Het overkomt iedereen wel eens, je laat iets aanbranden in de pan.
Ik heb pasta laten aanbranden in de VIVO pan afkomstig van de albert heijn actie van een paar maanden geleden.
De zwarte plekken op de bodem zijn niet meer weg te halen..
ik heb geprobeerd met Soda, met zout, met VIM, met afwasmiddel, met een afwasblokje,
schuurspons, borstel, heet water, koud water.. echt alles..
de zwarte vlekken krijg ik niet meer weg.
Met mijn oude pannen heb ik dit nog "nooit" meegemaakt.
Ik heb zelfs zo hard geboend dat het volgens mij is gaan roesten..
zit vast hele knullige handelingen van mij tussen, ben geen keukenprins.. soms beetje onhandig.. maar goed.. ik twijfel nu toch een beetje aan de kwaliteit van de pannen..
kan iemand hier iets zinnigs over vertellen?
Als je de wereld wilt begrijpen, moet je denken zoals ik.
(Onnoman)
si vi pacem para bellum
himmelhoch jauchzend