Hehe, klinkt alsof het restaurant niet echt bejaardenproof is.quote:Op zaterdag 22 april 2017 22:17 schreef golfer het volgende:
Wij zaten in een zijdeel met als nadeel dat 1 van ons tegen de muur aankeek en onder het verlaagde plafond waar uit geluidsboxen dreunende loungemuziek kwam was de akoestiek dusdanig slecht dat het een soort zwembadgeroezemoes werd en een normaal gesprek, zonder te schreeuwen, haast niet mogelijk was. Daar moet echt wat aan gedaan worden.
Onzin. Iedereen had er last van. Ook jongeren.quote:Op zaterdag 22 april 2017 22:25 schreef MCH het volgende:
Hehe, klinkt alsof het restaurant niet echt bejaardenproof is.
Eensch!quote:Op zondag 23 april 2017 00:19 schreef MutedFaith het volgende:
Ziet er erg goed uit, zeker tegen die prijzen.
Je had beter naar Minos Pallas kunnen gaan in Tilburg.... Dat is (naar mijn mening) de beste griek.quote:Op zondag 23 april 2017 11:10 schreef borisz het volgende:
Waar? Sirtaki, Tilburg. http://www.sirtaki.eu/menukaart.htm
Wanneer? 22-4
Wat at je? zie hieronder.
Impressie? zie hieronder.
Kosten? +- 30e pp. Voor voor, hoofd en twee drankjes.
Cijfer? 5,5.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Foto's met flits en mobiele HTC kwaliteit. Derhalve zijn de foto's niet van de beste kwaliteit.
We waren met een groep FOK!kers die honger hadden naar een meet. Hierboven een korte impressie van enkele gerechten. De mosselen op foto 1 waren nog best te doen. Salade op 2 kreeg iedereen erbij. De ossenhaas op 4 was niet je van het. De Musaka op 5 schijnt ook wel eens beter te zijn geweest.
Dat is zo inderdaad maar in Tilburg is Minos Pallas dan nog wel de beste imo.quote:Op zondag 23 april 2017 14:02 schreef Ole het volgende:
Ik heb nog nooit goed Grieks gegeten in Nederland.
Klinkt qua eten prima, maar die herrie, heb je daar niet direct wat van gezegd? Ik zou zijn opgestapt als ze het niet zachter hadden gezetquote:Op zaterdag 22 april 2017 22:17 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 22 april 2017
Waar: DIGA, Haarlem
Wij zaten in een zijdeel met als nadeel dat 1 van ons tegen de muur aankeek en onder het verlaagde plafond waar uit geluidsboxen dreunende loungemuziek kwam was de akoestiek dusdanig slecht dat het een soort
IJmuiden heb je er twee. 1 is prima. 1 is niet echt. Maar de Griek ga je niet heen om culinair hoogstaand te doenquote:Op zondag 23 april 2017 14:02 schreef Ole het volgende:
Ik heb nog nooit goed Grieks gegeten in Nederland.
Je kunt roezemoezende mensen in een slechte akoestiek niet verbieden te praten of zachter zetten. Het meest storende was niet de muziek.quote:Op zondag 23 april 2017 14:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Klinkt qua eten prima, maar die herrie, heb je daar niet direct wat van gezegd? Ik zou zijn opgestapt als ze het niet zachter hadden gezet
Ik vind het er wel uitzien als sympathiek eten. Zo doen we het thuis ook weleens. Alleen iets fotogenieker belicht dan.quote:Op zondag 23 april 2017 11:29 schreef Isabeau het volgende:
Cijfer: 6,5
[ afbeelding ]
Mijn vegetarische schotel: tzatziki, dolma's, witte bonen, aubergine, rijst en spaghetti in tomatensaus en een boerensalade ipv een koolsalade (zat bij elk vleesgerecht).
Inderdaad Geen culinair hoogstandje, prima te eten, goed op smaak. \quote:Op zondag 23 april 2017 15:20 schreef Bart2002 het volgende:
Ik vind het er wel uitzien als sympathiek eten. Zo doen we het thuis ook weleens.
Het is misschien anders als je culinaire hoogstandjes verwacht. Maar dat deed je niet w.s.quote:Op zondag 23 april 2017 15:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Inderdaad Geen culinair hoogstandje, prima te eten, goed op smaak. \
Ik hou niet eens van Grieks eten en zeker niet van de manier hoe ze vlees klaar maken, vandaar de vegetarische schotel gekozen. Dus in die zin was het al moeilijk me teleur te stellen. Ik verwachtte al niks. En toen viel het reuze meequote:Op zondag 23 april 2017 15:24 schreef Bart2002 het volgende:
Het is misschien anders als je culinaire hoogstandjes verwacht. Maar dat deed je niet w.s.
Ik wel in de jaren 70/80 op de Amsterdamsestraatweg in Utregquote:Op zondag 23 april 2017 14:02 schreef Ole het volgende:
Ik heb nog nooit goed Grieks gegeten in Nederland.
De Griek is volgens mij zo'n beschaafd volk wegens de historie dat zij de essentie van voedsel reeds lang begrijpen. En dat is niet de haute cuisine. Zij vinden dat aanstellerij. En terecht. Dat klinkt een beetje provocerender dan dat ik het bedoel. Maar dat vind ik dus sympathiek, de essentie van voedsel zoals zij dat zien.quote:Op zondag 23 april 2017 15:27 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik hou niet eens van Grieks eten en zeker niet van de manier hoe ze vlees klaar maken, vandaar de vegetarische schotel gekozen. Dus in die zin was het al moeilijk me teleur te stellen. Ik verwachtte al niks. En toen viel het reuze mee
"Dreunende lounge muziek" deed vermoeden dat men boefta beats aan had staan.quote:Op zondag 23 april 2017 14:58 schreef golfer het volgende:
[..]
Je kunt roezemoezende mensen in een slechte akoestiek niet verbieden te praten of zachter zetten. Het meest storende was niet de muziek.
Ik heb er uiteraard wel iets over gezegd, die slechte akoestiek. Ze zijn net open, dus misschien kunnen ze daar nog wat verbeteringen in aanbrengen.
Ik peins me suf wat je eigenlijk bedoelt, want Thaise basilicum ben ik nog nooit tegengkomen in de Sichuan keuken, laat staan dat Thaise basilicum heet is.quote:
Ik ook. Leuke goedkope complete menu's ook op de kaart.quote:
Het was donkergroen (donkerder dan prei) en klein(gesneden). Ik dacht dat dat het was. Hoe heet het dan? Tis heel heet namelijk en het blijft een tijdje hangen.quote:Op zondag 30 april 2017 16:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik peins me suf wat je eigenlijk bedoelt, want Thaise basilicum ben ik nog nooit tegengkomen in de Sichuan keuken, laat staan dat Thaise basilicum heet is.
Misschien de auto-correct, maar wat dan?
Hoe dan ook, ziet er allemaal lekker uit.
Ja die zag ik ook! Maar dan krijg je van alles een beetje en ik wilde volle schalenquote:Op zondag 30 april 2017 16:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik ook. Leuke goedkope complete menu's ook op de kaart.
Ik heb dus geen idee, ik zie op je foto ook alleen de gebruikelijke ingrediënten : kip, gedroogde chilipeper, lente-ui (ik zou dat geen prei noemen, maar het ligt wel dicht bij elkaar), pinda. Niks donkergroens. Was het dan niet toch gewoon chilipeper?quote:Op zondag 30 april 2017 18:15 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Het was donkergroen (donkerder dan prei) en klein(gesneden). Ik dacht dat dat het was. Hoe heet het dan? Tis heel heet namelijk en het blijft een tijdje hangen.
Nee het waren echt de kleine groene dingetjes. Heb ze apart geproefd om zeker te weten dat dat het was. Er zaten ook nog cashews en hele peperkorrels doorheen.quote:Op zondag 30 april 2017 18:20 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik heb dus geen idee, ik zie op je foto ook alleen de gebruikelijke ingrediënten : kip, gedroogde chilipeper, lente-ui (ik zou dat geen prei noemen, maar het ligt wel dicht bij elkaar), pinda. Niks donkergroens. Was het dan niet toch gewoon chilipeper?
Leuk! Daar waren wij in december. Ik zou ze geen 8,5 geven, eerder een 7-, denk ik.quote:Op maandag 1 mei 2017 10:43 schreef MutedFaith het volgende:
Waar?]/b]
Aan sjuuteeäjnd in Schinnen
[b]Wanneer?
Koningsdag
Wat at je?
We waren met 6 personen en hadden het lunchmenu: 'onbeperkt genieten', voor ¤27,50.
We kregen:
Voorgerechten:
- Boerenbrood met smeersels
- Carpaccio met boerenkaas krullen
- Zalmforel met komkommer
- Rilette met een spelt crostini
Tussengerechten:
- Bitterballen met piccalilly
- Garnalen kroketten met een knoflook mayo
- Gevulde champignons met parelgerst
- Kippenvleugels met kruidendip
Hoofdgerechten:
- Scampi’s met pesto en tagliatelle
- Varkenswang met zuurkool
- Gekonfijte polderkip met champignonsaus
Daarbij een witte wijn (ik heb niet besteld en niet ingeschonken, dus geen idee welke) en een espresso na.
Impressie?
Ik ken 't restaurant en ben wel fan van hun eten, maar niet van de eigenaresse. Maar een van mijn vrienden was weer eens een week in Nederland en wilde hier gaan eten. Het concept is vrij simpel, er zijn voor-, tussen- en hoofdgerechten en in principe mag je daaruit kiezen wat je wil. Omdat we toch alles lekker vinden hadden wij aangegeven dat ze gewoon voor 6 man wat op tafel mogen gooien.
Eten was prima. De rilette was echt to die for. De bitterballen en garnalenkroketten waren duidelijk uit eigen keuken (waarbij de garnalenkroketten wel wat meer vulling hadden mogen hebben). De varkenswang was precies goed en de polderkip had een lekker knapperig huidje icm sappig vlees.
Kosten
27,50 pp voor 't eten. Incl fooi was ik 45 euro kwijt, dus dat maakt een dikke 15 euro aan koffie, water en wijn.
Cijfer?
8,5
Wat karig of ligt dat aan mij? 1 (!) asperge?quote:Op vrijdag 5 mei 2017 19:46 schreef RobinOok het volgende:
Het was weer waanzinnig lekker bij de Jong!
Zelfs de bietjes!
[ link | afbeelding ]
De Jong, Mei 2017
Cijfer : 9
(alleen de meiraapjes niet, die heb ik in 1 keer in mijn mond gepropt om weg te werken. Bluh)
1 asperge en een heerlijk gegrild stukje kabeljauw.quote:Op vrijdag 5 mei 2017 21:57 schreef Griebus het volgende:
[..]
Wat karig of ligt dat aan mij? 1 (!) asperge?
quote:Op vrijdag 5 mei 2017 19:46 schreef RobinOok het volgende:
(alleen de meiraapjes niet, die heb ik in 1 keer in mijn mond gepropt om weg te werken. Bluh)
Als jij er al niet wordt volgepropt hoef ik er helemaal niet te komen want ik ben een grote eter.quote:Op vrijdag 5 mei 2017 22:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
1 asperge en een heerlijk gegrild stukje kabeljauw.
Zou dat waarschijnlijk om moeten draaien in de omschrijving.
Maar je wordt zeker niet volgepropt.
Dat was trouwens lang wel zo, dat ik enigszins misselijk was bij het hoofdgerecht, maar dat is nu dus beter.
(De groene asperges waren er 3. Drie flinke)
Dit wisten we al wel van jou.quote:Op zaterdag 6 mei 2017 07:59 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Als jij er al niet wordt volgepropt hoef ik er helemaal niet te komen want ik ben een grote eter.
En ik vind dat de hoeveelheid voedsel in een restaurant royaal en gul moet zijn. Dus als het al voro een normale eter afgepaste hoeveelheid is dan kom ik er dus niet. Hoe lekker het ook is.
Ik wil me in een restaurant gewoon geen zorgen hoeven maken of het niet genoeg is.
Klopt! Jij moet hier gewoon wegblijven. Dit restaurant is he-le-maal niks voor jou. Maar dan ook echt he-le-maal niks.quote:Op zaterdag 6 mei 2017 07:59 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Als jij er al niet wordt volgepropt hoef ik er helemaal niet te komen want ik ben een grote eter.
quote:Op zaterdag 6 mei 2017 08:56 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Klopt! Jij moet hier gewoon wegblijven. Dit restaurant is he-le-maal niks voor jou. Maar dan ook echt he-le-maal niks.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |