krijgen natuurlijk. Mijn moeder was begin 50 toen ze een hersenbloeding kreeg. Daar had ze ook weinig over te zeggen, helaas.quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:28 schreef uniekhoorn het volgende:
Mijn vader is net een maand 60 geworden... Mijn lief wordt bijna 56 en dat vind ik echt heel erg moeilijk
Brrrrr, dat verklaart misschien de idiote milkshakestructuur. Was 'lobbig' en niet glad.quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:32 schreef RobinOok het volgende:
Dat Hertog ijs is volgens mij van dat ijs dat niet smelt. Ik had eens vies ijs en zetten het in de gootsteen om te laten smelten en door te spoelen. Na een dag zag het er nog uit als ijs. Eng spul.
Klopt, ook wat Robin zegt. AH eigen merk ijs (kaneel ) is echt heel prima, maar die Hartog pleuriszooi is echt geen ijs.quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:29 schreef Isabeau het volgende:
Als ik me een beetje gefrustreerd voel ga ik eten. Dus ik heb milkshakes gemaakt. En daarvoor een bak Hertog IJs meegenomen een een bak AH IJs. Ik kan jullie mededelen dat er met de Hertog geen fatsoenlijke milkshake te maken valt. Allemaal klontjes. Evenveel AH ijs leverde een smooth milkshake op. Mocht je dus ooit voor het ijsschap staan met de vraag welke het beste is voor milkshakes: noooit de Hertog nemen. AH is prima. Andere merken niet geprobeerd.
Nee, die oogt luxer, maar is gewoon bagger. Nooit meer kopen dus.quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:34 schreef Molo het volgende:
Klopt, ook wat Robin zegt. AH eigen merk ijs (kaneel ) is echt heel prima, maar die Hartog pleuriszooi is echt geen ijs.
Verdikkingsmiddelen zoals johannesbroodpittenmeelquote:Op dinsdag 11 april 2017 20:32 schreef RobinOok het volgende:
Dat Hertog ijs is volgens mij van dat ijs dat niet smelt. Ik had eens vies ijs en zetten het in de gootsteen om te laten smelten en door te spoelen. Na een dag zag het er nog uit als ijs. Eng spul.
Vanmiddag grote tandemasser en kettingzaag meegenomen van 't werk. Paar meter laurier 2m korter gemaakt en dode buxus eruit gespit vanavond. Net bij het paasvuur gestort. Ideaalquote:Op dinsdag 11 april 2017 13:32 schreef Lonaa het volgende:
Sinds onze afvalbakken gechipt zijn heb ik nog maar 1 groene bak. En dat is te weinig.
Kut Unileverquote:Op dinsdag 11 april 2017 20:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Verdikkingsmiddelen zoals johannesbroodpittenmeel
Ooit was Hertog een mooie ijsfabrikant die met verse room en melk werkte, unilever kocht de boel, sloot de fabrieken en veranderde de recepten
Rijpe aardbeien en suiker, pureren, ijs van draaien. Zulk aarbeienijs krijg je niet bij de beste ijssalons. Dito voor mango, perzik, etc.quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:37 schreef Isabeau het volgende:
Ik denk dat ik zelf maar een ijsmachine ga aanschaffen. Mijn eigen ijs maken. Van verse room en eieren en fruit en zo
Mag ik een bestelling amarenen en perenroomijs plaatsen?quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Rijpe aardbeien en suiker, pureren, ijs van draaien. Zulk aarbeienijs krijg je niet bij de beste ijssalons. Dito voor mango, perzik, etc.
Ik maak uit teleurstelling in de ijsfabrikanten ijssalons al dik 25 jaar mijn eigen ijs. Gekocht valt altijd tegen als je eenmaal gewend bent zelf ijs te maken.
Ja dat is dus wat ik deedquote:Op dinsdag 11 april 2017 20:32 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik kan niet wa hten tot hier erfens in de komende maanden het hele vuilophaalsysteem omgegooid wordt en we nieuwe kliko's krijgen. Dan vraag ik er gelijk een extra aan.
Het is de hoogste tijd dat ze die nieuwe inzameling gaan invoeren;)quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:46 schreef Vanyel het volgende:
[..]
Ja dat is dus wat ik deed
Nu hebben we er 2.
Oh wacht, toon. Je kan niet wáchten, niet je kán niet wachten.
Maak dat de kat wijs.quote:
Ik dacht al. We hadden thuis op zondag vaak Hertog ijs. En dat was lekker roomijs.quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:36 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Verdikkingsmiddelen zoals johannesbroodpittenmeel
Ooit was Hertog een mooie ijsfabrikant die met verse room en melk werkte, unilever kocht de boel, sloot de fabrieken en veranderde de recepten
Komen steeds meer super goeie ijsmakers tegenwoordig.quote:Op dinsdag 11 april 2017 20:43 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Rijpe aardbeien en suiker, pureren, ijs van draaien. Zulk aarbeienijs krijg je niet bij de beste ijssalons. Dito voor mango, perzik, etc.
Ik maak uit teleurstelling in de ijsfabrikanten ijssalons al dik 25 jaar mijn eigen ijs. Gekocht valt altijd tegen als je eenmaal gewend bent zelf ijs te maken.
Nu niet meer, mijden als de pest die zooiquote:Op dinsdag 11 april 2017 21:07 schreef z80 het volgende:
[..]
Ik dacht al. We hadden thuis op zondag vaak Hertog ijs. En dat was lekker roomijs.
er zijn ook wok restaurants die serieus hun best doen.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:04 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Maak dat de kat wijs.
Of zat die in de wok?
Ha ha ha.
Bij familie ooit zulk ijs van meloen gehad. Was echt geweldigquote:Op dinsdag 11 april 2017 20:43 schreef Pietverdriet het volgende:
Rijpe aardbeien en suiker, pureren, ijs van draaien. Zulk aarbeienijs krijg je niet bij de beste ijssalons. Dito voor mango, perzik, etc.
Ik maak uit teleurstelling in de ijsfabrikanten ijssalons al dik 25 jaar mijn eigen ijs. Gekocht valt altijd tegen als je eenmaal gewend bent zelf ijs te maken.
Viennetta was in mijn herinnering ook lekker toen ik een heel kleine Isa was.Dat is nu echt smerig gewoon.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:07 schreef z80 het volgende:
Ik dacht al. We hadden thuis op zondag vaak Hertog ijs. En dat was lekker roomijs.
Ja! Eigenlijk moet je nu geen ijs meer in de supermarkt halen, maar gewoon naar een ijssalon rijden en het daar halenquote:Op dinsdag 11 april 2017 21:08 schreef Molo het volgende:
Komen steeds meer super goeie ijsmakers tegenwoordig.
Pistacheroomijs van de ijsboer hier
Hun best doen... zoals kleuters hun best doen en je dan moet zeggen "jaaaaa, mooi hoor". Over hun lelijke tekening. Je best, ik koop er niks voor als het gewoon niet goed is.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:09 schreef fietsie het volgende:
[..]
er zijn ook wok restaurants die serieus hun best doen.
Check maar bij Uniek
Heb je thuis ook een brander van 15kW?quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:17 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hun best doen... zoals kleuters hun best doen en je dan moet zeggen "jaaaaa, mooi hoor". Over hun lelijke tekening. Je best, ik koop er niks voor als het gewoon niet goed is.
Maar goed, mijn grootste bezwaar tegen wokrestaurants is dat je zelf alles aan moet wijzen en dan pleurt een ander het in een wok. Nou, als ik het dan toch zelf moet bedenken, dan de ik dat wel thuis.
Het wereldrestaurant in Emmen heeft kangoeroequote:Op dinsdag 11 april 2017 21:18 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind dat zelf aanwijzen wel een voordeel eigenlijk
Uit de dierentuin?quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:20 schreef derLudolf het volgende:
Het wereldrestaurant in Emmen heeft kangoeroe
Nee, maar daar doe ik het ook niet voor. Voegt wmb weinig toe.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:18 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Heb je thuis ook een brander van 15kW?
Robin ik ben net eeeeeeeeeeeeeeeen heeeeeeeeeeeeeeeeeeel stuk door Rotterdam gefietst maar ik heb je niet gezien.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:22 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, maar daar doe ik het ook niet voor. Voegt wmb weinig toe.
Zulke 'exotische' dieren hebben ze bij elke tokkie wokkie wel toch.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:20 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Het wereldrestaurant in Emmen heeft kangoeroe
Het is voor mij de belangrijkste reden om er niet naartoe te willen.quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:18 schreef Isabeau het volgende:
Ik vind dat zelf aanwijzen wel een voordeel eigenlijk
Nee, tuurlijk niet, ik kom nooit buiten!quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:23 schreef MCH het volgende:
[..]
Robin ik ben net eeeeeeeeeeeeeeeen heeeeeeeeeeeeeeeeeeel stuk door Rotterdam gefietst maar ik heb je niet gezien.
Robin is gewoon het trollaccount van Anthonie24quote:Op dinsdag 11 april 2017 21:23 schreef MCH het volgende:
[..]
Robin ik ben net eeeeeeeeeeeeeeeen heeeeeeeeeeeeeeeeeeel stuk door Rotterdam gefietst maar ik heb je niet gezien.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |