abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_169986416
registreer om deze reclame te verbergen
22fd5754f3.png

Voor het langverwachte nieuwe seizoen van De Mol reist Gilles De Coster samen met een groep onbekende Vlamingen drie weken lang door Zuid-Afrika, langs adembenemende landschappen en overweldigende steden.

Onderweg moeten de kandidaten slagen in zoveel mogelijk opdrachten, want alleen zo kunnen ze geld verdienen. Maar ze moeten elkaar ook goed in de gaten houden, want in hun midden huist een saboteur. Iemand die de opdrachten wil doen mislukken en de winst zo laag mogelijk wil houden... de mol. Hem of haar ontmaskeren is van het allergrootste belang.

Jy moet niemand vertrou nie!

Iuy8Ll0x.jpg
4LM4Meni.jpg
c9a22ebf58.png
r5j92ezh.jpg
5a762f732a.png
b5nOGlzK.jpg
051e12297c.png
9bc14fc62b.png
qtLURVUA.jpg
aa5b5e4a10.png
e651378990.png


Met een beetje geluk zijn de afleveringen terug te kijken via de website van Vier (al ligt een geoblock voor de hand) of via http://www.dailymotion.com/VlaamseTVOfficial
Anders moeten er andere kanalen gezocht worden om dit te herbekijken O-)

Officile site: http://www.vier.be/demol/programmas/de-mol
Gemistdownloader: http://www.helpdeskweb.nl/gemistdownloader/ (Afleveringen downloaden via de site van Vier zonder te hoeven registreren)

Aangezien de Belgen het maken van goede televisie perfect beheersen belooft dit natuurlijk een ongekende topshow te worden!
  maandag 3 april 2017 @ 23:32:29 #2
222262 Gtaboy107
What's the Story..?
pi_169986555
Wel mooie actie van Davey op het einde. Topvent. :)
  maandag 3 april 2017 @ 23:51:35 #3
384886 Joosie200
mag het weten
pi_169987147
quote:
0s.gif Op maandag 3 april 2017 23:27 schreef Maartel het volgende:
Ik weet niet eens of ik Eline nou zo'n briljante mol vond, maar deze ontknoping was wr zoveel fijner en mooier dan bij WIDM.
Juist die mislukte molpogingen, maar ook de hele beleving van alle kandidaten.. en omdat het geen BN-ers zijn zie je de mol ook meer als een kandidaat die ook maar zijn best heeft gedaan.
Prachtig seizoen weer!
Dit absoluut!

Ha, toch Bertrand zijn rode scherm, toch gewoon 60008 > museumkraak :7 Spijtig dat Eline haar moment supreme mislukte maar aan de andere kant is het wel zo ze zou dan de kleding van de moeke v/h stel, Annelies wegspelen. Dat zou niet fair zijn. Het mooiste moment vond ik Eline in dat pak in die verduisterende kamer. _O_ Dat ze gewoon van te voren daar dineerde :Y) Hilarisch maar bovenal van te voren parfums van de overige kandidaten te pakken wist te krijgen en daarmee ze op een verkeerde geur lieten afgaan _O_

Evenwel de museumkraak is toch wel het memorabelste molmoment >:) Een flik die zo tijgert over de grond? En die de schuld op een medekandidaat af weet te schuiven omdat diezelfde medekandidaat door de mol helemaal zat is gevoerd en beschonken is? B:)B De hints naar haar als inspecteur heb ik er niet uit weten te halen behalve dan de QR code. Dat die code gekoppeld was aan de kruiswoordpuzzel was een leuke touch evenals 60008 die dus haar sterrenbeeld opleverde. Maar haar naam kon je zonder die link ook 1 op 1 terug vinden met 'is de mol'

Eline bracht de finalisten dus al rap op het goede pad vanaf aflevering 3. Voor mij was de museumkraak de doorslaggevende opdracht. :Y Evenwel heb ik genoten van haar mollenstreken, die verduisterde kamer en meet-your-mole _O_ Heerlijk hoe ze gewoon met parfums aan de gang ging en zo kandidaten op een verkeerd spoor trachtte te zetten ^O^ Voor de rest meegaan met foute antwoorden zoals de shockproef, de boel opjutten bij Scrabble, foute objecten aanwijzen bij spot-de-verschillen. Geen grootste molacties maar molacties niettemin. Ik heb van Eline als mol genoten
Op donderdag 2 november 2017 00:39 schreef Fripsel het volgende:
Luister naar deze man!
  maandag 3 april 2017 @ 23:52:22 #4
88233 Steve
Still the best.
pi_169987165
registreer om deze reclame te verbergen
Jammer dat het mollen bij het duiken was mislukt, dat was wel een toffe actie geweest. :D.
"Atb is lief, groetjes Peri."
  dinsdag 4 april 2017 @ 00:18:22 #5
1986 Jane
agnostic dyslexic insomniac
pi_169987637
Jammer van het duiken ja, maar wt een geweldige serie was dit weer. Duidelijk met zoveel liefde in inzet gemaakt. En duidelijk gemaakt om echt een spannend, boeiend programma te maken. O+ _O_

Geen concessies omdat oma en de kleinkinderen het ook moeten kunnen volgen, zoals in Nederland tegenwoordig. Zaterdagavond is voor simpele gezelligheid voor het hele gezin, daarom is WIDM gedebiliseerd en wordt Koefnoen geschrapt. :{

Nu weer een jaar wachten, maar gelukkig komt er volgend jaar dus wel weer een nieuw seizoen. *O*
Lying awake, wondering if there is a Dog...

FOK!kers op YouTube: Tijn - Sinterklaas
pi_169987731
't gekke blijft dat Vier een commerciele zender is, dus ook De Mol wordt echt wel voor het grote publiek gemaakt. Maar dat zie je er (in positieve zin) echt niet aan af.
pi_169988166
registreer om deze reclame te verbergen
O+ O+ O+
Vroeger, heel vroeger werd ik wel eens emotioneel bij de ontknping van de NL versie, nu blijf ik altijd een beetje met een onbestemd, en best ontevreden gevoel achter. :@
Dat heb ik bij deze serie niet. Wat heerlijk!

Wat heb ik genoten, van de complexe, zeer goed uitgedachte opdrachten, de grapjes en dingen zoals een productiemedewerker met staart, de geitjes de struisvogels! :D
En van de groep, wat een leuke mensen, voor mijn gevoel echt puur, en je kon zien dat er een enorm leuke groepsdynamiek was. En van Gilles natuurlijk, zo leuk dat hij deels een beetje bij de groep hoort, veel prettiger dan de wat meer afstandelijke Art.
ik vond Eline niet de leukste kandidaat en weet ook niet of ik haar een geweldige mol vind, maar het fijne is, dat dat door de rest helemaal niets uit maakt, iedereen had van mij de mol mogen zijn. :D

Ik vond de aflevering van vanavond prachtig, sowieso natuurlijk de mol acties, de sterke verborgen aanwijzingen, horen wie het rode scherm kreeg, hoe kandidaten opdrachten ervaarden, eigenlijk alles gewoon, Maar wat me misschien nog wel het meeste aansprak was dat je ook een beeld krijgt van de kandidaten achteraf, waarin ze vertellen over de impact die het gehad heeft en hoe ze er nog zoveel aan denken.

En ik werd emotioneel door het intens ruimhartige en lieve gebaar van Davey naar Annelies. O+

Aan deze serie kan de NL wie is de mol helaas een puntje zuigen. Maar gelukkig kunnen wij er wel van genieten. Zin in volgend jaar!
  dinsdag 4 april 2017 @ 18:39:26 #8
321210 jcdragon
Okay?, Okay.
pi_170001240
Eline O+ heeft het goed gedaan als Mol. ^O^ Heel leuk dat ze hier echt alle molacties laten zien. Ook de dingen die niet gelukt zijn. Maar ook de bloopers :D . Toffe actie van Davey idd. En dan daarna aan Robin 500,- vragen, omdat hij toch in een molboekje heeft zitten kijken. :P

Mooi seizoen _O_ en ik kijk uit naar volgend jaar!
Isn't it ironic, don't you think
pi_170006085
quote:
17s.gif Op dinsdag 4 april 2017 18:39 schreef jcdragon het volgende:
Eline O+ heeft het goed gedaan als Mol. ^O^ Heel leuk dat ze hier echt alle molacties laten zien. Ook de dingen die niet gelukt zijn.
Ja, ik vind dit zo veel toffer. Maakt het meer een verslag van alles wat we niet zagen in plaats van 10 minuten opscheppen 'hoe geweldig onze Mol het dit keer deed'.
Al zijn er nog nodige opdrachten niet besproken, wat ik toch altijd jammer blijf vinden.
Maar al met al weer van begin tot eind genieten.
  dinsdag 4 april 2017 @ 23:54:42 #10
181519 Guanabana
Pluviophile
pi_170010749
Geweldig, 100x leuker dan Wie is de Mol de laatste jaren, op alle vlakken.

Heb echt genoten van dit seizoen, zelfs zonder het mol-element was dit puur qua spanning en opdrachten gewoon al de moeite waard. Geen gezeik over bondjes, geen eindeloze uitleg-biechten, lekker lange afleveringen, een zeer uitgebreide ontknopingsaflevering zonder vervelend live-gedoe. Echt geweldig, en heel jammer dat Nederland bij lange na niet meer in de buurt komt hiervan.
Life is devided into the horrible and the miserable
pi_170010802
Wat een superwinnaar dat hij deelde, niet alleen door Annelies die reis met haar man te geven, maar ook door er nog 5000 bij deed om aan dat schooltje te doneren (of wat voor project het ook is waar ze het over had). Ook alle moltrucs goed in beeld en veel sterkere verborgen aanwijzingen dan in de Nederlandse versie.
Nu kan je je weer aanmelden voor de volgende Mol, maar ik denk niet dat ze Nederlanders willen, ze hebben al zoveel Vlaamse mollustigen...
Zou wel gaaf zijn als er in Nederland toch ook weer gewone mensen mee konden doen, zeg half om half of zo, met al die al-dan-niet BN'ers. (Imma vandaag groot artikel in Volkskrant, blijft toch een tof mens).
Ik denk dat die mensen ook wel een band voor het leven hebben, door die ervaring.

(Zou de mol na al die nobele daden van Davy geen spijt hebben zoveel geld te hebben weggespeeld? Wat doen Nederlandse winnaars eigenlijk met hun gewonnen pecunia?)
  woensdag 5 april 2017 @ 14:58:21 #12
362868 Slobeend
of all places
pi_170019624
Davey wat een held O+ _O_

En dit is toch 100x beter en oprechter dan die geregisseerde bende van onze WIDM.
pi_170019914
_O_ _O_ _O_

Eline knap gedaan, spijtig van de duikopdracht, dat was echt een fenomenale mol actie geweest!

Ik hoop dat WIDM NL ook naar deze finale kijkt, dit is toch 100x beter dan die poppenkast van de NPO :') Veel reacties van de kandidaten, veel molacties en ook leuk om een kijkje achter de schermen te zien hoe de mol voorbereid word op het spel.
pi_170021379
Genoten! De Mol zoals Wie is de Mol? hoort te zijn. Hoop dat ze deze lijn vast kunnen houden. Zal ieder jaar lastiger worden. Eigenlijk speelde deze groep al minder voor het geld dan die van vorig jaar. En Davey jongen, wat een fantastisch gebaar.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_170030678
Schitterend _O_ Heb zojuist pas de laatste opdracht gekeken maar man man man wat was het genieten! Ik verdacht Eline al een tijdje (eigenlijk na die museumopdracht) wat ze trouwens subliem deed door Betrand de schuld te geven _O_ Eline was sowieso wel een toffe kandidate.

Verder vond ik Robin geweldig, heerlijk fanatiek en tegelijkertijd emotioneel, ook bij het laatste shot. Prachtig! Sammetje, Marzena, aeigenlijk allemaal :D En dan dat Vlaams en die voor mij onbekende typische woorden O+

Maar het allermooiste was het gebaar van Davey! Ik kreeg er een brok van in m'n keel en waterige ogen. Vond het echt een heel erg mooi gebaar O+ Mooie groep, leuke fragmenten, leuke opdrachten. Echt geweldig!

Volgend jaar zeker weer :Y Dat de NPO maar goed heeft gekeken hoe het wel moet :)
Op vrijdag 19 juni 2015 14:29 schreef Spooky4u het volgende:
Zoveel woorden voor iemand die je niet serieus moet nemen :')
|
BradgeTV Tribute Video
pi_170041283
quote:
0s.gif Op dinsdag 4 april 2017 23:56 schreef la_perle_rouge het volgende:
Wat een superwinnaar dat hij deelde, niet alleen door Annelies die reis met haar man te geven, maar ook door er nog 5000 bij deed om aan dat schooltje te doneren (of wat voor project het ook is waar ze het over had). Ook alle moltrucs goed in beeld en veel sterkere verborgen aanwijzingen dan in de Nederlandse versie.
Nu kan je je weer aanmelden voor de volgende Mol, maar ik denk niet dat ze Nederlanders willen, ze hebben al zoveel Vlaamse mollustigen...
Zou wel gaaf zijn als er in Nederland toch ook weer gewone mensen mee konden doen, zeg half om half of zo, met al die al-dan-niet BN'ers. (Imma vandaag groot artikel in Volkskrant, blijft toch een tof mens).
Ik denk dat die mensen ook wel een band voor het leven hebben, door die ervaring.

(Zou de mol na al die nobele daden van Davy geen spijt hebben zoveel geld te hebben weggespeeld? Wat doen Nederlandse winnaars eigenlijk met hun gewonnen pecunia?)
Ik ga het desalniettemin proberen. Volgens mij is t juist leuk daar een Nederlander tussen te hebben!
We're just two lost souls swimming in a fishbowl
  donderdag 6 april 2017 @ 19:02:59 #17
332405 DrNick
"Jonge adonis"
pi_170047071
Vond het maar een matig seizoen.
Op zaterdag 31 december 2016 01:19 schreef DeZwabber het volgende:
*Inwoner met een Zeeuwse achtergrond.
Op dinsdag 30 juni 2015 22:14 schreef Trollscience het volgende:
pas goed op jezelf :*
  vrijdag 7 april 2017 @ 12:19:39 #18
436222 Japepk
Padvinder
pi_170061686
quote:
9s.gif Op donderdag 6 april 2017 19:02 schreef DrNick het volgende:
Vond het maar een matig seizoen.
Ik vond het vorige seizoen ook wat sprankelender, maar dit was zeker niet slecht. De grandioze opening, de mindfuck met Hans, de dierentuin en museumopdracht. Al hadden ze die misschien beter wat later in het seizoen kunnen doen, nu was het kruit snel verschoten. Tegen het einde werden de opdrachten rap flauwer, zoals de school en het rugby. Het familiebezoek had nu wel wat meer om het lijf.

Overigens, je zou bij die backstage beelden bijna gaan denken dat het allemaal toneel is wat ze daar doen. Hoe amicaal kandidaten en crew met elkaar omgaan!
't Echte en 't ware!
  Moderator woensdag 12 april 2017 @ 17:57:47 #19
288245 crew  Moira.
This is my stankface.
pi_170170777
Zo, ik durf hier eindelijk te komen posten _O_
Mede dankzij Liesje gepusht om deze ook te gaan bekijken, en alle ophemelingen van De Mol vergeleken met WIDM zijn volledig terecht _O_
Dit is echt de oervader, hoe het hele programma zou moeten zijn. Een groot mysterie en een en al feelgood _O_
Geweldig :D O+ O+

Zat overigens vanaf het begin en in de loop van het seizoen vrijwel volledig op Robin, was er echt van overtuigd en dus ook heel verbaasd toen hij er toch uit lag _O-
Toch jammer voor hem dat hij die 2 'pasvragen' niet had en Davey en Annelies wel, wat maakte dat hij eruit lag. Mja, anders had ik tot op het allerlaatste moment nog geloofd dat hij het was :')

Ik heb het al naar Liesje geDM't, maar misschien weten mensen hier ook wel waar ik de afleveringen van vorige seizoenen terug kan vinden?
Op de site van Vier staan ze niet meer, maar als ik ga Googlen ben ik bang voor spoilers :@
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_170170967
quote:
0s.gif Op woensdag 12 april 2017 17:57 schreef Moira. het volgende:

Ik heb het al naar Liesje geDM't, maar misschien weten mensen hier ook wel waar ik de afleveringen van vorige seizoenen terug kan vinden?
Op de site van Vier staan ze niet meer, maar als ik ga Googlen ben ik bang voor spoilers :@
http://www.dailymotion.co(...)subs/1#video=x5bss5w

Geen spoilers.
  Moderator woensdag 12 april 2017 @ 18:06:35 #21
288245 crew  Moira.
This is my stankface.
pi_170170985
quote:
Booooh thanks! _O_ _O_
"Moira heeft wel een punt."
- Pharkus, 2017
pi_170171658
quote:
17s.gif Op woensdag 12 april 2017 18:06 schreef Moira. het volgende:

[..]

Booooh thanks! _O_ _O_
Seizoen 2016 was echt geweldig dus, geniet er maar van. _O_

[ Bericht 0% gewijzigd door tralalala op 12-04-2017 18:43:01 ]
pi_170187465
quote:
Het einde van E01 en het begin van E02 weer eens teruggekeken. Een van de tofste WIDM/Mol momenten ooit _O_.
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_170251723
quote:
_O_ DANK U!!!

binnenkort even kijken *O*
Op vrijdag 19 juni 2015 14:29 schreef Spooky4u het volgende:
Zoveel woorden voor iemand die je niet serieus moet nemen :')
|
BradgeTV Tribute Video
pi_170322351
Of als je toch met NL ondertitels wil bekijken is deze ook mogelijk:
https://www.widm.nl/afleveringen/seizoen-belgie-4.html

Ik zie nu dat de andere ook gewoon NL ondertiteld is, negeer deze post maar..

[ Bericht 16% gewijzigd door ludivinelaurel op 19-04-2017 02:45:41 ]
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')