Wat at je?quote:Op zondag 2 april 2017 23:06 schreef golfer het volgende:
Vanavond heerlijk veel verschillende tapas gegeten bij El Pincho in Haarlem.
Niet echt goedkoop, maar wel supervers en lekker.
Klinkt logisch. Volgende week pinchos eten bij El Tapas?quote:
Op hun website staat anders gewoon: "De inhoud van de kaart laat zich raden: El Pincho serveert hoofdzakelijk tapasgerechten uit Spanje. Onze Spaanse chef Emilio heeft zijn Spaanse roots verstopt in onze tapas en dat proef je""quote:Op zondag 2 april 2017 23:30 schreef RobinOok het volgende:
Klinkt logisch. Volgende week pinchos eten bij El Tapas?
Ik dacht dat je weer eens sarcastisch wasquote:
We waren met 4 personen en deelden deze gerechten met elkaar:quote:
Prima.quote:Impressie?
177 euro inclusief 2 flessen witte wijn en 2 glazen rode wijn.quote:Kosten?
8/10quote:Cijfer?
Is dat niet de naam van jouw kapsel?quote:
Lekker mooi sappig en neutraal van smaak. Minder uitgesproken dan lamsvlees.quote:Op zondag 16 april 2017 23:37 schreef Isabeau het volgende:
Leuk bedacht, die goatiebag, maar als je zo weinig eten serveert dan blijft er uiteraard geen kruimel over voor zo'n concept. Hoe vonden jullie de smaak van het geitenvlees?
Waarom ligt het dan niet in de supermarkt?! Want door de opkomst van de geitenkaas (hallo vegetariërs oa) zijn er veel meer geitenbokjes die geslacht worden en waarom blijft dat vlees dan niet gewoon in Nederland Ze kunnen wel zeggen dat we het niet willen, maar je kan het niet eens kopen!quote:Op zondag 16 april 2017 23:42 schreef golfer het volgende:
Lekker mooi sappig en neutraal van smaak. Minder uitgesproken dan lamsvlees.
Inderdaad niet in de supermarkt, wel incidenteel te koop. Bijvoorbeeld hier:quote:Op zondag 16 april 2017 23:46 schreef Isabeau het volgende:
Waarom ligt het dan niet in de supermarkt?! Want door de opkomst van de geitenkaas (hallo vegetariërs oa) zijn er veel meer geitenbokjes die geslacht worden en waarom blijft dat vlees dan niet gewoon in Nederland Ze kunnen wel zeggen dat we het niet willen, maar je kan het niet eens kopen!
Zonde! Maar wel speciaal een keer geprobeerd te hebben.quote:Op maandag 17 april 2017 00:06 schreef Bluezz het volgende:
Mijn stukjes bout waren ook nog eens taaiig. In ieder geval de helft.
Wat errug lekker was, waren alle groentes, schuim en de toetjes. Maar ja, waar je voor komt was dus wat mij betreft het minst.
Daar was ik heel graag heen geweest, maar "pas" verhuisd en blut.quote:Op maandag 17 april 2017 11:02 schreef RobinOok het volgende:
Toch is 130,50 euro voor twee personen voor wijn, water en vier gangen van een sterrenchef geen heel slecht deal. Zo weinig was het nou ook weer niet. Maar als je het gevoel hebt dat je achtergesteld wordt tov andere tafels is dat kut, ongeacht de prijs of de hoeveelheid.
Wij gaan een proeverij doen van het varken. In 10 gangen.
Verschil moet er zijn, A'dam versus R'dam.
Hij had het ook beter een 'proeverij' kunnen noemen. En ik vond het moeilijk om op zijn calimero's te zeggen dat de buren en anderen 2 rackjes kregen en wij maar 1, maar g maakte er wel een opmerking over dat werd weggewuifd door een medewerker.quote:Op maandag 17 april 2017 11:02 schreef RobinOok het volgende:
Toch is 130,50 euro voor twee personen voor wijn, water en vier gangen van een sterrenchef geen heel slecht deal. Zo weinig was het nou ook weer niet. Maar als je het gevoel hebt dat je achtergesteld wordt tov andere tafels is dat kut, ongeacht de prijs of de hoeveelheid.
Wij gaan een proeverij doen van het varken. In 10 gangen.
Verschil moet er zijn, A'dam versus R'dam.
Voor mij reden om mijn bek te houden. Want als ze er niks mee doen word je alleen maar nog changrijniger.quote:Op maandag 17 april 2017 13:04 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Hij had het ook beter een 'proeverij' kunnen noemen. En ik vond het moeilijk om op zijn calimero's te zeggen dat de buren en anderen 2 rackjes kregen en wij maar 1, maar g maakte er wel een opmerking over dat werd weggewuifd door een medewerker.
Preciesquote:Op maandag 17 april 2017 13:05 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Voor mij reden om mijn bek te houden. Want als ze er niks mee doen word je alleen maar nog changrijniger.
Voor mij geen reden om mijn mond te houden. Ik ben altijd eerlijk en assertief als mij gevraagd wordt of alles naar wens was. Zowel positief als iets minder positief of zelfs ronduit slecht.quote:Op maandag 17 april 2017 13:05 schreef RobinOok het volgende:
Voor mij reden om mijn bek te houden. Want als ze er niks mee doen word je alleen maar nog changrijniger.
Ja, vast. Maar ik zit daar niet om hun iets te leren dus.quote:Op maandag 17 april 2017 13:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Van kritiek kunnen ze alleen maar (hopelijk) leren.
En dit is waarom ik geen zin heb om binnen Nederland veel geld uit te geven aan uit eten gaan. Vaak is het niet lekker, en als het dat wel is krijg je van die ieniemienie piepkleine stukjes vlees en over het algemeen zijn de gerechtjes echt miniatuurformaat.quote:Op zondag 16 april 2017 22:52 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 16 april 2016
Waar: RIJKS® Restaurant, Amsterdam
Wat:
Joris Bijdendijk van het RIJKS Restaurant dat inmiddels 1 Michelinster heeft, wilde met de traditie van lamsvlees tijdens de Pasen breken en brak samen met Joël Broekaert (recensent van de NRC) een lans voor het eten van geitenbokjes. Normaal gesproken worden deze beestjes meteen na geboorte vernietigd of geëxporteerd naar landen in Zuid-Europa (met name Spanje) waar ze dit vlees wel kunnen waarderen.
Vandaar dat er vandaag een proeverij van geitenbok geserveerd werd in het RIJKS restaurant.
Conclusie: leuke kennismaking met geitenbokvlees dat bijzonder neutraal van smaak is als het rosé wordt geserveerd. Helaas veel te kleine porties vlees.
Je kunt ook kritiek geven d.m.v. een lage of geen fooi te geven en gewoon niet meer terug te komen natuurlijk.quote:Op maandag 17 april 2017 13:25 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, vast. Maar ik zit daar niet om hun iets te leren dus.
Ik zit er om gezellig en lekker te eten. En personeel iets leren vind ik niet gezellig of lekker.
Maar goed, die discussie is hier ook pas 8 keer gevoerd of zo.
Nee, in Brazilië is het natuurlijk allemaal beter en meer en lekkerder.quote:Op maandag 17 april 2017 13:36 schreef sirdanilot het volgende:
En dit is waarom ik geen zin heb om binnen Nederland veel geld uit te geven aan uit eten gaan. Vaak is het niet lekker, en als het dat wel is krijg je van die ieniemienie piepkleine stukjes vlees en over het algemeen zijn de gerechtjes echt miniatuurformaat.
Het menu was 35 euro pp. de rest was de drankrekening.quote:Je betaalt zo'n 65 euro per persoon.
Vorig jaar. En ja het is er meer en het is in ieder geval altijd gewoon lekker, ipv soms lekker zoals in Nederland. Het verschilt wel per regio hoe lekker het is. In Rio is het eten niet heel erg bijzonder, in het noordoosten en noorden is het veel lekkerder. Maar ja dat ligt ook net zo ver uit elkaar als Nederland en Spanje dus zo gek is dat niet (Brazilië is net zo groot als het grootste deel van Europa).quote:Op maandag 17 april 2017 13:45 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee, in Brazilië is het natuurlijk allemaal beter en meer en lekkerder.
Wanneer was je er ook alweer voor het laatst in jouw fantasie-leven?
Ja ok prima, maar dan nog, wat voor verschil maakt die 2 euro voor iets meer vlees te serveren?quote:[..]
Het menu was 35 euro pp. de rest was de drankrekening.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
Wat is er dan zo ellendig aan dat restaurant? RobinOok die een 2 geeft, da's zo laag dat alles wel mis moet zijn gegaan. (even op Robin's link geklikt en ik snap de 2 inmiddels wel )quote:Op maandag 17 april 2017 21:17 schreef Prego het volgende:
A Proposito
Een herinnering die ik verweg gestopt heb, wat een ellende
29,95? Goede prijs en het ziet er goed uit!
Het hangt af van de regio. Maar het eten in het noordoosten en noorden is echt heel lekker.quote:Op maandag 17 april 2017 14:02 schreef RobinOok het volgende:
Wel eens gehoord van de uitspraak "smaken verschillen"?
Ik weet vrijwel zeker dat ik níet altijd lekker zou eten in Brazilië.
het enige verschil met RobinOok is dat ik ze een 3 zou hebben gegeven omdat de bediening erg lief was.quote:Op dinsdag 18 april 2017 00:37 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wat is er dan zo ellendig aan dat restaurant? RobinOok die een 2 geeft, da's zo laag dat alles wel mis moet zijn gegaan. (even op Robin's link geklikt en ik snap de 2 inmiddels wel )
Dit klinkt heel goed! Staat op het lijstje om eens te gaan etenquote:Op dinsdag 18 april 2017 17:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Gegeten bij Strand Lodge in Winterswijk, een strandtent (ja, ze hebben een strand) maar het verst verwijderd van zee van alle strandtenten.
http://www.slww.nl
Ze hebben een Michelin ster, zeer moderate prijzen en een heerlijk ontspannen sfeer. De bediening is niet formeel stijf zoals normaal gesproken bij de topgastronomie, maar heerlijk relaxed zoals je bij een strandtent verwacht.
Het eten is een ander verhaal.
Kregen wat brood, amandelen en olijven terwijl we de kaart bestudeerden.
We gingen voor een zes gangen menu (57,50) pp
Kregen als amuse een zee-egel schelp gevuld met een mousseline van aardappel (een hele smeuige aardappelpuree) met zee-egel en een augurkensorbet. Daarnaast een kroepoekje met gerookte haring en rammenas. Prachtige smaakcontrasten van de ingredienten en warm en koud van de puree en de sorbet.
Prachtig gerechtje
Daarna kwam het eerste voorgerecht, geelvin makreel (hamachi) op twee manieren bereid, met oester, gel van oester en verschillende manieren waarop rode biet bereid was.
Hierbij werd brood gereikt met Guernsey boter, olijfolie, een rokerig pyramide zout op smaak gebracht met gefermenteerde soja.
Wederom erg lekker
Een bouillon van kreeft met garnituur van osseworst. Persoonlijk vond ik deze minder geslaagd, smaakte meer naar black tiger prawns, was niet vies, maar niet mijn smaak, miste het zoete van kreeft.
Een stuk Kabeljauw, perfect gegaard met daarbij gebrande bloemkool en bloemkool crème, couscous en een witte saus van witte wijn, krokant van zwarte sesam en een zwarte saus van zwarte sesam. Vond het erg lekker.
Brood en boter bleven komen
Klapstuk met marsala saus, groene asperge op freekeh (geroosterde groene durumtarwe) met shii-takes
Weer een prachtige combinatie van ingrediënten/bereidingswijze die je niet vaak tegenkomt en perfect klaar gemaakt. Heel erg lekker
Vervolgens kwam
Ree geit op vier manieren, een meesterwerk, de chef moet erg lang gewerkt hebben dit gerecht te ontwerpen. De andere gerechten waren de ster waardig, maar deze stak er duidelijk bovenuit. Zou in een twee of drie sterrentent met trots op de kaart kunnen.
Klein minpuntje, het als bijlage gegeven stukje aardappelgratin was niet gaar noch romig, jammer.
Nagerecht waren diverse bereidingen van verschillende fruitsoorten. Erg verfrissend en lekker.
Cijfer
9,5
Prijs kwaliteit verhouding is onovertroffen, de locatie is prachtig. Ze hadden een 10 gekregen als het helemaal perfect was geweest.
Ga hier zeker vaker terug.
Ze zitten trouwens op een 200 meter van een van mijn voormalige lievelingsrestaurants, de Gulle Waard die eind vorig jaar de deuren sloot.
Als je hierheen gaat, volg de borden bij de rotonde, niet je navigatie, die leid je naar een verkeerde straat.
Welke link is dat?quote:Op dinsdag 18 april 2017 00:37 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Wat is er dan zo ellendig aan dat restaurant? RobinOok die een 2 geeft, da's zo laag dat alles wel mis moet zijn gegaan. (even op Robin's link geklikt en ik snap de 2 inmiddels wel )
Nou ja, ik was een beetje boos. Mijn lief zei ook al dat een 2 wat cru is. Want het kan uiteraard altijd slechter. Dus okay, een 4 dan.quote:Op woensdag 19 april 2017 22:37 schreef Prego het volgende:
[..]
het enige verschil met RobinOok is dat ik ze een 3 zou hebben gegeven omdat de bediening erg lief was.
zo kennen we je weer...quote:Op donderdag 20 april 2017 11:49 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nou ja, ik was een beetje boos. Mijn lief zei ook al dat een 2 wat cru is. Want het kan uiteraard altijd slechter. Dus okay, een 4 dan.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
Hehe, klinkt alsof het restaurant niet echt bejaardenproof is.quote:Op zaterdag 22 april 2017 22:17 schreef golfer het volgende:
Wij zaten in een zijdeel met als nadeel dat 1 van ons tegen de muur aankeek en onder het verlaagde plafond waar uit geluidsboxen dreunende loungemuziek kwam was de akoestiek dusdanig slecht dat het een soort zwembadgeroezemoes werd en een normaal gesprek, zonder te schreeuwen, haast niet mogelijk was. Daar moet echt wat aan gedaan worden.
Onzin. Iedereen had er last van. Ook jongeren.quote:Op zaterdag 22 april 2017 22:25 schreef MCH het volgende:
Hehe, klinkt alsof het restaurant niet echt bejaardenproof is.
Eensch!quote:Op zondag 23 april 2017 00:19 schreef MutedFaith het volgende:
Ziet er erg goed uit, zeker tegen die prijzen.
Je had beter naar Minos Pallas kunnen gaan in Tilburg.... Dat is (naar mijn mening) de beste griek.quote:Op zondag 23 april 2017 11:10 schreef borisz het volgende:
Waar? Sirtaki, Tilburg. http://www.sirtaki.eu/menukaart.htm
Wanneer? 22-4
Wat at je? zie hieronder.
Impressie? zie hieronder.
Kosten? +- 30e pp. Voor voor, hoofd en twee drankjes.
Cijfer? 5,5.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Foto's met flits en mobiele HTC kwaliteit. Derhalve zijn de foto's niet van de beste kwaliteit.
We waren met een groep FOK!kers die honger hadden naar een meet. Hierboven een korte impressie van enkele gerechten. De mosselen op foto 1 waren nog best te doen. Salade op 2 kreeg iedereen erbij. De ossenhaas op 4 was niet je van het. De Musaka op 5 schijnt ook wel eens beter te zijn geweest.
Dat is zo inderdaad maar in Tilburg is Minos Pallas dan nog wel de beste imo.quote:Op zondag 23 april 2017 14:02 schreef Ole het volgende:
Ik heb nog nooit goed Grieks gegeten in Nederland.
Klinkt qua eten prima, maar die herrie, heb je daar niet direct wat van gezegd? Ik zou zijn opgestapt als ze het niet zachter hadden gezetquote:Op zaterdag 22 april 2017 22:17 schreef golfer het volgende:
Wanneer: 22 april 2017
Waar: DIGA, Haarlem
Wij zaten in een zijdeel met als nadeel dat 1 van ons tegen de muur aankeek en onder het verlaagde plafond waar uit geluidsboxen dreunende loungemuziek kwam was de akoestiek dusdanig slecht dat het een soort
IJmuiden heb je er twee. 1 is prima. 1 is niet echt. Maar de Griek ga je niet heen om culinair hoogstaand te doenquote:Op zondag 23 april 2017 14:02 schreef Ole het volgende:
Ik heb nog nooit goed Grieks gegeten in Nederland.
Je kunt roezemoezende mensen in een slechte akoestiek niet verbieden te praten of zachter zetten. Het meest storende was niet de muziek.quote:Op zondag 23 april 2017 14:48 schreef Pietverdriet het volgende:
Klinkt qua eten prima, maar die herrie, heb je daar niet direct wat van gezegd? Ik zou zijn opgestapt als ze het niet zachter hadden gezet
Ik vind het er wel uitzien als sympathiek eten. Zo doen we het thuis ook weleens. Alleen iets fotogenieker belicht dan.quote:Op zondag 23 april 2017 11:29 schreef Isabeau het volgende:
Cijfer: 6,5
[ afbeelding ]
Mijn vegetarische schotel: tzatziki, dolma's, witte bonen, aubergine, rijst en spaghetti in tomatensaus en een boerensalade ipv een koolsalade (zat bij elk vleesgerecht).
Inderdaad Geen culinair hoogstandje, prima te eten, goed op smaak. \quote:Op zondag 23 april 2017 15:20 schreef Bart2002 het volgende:
Ik vind het er wel uitzien als sympathiek eten. Zo doen we het thuis ook weleens.
Het is misschien anders als je culinaire hoogstandjes verwacht. Maar dat deed je niet w.s.quote:Op zondag 23 april 2017 15:21 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Inderdaad Geen culinair hoogstandje, prima te eten, goed op smaak. \
Ik hou niet eens van Grieks eten en zeker niet van de manier hoe ze vlees klaar maken, vandaar de vegetarische schotel gekozen. Dus in die zin was het al moeilijk me teleur te stellen. Ik verwachtte al niks. En toen viel het reuze meequote:Op zondag 23 april 2017 15:24 schreef Bart2002 het volgende:
Het is misschien anders als je culinaire hoogstandjes verwacht. Maar dat deed je niet w.s.
Ik wel in de jaren 70/80 op de Amsterdamsestraatweg in Utregquote:Op zondag 23 april 2017 14:02 schreef Ole het volgende:
Ik heb nog nooit goed Grieks gegeten in Nederland.
De Griek is volgens mij zo'n beschaafd volk wegens de historie dat zij de essentie van voedsel reeds lang begrijpen. En dat is niet de haute cuisine. Zij vinden dat aanstellerij. En terecht. Dat klinkt een beetje provocerender dan dat ik het bedoel. Maar dat vind ik dus sympathiek, de essentie van voedsel zoals zij dat zien.quote:Op zondag 23 april 2017 15:27 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ik hou niet eens van Grieks eten en zeker niet van de manier hoe ze vlees klaar maken, vandaar de vegetarische schotel gekozen. Dus in die zin was het al moeilijk me teleur te stellen. Ik verwachtte al niks. En toen viel het reuze mee
"Dreunende lounge muziek" deed vermoeden dat men boefta beats aan had staan.quote:Op zondag 23 april 2017 14:58 schreef golfer het volgende:
[..]
Je kunt roezemoezende mensen in een slechte akoestiek niet verbieden te praten of zachter zetten. Het meest storende was niet de muziek.
Ik heb er uiteraard wel iets over gezegd, die slechte akoestiek. Ze zijn net open, dus misschien kunnen ze daar nog wat verbeteringen in aanbrengen.
Ik peins me suf wat je eigenlijk bedoelt, want Thaise basilicum ben ik nog nooit tegengkomen in de Sichuan keuken, laat staan dat Thaise basilicum heet is.quote:
Ik ook. Leuke goedkope complete menu's ook op de kaart.quote:
Het was donkergroen (donkerder dan prei) en klein(gesneden). Ik dacht dat dat het was. Hoe heet het dan? Tis heel heet namelijk en het blijft een tijdje hangen.quote:Op zondag 30 april 2017 16:21 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik peins me suf wat je eigenlijk bedoelt, want Thaise basilicum ben ik nog nooit tegengkomen in de Sichuan keuken, laat staan dat Thaise basilicum heet is.
Misschien de auto-correct, maar wat dan?
Hoe dan ook, ziet er allemaal lekker uit.
Ja die zag ik ook! Maar dan krijg je van alles een beetje en ik wilde volle schalenquote:Op zondag 30 april 2017 16:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik ook. Leuke goedkope complete menu's ook op de kaart.
Ik heb dus geen idee, ik zie op je foto ook alleen de gebruikelijke ingrediënten : kip, gedroogde chilipeper, lente-ui (ik zou dat geen prei noemen, maar het ligt wel dicht bij elkaar), pinda. Niks donkergroens. Was het dan niet toch gewoon chilipeper?quote:Op zondag 30 april 2017 18:15 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Het was donkergroen (donkerder dan prei) en klein(gesneden). Ik dacht dat dat het was. Hoe heet het dan? Tis heel heet namelijk en het blijft een tijdje hangen.
Nee het waren echt de kleine groene dingetjes. Heb ze apart geproefd om zeker te weten dat dat het was. Er zaten ook nog cashews en hele peperkorrels doorheen.quote:Op zondag 30 april 2017 18:20 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik heb dus geen idee, ik zie op je foto ook alleen de gebruikelijke ingrediënten : kip, gedroogde chilipeper, lente-ui (ik zou dat geen prei noemen, maar het ligt wel dicht bij elkaar), pinda. Niks donkergroens. Was het dan niet toch gewoon chilipeper?
Leuk! Daar waren wij in december. Ik zou ze geen 8,5 geven, eerder een 7-, denk ik.quote:Op maandag 1 mei 2017 10:43 schreef MutedFaith het volgende:
Waar?]/b]
Aan sjuuteeäjnd in Schinnen
[b]Wanneer?
Koningsdag
Wat at je?
We waren met 6 personen en hadden het lunchmenu: 'onbeperkt genieten', voor ¤27,50.
We kregen:
Voorgerechten:
- Boerenbrood met smeersels
- Carpaccio met boerenkaas krullen
- Zalmforel met komkommer
- Rilette met een spelt crostini
Tussengerechten:
- Bitterballen met piccalilly
- Garnalen kroketten met een knoflook mayo
- Gevulde champignons met parelgerst
- Kippenvleugels met kruidendip
Hoofdgerechten:
- Scampi’s met pesto en tagliatelle
- Varkenswang met zuurkool
- Gekonfijte polderkip met champignonsaus
Daarbij een witte wijn (ik heb niet besteld en niet ingeschonken, dus geen idee welke) en een espresso na.
Impressie?
Ik ken 't restaurant en ben wel fan van hun eten, maar niet van de eigenaresse. Maar een van mijn vrienden was weer eens een week in Nederland en wilde hier gaan eten. Het concept is vrij simpel, er zijn voor-, tussen- en hoofdgerechten en in principe mag je daaruit kiezen wat je wil. Omdat we toch alles lekker vinden hadden wij aangegeven dat ze gewoon voor 6 man wat op tafel mogen gooien.
Eten was prima. De rilette was echt to die for. De bitterballen en garnalenkroketten waren duidelijk uit eigen keuken (waarbij de garnalenkroketten wel wat meer vulling hadden mogen hebben). De varkenswang was precies goed en de polderkip had een lekker knapperig huidje icm sappig vlees.
Kosten
27,50 pp voor 't eten. Incl fooi was ik 45 euro kwijt, dus dat maakt een dikke 15 euro aan koffie, water en wijn.
Cijfer?
8,5
Wat karig of ligt dat aan mij? 1 (!) asperge?quote:Op vrijdag 5 mei 2017 19:46 schreef RobinOok het volgende:
Het was weer waanzinnig lekker bij de Jong!
Zelfs de bietjes!
[ link | afbeelding ]
De Jong, Mei 2017
Cijfer : 9
(alleen de meiraapjes niet, die heb ik in 1 keer in mijn mond gepropt om weg te werken. Bluh)
1 asperge en een heerlijk gegrild stukje kabeljauw.quote:Op vrijdag 5 mei 2017 21:57 schreef Griebus het volgende:
[..]
Wat karig of ligt dat aan mij? 1 (!) asperge?
quote:Op vrijdag 5 mei 2017 19:46 schreef RobinOok het volgende:
(alleen de meiraapjes niet, die heb ik in 1 keer in mijn mond gepropt om weg te werken. Bluh)
Als jij er al niet wordt volgepropt hoef ik er helemaal niet te komen want ik ben een grote eter.quote:Op vrijdag 5 mei 2017 22:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
1 asperge en een heerlijk gegrild stukje kabeljauw.
Zou dat waarschijnlijk om moeten draaien in de omschrijving.
Maar je wordt zeker niet volgepropt.
Dat was trouwens lang wel zo, dat ik enigszins misselijk was bij het hoofdgerecht, maar dat is nu dus beter.
(De groene asperges waren er 3. Drie flinke)
Dit wisten we al wel van jou.quote:Op zaterdag 6 mei 2017 07:59 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Als jij er al niet wordt volgepropt hoef ik er helemaal niet te komen want ik ben een grote eter.
En ik vind dat de hoeveelheid voedsel in een restaurant royaal en gul moet zijn. Dus als het al voro een normale eter afgepaste hoeveelheid is dan kom ik er dus niet. Hoe lekker het ook is.
Ik wil me in een restaurant gewoon geen zorgen hoeven maken of het niet genoeg is.
Klopt! Jij moet hier gewoon wegblijven. Dit restaurant is he-le-maal niks voor jou. Maar dan ook echt he-le-maal niks.quote:Op zaterdag 6 mei 2017 07:59 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Als jij er al niet wordt volgepropt hoef ik er helemaal niet te komen want ik ben een grote eter.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |