Volgens mij zijn milieuredenen niet zijn overweging, haal ik iig niet uit de OP.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 12:52 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Inderdaad een stuk beter voor het milieu, al die lupine uit Australië importeren.
Extrapolatie van het stukje "waarom zou je vlees eten als... " Dan kom je negen van de tien keer op milieu uit.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 12:53 schreef Chai het volgende:
[..]
Volgens mij zijn milieuredenen niet zijn overweging, haal ik iig niet uit de OP.
Dit dus.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 12:58 schreef CrashO het volgende:
Vleesvervangers.. heb ze nooit gesnapt en doe het nog steeds niet.
Als je geen vlees wilt eten, waarom dan wel allemaal moeite doen om een klomp soja erop te laten lijken?
Er zijn genoeg lekkere (vega) gerechten te maken zonder zwaar bewerkte soja producten..
Alsof planten niet leven. .quote:
Is dit idd niet beter op zijn plaats in CUL?quote:Op vrijdag 24 maart 2017 13:37 schreef ChipsZak. het volgende:
Krijgen we weer een discussietopic, ? Zo vermoeiend. TS vraagt toch alleen welke vleesvervangers we lekker vinden? Al had dit misschien meer in CUL gepast, maar soit.
De Vegetarische Slager heeft altijd supergoede dingen, . Ik vind hun kipstuckjes ook lekker. En eigenlijk hun gehackbal ook wel, al is 'ie wel een beetje aan de zoute kant.
Nope. Ik ben nog wel vaak wat sceptisch en heb de nog een beetje de automatische neiging te denken 'hmmm, dat zal wel niks zijn', maar zal die ook eens proberen!quote:Op vrijdag 24 maart 2017 13:41 schreef Cikx het volgende:
De kipnuggets van de vegetarische slager al geprobeerd? Die zijn echt goddelijk
Hmmm die ziet er idd lekker uit!quote:Op vrijdag 24 maart 2017 14:04 schreef Amarantha het volgende:
Ik vind deze ook erg lekker:
[ afbeelding ]
Is er ook met kaas enz: http://valess.nl/producten.phpquote:Op vrijdag 24 maart 2017 14:07 schreef Villas__Rubin het volgende:
[..]
Hmmm die ziet er idd lekker uit!
Zeker doen! Vooral wat zoetzure saus erbij maakt het helemaal af.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 14:03 schreef Villas__Rubin het volgende:
[..]
Nope. Ik ben nog wel vaak wat sceptisch en heb de nog een beetje de automatische neiging te denken 'hmmm, dat zal wel niks zijn', maar zal die ook eens proberen!
Dat was mijn eerste gedachte ook.quote:Op vrijdag 24 maart 2017 13:14 schreef Fera het volgende:
Die loempia's snap ik niet zo. Je kan toch gewoon een met groente gevulde loempia eten?
Kan ik mij voorstellen... Ik zou willen dat ik hetzelfde had... misschien komt dat ooit nog...quote:Op vrijdag 24 maart 2017 14:34 schreef Allures het volgende:
Ik eet al 20 jaar geen vlees en ik vind ze dus juist niet lekker. Ik denk omdat ze tegenwoordig zo op vlees lijken. Wat ik al nooit lekker vond en dus ook niet gewend ben na zo'n lange tijd
Jammer
Ik vind de fijngehakt van quorn lekker want die lijkt nergens op
Of je laat het gewoon, zoals de Vegetarische Slager, in Nederland verbouwen:quote:Op vrijdag 24 maart 2017 12:52 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Inderdaad een stuk beter voor het milieu, al die lupine uit Australië importeren.
Die balletjes gebruik ik ook altijd in een chilli .quote:Op vrijdag 24 maart 2017 16:29 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Ik vind die vegetarische balletjes altijd lekker vooral met chilli saus
En lekker dat dat isquote:Op vrijdag 24 maart 2017 16:30 schreef ChipsZak. het volgende:
[..]
Die balletjes gebruik ik ook altijd in een chilli .
Jaaaa, . Hoe maak jij het?quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |