Nee ik doe er een deksel op. Eigenlijk gelijk als het vuur uitgaat anders staat dat ding nog uren vet weg te dampen. Je kan in de olie gerust 3x patat bakkenquote:Op woensdag 22 maart 2017 15:40 schreef Tja..1986 het volgende:
Wacht.. Jij laat je wok 2 dagen lang vies open en bloot staan en gooit er volgens gewoon weer eten in? Bijzonder..
Smerig dit.quote:Op woensdag 22 maart 2017 15:41 schreef the-eye het volgende:
[..]
Nee ik doe er een deksel op. Eigenlijk gelijk als het vuur uitgaat anders staat dat ding nog uren vet weg te dampen. Je kan in de olie gerust 3x patat bakken
Tuurlijk en in een patatzaak sta je te smikkelen en verversen ze voor elk portie het vet?quote:
Nee, ik bak (wanneer ik eens in zo veel tijd weer patat kaan) mijn eigen patat in vers olie. Pleurt het daarna weer weg en was ik het af. Zo moeilijk is dat niet.quote:Op woensdag 22 maart 2017 15:47 schreef the-eye het volgende:
[..]
Tuurlijk en in een patatzaak sta je te smikkelen en verversen ze voor elk portie het vet?
Verspil maar hè! Kan jou het schelenquote:Op woensdag 22 maart 2017 15:48 schreef CommissarisMissionaris het volgende:
[..]
Nee, ik bak (wanneer ik eens in zo veel tijd weer patat kaan) mijn eigen patat in vers olie. Pleurt het daarna weer weg en was ik het af. Zo moeilijk is dat niet.
Meeste fritures gebruiken minimaal drie bakken. Een om de friet voor te bakken, een om af te bakken en minimaal een voor snacks.quote:Op woensdag 22 maart 2017 15:47 schreef the-eye het volgende:
[..]
Tuurlijk en in een patatzaak sta je te smikkelen en verversen ze voor elk portie het vet?
Wat erg.quote:Op woensdag 22 maart 2017 15:50 schreef the-eye het volgende:
[..]
Verspil maar hè! Kan jou het schelen
http://www.allesduurzaam.(...)lie_een_tweede_leven
Frituurolie kun je een aantal keren gebruiken en liever niet vaker dan 4 tot 5 keer.
dit is echt een heel slecht idee vriend. het gevaar voor samonela is nu aan de orde.quote:Op woensdag 22 maart 2017 15:41 schreef the-eye het volgende:
[..]
Nee ik doe er een deksel op. Eigenlijk gelijk als het vuur uitgaat anders staat dat ding nog uren vet weg te dampen. Je kan in de olie gerust 3x patat bakken
wat een onzin. pindasaus is een op pinda gebaseerde saus. Satesaus is een algemeen begrip voor saus wat je op de sate doet.quote:Op woensdag 22 maart 2017 18:33 schreef Mr.Galaxy. het volgende:
Het is satésaus!
Voor het geval iemand "pindasaus" wilde gaan zeggen.
jaaa..... maar Mr.Galaxy is niet helemaal goed.quote:Op woensdag 22 maart 2017 18:41 schreef haan33 het volgende:
[..]
wat een onzin. pindasaus is een op pinda gebaseerde saus. Satesaus is een algemeen begrip voor saus wat je op de sate doet.
Het is pindapoepquote:Op woensdag 22 maart 2017 18:33 schreef Mr.Galaxy. het volgende:
Het is satésaus!
Voor het geval iemand "pindasaus" wilde gaan zeggen.
Salmonella in zonnebloemolie?quote:Op woensdag 22 maart 2017 16:27 schreef Anthonie24 het volgende:
[..]
dit is echt een heel slecht idee vriend. het gevaar voor samonela is nu aan de orde.
ja dat bedoel ik.quote:Op woensdag 22 maart 2017 21:11 schreef the-eye het volgende:
[..]
Salmonella in zonnebloemolie?
(of bedoel je omdat ik er kip in had gebakken en nu opnieuw er eten in gefrituurd heb?)
Daar had ik even niet aan gedacht. Nu bak ik die kippetjes wel door en door gaar. Elke voedingswaarde en bacterie is er wel zo'n beetje uit voordat ik de pit uitdraai.quote:
Dat maar dan anders Frikip!quote:
ik hoop het maar. heb je al buikpijn?quote:Op woensdag 22 maart 2017 21:56 schreef the-eye het volgende:
[..]
Daar had ik even niet aan gedacht. Nu bak ik die kippetjes wel door en door gaar. Elke voedingswaarde en bacterie is er wel zo'n beetje uit voordat ik de pit uitdraai.
Daar gebruiken ze verschillende friteuses om friet en snacks apart te bakken. Jij hebt dus standaard een pan vet op je fornuis staan waar je van alles in bakt? Dat is echt heel smerig.quote:Op woensdag 22 maart 2017 15:47 schreef the-eye het volgende:
[..]
Tuurlijk en in een patatzaak sta je te smikkelen en verversen ze voor elk portie het vet?
boeiend. de hele dag Bananen eten is ook niet alles he?quote:Op donderdag 23 maart 2017 13:53 schreef Bananenpap het volgende:
[..]
Daar gebruiken ze verschillende friteuses om friet en snacks apart te bakken. Jij hebt dus standaard een pan vet op je fornuis staan waar je van alles in bakt? Dat is echt heel smerig.
Jij gebruikt ze liever voor anale penetratie.quote:Op donderdag 23 maart 2017 13:57 schreef Anthonie24 het volgende:
[..]
boeiend. de hele dag Bananen eten is ook niet alles he?
vanwaar dit waardeoordeel?quote:Op donderdag 23 maart 2017 13:59 schreef Bananenpap het volgende:
[..]
Jij gebruikt ze liever voor anale penetratie.
Moet ik toch maar eens een wok gaan aanschaffen.quote:Op woensdag 22 maart 2017 15:36 schreef the-eye het volgende:
Het is prima binnen te houden. Met flink wat zout en kerriesaus maakt het dus geen zak uit wat je in die wok flikkert.
jammie lekker.quote:Op donderdag 23 maart 2017 14:14 schreef magnetronkoffie het volgende:
[..]
Toch maar weer een keer pannenkoek met banketbakkersroom
de enige plek waar jij nu een grote banaan hebt zitten is diep in je reet.quote:Op donderdag 23 maart 2017 14:15 schreef Bananenpap het volgende:
[..]
Dat zei je moeder vannacht toen ze van mijn banaan aan het smikkelen was.
Groetjes
Nee, daar zit de tong van je zusje al.quote:Op donderdag 23 maart 2017 14:18 schreef Anthonie24 het volgende:
[..]
de enige plek waar jij nu een grote banaan hebt zitten is diep in je reet.
groetjes..... and have a nice day sir.
bla bla whatever man.quote:Op donderdag 23 maart 2017 14:26 schreef Bananenpap het volgende:
[..]
Nee, daar zit de tong van je zusje broertje al.
Ja, dat zou je wel lekker vinden he.quote:Op donderdag 23 maart 2017 14:33 schreef Anthonie24 het volgende:
[..]
bla bla whatever man.
als jij nu voor me stond dan had ik gewoon een hele tros bananen gepakt en die met 100 km bij je naar binnen geramd.
have a nice day sir.
nou nee niet echt. waarom zou ik dat lekker moeten vinden.quote:Op donderdag 23 maart 2017 14:34 schreef Bananenpap het volgende:
[..]
Ja, dat zou je wel lekker vinden he.
Omdat je het zelf oppert.quote:Op donderdag 23 maart 2017 14:36 schreef Anthonie24 het volgende:
[..]
nou nee niet echt. waarom zou ik dat lekker moeten vinden.
weetje wat...............ik heb helemaal genoeg van dit gesprek.
mag ik jou nog een hele fijne dag wensen. want ik wil graag vertreken.
jij oppert ook van alles over mij. maar uuhm........ ik ben een beetje uitgepraat eigenlijk.quote:
Reageer dan niet.quote:Op donderdag 23 maart 2017 14:38 schreef Anthonie24 het volgende:
[..]
jij oppert ook van alles over mij. maar uuhm........ ik ben een beetje uitgepraat eigenlijk.
Oh, oh, oh.... wat trek je nu weer voor conclusies?quote:Op donderdag 23 maart 2017 13:53 schreef Bananenpap het volgende:
[..]
Daar gebruiken ze verschillende friteuses om friet en snacks apart te bakken. Jij hebt dus standaard een pan vet op je fornuis staan waar je van alles in bakt? Dat is echt heel smerig.
Doe jij dat zelf maken? want dat heb ik nog nooit gedaan en zelf puddingbroodjes maken lijkt me wel te gek.quote:Op donderdag 23 maart 2017 14:14 schreef magnetronkoffie het volgende:
[..]
Moet ik toch maar eens een wok gaan aanschaffen.
O wacht ik had er al 1, maar ik lust geen kip dus ik verwacht niet ooit in de gelegenheid te komen jouw recept uit te proberen.
Toch maar weer een keer pannenkoek met banketbakkersroom
Ja, je kunt gewoon banketbakkersroompoeder bij de supermarkt halen en die zelf mixen (is alleen maar water toevoegen en even in de koelkast) .quote:Op donderdag 23 maart 2017 15:07 schreef the-eye het volgende:
[..]
Doe jij dat zelf maken? want dat heb ik nog nooit gedaan en zelf puddingbroodjes maken lijkt me wel te gek.
Ja aah.... dat heb ik ook wel gebruikt maar als je het zelf maakt is het natuurlijk beter lekkerder en gezonder.quote:Op donderdag 23 maart 2017 15:09 schreef magnetronkoffie het volgende:
[..]
Ja, je kunt gewoon banketbakkersroompoeder bij de supermarkt halen en die zelf mixen (is alleen maar water toevoegen en even in de koelkast) .
Ik betwijfel of het wel gezonder is, de vulling van banketbakkersroom is volgens mij voornamelijk suiker .quote:Op donderdag 23 maart 2017 15:10 schreef the-eye het volgende:
[..]
Ja aah.... dat heb ik ook wel gebruikt maar als je het zelf maakt is het natuurlijk beter lekkerder en gezonder.
Ik doe wel vaak als ontbijt een banana pancake:
2 eieren
flinke schep zelfrijzendbakmeel
banaan fijn gemaakt
Gewoon op de BBQquote:Op donderdag 23 maart 2017 15:13 schreef Aiciu het volgende:
Je kip verpesten door het in de frituur te flikkeren zonde man.
Lekker krokant man. Als ik gehaktballetjes maak doe ik ze ook in de olie. Het is trouwens een wok met zonnebloemolie en geen frituur met frituurvet hèquote:Op donderdag 23 maart 2017 15:13 schreef Aiciu het volgende:
Je kip verpesten door het in de frituur te flikkeren zonde man.
Als ik zelf koekjes maak dan gebruik ik veel minder suiker dan aangegeven wordt dus dat zal bij banketbakkersroom waarschijnlijk ook het geval worden. Het is allemaal gewenning die suikerquote:Op donderdag 23 maart 2017 15:13 schreef magnetronkoffie het volgende:
[..]
Ik betwijfel of het wel gezonder is, de vulling van banketbakkersroom is volgens mij voornamelijk suiker .
Klopt, maar bij de mix die ik heb gevonden, voeg je dus alleen maar water toe (de suiker zit al in het banketbakkersroompoeder verwerkt).quote:Op donderdag 23 maart 2017 15:16 schreef the-eye het volgende:
[..]
Als ik zelf koekjes maak dan gebruik ik veel minder suiker dan aangegeven wordt dus dat zal bij banketbakkersroom waarschijnlijk ook het geval worden. Het is allemaal gewenning die suiker
bij de KFC is het ook allemaal gefrituurd hoor.quote:Op donderdag 23 maart 2017 15:13 schreef Aiciu het volgende:
Je kip verpesten door het in de frituur te flikkeren zonde man.
Ik heb het nu net zelf gemaakt, het staat af te koelen. Dan ga ik zo pancakes bakken. Ik ben benieuwd naar die combinatiequote:Op donderdag 23 maart 2017 15:19 schreef magnetronkoffie het volgende:
[..]
Klopt, maar bij de mix die ik heb gevonden, voeg je dus alleen maar water toe (de suiker zit al in het banketbakkersroompoeder verwerkt).
Overigens voeg ik bij de kwarktaart minder slagroom en meer stortbetonkwart toe
Top!quote:Op donderdag 23 maart 2017 21:26 schreef the-eye het volgende:
[..]
Ik heb het nu net zelf gemaakt, het staat af te koelen. Dan ga ik zo pancakes bakken. Ik ben benieuwd naar die combinatie
Was lekker maar het is wel zwaar man. Ik had al zuurkool op vanavond en nu nog een stuk of 5 pancakes met bakkersroom. Maar voor herhaling vatbaar.quote:Op donderdag 23 maart 2017 21:33 schreef magnetronkoffie het volgende:
[..]
Top!
Laat me maar weten wat je ervan vindt
En pas op dat het niet van je pannenkoek glijdt
Superquote:Op donderdag 23 maart 2017 22:41 schreef the-eye het volgende:
[..]
Was lekker maar het is wel zwaar man. Ik had al zuurkool op vanavond en nu nog een stuk of 5 pancakes met bakkersroom. Maar voor herhaling vatbaar.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |