abonnement Unibet Coolblue
pi_169940276
Hooooi! :W

Heel vers nieuwe zwangere meld zich! De test is net droog zeg maar. 8-)

Ik zag dat ik nog net op tijd was om het bolletje van Hilz te zien. O+
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_169940278
quote:
0s.gif Op zondag 2 april 2017 08:29 schreef Theeleuter het volgende:
Hier prima hoor, merk wel dat energie sneller op is. Maar niet wakker gelegen vannacht :z

Lekkere toet hilz! Ik heb 2 maten mutsjes in de tas, bij de jongste paste geen van de mutsjes _O-
Dat had Lou ook ja :D kleinere maat zat te strak, maar een maat groter was te groot en schoof steeds voor haar ogen

Fazz een goede nacht *O*
pi_169940300
quote:
1s.gif Op zondag 2 april 2017 08:38 schreef Skittles het volgende:

[..]

Dat had Lou ook ja :D kleinere maat zat te strak, maar een maat groter was te groot en schoof steeds voor haar ogen
Bij de jongste waren ze beiden te klein :') die van ziekenhuis paste wel, maar die dingen rekken ook als een malle.
pi_169940312
Hilz, want een mooie ronde baby. *O* .

Fazz, goed geslapen gelukkig. Piekeren is zo waardeloos. Heb je wel eens aan meditatie e.d. gedaan?

Wij zijn gisteren even heel hard aan de slag gegaan hier thuis. Onze slaapkamer is nu babyklaar en ook de babykamer zelf vordert. Ik vind het echt heel fijn, als het zoveel mogelijk voor mijn verlof op orde is zodat ik dan lekker kan gaan walvissen. 8-) . En ik kan ook al echt een beetje wegzwijmelen bij de spulletjes. :o . :D .

Met een peuter erbij is het overigens wel een uitdaging, want het mijn en dijn speelde een beetje op. (Spulletjes die van haar waren en die ik nu wil hergebruiken, zijn dan ineens van haar en mogen niet van de baby zijn. Het grappige is dat ze wel weer uit zichzelf dingen aandraagt die van haar zijn maar die de baby mag hebben. Het is wel heel gezellig om er samen mee bezig te zijn. *; .)
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_169940690
Welkom Krisvc!! Gefeliciteerd! *O*

Franny klinkt heerlijk zo samen met je dochter met de spulletjes voor de baby bezig zijn.
Hier eigenlijk alleen nog bezig met opruimen en dus plaatsmaken. Na de 20 weken eens verder oriënteren op de inrichting van het kamertje O+
pi_169940760
Franny O+ Dat klinkt echt zo heerlijk! Ik verwacht van dreumes weinig actie wbt baby :')

En het kamertje... oh ja, dat moet geloof ik ook nog ja :o we zijn nog steeds zo bezig met het huis verder af krijgen dat de babykamer ergens onderaan bungelt. Nou ja, een wieg hebben we sowieso, dus dat komt wel goed :)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  zondag 2 april 2017 @ 10:00:21 #57
73386 Fazz
onderweg
pi_169940862
Leuk zo voorbereiden Franny O+
F heeft ook al een paar keer in de wieg gelegen, past nog best zegt hij :+
pi_169941077
Hilz wat een heerlijk meisje heb je daar! O+

Kris :W

Ohhh, babykamer voorbereidingen O+ wat klinkt dat tof!
En uitdagend met peuter erbij ja ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_169941332
Hilz O+

Welkom Kris en Twist *O*

Franny, weet ze dan ook echt van de mini-baby dingen wat van haar was? Ik vind het wel jammer dat O nog echt te klein is om er iets van mee te krijgen. Die heeft nu alleen ontdekt dat ik een dikke buik heb en dat mijn navel daardoor heel grappig is :')

Gisterenavond in bed even tegen man aangelegen zodat hij ook de drukte in m'n buik even kon voelen, daar hoefde hij geen moeite voor te doen. En toen waren ze nog niet eens aan het schuiven oid, alleen rustige bewegingen en dat vond hij al druk voelen :D is met O ook nooit zo gelukt, die lag altijd instant stil als m'n man in de buurt kwam :')

LeSage, wij hebben 1 wieg (van O), en verder afgezien van wat kleding nog niks :') wel al een kamer geregeld maar die moet hier nog heen (doen we pas na de verhuizing, in mei ergens. Hebben we voorlopig toch nog niet nodig). Volgende week kan ik eindelijk de 2e wieg bestellen!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_169944496
Franny O+ Lekker bezig O+

Welkom nieuwe zwangeren O+
pi_169945024
quote:
0s.gif Op zondag 2 april 2017 10:39 schreef FlyingFish het volgende:

Franny, weet ze dan ook echt van de mini-baby dingen wat van haar was? Ik vind het wel jammer dat O nog echt te klein is om er iets van mee te krijgen. Die heeft nu alleen ontdekt dat ik een dikke buik heb en dat mijn navel daardoor heel grappig is.
Mijn dreumes heeft vannacht ontdekt dat mama's dikke buik echt niet lekker ligt. Een nacht op mama plakken is niet meer fijn. En als dreumes dan eindelijk lekker plakt begint Kevin (buikbaby) te protesteren en moet ie weer verschuiven van mama. Dat heeft ongeveer 4 uur geduurd voordat hij er emotioneel gezien over heen was.

Welkom Twist, Welkom Kris. *O*
pi_169947474
Leuk al die kamer voorbereidingen, ik heb voor het eerst met een hele grote big smile op de baby afdeling van de hema rondgelopen. Ohhh wat zijn daar toch leuke dingen te vinden. :@
pi_169948338
Nieuwe aanwas! Het voelt nog maar zo kort geleden dat ik ook nieuw was. En inmiddels ben ik voor MvM al uitgepiest. :D

Het viel allemaal mee gisteren. Ik had vooral geen zin in schoonzus vanwege opmerkingen die ze de vorige keer maakte, maar daar heeft ze haar excuses voor aangeboden (bijna huilend). En uiteindelijk werd het nog wel een aardige dag. Afgezien van het feit dat het laten maken van een nieuwe autosleutel leidde tot problemen met het slot, waardoor er nu wel 2 sleutels zijn, maar die niet meer rond kunnen draaien. Echt top.

Ff, wat onwijs gaaf dat je man het kon voelen! Dat lijkt me zelf misschien nog wel leuker, dan het zelf van binnen voelen.

De babykamer voorbereidingen zijn hier in volle gang. De planning is met een week of 2 te kunnen behangen, en dan gaan we verder inrichten. Alleen zo jammer dat opruimen zoveel troep maakt voor het beter wordt. :')
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_169950738
quote:
0s.gif Op zondag 2 april 2017 10:39 schreef FlyingFish het volgende:
Hilz O+

Welkom Kris en Twist *O*

Franny, weet ze dan ook echt van de mini-baby dingen wat van haar was? Ik vind het wel jammer dat O nog echt te klein is om er iets van mee te krijgen. Die heeft nu alleen ontdekt dat ik een dikke buik heb en dat mijn navel daardoor heel grappig is :')
Ze ziet feilloos of iets uit de kast komt of wanneer ik het nieuw heb gekocht. Sowieso vertel ik het haar vaak als ik iets voor de baby heb gekocht en ook waar het voor is. Ze vindt dat allemaal leuk, staat er met haar neus bovenop en stelt veel vragen. Even iets van haar kamertje pakken en het op de babykamer zetten, gaat niet zomaar (dan hebben we het over iets simpels als een mandje waar haar luiers in zaten, die we voor haar niet meer gebruiken omdat ze helemaal zindelijk is. Dan moet ik eerst goed uitleggen waarom zij dat mandje niet meer nodig heeft en het dus wel voor de baby gebruikt kan worden. :D .)
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_169951113
Franny, ik vind dat echt heel lief om te lezen. Dat ze op haar manier echt bezig is met het de baby. Ik zou ook willen weten waarom 'mijn' spullen ineens voor de baby zijn. Leuk hoor. O+
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  zondag 2 april 2017 @ 17:46:25 #66
73386 Fazz
onderweg
pi_169951784
Het was hier best wel even moeilijk toen zijn kleren naar de kast gingen zodat de commode vol spulletjes voor z'n zusje werd gedaan.
Maar het voordeel van zijn leeftijd (bijna 3) dat we het heel goed kunnen uitleggen en toen was het oke :)

Fijn dat het toch gezellig was Nanuke!
pi_169953394
Hier zijn ze al gewend aan het concept doorgeven. Twee meisjes met twee jaar verschil, vaak gaat kleding die de oudste niet meer past direct in de kast van de jongste.
Ze vinden de babyspullen wel heel interessant. Leuk ook om samen met mijn meiden alles op orde te maken O+
pi_169955708
Wat een mooi meisje Hillz!

Welkom aan Twist en welkom aan Kris :)! Leuk!!!

Mooi om te horen hoe ze ermee bezig is Franny. Wat lief dat ze zelf spulletjes brengt die de baby mag hebben! Is je vader ondertussen thuis nu?

L is nog te klein om het echt te beseffen. Ik vind het ook wel heel spannend hoe ze er op zal reageren... Ik vind dat we er ook wat meer bewust mee bezig moeten zijn naar haar toe, maar het komt daar steeds niet van. We hebben wel een boekje over een baby krijgen maar dat is niet zo'n leuk boek vind ik. Iemand nog tips voor leuke boekjes voor een dreumes?

Volgend weekend gaan we de babykamer ook verven... Leuk!!!
pi_169956054
Ooit de belofte gedaan te showen. Bij deze ;)

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Sorry, het was al donker buiten :P
Je raekt an de dinge geweun.
pi_169956247
Messina O+ Wat een super tof kamertje!
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  zondag 2 april 2017 @ 20:35:10 #71
455240 Tweedledee
Contrariwise
pi_169956257
Feli en welkom twist en kris :s)

Al die voorbereidingen zijn zo leuk he, geniet ervan dames :*

Wat lief al die oudere kindjes die er zo betrokken bij zijn O+

Jaa 37 weken nu inderdaad *O* Thuisbevallen olé olé. Het meisje viert alvast feest vanavond, al mijn organen krijgen een boks :D Soms denk ik wel eens dat ik straks niet hoef te persen, ze drukt zichzelf er wel uit die actieveling :')
  zondag 2 april 2017 @ 20:36:38 #72
455240 Tweedledee
Contrariwise
pi_169956321
Oh tof Messina O+ Had je nog een bepaald thema in gedachten bij het inrichten? O-)
pi_169956345
Hier herkent de oudste wel babykleertjes. Verschil in grootte is ook best flink.

Meh, veel harde buiken vandaag. Normaal zou ik blij zijn, nu levert het alleen maar stress op...nog ff binnenblijven meid!
pi_169956988
Ziet er leuk uit Messina! Ik ga langzaamaan maar eens richting het babytopic, al zal ik hier echt nog wel regelmatig meelezen. T. doet het geweldig en is een heerlijk mannetje. Met mij gaat het iedere dag beter, al vind ik het best lastig om niet te veel te doen. De balans vinden is best lastig. Nog even een fotootje om mee af te sluiten:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 2 april 2017 @ 21:08:44 #75
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_169957836
Hilz en Gogo wat een heerlijke prullekes O+

Messina pandaaaaas!! _O_
Mijn grote ventje heeft inmiddels ook al een hele collectie O+

*O* voor Twist en Kris!!
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_169958294
Oh Gogo, O+ .

Messina, dat zijn veel panda's. :D . Ik vind vooral de lamp gaaf.

Mijn vader hebben we vandaag opgehaald van het revalidatiecentrum en thuis gebracht. O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_169959247
Die foto Gogo :D Het lijkt alsof er een geheime groet gebracht wordt :D

Fijn dat je vader weer thuis is Franny!

Messina, ik vond de hoeveelheid panda's wel mee vallen, tot de onderste foto :D Wel een leuk kamertje zo!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_169959470
Gogo *smelt* O+ O+ O+

Messina panda fiep!! :D O+

Franny oh wat fijn zeg! O+
pi_169959842
Welkom Twist en Kris! *O*

Verder zag ik verse babysnoetjes O+ En een toffe pandababykamer!

De baby krijgt hier de kamer van dreumes en dreumes krijgt een nieuwe kamer. Ben blij dat we destijds voor een neutraal kamertje hebben gekozen. Er zal alleen nog een likje verf over de muur heen moeten, maar verder laten we het zo. (Mijn vader vond het wel zielig voor de baby dat hij geen nieuwe kamer krijgt haha.)

Franny wat fijn dat je vader weer thuis is! Ook leuk om te lezen dat I. zo bezig is met de komst van de baby.

Ik zat voor hier ook te denken dat we maar eens een boekje moeten aanschaffen voor dreumes over de komst van haar broertje. Ze weet dat de baby in mijn buik zit en dat het een 'boertje' is, maar ik geloof niet dat ze het daadwerkelijk snapt..

Ik besef me ook ineens dat ik al een half jaar zwanger ben vandaag :o
  zondag 2 april 2017 @ 22:07:26 #80
409579 LuDann
All the way
pi_169960271
Kris, wat leuk! Van harte gefeliciteerd! *O*
  zondag 2 april 2017 @ 22:26:41 #81
409579 LuDann
All the way
pi_169960896
En Gogo, wat een dropje. O+
pi_169963885
Zo leuk Messina!

Gogo O+

Nog even binnen blijven baby Thee.

Fijn dat je vader weer terug is Franny, hopelijk hersteld hij verder vlot.

Kazy een half jaar zwanger, dat klinkt best lang!
pi_169963938
Gogo, wat een mooi kindje O+

Die foto's van verse baby's sowieso, ik wil oohook!!
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_169963983
Dat is snel gegaan Kazy.

Gogo, wat een dropje! O+

Messina, pandas! O+ Wat een heerlijk kamertje.

Ik zit vandaag in de rouw. Geen koffie. :'(
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  maandag 3 april 2017 @ 08:07:20 #85
149959 SQ
snelle trees
pi_169964103
Je mag best 1 kopje hoor kris!
disclaimer
pi_169964115
Inderdaad Kris, 1 kopje kan best. Ik kan mijn cappuccino op het werk ook echt niet missen O+
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_169964125
I know. Maar die is al op en dat is zo verdrietig. :P
Straks in de pauze maar wat lekkere theetjes inslaan.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_169964131
quote:
0s.gif Op maandag 3 april 2017 08:12 schreef Krisvc het volgende:
I know. Maar die is al op en dat is zo verdrietig. :P
Straks in de pauze maar wat lekkere theetjes inslaan.
Ja, als je zo vroeg al door je daglimiet gaat, dan houdt het op ;)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_169964308
Over 10 dagen mag ik weer biefstuk ~O>
pi_169964314
Mijn oudste dochter vond dit boekje trouwens heel erg leuk toen haar zusje geboren werd, ze was toen bijna twee.

https://www.bol.com/nl/p/biba-baby-boek/1001004005453992/
pi_169964323
Gogo wat een mooierd! O+

De meeste pandaknuffels komen uit m'n eigen collectie. Zodra 'ie zegt; 'Ik haat panda's, ik wil nooit meer een panda zien' gaan ze ook terug naar mijn slaapkamer. :')

Ik werd vanmorgen wakker en ik rook koffie, en nu heb ik trek in koffie. Ik lúst niet eens koffie. Wij hebben ook geen koffiezetapparaat. :')

quote:
6s.gif Op maandag 3 april 2017 08:42 schreef Logician2.0 het volgende:
Over 10 dagen mag ik weer biefstuk ~O>
Als ik iemand een lekkere, malse biefstuk gun ben jij het wel! Maar je maakt me wel een klein beetje jaloers, zo. :P
Je raekt an de dinge geweun.
pi_169964498
Koffie! c_/ Ik drink wel meer dan 1 kop per dag, als ik dat niet zou doen, poep ik helemaal niet meer.... :X
  maandag 3 april 2017 @ 09:16:57 #93
149959 SQ
snelle trees
pi_169964552
Ik heb heel mijn zwangerschap (en nu nog) de decaf Arpeggio van nespresso gedronken. Dat is echt bazenspul. Smaakt ook gewoon puik.
disclaimer
  maandag 3 april 2017 @ 12:36:15 #94
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_169968882
Ik heb geen decaf kunnen vinden voor de Dolce Gusto :{
Ze hebben wel een decaf Lungo die prima smaakt, maar ik had alleen trek in de Cappuccino en die bestaat dus niet }:|

Dus in mijn verlof elke woensdag en vrijdag naar de CoffeeCompany om daar een decaf Latte te drinken O+
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
  maandag 3 april 2017 @ 13:19:12 #95
73386 Fazz
onderweg
pi_169969703
:W
wie wil er nou niet geboren worden op een zonnige lente zondag?! O+

Gisteravond om 19:40 is onze dochter geboren *;

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Meer info later, ik moet nu gaan slapen van de kraam :+
pi_169969733
quote:
1s.gif Op maandag 3 april 2017 13:19 schreef Fazzoletti het volgende:
:W
wie wil er nou niet geboren worden op een zonnige lente zondag?! O+

Gisteravond om 19:40 is onze dochter geboren *;

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Meer info later, ik moet nu gaan slapen van de kraam :+
Nou ja! Ik stond op het punt je te pb-en over die jumpsuits, ze gaan vandaag op de post. :D

Van harte! Wat een sprookjesachtige naam. O+
pi_169969764
Fazz O+
Prachtige naam ook!
pi_169969784
Oooooooh prachtnaam en prachtbaby! Gefeliciteerd!
pi_169969835
Ohh Fazz wat een mooierd! O+
Gefeliciteerd! *O*
pi_169969861
Fazzz!! En wat een mooie naam O+ O+ :')
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')