Die balletjes gebruik ik ook altijd in een chilli .quote:Op vrijdag 24 maart 2017 16:29 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Ik vind die vegetarische balletjes altijd lekker vooral met chilli saus
En lekker dat dat isquote:Op vrijdag 24 maart 2017 16:30 schreef ChipsZak. het volgende:
[..]
Die balletjes gebruik ik ook altijd in een chilli .
Jaaaa, . Hoe maak jij het?quote:
Ik vind het chilli recept van Jamie Oliver erg lekkerquote:
Ken ik niet, maar zal het eens opzoeken. Ik heb echt een belachelijk snelle/makkelijke, want ik houd niet zo van koken, .quote:Op vrijdag 24 maart 2017 16:42 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Ik vind het chilli recept van Jamie Oliver erg lekker
oh heb je een receptje?quote:Op vrijdag 24 maart 2017 16:43 schreef ChipsZak. het volgende:
[..]
Ken ik niet, maar zal het eens opzoeken. Ik heb echt een belachelijk snelle/makkelijke, want ik houd niet zo van koken, .
Hapjespan (of iets): eerst ui en knoflook . Als dat een beetje gefruit (noem je dat zo?) is, gooi je er in 'blokjes'/stukjes gesneden paprika bij, kikkererwten en de balletjes (doe ik altijd in 4en snijden zodat je 'meer' hebt ). Als dat een beetje warm is enzo, gooi je er 1 of 2 flessen chilisaus bij (wij doen altijd 2 want ik houd van veel saus). Afhankelijk van hoe pittig je het wilt, kan je er nog chilipoeder of een chilipeper bij doen. Oh, en gooi een beetje water in de pan nadat je de saus hebt toegevoegd.quote:
Oh ja dat is idd wel een hele versimpelde versie haha. Probeer die van Jamie een keerquote:Op vrijdag 24 maart 2017 18:15 schreef ChipsZak. het volgende:
[..]
Hapjespan (of iets): eerst ui en knoflook . Als dat een beetje gefruit (noem je dat zo?) is, gooi je er in 'blokjes'/stukjes gesneden paprika bij, kikkererwten en de balletjes (doe ik altijd in 4en snijden zodat je 'meer' hebt ). Als dat een beetje warm is enzo, gooi je er 1 of 2 flessen chilisaus bij (wij doen altijd 2 want ik houd van veel saus). Afhankelijk van hoe pittig je het wilt, kan je er nog chilipoeder of een chilipeper bij doen. Oh, en gooi een beetje water in de pan nadat je de saus hebt toegevoegd.
En tegelijk rijst klaarmaken in een pan.
Dit is mijn snelle versie, . Is echt lekker, al kan het vast veel lekkerder. Maar zoals ik zei; ik houd er niet van om lang in de keuken te staan.
Ja, je kan er in principe van alles bijgooien. Kidneybonen was ik nog vergeten btw.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 18:38 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Oh ja dat is idd wel een hele versimpelde versie haha. Probeer die van Jamie een keer
Döner.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 12:39 schreef Villas__Rubin het volgende:
Mij is opgevallen de afgelopen tijd, dat sommige van die vleesvervangende producten steeds meer op echt vlees zijn gaan beginnen te lijken. Ze hebben echt een heerlijke smaak gekregen en zijn een waardig alternatief geworden! Ik haal het daarom ook steeds vaker. Want waarom zou je vlees eten als dit net zo lekker is, of zelfs nog lekkerder? Geen reden voor dus.
Welke ik zelf erg lekker vind, is:
[ afbeelding ]
!! Te koop bij AH.
En deze vind ik erg goed te doen:
[ afbeelding ]
Een ding: vlees vind ik altijd lekker met kruidencurry, maar dat matcht op één of andere manier niet met vegetarisch 'vlees' haha. Maar het is zonder saus ook erg lekker.
Welke producten op dat gebied vinden jullie het lekkerst op het momenteel? Die boomstammetjes zijn wel mijn favoriet.
Moet je weer uit de hoogte doen?quote:Op vrijdag 24 maart 2017 18:09 schreef Pietverdriet het volgende:
Leer gewoon goed vegetarisch koken ipv deze prefab ellende te kopen
nou het is op zijn minst typisch dat veel vegetariërs niet op zitten te wachten.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 19:29 schreef Villas__Rubin het volgende:
[..]
Moet je weer uit de hoogte doen?
Ik snap dat jij er zelf niks aan hebt, maar over het algemeen bekeken alleen maar mooi toch als vleeseters op deze manier overgehaald worden om (ook) vegetariër/flexitariër te worden?quote:Op vrijdag 24 maart 2017 19:44 schreef Allures het volgende:
[..]
nou het is op zijn minst typisch dat veel vegetariërs niet op zitten te wachten.
Het lijkt vooral een product voor vleeseters
Inderdaad ja.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 19:51 schreef Forbry het volgende:
[..]
Ik snap dat jij er zelf niks aan hebt, maar over het algemeen bekeken alleen maar mooi toch als vleeseters op deze manier overgehaald worden om (ook) vegetariër/flexitariër te worden?
Dat klinkt wel als kwaliteit ja!quote:Op vrijdag 24 maart 2017 20:12 schreef highender het volgende:
Een sesambroodje van de gril, daartussen een mc2 burrger van de vegetarische slager krokant bakken in de olijfolie, blaadje sla, jalepenos en samoeraisaus eronder, ananasschijf of dwarsliggers met nog wat samoeraisaus erop. Lekker, snel en makkelijk burgertje.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |