abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_173629437
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op woensdag 6 september 2017 21:35 schreef Andromache het volgende:

[..]

Het is toch godgeklaagd...
Het kon geen beter mens overkomen.
pi_173958565
godzijdank zijn Ineke en Humberto weer bij elkaar. ik kan weer rustig slapen.

quote:
Humberto Tan mag het huis weer in, Sylvie Meis trouwt toch niet, Renate wilde Winston Gerschtanowitz niet en Patty Brard werd "diep vernederd". Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.
Het was deze zomer echt even spannend: zou Humberto Tan kiezen voor zijn vermeende minnares Dionne Stax, of pakte hij zijn leven met Ineke weer op? Het leven van de 51-jarige presentator had even wat weg van een soap. De foto's die van hem en Dionne werden gemaakt, terwijl ze samen op een balkonnetje zaten, startten een hele ingewikkelde periode voor alle betrokkenen.

De verhalen werden steeds wilder: Humberto en Dionne zouden al maanden een affaire hebben en de presentator zou zelfs overwegen de moeder van zijn drie kinderen te verlaten. Dat hij in zijn eentje in een appartement in Amsterdam ging wonen, wakkerde de geruchten alleen maar verder aan: was dit zijn exclusieve stulpje voor nog meer wilde nachten met Dionne?

Deze zomer was volgens roddelbladen bijzonder eenzaam voor Humberto: hij ging in zijn eentje naar het Griekse Mykonos en een hereniging met Ineke leek onmogelijk. Een reis naar Bangladesh voor werk voegde nog toe aan hoe alleen Humberto was: de hele zomer liep hij met zijn ziel onder z'n arm in allerlei exotische oorden.

Nederland wachtte in spanning af: met wie viert Humberto uiteindelijk de jaarwisseling? Fotografen deden er alles aan om als eerste duidelijkheid te kunnen scheppen: in bosjes liggen, in bomen hangen en door parkeergarages struinen, niets ging ze te ver voor die ene foto.

Nu is het verlossende woord eindelijk daar, of eigenlijk de verlossende foto: Humberto kiest voor Ineke. De presentator heeft er zelf nog altijd geen woord over gezegd, maar soms zegt een plaatje meer dan duizend woorden. Edwin Smulders maakte voor Story een foto van de auto van Humberto, waarmee alles meteen duidelijk is.

De auto van de presentator is namelijk weer terug op de oprit van het huis van de familie. Geen appartementje meer in Amsterdam dus, gewoon thuis aan de Amstel met Ineke en de kinderen. En dat het niet om zomaar een bezoekje ging was volgens het blad ook helder: alle lichten waren uit en dus kon het niet anders dan dat Humberto gewoon veilig naast Ineke in bed lag. Of op de bank. Er wordt in elk geval gewerkt aan een hereniging.
Kwalitatief hoogstaande flauwekul voor de intelligente onbenul.
  zondag 24 september 2017 @ 09:29:38 #178
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_173958940
Straks blijkt Ineke een weekje met een vriendin op vakantie te zijn en past hij gewoon op me kinderen.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_173959813
registreer om deze reclame te verbergen
Ineke had de auto nodig voor een uitje.
.
pi_173962408
Ze zijn de boel aan het verdelen en Ineke heeft de auto opgeist..
pi_173962657
Humberto heeft dus gewoon een cabrio gekocht zoals dat hoort in dit soort situaties en Ineke heeft de gezinswagen weer.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')