Dat klinkt nog niet zo erg.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:25 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
Een soep met zeekomkommer en een hele eendenpoot.
nee, niet erg. Wel goor.quote:
Eendenpoot kan geen kwaad wat mij betreft. Een zeekomkommer heb ik nooit gehad. Ik denk dat dat gewoon als vis smaakt ofzo.quote:
Rotte haring uit een blik Maar in delen van Zweden een delicatesse.quote:
Het is niet rot.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:32 schreef Dven het volgende:
[..]
Rotte haring uit een blik Maar in delen van Zweden een delicatesse.
quote:
Ik word al misselijk bij het lezen er overquote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:32 schreef Dven het volgende:
[..]
Rotte haring uit een blik Maar in delen van Zweden een delicatesse.
Ik kijk echt niet hoorquote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:33 schreef SecretPret het volgende:
[..]
Kijken op eigen risico. Ziet er smerig uit.
Kan misschien best lekker zijn maar waarom, waarom, willen mensen dit eten? Waarom?quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:33 schreef SecretPret het volgende:
[..]
Kijken op eigen risico. Ziet er smerig uit.
Zure haring is nog wel te doen joh.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:41 schreef Catch22- het volgende:
Zure haring uit een potje. Ik ben gek op vis maar ik heb het uitgespuugd. En dat heb ik nog nooit met eten gedaan.
Goede rendang is echt goddelijkquote:
quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:58 schreef Jordy-B het volgende:
Indonesische rijstschotel van mijn ouders, die dachten dat met 'een blokje trassi' zo'n blok bedoeld wordt zoals je het koopt, ipv een stukje van 1x1x1 cm. Getver.
quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:58 schreef Jordy-B het volgende:
Indonesische rijstschotel van mijn ouders, die dachten dat met 'een blokje trassi' zo'n blok bedoeld wordt zoals je het koopt, ipv een stukje van 1x1x1 cm. Getver.
Waarom at je iets waar schimmel op zat?quote:Op vrijdag 24 maart 2017 23:31 schreef Ericr het volgende:
Pasta pesto van de AH waarbij je door de kleur en samenstelling niet kon zien dat er een hele berg schimmel op zat omdat de verpakking niet meer luchtdicht was. Die schimmelsmaak nog dagenlang in mijn mond gehad ook al had ik maar 1 grote hap genomen (en meeste weer uitgespuugd).
Wijn inderdaad. Gadverdammequote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:25 schreef Rezania het volgende:
Glühwein Enige waarvan ik ooit spontaan van over mijn nek ben gegaan. Blauwaderkaas volgt op de tweede plek, maar dat kwam meer doordat de schimmel op mijn brood dezelfde was al in de kaas.
Omdat het niet te zien was. Dat heb ik overigens al vermeld. Die schimmel had precies dezelfde kleur als de groene Pasta pesto in het bakje.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 23:39 schreef Rezania het volgende:
[..]
Waarom at je iets waar schimmel op zat?
Sorry, ik las het niet goed idd.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 23:47 schreef Ericr het volgende:
[..]
Omdat het niet te zien was. Dat heb ik overigens al vermeld. Die schimmel had precies dezelfde kleur als de groene Pasta pesto in het bakje.
Een darm is in principe toch alleen maar een dun vlies? Waarom at je dat?quote:Op vrijdag 24 maart 2017 22:21 schreef SecretPret het volgende:
Zowel als smaak als textuur van het voedsel.
Ts begint:
Koeiendarmen.
De meeste Nederlanders eten dat anders best vaak.quote:
Ja, dat weet ik. Maar iets zegt me dat TS daar niet op doelt.quote:Op zaterdag 25 maart 2017 00:21 schreef CrashO het volgende:
[..]
De meeste Nederlanders eten dat anders best vaak.
*Hint, worst
Zal vaak varkensdarm zijn, maar bij bijv een rundersaucijs lijkt de kans op varkensdarm me ietwat kleiner eigenlijk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |