abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 17 november 2000 @ 20:17:28 #1
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_477450
17-11-2000 || 19:25 uur

Kijken tot je slaapt

Het eerste Big Brother-fanhuis, waar je samen met andere fanaten, 24 uur per dag het leven van de bewoners kan volgen, wordt aanstaande dinsdag geopend in Rotterdam. De opening van het fanhuis is tevens het startsein voor een wereldrecordpoging Big Brother-kijken.

Aanstaande dinsdag gaat de wereldrecordpoging van start. Tien deelnemers gaan de strijd aan om zo lang mogelijk de Big Brother-bewoners te volgen via twee televisieschermen. Naar verwachting gaat de winnaar het zo'n 36 uur tot 65 uur volhouden. De winnaar krijgt 2 kaarten voor het exclusieve eindfeest met Big Brother-makers en bewoners, ƒ 1.000,- en een half jaar gratis de Mr. Zap box. Inschrijven kan tot en met maandag 20 november op www.kijkenwanneerjewilt.nl

De tien deelnemers worden op verschillende aspecten geselecteerd. Voorlichter Jeroen Smeele van Mediakabel licht de selectie toe: "We selecteren uit alle inschrijvingen de echte fans. Daarnaast laten we de deelnemers een medische test ondergaan zodat we zeker weten dat hun conditie voldoende is om het lang te kunnen volhouden. Tijdens de recordpoging worden de deelnemers constant in de gaten gehouden door een medisch team om eventuele ongelukken te voorkomen."

De deelnemers hoeven niet onafgebroken naar het scherm te kijken. Ieder uur mogen ze 5 minuten een frisse neus halen, eten en drinken. Als de bewoners in het Big Brother-huis allemaal slapen, krijgen de deelnemers in Rotterdam opdrachten. Hierdoor krijgt de wereldrecordpoging een iets andere insteek. Voorlichter Jeroen Smeele: "Ja, het is eigenlijk meer een recordpoging wakker blijven. We hebben besloten om ze die opdrachten te laten uitvoeren om te voorkomen dat de deelnemers te snel opgeven. Dat verwachten we namelijk als ze 8 uur naar slapende mensen moeten kijken. Naar niks kijken houdt niemand lang vol."

De recordpoging is niet toegankelijk voor bezoekers om de deelnemers alle rust te gunnen die ze nodig hebben. Volgende week is op deze website een speciale videoreportage te zien over de recordpoging.

M.R.


Van de BB-site
____


>>> Wie doet mee ??

Het komt goed.... En anders maar niet.
  vrijdag 17 november 2000 @ 22:15:55 #2
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_477645
36 uur is eenvoudig te doen, maar 65 uur wakker.... ?

Een magere beloning by the way !!

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_477799
Ik neem aan dat jij je niet opgeeft Harry?
Sometimes, to be silent is to be most eloquent
pi_477815
Nee, ik denk dat ik dat niet trek.

Tevens, wat ik al eerder vermelde, een nogal magere beloning.

Ga jij ?

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_478251
Mag ik bedanken? Lijkt me echt helemaal nix, laat mij maar achter mijn toetsenbord zitten...
quote:
De winnaar krijgt 2 kaarten voor het exclusieve eindfeest met Big Brother-makers en bewoners, ƒ 1.000,- en een half jaar gratis de Mr. Zap box.
ROTFL! I rest my case...
Sometimes, to be silent is to be most eloquent
pi_478444
De zap box heb ik al, oke feestje lijkt me best wel leuk....maarre is dit alles?

Laat mij ook mar achter mijn pctje zitten. val zeker in slaap daar (met deze bewoners??)

  dinsdag 21 november 2000 @ 18:52:27 #7
421 Harry
Zwolle Boppe
pi_485161
21-11-2000 || 18:05 uur

Wereldrecordpoging BB kijken

Big Brother kijken tot je er bij neervalt. Twaalf BB-fans begonnen vandaag met een wereldrecordpoging Big Brother kijken. Sinds twee uur vanmiddag volgen ze onafgebroken de live-streams van hun favoriete programma.

De persoon die dit het langst volhoudt wint duizend gulden, en mag bovendien naar het grote eindfeest van Big Brother. De meeste deelnemers rekenen erop de BB-bewoners minstens 36 uur te zullen volgen, maar enkelen willen het zelfs rekken tot de live-uitzending, donderdagavond.

Omdat de BB-bewoners 's nachts slapen, worden de deelnemers aan de recordpoging in de nachtelijke uurtjes beziggehouden. Ze mogen een chatsessie houden, salsa-dansen en een wenskaart maken voor de bewoners. Woensdagochtend om tien uur komen ex-bewoners Ruud en Annet op bezoek, om iedereen een hart onder de riem te steken. Ed was vanmiddag al van de partij.

De wereldrecordpoging vindt plaats in een speciaal daarvoor ingericht fanhuis in Rotterdam. Onder de deelnemers bevinden zich vooral vrouwen. Slechts twee mannen wagen de gok... Morgen is er op deze site een videoreportage te zien over de recordpoging.

E.v.R.


Bron : http://big-brother.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
pi_492900
24-11-2000 || 20:14 uur

Ruim 57 uur Big Brother kijken

De wereldrecordpoging Big Brother kijken in het Rotterdamse Big Brother-fanhuis werd op donderdagavond rond 23.30 uur afgerond. Op aanraden van de aanwezige verpleegster hield de winnares, de 24-jarige Iris Sonneman, het na maar liefst 57 en een half uur Big Brother kijken voor gezien.

Iris had absoluut niet verwacht dat zij zou gaan winnen. "Ik ben er naar toe gegaan met het idee dat ik het ongeveer 36 uur vol zou houden. Maar toen ik eenmaal zo lang bezig was, voelde ik me nog fit genoeg en waren er al een aantal anderen gestopt." Uiteindelijk bleven er op donderdagavond twee kandidates over, Iris en Nicolette. Na de exit van Kim en ruim 57 uur nadat ze begonnen was, hield Nicolette het voor gezien. Iris had nog wel langer willen doorgaan, maar dat werd haar afgeraden: "Op zich had ik nog wel energie over, maar de verpleegster constateerde dat ik een onregelmatige polsslag had en adviseerde mij om te stoppen." Uiteindelijk heeft Iris het 10 minuten langer volgehouden dan Nicolette.

Om echte verveling bij de deelnemers te voorkomen, waren er opdrachten voorbereid voor de nachtelijke uurtjes. De organisatie vond het ondoenlijk om de deelnemers uren achtereen naar slapende mensen te laten kijken. "De eerste nacht heeft Desiree tot drie uur 's nachts lintjes gevouwen, dus moesten we blijven kijken. Het was wel erg vermoeiend om daar drie uur achtereen naar te kijken. Uiteindelijk hebben we wel een paar opdrachten gedaan zoals een cursus salsadansen, het maken van wenskaarten voor de bewoners en chatten met onze familie."

Echt slapen was er ook niet bij voor Iris, want vanwege haar gezondheid kon ze niet lang achter elkaar blijven slapen. "Ik ben in het fanhuis blijven slapen en werd om 5.30 uur gewekt en nog een keer om 9.30 uur. Het blijkt namelijk niet gezond te zijn om dan in een ruk alle slaap in te halen.

Iris heeft onder meer een abonnement voor Mr. Zap gewonnen, waardoor ze nu ook thuis 24 uur per dag naar Big Brother kan kijken. Maar is ze nu niet voorgoed afgekickt van Big Brother? "Nee, absoluut niet. Ik ga het natuurlijk niet zo intensief volgen, maar ik ga er zeker gebruik van maken. Ik blijf een echte Big Brother-fan!"

Een verslag van de recordpoging is te vinden op Kijkenwanneerjewil.nl

M.R.


Bron : http://www.big-brother.nl

Het komt goed.... En anders maar niet.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')