Nietquote:Op maandag 5 juni 2017 09:42 schreef FutureFairytale het volgende:
Oh wacht... het gaat niet om uiterlijk
Egaal bruine grote stukken kip met een paar gebakken uien op een bord met puree gekwakt tegenover een prachtig geraffineerd kleurrijk opgemaakte kom vol speciale bereidingen, waaronder nog spinaziereepjes lagen met 2 heel subtiele sauzen erbij?quote:Op dinsdag 6 juni 2017 23:03 schreef FutureFairytale het volgende:
Toch zag het er wel goed uit! Zou voor t eerst niet goed zien wie de kandidaat was en wie de chef aan de gerechten.
Jij bent Marokkaans?quote:Op woensdag 7 juni 2017 03:06 schreef dude1986 het volgende:
Mn favo gerechten kwamen langs in de laatste paar afleveringen met Yottham: Lmsemmen en kip bestilla.
Ok je hebt gelijk. Ik bedoel eigenlijk iets minder dan dat je bij de andere ziet. Die spinazie was trouwens niet zichtbaar.quote:Op woensdag 7 juni 2017 00:18 schreef golfer het volgende:
[..]
Egaal bruine grote stukken kip met een paar gebakken uien op een bord met puree gekwakt tegenover een prachtig geraffineerd kleurrijk opgemaakte kom vol speciale bereidingen, waaronder nog spinaziereepjes lagen met 2 heel subtiele sauzen erbij?
Nee, dat is echt heel moeilijk.
Nog afgezien dat het altijd al doorgestoken kaart is en ze het dondersgoed weten.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.met recht de winnaars.
quote:Op woensdag 7 juni 2017 22:06 schreef Sorella het volgende:
Vrijdag gaan we aan de Marokkaanse kip met rode linzen, daarbij wil ik het flatbread maken van yottham ? maar is semolina gewoon griesmeel wat wij gebruiken om pudding te maken ?
Leuke opdracht vanavond trouwensNee semolina is grover dacht ik. Kijk even bij de buitenlandse afdeling in de supermarkt. Ligt meestal op de onderste plankSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.met recht de winnaars.
quote:Op woensdag 7 juni 2017 22:06 schreef Sorella het volgende:
Vrijdag gaan we aan de Marokkaanse kip met rode linzen, daarbij wil ik het flatbread maken van yottham ? maar is semolina gewoon griesmeel wat wij gebruiken om pudding te maken ?
Leuke opdracht vanavond trouwensals je naar de Marokkaan gaat, kun je vragen naar smida. Dit is fijner dan het griesmeel uit de supermarkt (in tegenstelling tot wat hier boven wordt beweerd.... )SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.met recht de winnaars.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |