Dat heb je echt gegeten?!quote:
Hij stinkt zelf nogal, dus is wellicht niet de juiste persoon om het aan te vragen.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:18 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Dat heb je echt gegeten?!
Smaakt het net zo erg als het ruikt?
Jij al eens Surstromming gehad?quote:Op woensdag 5 april 2017 19:21 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Hij stinkt zelf nogal, dus is wellicht niet de juiste persoon om het aan te vragen.
Ik sta voor veel dingen open, maar niet voor dat soort 'meme'-voedsel dat alleen wordt gegeten omdat het smerig is. Ik geloof best dat er mensen zijn die het vaker eten, maar ik geloof tegelijkertijd dat die mensen dat eigenlijk ook alleen maar zijn gaan doen uit stoerheid en er op z'n hoogst op zo'n manier aan gewend zijn dat ze niet meer hoeven te kokhalzen.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:23 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Jij al eens Surstromming gehad?
Jij lijkt me wel een daredevil, echt iets voor jou.
Er zijn genoeg die stoer proberen te doen en keihard falen.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:27 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Ik sta voor veel dingen open, maar niet voor dat soort 'meme'-voedsel dat alleen wordt gegeten omdat het smerig is. Ik geloof best dat er mensen zijn die het vaker eten, maar ik geloof tegelijkertijd dat die mensen dat eigenlijk ook alleen maar zijn gaan doen uit stoerheid en er op z'n hoogst op zo'n manier aan gewend zijn dat ze niet meer hoeven te kokhalzen.
er staan een miljoen van die filmpjes online. is een van de ultieme smerigheid 'dares' omdat je het blijkbaar makkelijk op internet kunt bestellen.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:37 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Er zijn genoeg die stoer proberen te doen en keihard falen.
Ik heb me bijna doodgelachen om deze held:
De geluiden die hij maakt als hij kokhalst, lijkt erg op een hitsige eland.
Dat hij zelfs om de geur 10x ofzo kotst. Geweldig. Dat dkng raak ik nooit aan.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:37 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Er zijn genoeg die stoer proberen te doen en keihard falen.
Ik heb me bijna doodgelachen om deze held:
De geluiden die hij maakt als hij kokhalst, lijkt erg op een hitsige eland.
Eet ik minstens 1x per maand.quote:
Hetzelfde met "Whole chicken in a can".quote:Op woensdag 5 april 2017 19:42 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
er staan een miljoen van die filmpjes online. is een van de ultieme smerigheid 'dares' omdat je het blijkbaar makkelijk op internet kunt bestellen.
die moet wel te doen zijn. zit in gelei, geloof ik. dat spoel je eraf en dan in de oven.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:51 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Hetzelfde met "Whole chicken in a can".
Dat zou ik waarschijnlijk ook niet weg kunnen krijgen.
Nee dat is vals spelen!quote:Op woensdag 5 april 2017 20:19 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
die moet wel te doen zijn. zit in gelei, geloof ik. dat spoel je eraf en dan in de oven.
Nooit gegeten, maar ik dacht altijd dat zeewier een soort crunchy spinazie textuur heeft.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:56 schreef kipje123 het volgende:
zeewier... slijmerig en vissig, brrr wat een textuur.
Tsja... beetje saai en raar. Kun je ook rauwe kipfilet gaan eten.quote:Op woensdag 5 april 2017 20:29 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Nee dat is vals spelen!
Je moet alles uit het blik eten, het vet, en gelei dus ook En je mag het niet opwarmen.
Die norivellen in/om sushi zijn ook gewoon zeewier en er zijn nog een heleboel andere manieren om zeewier te gebruiken. Misschien was ie aan het zwemmen en heeft ie een stukje zeewier gegeten ofzo?quote:Op woensdag 5 april 2017 20:30 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Nooit gegeten, maar ik dacht altijd dat zeewier een soort crunchy spinazie textuur heeft.
Je moet het doen zoals deze baas.quote:Op woensdag 5 april 2017 20:35 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Tsja... beetje saai en raar. Kun je ook rauwe kipfilet gaan eten.
Om maar een keer serieus aandacht aan je te geven : Ik heb lang rond de regio gewoond die bekend staat om haar sürströmming. Ik zie geen reden om lokale gerechten per definitie af te schrijven.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:27 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Ik sta voor veel dingen open, maar niet voor dat soort 'meme'-voedsel dat alleen wordt gegeten omdat het smerig is. Ik geloof best dat er mensen zijn die het vaker eten, maar ik geloof tegelijkertijd dat die mensen dat eigenlijk ook alleen maar zijn gaan doen uit stoerheid en er op z'n hoogst op zo'n manier aan gewend zijn dat ze niet meer hoeven te kokhalzen.
Zie hierbovenquote:Op woensdag 5 april 2017 19:18 schreef Harvest89 het volgende:
[..]
Dat heb je echt gegeten?!
Smaakt het net zo erg als het ruikt?
Dit is niet echt een lokaal gerecht. Dit is gewoon bagger ontstaan door een tekort aan zout om het te pekelen en is later in blikjes gedaan zodat het langer bewaard kon blijven. Er is geen excuus om die rommel nog steeds te eten.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:25 schreef Dven het volgende:
[..]
Om maar een keer serieus aandacht aan je te geven : Ik heb lang rond de regio gewoond die bekend staat om haar sürströmming. Ik zie geen reden om lokale gerechten per definitie af te schrijven.
In wat tunnbröd met aardappelsalade en een huisgestookt lokaaltje is het in zéér beperkte hoeveelheid nog best van toegevoegde waarde.
Zelfstandig is het inderdaad het één van de meer ranzige producten op aarde.
Ja, welkom in de 16e eeuw, tegenwoordig wordt het nog gegeten uit traditie, op zich niet heel gek natuurlijk.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:37 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Dit is niet echt een lokaal gerecht. Dit is gewoon bagger ontstaan door een tekort aan zout om het te pekelen en is later in blikjes gedaan zodat het langer bewaard kon blijven. Er is geen excuus om die rommel nog steeds te eten.
wel snel mager daardoorquote:Op woensdag 5 april 2017 20:35 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Tsja... beetje saai en raar. Kun je ook rauwe kipfilet gaan eten.
Dat is het punt toch? We hebben nu koelkasten. Roggebrood is gewoon brood en nooit voor armen geweest en pannenkoeken Tevens geldt voor beide dat het eetbaar en zelfs smakelijk is.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:46 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Ja, welkom in de 16e eeuw, tegenwoordig wordt het nog gegeten uit traditie, op zich niet heel gek natuurlijk.
Zo eten wij ook roggebrood en pannenkoeken, wat vroeger gewoon armenvoer was.
Oke.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:37 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Dit is niet echt een lokaal gerecht. Dit is gewoon bagger ontstaan door een tekort aan zout om het te pekelen en is later in blikjes gedaan zodat het langer bewaard kon blijven. Er is geen excuus om die rommel nog steeds te eten.
Ja. Maar daarvoor kan het nog wel traditioneel eten zijn in bepaalde streken.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:51 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Dat is het punt toch? We hebben nu koelkasten.
Pardon? http://www.bakkerijmuseum.nl/kalwiblo/index.php?t=7&h=62 lees maar eens na.quote:Roggebrood is gewoon brood en nooit voor armen geweest
Ja, pannekoeken ook, dat was óók het voedsel van de armen. En ik ken voldoende mensen die trouwens roggebrood niet te vreten vinden. Dat de meeste mensen pannenkoeken wel lekker vinden is een bijkomstigheid.quote:en pannenkoeken Tevens geldt voor beide dat het eetbaar en zelfs smakelijk is.
Leuke bron, vriend. En t boeit verder geen zak dat mensen roggebrood niet te vreten vinden (jij kent trouwens alleen fries roggebrood); de mate van smerigheid verschilt nogal met die van surstromming, wat gewoon afstotelijk is. Niemand vindt die shit lekker.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:54 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Ja. Maar daarvoor kan het nog wel traditioneel eten zijn in bepaalde streken.
[..]
Pardon? http://www.bakkerijmuseum.nl/kalwiblo/index.php?t=7&h=62 lees maar eens na.
[..]
Ja, pannekoeken ook, dat was óók het voedsel van de armen. En ik ken voldoende mensen die trouwens roggebrood niet te vreten vinden. Dat de meeste mensen pannenkoeken wel lekker vinden is een bijkomstigheid.
Zo, lekkere aannamequote:Op woensdag 5 april 2017 21:58 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Leuke bron, vriend. En t boeit verder geen zak dat mensen roggebrood niet te vreten vinden (jij kent trouwens alleen fries roggebrood)
Kwestie van smaak, er zijn ook zat Zweden die het wél lekker vinden. Smaken verschillen hč?quote:de mate van smerigheid verschilt nogal met die van surstromming, wat gewoon afstotelijk is. Niemand vindt die shit lekker.
Nee en die aanname klopt toch? Lieg niet.quote:Op woensdag 5 april 2017 22:00 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Zo, lekkere aanname
[..]
Kwestie van smaak, er zijn ook zat Zweden die het wél lekker vinden. Smaken verschillen hč?
Gezien ik ook gewoon in Limburg en Brabant heb gewoond, ben ik ook bekend met die varianten.quote:Op woensdag 5 april 2017 22:02 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Nee en die aanname klopt toch? Lieg niet.
Ik dacht dat je een boer was.quote:Op woensdag 5 april 2017 22:02 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Gezien ik ook gewoon in Limburg en Brabant heb gewoond, ben ik ook bekend met die varianten.
Ben ik ook, wil niet zeggen dat ik nergens kom broeder. Overigens verschillen die varianten wel vergeleken met het "zwarte" roggebrood wat betreft smaak, maar qua eenvoudigheid komt het natuurlijk op hetzelfde neer.quote:
smeerkaas vind ik sowieso een beetje viezig. niet echt qua smaak, maar qua smegma.quote:Op woensdag 5 april 2017 22:25 schreef FutureFairytale het volgende:
Fries roggebrood vind ik juist lekker!
Met jam of met (smeer)kaas
En 2 van die plakken vullen prima!
Jullie hebben het over rauwe oesters? Die vind ik niet lekker, maar niet "het goorste", hoewel ik me dat voor kan stellen.quote:Op woensdag 5 april 2017 18:36 schreef Prego het volgende:
[..]
dit wilde ik ook posten maar toen moest ik denken aan een oester die ik bij FG Foodlabs een keer heb gegeten, die was erg lekker
Is je Google kapot?quote:Op dinsdag 4 april 2017 21:24 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Wat is sirdan nou weer? Foto? Beschrijving?
Ik had het gegoogled maar ik vond alleen een stad in Iran of zo en geen eten.quote:Op donderdag 6 april 2017 11:38 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Is je Google kapot?
[ afbeelding ]
Gevulde schapenmaag. Een bekend gerecht uit - en voornamelijk in - Adana, Turkije.
Er zit rijst in. Voordat je het eet doe je er gedroogde hete pepervlokken en komijn op.quote:Op donderdag 6 april 2017 11:39 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Ik had het gegoogled maar ik vond alleen een stad in Iran of zo en geen eten.
En ja gatverdamme dat ziet er echt ranzig uit. Maar het hangt er vanaf waar het mee gevuld is. Als er lever in zit lust ik het niet, maar de meeste andere organen wel.
Denk dat ik het dan wel zou lusten.quote:Op donderdag 6 april 2017 11:43 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Er zit rijst in. Voordat je het eet doe je er gedroogde hete pepervlokken en komijn op.
Alleen het ziet er inderdaad vies uit. En zo ruikt het ook.
Soort haggis of Saumagen dus.quote:Op donderdag 6 april 2017 11:38 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Is je Google kapot?
[ afbeelding ]
Gevulde schapenmaag. Een bekend gerecht uit - en voornamelijk in - Adana, Turkije.
Maar wel eerst gekookt dus?quote:Op zondag 9 april 2017 07:17 schreef female81 het volgende:
Warme melk, vers uit de koe, met van die vellen erop.
Zal je ook niet vinden in een winkel.quote:Op donderdag 6 april 2017 12:02 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Denk dat ik het dan wel zou lusten.
Nooit ergens in een winkel zien liggen echter en zou niet weten hoe ik het zelf maak.
Nee.quote:
Huh? Verse melk is het lekkerste wat er is !quote:Op zondag 9 april 2017 07:17 schreef female81 het volgende:
Warme melk, vers uit de koe, met van die vellen erop.
M'n ouders zetten me dat vroeger voor, omdat een oom en tante die dichtbij woonden een boerderij hadden, en m'n ouders die melk wel gezond vonden voor me.
De herinneringen geven nog steeds kippevel. Bij een vage hint van de geur van melk wil ik het nog steeds niet drinken, ook niet als 'ie gewoon uit de supermarkt komt en geen vellen heeft (overigens eet ik wel graag kaas, maar dat detecteert m'n neus niet zo nadrukkelijk als 'gemaakt van melk').
Op een gegeven moment kwam er toch maar wat anders in huis om bij m'n boterham te drinken.
Nee, wat ik noem, is ook gevulde maag en het heeft allebei de naam verschrikkelijk smerig te zijn voor mensen uit een andere cultuur terwijl de inheemsen het als delicatesse zien.quote:Op zondag 9 april 2017 10:05 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
[..]
Nee.
Wat jij noemt lijkt meer op Kokoreē.
Het gaat er om waar je de maag mee vult.quote:Op maandag 10 april 2017 13:36 schreef Lunatiek het volgende:
[..]
Nee, wat ik noem, is ook gevulde maag en het heeft allebei de naam verschrikkelijk smerig te zijn voor mensen uit een andere cultuur terwijl de inheemsen het als delicatesse zien.
Oh heerlijk, van die gele melk. Liefst nog lauw.quote:Op zondag 9 april 2017 07:17 schreef female81 het volgende:
Warme melk, vers uit de koe, met van die vellen erop.
M'n ouders zetten me dat vroeger voor, omdat een oom en tante die dichtbij woonden een boerderij hadden, en m'n ouders die melk wel gezond vonden voor me.
De herinneringen geven nog steeds kippevel. Bij een vage hint van de geur van melk wil ik het nog steeds niet drinken, ook niet als 'ie gewoon uit de supermarkt komt en geen vellen heeft (overigens eet ik wel graag kaas, maar dat detecteert m'n neus niet zo nadrukkelijk als 'gemaakt van melk').
Op een gegeven moment kwam er toch maar wat anders in huis om bij m'n boterham te drinken.
Wat is een stom gerecht dan?quote:Op zondag 26 maart 2017 11:22 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij is het in dit gezelschap makkelijk scoren met de lussiknie bingo
[ link | afbeelding ]
oo lekker Sürstrommingquote:
Lasagne.quote:
Welnee, een goede lasagna Bolognese kan fantastisch zijn. Maar volgens mij hebben we die discussie over het vermeende gebrek aan diepgang van de Italiaanse keuken al eens gevoerd.quote:
Inktvis soep is super lekker man.quote:Op dinsdag 25 april 2017 16:19 schreef Anthonie24 het volgende:
het goorste wat ik ooit gegeten heb is inktvis.
bah bah bah.....en nog eens bah. ben je mal?quote:Op dinsdag 25 april 2017 16:22 schreef 6star6lord6 het volgende:
[..]
Inktvis soep is super lekker man.
Wat voor gerecht heb je gehad dan?quote:Op dinsdag 25 april 2017 16:24 schreef Anthonie24 het volgende:
[..]
bah bah bah.....en nog eens bah. ben je mal?
ik vind het helemaal niet lekker.
inktvis in blik. zoooooo smerig.quote:Op dinsdag 25 april 2017 17:03 schreef 6star6lord6 het volgende:
[..]
Wat voor gerecht heb je gehad dan?
zo zo...vind je dat grappig?quote:
ieeeuuwwww ja. net alsof je op stukjes plastic-rubber loopt te kauwen. bah.quote:
het was niet vis uit blik. het was inktvis uit blik. snappie?quote:Op dinsdag 25 april 2017 17:06 schreef 6star6lord6 het volgende:
[..]
Vis uit blik is altijd vies, wie eet dat nou?
Dus inktvis is geen vis?quote:Op dinsdag 25 april 2017 17:08 schreef Anthonie24 het volgende:
[..]
het was niet vis uit blik. het was inktvis uit blik. snappie?
net tuurlijk niet. inktvis is een inktvis.quote:
Waarom zou je je kind dat aandoen?quote:Op dinsdag 2 mei 2017 09:31 schreef Scootmobiel het volgende:
Karnemelkse gortpap.
Moest ik als kind vaak eten. De smaak en textuur deden me altijd denken aan braaksel, en ik ging er dan ook geregeld van over m'n nek.
Word nog steeds misselijk als ik die smaak weer voor me haal.
Ja, dat heb ik me ook altijd afgevraagd. Maar blijkbaar vonden mijn ouders dat ik het maar moest 'leren eten', zodat ik geen kieskeurige eter zou worden. Nou, dat heeft dus precies averechts gewerkt.quote:
Ik hoefde thuis niks te eten wat ik niet wilde. En toen, op een dag was er gortepap toe en opeens, zomaar besloot mijn vader dat ik dat per se moest opeten. Ik was flabbergasted, omdat het dus ook nog eens een toetje betrof. Waar slaat het op om iemand te dwingen een toetje te eten? Iedereen was al van tafel, mijn vader lag al op de bank, alleen ik mocht niet van tafel.quote:Op dinsdag 2 mei 2017 09:31 schreef Scootmobiel het volgende:
Karnemelkse gortpap.
Moest ik als kind vaak eten. De smaak en textuur deden me altijd denken aan braaksel, en ik ging er dan ook geregeld van over m'n nek.
Word nog steeds misselijk als ik die smaak weer voor me haal.
Ik moet geen kinderen krijgen, ik zou me ook kapot lachen.quote:Op dinsdag 2 mei 2017 11:45 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik hoefde thuis niks te eten wat ik niet wilde. En toen, op een dag was er gortepap toe en opeens, zomaar besloot mijn vader dat ik dat per se moest opeten. Ik was flabbergasted, omdat het dus ook nog eens een toetje betrof. Waar slaat het op om iemand te dwingen een toetje te eten? Iedereen was al van tafel, mijn vader lag al op de bank, alleen ik mocht niet van tafel.
Ik vond het zo belachelijk dat ik op een gegeven moment mijn bakje gortepap heb opgepakt, naar de bank ben geslopen en het boven zijn gezicht heb opgekiept. Daarna ben ik als een speer naar mijn kamer gerend en de deur op slot gedraaid. Ik durfde er pas de volgende ochtend weer uit te komen.
Pas later hoorde ik dat ze beneden in een deuk hadden gelegen.
Heb ook geen straf gehad.
Daarna nooit meer iets verplicht op hoeven eten.
Mafkezen.....
Heerlijk verhaal, LOL!quote:Op dinsdag 2 mei 2017 11:45 schreef RobinOok het volgende:
Ik hoefde thuis niks te eten wat ik niet wilde. En toen, op een dag was er gortepap toe en opeens, zomaar besloot mijn vader dat ik dat per se moest opeten. Ik was flabbergasted, omdat het dus ook nog eens een toetje betrof. Waar slaat het op om iemand te dwingen een toetje te eten? Iedereen was al van tafel, mijn vader lag al op de bank, alleen ik mocht niet van tafel.
Ik vond het zo belachelijk dat ik op een gegeven moment mijn bakje gortepap heb opgepakt, naar de bank ben geslopen en het boven zijn gezicht heb opgekiept. Daarna ben ik als een speer naar mijn kamer gerend en de deur op slot gedraaid. Ik durfde er pas de volgende ochtend weer uit te komen.
Pas later hoorde ik dat ze beneden in een deuk hadden gelegen.
Heb ook geen straf gehad.
Daarna nooit meer iets verplicht op hoeven eten.
Mafkezen.....
Tja, smaken verschillen, hč.......quote:Op dinsdag 2 mei 2017 14:44 schreef Lunatiek het volgende:
Geen karnemelkse gortepap? Die is juist lekker met stroop of bruine suiker (leuk je naam erin schrijven met stroop).
raar, een goede bouillabaisse is juist heerlijkquote:Op dinsdag 2 mei 2017 16:29 schreef Panthera1984 het volgende:
Ik lust erg graag soep, en ik lust erg graag vis. Maar de combinatie, een vissoep dus, vind ik erg vies. Het meest vieze was een bouillabaisse. Weet niet meer waarvandaan.
Prachtig als je afzetmarkt als producent dan ook voornamelijk gebaseerd is op het vermogen van je medemens om stomme dingen te doen.quote:Op woensdag 5 april 2017 19:42 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
er staan een miljoen van die filmpjes online. is een van de ultieme smerigheid 'dares' omdat je het blijkbaar makkelijk op internet kunt bestellen.
Ik eet roggebrood en pannenkoeken niet uit traditie, maar omdat lekker.quote:Op woensdag 5 april 2017 21:46 schreef LompeHork het volgende:
[..]
Ja, welkom in de 16e eeuw, tegenwoordig wordt het nog gegeten uit traditie, op zich niet heel gek natuurlijk.
Zo eten wij ook roggebrood en pannenkoeken, wat vroeger gewoon armenvoer was.
Ja, ik lust veel maar dat spul heb ik mooi uit m'n maaltijd gevistquote:Op zaterdag 27 mei 2017 01:12 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Lieve, verse, groene sojaboontjes vies? Echt?
[ link | afbeelding ]
Verse sojabonen
Je bent niet goed wijs man, die dingen zijn overheerlijk !quote:Op zaterdag 27 mei 2017 03:52 schreef renwan het volgende:
[..]
Ja, ik lust veel maar dat spul heb ik mooi uit m'n maaltijd gevist
Oh, je probeerde ze met peuleschil en al te eten?quote:Op zaterdag 27 mei 2017 03:52 schreef renwan het volgende:
[..]
Ja, ik lust veel maar dat spul heb ik mooi uit m'n maaltijd gevist
quote:Op zaterdag 27 mei 2017 09:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, je probeerde ze met peuleschil en al te eten?
Ja, dat is niet de bedoeling, je moet alleen die erwtjes eten.
Laatst was de kantine op ons werk creatief geweest met curry. Die hadden er hele peulen in gedaan. En och erm, volgens mij hadden vele het gewoon opgegeten.
Is dat het??? Nu snap ik waarom de mensen aan het tafeltje naast ons zo vreemd keken.quote:Op zaterdag 27 mei 2017 09:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, je probeerde ze met peuleschil en al te eten?
Ja, dat is niet de bedoeling, je moet alleen die erwtjes eten.
Laatst was de kantine op ons werk creatief geweest met curry. Die hadden er hele peulen in gedaan. En och erm, volgens mij hadden vele het gewoon opgegeten.
Na knoflookwijn wat echt om te kotsen is. Is dit het goorste meuk dat ooit mijn mond is ingegaan.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 16:13 schreef renwan het volgende:
[ afbeelding ]
Dit, na 4/5 slokken ging ik over mijn nek van de smaak
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |