Was het daarna wel weer gelijk?quote:Op maandag 17 juli 2017 16:50 schreef Lenbas87 het volgende:
Wat at je:
Impressie: We waren eens per ongelijk hier beland
Dat doen ze niet voor niets. Anders serveer je al gauw stopverf cq warme kauwgomballen.quote:Op maandag 24 juli 2017 21:25 schreef gargamelnl het volgende:
Omdat de meeste restaurants de mosselen van het vuur halen en opdienen wanneer ze tijdens het koken net geopend zijn,
Als je de mosselen van het vuur haalt zodra ze open zijn en daarna nog 5 minuten met gesloten deksel in de pan laat garen zijn ze perfect. Mosselen die gelijk nadat ze open zijn opgediend worden zijn gewoon nog half rauw. Daar houd ik niet van. Smaken verschillen.quote:Op maandag 24 juli 2017 21:29 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Dat doen ze niet voor niets. Anders serveer je al gauw stopverf cq kauwgomballen.
Ja, dat klopt natuurlijk. Maar 1 minuut langer en je kunt ze weggooien. Of pureren door een soepje. Maar ik doe niet anders: als ze allemaal open zijn gaan ze direct voor de bijl.quote:Op maandag 24 juli 2017 21:32 schreef gargamelnl het volgende:
[..]
Als je de mosselen van het vuur haalt zodra ze open zijn en daarna nog 5 minuten met gesloten deksel in de pan laat garen zijn ze perfect. Mosselen die gelijk nadat ze open zijn opgediend worden zijn gewoon nog half rauw. Daar houd ik niet van. Smaken verschillen.
Voorzichtigheid en zorg is natuurlijk geboden. Ik blaas en praat tegen elk mosseltje dat de pan in gaat. Zodra het terug blaft is het niet vers en niet geschikt voor consumptie.quote:Op maandag 24 juli 2017 21:35 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Ja, dat klopt natuurlijk. Maar 1 minuut langer en je kunt ze weggooien. Of pureren door een soepje. Maar ik doe niet anders: als ze allemaal open zijn gaan ze direct voor de bijl.
16,10 euro voor een patat met en een broodje frikandel speciaal? Voor dat bedrag lijkt het me vrij normaal dat je iets uit de schatkist mag halen.quote:Op maandag 24 juli 2017 23:10 schreef Sunshine1982 het volgende:
Wat at je: Patat met en een broodje frikadel speciaal
Le-zen!quote:Op maandag 24 juli 2017 23:36 schreef gargamelnl het volgende:
16,10 euro voor een patat met en een broodje frikandel speciaal? Voor dat bedrag lijkt het me vrij normaal dat je iets uit de schatkist mag halen.
Inderdaad. Ik had een broodje kaas voor dochter, patat met en broodje frikadel speciaal voor mij en een cheeseburger plus patat oorlog voor zus. Best redelijke prijs toch.quote:
Ik zat erop te wachtenquote:
Die periode heeft mijn zoon ook gehad, denk je hem plezier te doen met een frietje, blieft die opeens geen friet meer en wil die rijst bij het eten.quote:Op dinsdag 25 juli 2017 00:10 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Ik zat erop te wachten
Geloof het of niet, maar ze blieft geen patat. Snacks gaan meestal maar voor de helft op. En ik weet dat een boterham met kaas er altijd in gaat. Vandaar.
Samen gaan?quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 00:19 schreef golfer het volgende:
Zo, dat ziet er erg lekker uit. Zeker voor die prijs. Als we 'toevallig' weer eens in die stad zijn misschien ook maar eens daar proberen.
Met jou never nooit niet, maar met FFT wel.quote:
Gaaf! Zou ik zeker doen. Als jullie gaan; laat even weten hoe jullie het vonden ajbquote:Op zaterdag 19 augustus 2017 00:25 schreef golfer het volgende:
[..]
Met jou never nooit niet, maar met FFT wel.
Maar volgend weekend zijn we 'toevallig' wel weer een keer daar, dus misschien gaan we het wel even uitproberen.
Inderdaad. Zo fijn als je ook nog eens zo lekker hebt gegeten!quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 00:17 schreef Isabeau het volgende:
Wow, dat ziet er zalig uit voor maar 29 euro pp
Ga je gewoon nog een keer mee dan om ons te adviseren?quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 00:32 schreef FutureFairytale het volgende:
Gaaf! Zou ik zeker doen. Als jullie gaan; laat even weten hoe jullie het vonden ajb
Zou heel graag willen maar volgende week is het kermis in het dorp waar ik vandaan kom. Dus ben dat weekend onder de pannen (bbq, 80's party in voetbalkantine en tentfeest).quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 00:33 schreef golfer het volgende:
[..]
Ga je gewoon nog een keer mee dan om ons te adviseren?
Dan moeten we het maar proberen zonder jou te doen. Reserveren wel gewenst daar?quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 00:35 schreef FutureFairytale het volgende:
Zou heel graag willen maar volgende week is het kermis in het dorp waar ik vandaan kom. Dus ben dat weekend onder de pannen (bbq, 80's party in voetbalkantine en tentfeest).
Had ik vnv gedaan maar bleek niet nodig. Rond een uur of 19.30u werd het druk maar nog steeds 5 tafels ofzo over. Voor 2 pers is het niet nodig om te reserveren.quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 00:38 schreef golfer het volgende:
[..]
Dan moeten we het maar proberen zonder jou te doen. Reserveren wel gewenst daar?
Chuckroast is eigenlijk de pulled pork van het rund. Het wordt van hetzelfde deel van het beest gemaakt alleen dan niet gepulled. Het heeft 48 uur gegaard, pulled pork 16 uur.quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 11:42 schreef Molo het volgende:
Hmmm ziet er goed uit zeg!
Bram en het BBQ vlees
Wat is een chuckroast?
En ik Dit ziet er super uitquote:
Klinkt heerlijk!quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 11:45 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Chuckroast is eigenlijk de pulled pork van het rund. Het wordt van hetzelfde deel van het beest gemaakt alleen dan niet gepulled. Het heeft 48 uur gegaard, pulled pork 16 uur.
Wij zijn er zondag de 27e i.v.m. viering eerste lustrum van de uiterst succesvolle besloten FB-groep met ruim 32.000 leden van B.quote:
Klinkt goed.quote:Op zaterdag 19 augustus 2017 11:40 schreef Lucky_Strike het volgende:
Gisteren aten we bij Beer 'n Steak in Roosendaal. Aangeraden door barbecueliefhebbers dus de verwachtingen waren hoog.
We kozen voor een sharing barbecue zodat we zo veel mogelijk verschillende dingen konden proeven.
Allereerst een getoast broodje met pulled pork. Heel anders dan alle pulled pork die we gegeten hebben. Bijna glibberig vlees en er was geen stukje bark te bekennen. Erg lekker en bijzonder maar ik ben nou eenmaal een groot fan van een lekkere bark.
[ afbeelding ]
Hierna een plank met diverse voorgerechten: gerookte picana, zalm, tonijntartaar en buratta. De zalm was wat flauw, de tonijn en buratta goddelijk en de picana is gewoon op deze manier bereid mijn smaak niet. Mijn vriend at met smaak mijn stukje op.
[ afbeelding ]
De eerste van de twee hoofdgerechten bestond uit ribben en chuckroast. De ribben waren zeer goed. Te weinig gekruid voor mijn smaak maar ik bestrooi mijn zelfgemaakte ribben dan ook met een absurde hoeveelheid kruiden terwijl mijn vriend zijn rack liever met slechts peper en zout eet.
De chuckroast... Wow. Echt wow. Dit is by far mijn nieuwe favoriete vlees ever. Ik wil dit elke dag, de hele dag. Als ik het op had gekund, had ik dit nog 10 keer uitgevraagd. Ik heb intraveneuze toediening overwogen. Chuckroast, ik hou van je
[ afbeelding ]
Het laatste gerecht was een trio van vlees (what else?): bavette, brisket en diamanthaas. Lekker. Serieus lekker. Ik kan er weinig meer over zeggen.
[ afbeelding ]
Pluspunten:
Het vlees!
De frietjes. Ik hoop ze ooit zo goed zelf te maken
Awesome chimmichurri
We kregen onze eigen vleesvork en koksmes
Leuke serveerster
Net toilet
Nette prijs.
Minpunten:
We kregen de voorgerechten heel snel. Binnen 15-20 minuten hadden we ze allebei op.
2 Serveersters hadden heel lange nagels
De hotsauce over de ribben smaakte vlak en de paprikasaus bij de brisket, bavette en diamanthaas paste nergens bij
We moesten de borden en het bestek van de twee voorgerechten en twee hoofdgerechten hergebruiken
Wat vlakke koolsla
Cijfer: 8,5. Een 10+ voor het vlees maar de rest is ook (een beetje) belangrijk.
Leuk restaurant, vriendelijk personeel, heerlijke kunstlederen stoelen, fijn muziekje op een prettig volume.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |