abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_172486184
Waar: Cooth 13 Breda
Wanneer: afgelopen vrijdag
Wat at je: Voor coquiles gedeelt - Burger van de maand/dag/week
Impressie: We waren eens per ongeluk hier beland omdat we tijd over hadden en zag er erg leuk en lekker uit allemaal, dat we besloten het de volgende keer niet alleen bij drankje te laten. Afgelopen vrijdag zijn we hier teruggekomen om te eten. Voor delicaat mooie smaken. Hoofd hadden we beide een Hamburger, mooi grote burger met veel smaak. Geen droge homp vlees maar sappig vlees dat vind je lang niet altijd in een restaurant. Zij de BBQ met Pulled Pork burger, BBQ saus was wat matig aanwezig verder mooie burger - Hij burger van de maand, met pineapple en tomatensalsa. Bijzondere smaken op de burger, kortom succesvol. Toetje, hadden we beter kunnen overslaan, niet omdat het niet lekker was maar eigenlijk zaten we al te vol.
Kosten: samen inclusief fooi en natuurlijk drinken 72 eurootjes
cijfer: 8

[ Bericht 1% gewijzigd door Lenbas87 op 18-07-2017 09:14:58 ]
  maandag 17 juli 2017 @ 17:28:09 #206
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_172486942
quote:
0s.gif Op maandag 17 juli 2017 16:50 schreef Lenbas87 het volgende:

Wat at je:
Impressie: We waren eens per ongelijk hier beland
Was het daarna wel weer gelijk? :+
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_172489824
Twee hamburgers voor 72 euro :') Haal ik liever een heel jaar euroknallers bij de mcdo
  maandag 17 juli 2017 @ 20:21:26 #208
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_172490166
Niet alleen hamburgers lees ik.Ook coquilles vooraf, plus dessert en plus drank.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_172498954
Inderdaad was iets completer. Ik zou zeggen een goed restaurant die ook in de hype mee gaat van mooie hamburger serveren en daarin geslaagd is.

en ondanks dat ik een werkverleden heb bij de McDo en dus nauwelijks objectief hierover kan spreken ben ik van mening dat dit een totaal ander verhaal was qua beleving en smaak ;)

trouwens, 2 menu's met een drankje en toetje bij McDo ben je tegenwoordig ook al bijna 25 eurootjes kwijt

oh en een speciaalbiertje die paste bij het gerecht mis ik ook nog altijd bij de mac
  Moderator / Redactie Sport woensdag 19 juli 2017 @ 07:09:06 #210
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_172519376
Waar? Zilt aan Zee, IJmuiden
Wanneer? 18 juli
Wat at je?
Mixed Grill met gegrilde groente

Impressie?

Kosten? 19,5 voor de MG. Totale kosten weet ik niet. Heb niet afgerekend. Zal later nog wel volgen als ik wat aan iemand moet overmaken :P

Cijfer? 6,5. Gezellige avond gehad. De Weizens smaakte prima. Het eten was prima hoor, maar ja niet bijzonder. Vlees prima. Groenten (gegrilde paprika en asperges) ook, maar het miste wel 'de wow-factor'.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_172556422
Ik ken die tent, en het is precies wat je zegt, je mist de wow-factor.. Wellicht omdat het de enige ' hippe' tent daar is, met hun kussentjes en steigerhout, denken ze dat ermee weg komen met behoorlijk ondermaats eten te serveren..

De ' ballentent' ernaast eet je goed, hebben vaak sliptong op het menu staan waar je vingers bij aflikt, en voor een normale prijs. Moet je wel willen zitten :Y)
pi_172568049
Vanavond Ross Lovell - Ridderkerk - Rijsoord
pi_172570809
Waar: Aqua Asia Club Rotterdam
Wanneer: vorige week vrijdag
Wat at je: Angus beef
Impressie: Wilde al een tijdje bij dit restaurant eten, maar het kwam er nooit van. Afgelopen vrijdag liepen en vriend en ik langs en zijn we gewoon naar binnen gelopen en hebben we hier gegeten. Hele vriendelijke en nette bediening. Eten en drinken werd al snel geserveerd en smaakte heel erg goed. Wel kleine porties, maar dat was te verwachten. Nagerecht was ook erg lekker. Prijzen zijn ook redelijk.
Kosten: incl. fles Moët en fooi 150¤ voor twee personen.
cijfer: 8
pi_172620152
Bierhaxe bij worldfamous Schlenkerla in Bamberg.



Supermals vlees voor slechts 9.90 euro, halve liter rookweizen erbij en het bezoek aan Schlenkerla was weer compleet :9 :9 :9
pi_172652308
Mosselen gegeten bij hotel restaurant Erkelens in Rolde.

https://www.hotel-erkelens.nl/restaurant/

Gekozen voor kruidenstokbrood ipv patat.
Omdat de meeste restaurants de mosselen van het vuur halen en opdienen wanneer ze tijdens het koken net geopend zijn, heb ik gevraagd om ze tikkie langer te geven. Ik heb het namelijk niet zo op bijna rauwe mosselen. Was geen enkel probleem en ze smaakten perfect. :9



pi_172652430
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 21:25 schreef gargamelnl het volgende:
Omdat de meeste restaurants de mosselen van het vuur halen en opdienen wanneer ze tijdens het koken net geopend zijn,
Dat doen ze niet voor niets. Anders serveer je al gauw stopverf cq warme kauwgomballen.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  maandag 24 juli 2017 @ 21:32:21 #217
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172652561
In mijn ervaring koken restaurants ze juist eerder te lang dan te kort! _O-
pi_172652576
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 21:29 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Dat doen ze niet voor niets. Anders serveer je al gauw stopverf cq kauwgomballen.
Als je de mosselen van het vuur haalt zodra ze open zijn en daarna nog 5 minuten met gesloten deksel in de pan laat garen zijn ze perfect. Mosselen die gelijk nadat ze open zijn opgediend worden zijn gewoon nog half rauw. Daar houd ik niet van. Smaken verschillen. :)
pi_172652652
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 21:32 schreef gargamelnl het volgende:

[..]

Als je de mosselen van het vuur haalt zodra ze open zijn en daarna nog 5 minuten met gesloten deksel in de pan laat garen zijn ze perfect. Mosselen die gelijk nadat ze open zijn opgediend worden zijn gewoon nog half rauw. Daar houd ik niet van. Smaken verschillen. :)
Ja, dat klopt natuurlijk. Maar 1 minuut langer en je kunt ze weggooien. Of pureren door een soepje. :) Maar ik doe niet anders: als ze allemaal open zijn gaan ze direct voor de bijl.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_172653063
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 21:35 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Ja, dat klopt natuurlijk. Maar 1 minuut langer en je kunt ze weggooien. Of pureren door een soepje. :) Maar ik doe niet anders: als ze allemaal open zijn gaan ze direct voor de bijl.
Voorzichtigheid en zorg is natuurlijk geboden. Ik blaas en praat tegen elk mosseltje dat de pan in gaat. Zodra het terug blaft is het niet vers en niet geschikt voor consumptie.

Ze noemen me niet voor niets de natte mossel fluisteraar van Drenthe. :7
pi_172655704
Waar: Snackbar Lekkerrr in Ouddorp
Wanneer: vanavond
Wat at je: Patat met en een broodje frikadel speciaal

Mijn zus en ik waren vanwege een ziekenhuisbezoek op het eiland Goeree Overflakkee belandt. We hadden allebei zin in friet, dus we googleden wat naar snackbars daar in de buurt. Gewoon helemaal niets wat vandaag open was (zondags overigens ook niet..). We waren niet voor 1 gat te vangen dus we gingen wat verder kijken. We stuitten op een snackbar in Ouddorp. We waren er nog nooit geweest en we waren aangenaam verrast toen we aankwamen. Gezellig, een hoop toeristen en leuke winkeltjes. Ik gok dat het in de wintermaanden er uitgestorven is, maar in de zomer is het dus best een leuk dorp.

Google bracht ons naar snackbar Lekkerrr. Terwijl mijn zus met mijn dochtertje op het terras gingen zitten, ging ik naar binnen om te bestellen. En daar begon mijn enthousiasme.

Er stonden 2 jonge jongens achter de kassa/friet te bakken en je merkte aan ze dat ze het echt leuk vonden om te doen. Ze straalden gezelligheid uit, er was geen gestress ondanks het best druk was en iedereen werd op een leuke en nette manier geholpen. Enig nadeel was dat je binnen niet kon pinnen. Was geen probleem, om de hoek kon je wel uit de muur pinnen.
Ik moest 16,10 betalen en ik had geen 10 cent, dus kreeg zonder te miepen ik 4 euro terug. Hij zei nog dat hij wel een patatje bij me kwam halen. Dusja, gewoon leuk klantencontact.

Eten was lekker en later na mijn pa tat merkte ik dat ze ook nog eens een 9 hadden gescoord bij de AD friettest van 2016 én 2017!
We ruimden ons tafeltje leeg toen één van de patatbakkers aan mijn dochtertje vroeg of ze een cadeautje wilde. Euhm, dat hoef je geen tweede keer te vragen aan een kind :D Hij wees naar een houten schatkist die tegen de muur stond. We mochten die open maken en dochter mocht er een presentje uit kiezen. Ze koos een plastic beeldje van een hond, die later op de avond ook mee naar bed moest :)

Het was dus geen hoogstaand gerecht, maar door de positieve aanstekelijkheid van de jongens én het eten vind ik deze eetervaring helemaal top.
pi_172656407
quote:
1s.gif Op maandag 24 juli 2017 23:10 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wat at je: Patat met en een broodje frikadel speciaal
16,10 euro voor een patat met en een broodje frikandel speciaal? Voor dat bedrag lijkt het me vrij normaal dat je iets uit de schatkist mag halen. :o
  maandag 24 juli 2017 @ 23:47:47 #223
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_172656718
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 23:36 schreef gargamelnl het volgende:

16,10 euro voor een patat met en een broodje frikandel speciaal? Voor dat bedrag lijkt het me vrij normaal dat je iets uit de schatkist mag halen. :o
Le-zen!
Poster, dochter en zus.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_172656916
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 23:47 schreef golfer het volgende:

[..]

Le-zen!
Poster, dochter en zus.
Inderdaad. Ik had een broodje kaas voor dochter, patat met en broodje frikadel speciaal voor mij en een cheeseburger plus patat oorlog voor zus. Best redelijke prijs toch.

Oja zat ook blikje fristi bij.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 00:00:29 #225
62913 Blik
The one and Only!
pi_172656987
Arme meid, mocht ze geen friet eten?
pi_172657072
quote:
0s.gif Op maandag 24 juli 2017 23:47 schreef golfer het volgende:

[..]

Le-zen!
Poster, dochter en zus.
Ach jochie toch, heb ik dat even verkeerd gelezen. :o
pi_172657165
quote:
0s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 00:00 schreef Blik het volgende:
Arme meid, mocht ze geen friet eten?
Ik zat erop te wachten :')
Geloof het of niet, maar ze blieft geen patat. Snacks gaan meestal maar voor de helft op. En ik weet dat een boterham met kaas er altijd in gaat. Vandaar.
  dinsdag 25 juli 2017 @ 09:17:12 #228
62913 Blik
The one and Only!
pi_172659787
quote:
1s.gif Op dinsdag 25 juli 2017 00:10 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Ik zat erop te wachten :')
Geloof het of niet, maar ze blieft geen patat. Snacks gaan meestal maar voor de helft op. En ik weet dat een boterham met kaas er altijd in gaat. Vandaar.
Die periode heeft mijn zoon ook gehad, denk je hem plezier te doen met een frietje, blieft die opeens geen friet meer en wil die rijst bij het eten.
pi_173247175
Vanavond gegeten bij Dim Sum Bar Pacifica in Utrecht. Was mijn 2e keer. Eerste keer met mijn zusje een menu genomen (Royal Pacifica).
Vanavond met 2 collega's los besteld. Gezien zij niet wisten wat het allemaal was heb ik voor ons besteld.

Vooraf soep.


Zuur-pikante soep voor ene collega



Wonton soep voor andere collega en Sui Kau voor mij (foto is van Sui Kau maar zien er hetzelfde uit).
Alles van elkaar geproefd en vond mijn Sui Kau erg lekker maar de zuur pikante soep ook prima.

Daarna een rondje dim sum besteld.



Sint Jacobsschelprol. Heerlijk! Buitenkant krokant en binnenkant echt mega sappig :9~



Gestoomde oesters (wazige foto, sorry). Voor beide collega's met knoflook en glasnoedels en voor mij (links) met zwarte bonensaus. Die van mij was lekkerder :P



Cha Sieuw broodjes. Heel lekker!



Gestoomde dimsum met zuurgroenten en eendenvlees. Niet heel bijzonder, wel lekker.



Runderpasteitjes met gember en bosui. Oh, deze was ook zo goed!



Garnalenpasteitjes met bieslook.

En toen nog paar andere gerechten gedeeld:



Combischotel eend en cha sieuw. Cha Sieuw heerlijk en lekker zoet randje. Eend gewoon lekker. Vind Pekingeend wel lekkerder want lekker korstje.



Krokant pikante inktvis. Heel sappig en lekker.



Nasi erbij.

Goh was zo lekker allemaal. Expres geen menu genomen omdat ik wel een beetje dacht wat lekker zou zijn en ben niet teleurgesteld. Ruime tafel, lekkere bank en stoelen, leuke (wel echt Aziatische) bediening. Moet je tegen kunnen. Zullen niet uit zichzelf vragen of je nog wat wilt maar ik vind dat ok. En soms juist fijn. Na de 1e pot thee vullen ze het zelf gratis bij. Ik word zo blij van dit eten! O+

Rekening incl. fooi was ¤ 87,-. = ¤ 29,- p.p.
2 Collega's hadden 2 drankjes en ik 1. En daarna dan 2 potten thee waarvan je alleen de eerste hoeft te betalen (¤ 3,50 voor de thee).
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173247367
Wow, dat ziet er zalig uit voor maar 29 euro pp :o _O_
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 00:19:26 #231
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_173247426
Zo, dat ziet er erg lekker uit. Zeker voor die prijs. Als we 'toevallig' weer eens in die stad zijn misschien ook maar eens daar proberen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_173247452
Zou alles raken :Y

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-08-2017 00:20:45 ]
pi_173247461
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 00:19 schreef golfer het volgende:
Zo, dat ziet er erg lekker uit. Zeker voor die prijs. Als we 'toevallig' weer eens in die stad zijn misschien ook maar eens daar proberen.
Samen gaan?
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 00:25:15 #234
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_173247594
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 00:20 schreef MCH het volgende:

Samen gaan?
Met jou never nooit niet, maar met FFT wel.
Maar volgend weekend zijn we 'toevallig' wel weer een keer daar, dus misschien gaan we het wel even uitproberen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_173247800
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 00:25 schreef golfer het volgende:

[..]

Met jou never nooit niet, maar met FFT wel.
Maar volgend weekend zijn we 'toevallig' wel weer een keer daar, dus misschien gaan we het wel even uitproberen.
Gaaf! Zou ik zeker doen. Als jullie gaan; laat even weten hoe jullie het vonden ajb :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173247810
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 00:17 schreef Isabeau het volgende:
Wow, dat ziet er zalig uit voor maar 29 euro pp :o _O_
Inderdaad. Zo fijn als je ook nog eens zo lekker hebt gegeten!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 00:33:32 #237
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_173247829
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 00:32 schreef FutureFairytale het volgende:

Gaaf! Zou ik zeker doen. Als jullie gaan; laat even weten hoe jullie het vonden ajb :)
Ga je gewoon nog een keer mee dan om ons te adviseren?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_173247867
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 00:33 schreef golfer het volgende:

[..]

Ga je gewoon nog een keer mee dan om ons te adviseren?
Zou heel graag willen maar volgende week is het kermis in het dorp waar ik vandaan kom. Dus ben dat weekend onder de pannen (bbq, 80's party in voetbalkantine en tentfeest).
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 00:38:41 #239
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_173247919
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 00:35 schreef FutureFairytale het volgende:

Zou heel graag willen maar volgende week is het kermis in het dorp waar ik vandaan kom. Dus ben dat weekend onder de pannen (bbq, 80's party in voetbalkantine en tentfeest).
Dan moeten we het maar proberen zonder jou te doen. Reserveren wel gewenst daar?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_173248377
Daar ga ik binnenkort ook maar eens heen.
pi_173248753
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 00:38 schreef golfer het volgende:

[..]

Dan moeten we het maar proberen zonder jou te doen. Reserveren wel gewenst daar?
Had ik vnv gedaan maar bleek niet nodig. Rond een uur of 19.30u werd het druk maar nog steeds 5 tafels ofzo over. Voor 2 pers is het niet nodig om te reserveren.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 19 augustus 2017 @ 07:56:40 #242
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_173249838
Oeh FFT. Looking good. :9
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_173249891
Meeting in Utrecht? *)
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_173250199
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 08:04 schreef Isabeau het volgende:
Meeting in Utrecht? *)
I'm in.
Sterkheidsbaas van alles.
pi_173251144
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 08:04 schreef Isabeau het volgende:
Meeting in Utrecht? *)
Mag ik ook mee?! :Y)
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 10:29:37 #246
410477 Fietsertje70
als vlinders wespen worden :-)
pi_173251427
Lijkt me leuk, wanneer gaan we?
pi_173251593
Hells yeah!
Spoilers!
pi_173252100
Ik was bij Bram's in Numansdorp. Haute friture van Bram Ladage met stoofvlees van Herman den Blijker. Er zijn 5 soorten stoof: rund, varken, kipsate, Mexicaans en vegetarisch. Allemaal geserveerd op een grote friet voor ¤ 6,50. Als je een stoof neemt, mag je ook nog gebruik maken van de sauzenbar met 5 sauzen: mayonaise, taratare, andalouse, hannibal en spaanse peper. Ik heb geen idee wat Hannibalsaus is maar hij was het lekkerst.

Deze vestiging staat naast een uienveld. Gewoon 2 zeecontainers op een parkeerplaats met picknickbakjes. Leuk personeel en het is altijd druk. Ik meende te horen dat ze aar een vergunning hebben voor 4 maanden en als ik Facebook moet geloven zijn er daar al 2 van voorbij. Wellicht wordt de vergunning verlengd, dat is ook nog een optie.

Ik at kippendij met satesaus, uitjes, lentui en nog iets. Mijn vriend ging voor de pulled pork met appel en nog iets.


Het was een flinke maaltijd voor de lunch. De friet was heerlijk zoals we van Bram Ladage gewend zijn. Mijn kip was heerlijk. Mijn vriend vond zijn varken lekker, ik vond het wat te zoet. Het nadeel is wel dat er Remia barbecuesaus overheen ging. Personeel leuk. We zaten droog.

Cijfer: 9. Puntje aftrek voor de barbecuesaus.
Spoilers!
pi_173252551
Gisteren aten we bij Beer 'n Steak in Roosendaal. Aangeraden door barbecueliefhebbers dus de verwachtingen waren hoog.

We kozen voor een sharing barbecue zodat we zo veel mogelijk verschillende dingen konden proeven.

Allereerst een getoast broodje met pulled pork. Heel anders dan alle pulled pork die we gegeten hebben. Bijna glibberig vlees en er was geen stukje bark te bekennen. Erg lekker en bijzonder maar ik ben nou eenmaal een groot fan van een lekkere bark.



Hierna een plank met diverse voorgerechten: gerookte picana, zalm, tonijntartaar en buratta. De zalm was wat flauw, de tonijn en buratta goddelijk en de picana is gewoon op deze manier bereid mijn smaak niet. Mijn vriend at met smaak mijn stukje op.



De eerste van de twee hoofdgerechten bestond uit ribben en chuckroast. De ribben waren zeer goed. Te weinig gekruid voor mijn smaak maar ik bestrooi mijn zelfgemaakte ribben dan ook met een absurde hoeveelheid kruiden terwijl mijn vriend zijn rack liever met slechts peper en zout eet.
De chuckroast... Wow. Echt wow. Dit is by far mijn nieuwe favoriete vlees ever. Ik wil dit elke dag, de hele dag. Als ik het op had gekund, had ik dit nog 10 keer uitgevraagd. Ik heb intraveneuze toediening overwogen. Chuckroast, ik hou van je ^)



Het laatste gerecht was een trio van vlees (what else?): bavette, brisket en diamanthaas. Lekker. Serieus lekker. Ik kan er weinig meer over zeggen.



Pluspunten:
Het vlees!
De frietjes. Ik hoop ze ooit zo goed zelf te maken
Awesome chimmichurri
We kregen onze eigen vleesvork en koksmes
Leuke serveerster
Net toilet
Nette prijs
Fijne kunstlederen stoelen
Fijn country-achtigmuziekje op een prettig volume

Minpunten:
We kregen de voorgerechten heel snel. Binnen 15-20 minuten hadden we ze allebei op.
2 Serveersters hadden heel lange nagels
De hotsauce over de ribben smaakte vlak en de paprikasaus bij de brisket, bavette en diamanthaas paste nergens bij
We moesten de borden en het bestek van de twee voorgerechten en twee hoofdgerechten hergebruiken
Wat vlakke koolsla

Cijfer: 8,5. Een 10+ voor het vlees maar de rest is ook (een beetje) belangrijk.

Prijs: 80 euro voor 2 keer 4 gangen, een Leffe Blond en 3 frisdrank.

[ Bericht 3% gewijzigd door Lucky_Strike op 19-08-2017 12:02:19 ]
Spoilers!
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 11:42:50 #250
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_173252598
Hmmm ziet er goed uit zeg!
Bram en het BBQ vlees

Wat is een chuckroast?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_173252659
quote:
1s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 11:42 schreef Molo het volgende:
Hmmm ziet er goed uit zeg!
Bram en het BBQ vlees

Wat is een chuckroast?
Chuckroast is eigenlijk de pulled pork van het rund. Het wordt van hetzelfde deel van het beest gemaakt alleen dan niet gepulled. Het heeft 48 uur gegaard, pulled pork 16 uur.
Spoilers!
pi_173252676
quote:
2s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 08:49 schreef Lonaa het volgende:

[..]

I'm in.
En ik :9 Dit ziet er super uit :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 11:46:41 #253
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_173252706
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 11:45 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Chuckroast is eigenlijk de pulled pork van het rund. Het wordt van hetzelfde deel van het beest gemaakt alleen dan niet gepulled. Het heeft 48 uur gegaard, pulled pork 16 uur.
Klinkt heerlijk!
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zaterdag 19 augustus 2017 @ 11:59:36 #254
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_173252993
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 08:04 schreef Isabeau het volgende:
Meeting in Utrecht? *)
Wij zijn er zondag de 27e i.v.m. viering eerste lustrum van de uiterst succesvolle besloten FB-groep met ruim 32.000 leden van B.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_173253024
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 augustus 2017 11:40 schreef Lucky_Strike het volgende:
Gisteren aten we bij Beer 'n Steak in Roosendaal. Aangeraden door barbecueliefhebbers dus de verwachtingen waren hoog.

We kozen voor een sharing barbecue zodat we zo veel mogelijk verschillende dingen konden proeven.

Allereerst een getoast broodje met pulled pork. Heel anders dan alle pulled pork die we gegeten hebben. Bijna glibberig vlees en er was geen stukje bark te bekennen. Erg lekker en bijzonder maar ik ben nou eenmaal een groot fan van een lekkere bark.

[ afbeelding ]

Hierna een plank met diverse voorgerechten: gerookte picana, zalm, tonijntartaar en buratta. De zalm was wat flauw, de tonijn en buratta goddelijk en de picana is gewoon op deze manier bereid mijn smaak niet. Mijn vriend at met smaak mijn stukje op.

[ afbeelding ]

De eerste van de twee hoofdgerechten bestond uit ribben en chuckroast. De ribben waren zeer goed. Te weinig gekruid voor mijn smaak maar ik bestrooi mijn zelfgemaakte ribben dan ook met een absurde hoeveelheid kruiden terwijl mijn vriend zijn rack liever met slechts peper en zout eet.
De chuckroast... Wow. Echt wow. Dit is by far mijn nieuwe favoriete vlees ever. Ik wil dit elke dag, de hele dag. Als ik het op had gekund, had ik dit nog 10 keer uitgevraagd. Ik heb intraveneuze toediening overwogen. Chuckroast, ik hou van je ^)

[ afbeelding ]

Het laatste gerecht was een trio van vlees (what else?): bavette, brisket en diamanthaas. Lekker. Serieus lekker. Ik kan er weinig meer over zeggen.

[ afbeelding ]

Pluspunten:
Het vlees!
De frietjes. Ik hoop ze ooit zo goed zelf te maken
Awesome chimmichurri
We kregen onze eigen vleesvork en koksmes
Leuke serveerster
Net toilet
Nette prijs.

Minpunten:
We kregen de voorgerechten heel snel. Binnen 15-20 minuten hadden we ze allebei op.
2 Serveersters hadden heel lange nagels
De hotsauce over de ribben smaakte vlak en de paprikasaus bij de brisket, bavette en diamanthaas paste nergens bij
We moesten de borden en het bestek van de twee voorgerechten en twee hoofdgerechten hergebruiken
Wat vlakke koolsla

Cijfer: 8,5. Een 10+ voor het vlees maar de rest is ook (een beetje) belangrijk.

Leuk restaurant, vriendelijk personeel, heerlijke kunstlederen stoelen, fijn muziekje op een prettig volume.
Klinkt goed.

Enneh geef je nu fabrieksfriet een hoog cijfer? :{w
Whatever...
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')