abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_170194356
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb het inderdaad niet goed aangepakt. Hij gaf al aan moeite te hebben met het aangaan van een nieuwe relatie en liet het min of meer aan mij over. Ik had toen al moeten zeggen dat ik het niet zag zitten. Al hoopte ik misschien toch op meer aangezien hij telkens toenadering zocht en zich na die zoen verliefd gedroeg.
Ik had het bij mezelf moeten laten en niet moeten schrijven dat het me te gevaarlijk werd. Dat wist ik immers al op het moment dat ik met hem het bed indook.

Dat is dus ook precies wat ik een volgende keer anders ga doen. Ten eerste duidelijk zeggen wat ik wil van iemand en ten tweede dan toch maar niet meer intiem worden met iemand in een te vroeg stadium. Het lastige daarvan is wel dat ik ook mijn behoeftes heb en soms echt zin heb in seks en als die aantrekkingskracht er dan is dan vind ik het moeilijk die te negeren.

Ik voel me niet meer rot over dat ik hem heb laten gaan. Wel over de manier waarop. Kan me voorstellen dat ik hem best gekwetst heb. We hadden er wellicht over kunnen praten, al vind ik dat na 3 dates dan ook weer meteen zo zwaar..
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')