abonnement Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 22 maart 2017 @ 13:08:29 #101
382129 crew  Donna
pi_169697700
Nee Aventura!! :(
pi_169697891
Aventura wat ontzettend klote :'( heel veel sterkte :*
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
pi_169697984
Wat verschrikkelijk Aventura :'( veel sterkte :*
pi_169698125
Heel veel sterkte Aventura :'(
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_169698281
Och, Aventura ;(
pi_169698413
quote:
0s.gif Op woensdag 22 maart 2017 12:21 schreef Gogo83 het volgende:
Zojuist de verloskundige op bezoek gehad omdat ik sinds gisteravond allerlei pijntjes heb. Wat begon met voorweeën en het eruit gooien van mijn avondeten, eindigde vanochtend met veel harde buiken en pijn in m'n rechterzij. Zwangerschapstechnisch is er niks aan de hand, dus nu naar bed gestuurd met het advies om maximaal PCM te slikken. Zij denkt dat m'n lichaam even lichtelijk instort na de studiedingen. Hopelijk is dat het en trekt het snel weg.
Jeutje! Naast dat je je een ongeluk schrikt, lijkt het me ook bijzonder naar :o Beterschap! Hoop dat het snel wegtrekt :*
pi_169698832
Avontura, wat erg... Sterkte. :'(

Gogo83, rustig aan dan maar... Ben je wel gerustgesteld verder?
  woensdag 22 maart 2017 @ 15:03:46 #108
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_169700003
Gogo, dat klinkt niet fijn. Beterschap!
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_169700199
Aventura! Nee! Niet weer bij jullie. Wat ontzettend klote en verdrietig. Heel erg veel sterkte :*
pi_169701293
Aventura nee toch.. ;( heel veel sterkte :*

Gogo rustig aan he en succes met de laatste studieloodjes!

Ik baal momenteel een beetje van al dat echo-gedoe hier.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_169702074
Sara: ja, ben op zich wel gerustgesteld. Lijkt nu toch nog het meest op een verrekte spier. Precies daar waar baby graag schopt, heel fijn.. ;)

Kazy: kan me voorstellen dat het je onzeker maakt! Maar dit gaat volgens mij zelfs in de meeste gevallen over. Hopelijk dus bij jou ook!!
pi_169702368
Kazy
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Gogo, sterkte!

Hier weer een sticker van de gyn gekregen. Over twee weken gaan ze de baby's opmeten om te kijken of ze ook een beetje (gelijkmatig) groeien. En ik had gehoopt de suikertest voor die afspraak te kunnen doen, maar dat zat al vol (sowieso de komende twee weken zat alles vol...), nu dus een andere keer los daarvoor langs -O-
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_169702501
Oh Aventura :'(
pi_169703050
Kazy, wat FF zegt. Ze kunnen een heleboel willen, maar als het jou in plaats van geruststelling enkel onzekerheid geeft lijkt me dat ook geen wenselijke situatie. Kan je dat niet ook aangeven? Want natuurlijk is het goed dat ze alert zijn, maar het moet voor jou ook goed voelen.

Gogo, doe maar rustig aan dan! Lijkt me best schrikken.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_169703916
FF: Fijn van de gynsticker! Is de suikertest met dat drankje trouwens?

Ik ben inderdaad van plan om te bedanken voor evt. extra groeiecho's als er naar mijn idee toch geen veranderende lijn in zit. In mijn achterhoofd hoor ik dan alleen wel zo'n stemmetje: zullen ze dan niet ineens zeggen dat je dan maar medisch wordt of iets dergelijks, omdat je niet verder in de gaten gehouden wilt worden? (Wat dat betreft ben ik echt een leek wat de rechten van een zwangere betreft :@ )

De vorige zwangerschap was in dat opzicht ook echt zo anders, terwijl ik me fysiek exact hetzelfde voel en mijn buik ook in hetzelfde tempo lijkt te groeien. Maar goed, dat zegt natuurlijk niks over de binnenkant :P
pi_169705456
aventura potjandorie wat verschrikkelijk weer. Veel sterkte!

gogo, dat is ook even schrikken. Fijn dat alles oké was.

kazy blijf vooral met je verloskundige bespreken hoe je je erbij voelt en hopelijk komen jullie dan tot een plan waar je je prettig bij voelt.
pi_169705870
Kazy, je mag elk onderzoek weigeren, zonder dat de zorg daar anders van wordt. Ze kunnen je zodoende ook niet verwijzen zonder jouw toestemming; niet voor consult, niet voor overdracht. Mijn advies is om je goed te laten informeren welk onderzoek waarom nodig is, want dan kun jij een goede keuze maken in wat je wel en niet wil. Veel aangeboden zorg is voorzichtigheidsbeleid en niet per se nodig. Het is dus helemaal niet gek om daar kritisch in te zijn.
pi_169706230
Kazy :*
Wat Wup zegt.
Dit is een goede geheugensteun voor vragen die je zou kunnen stellen op zo'n moment. Dit zou eea moeten ordenen zodat je voor jezelf een afgewogen besluit kunt nemen.
Niet alleen hierbij overigens maar in zn algemeenheid.


:)
pi_169706735
Aventura :'( heel veel sterkte :*

Gogo, wat schrikken zeg! Rustig aan doen, hoor :*

Kazy, wat rot dat het allemaal zo anders verloopt dan je zou willen.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_169706747
Gogo dat is even schrikken, lekker rustig aan doen nu :*

Kazy :* gewoon je eigen gevoel volgen

-

Vandaag 33wk en een dikke sticker van de gyn. *O* geen ontsluiting of wat dan ook na alles!
Met de baby gaat alles goed, geen echo helaas, wel hartje :))
En bloed geprikt op gal/zuur en leverwaarden.
Van 14u tot 17:15 in het ziekenhuis geweest en morgenochtend tussen 8 en 9u mag ik weer terugkomen voor een aantal speciale bloedtesten. :') jeuj
Ze ligt nog steeds stuit ik vroeg hoe een versie zou gaan mocht dit het geval worden maar ze wilden daar nu nog niet over praten omdat de kans op kz met 36wk nu nog teveel aanwezig is dus ze willen op de uitslagen van volgende wk afwachten.
Dat vond ik best wel even confronterend..
Voordeel nu is wel dat ze de stollingtesten met spoed doen zodat ik 4 april al weet of ik wel of niet een ruggeprik mag.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 22-03-2017 20:02:35 ]
pi_169706849
Bedankt voor de tips Wup en Mignonne! Daar kan ik wel wat mee. Ik heb het plaatje ook gelijk even opgeslagen ^O^
pi_169709915
Gogo wat schrikken zeg! Goed uitrusten!!!

Kazy begrijpelijk dat je er onrust door hebt! Hier de vorige keer ook veel extra echo's ivm klein kindje, placenta miss voor de uitgang en stuitligging... Wel fijn dat je goede tips krijgt van de professionals :)!

Volgende week heb ik ook weer de groei echo bij de verloskundige. Ben benieuwd hoe het deze keer is!

Logi wat fijn van de sticker!

Hier a.s. vrijdag een weekendje weg met schoonfam en ik wil eigenlijk last minute nog even op zoek naar een badpak/tankini, want mijn normale pas ik nu niet...
pi_169710294
Logi, fijn dat het met de baby allemaal goed gaat en ze ook nog lekker zit. Snap dat zo'n reactie wel weer even confronterend is. :* .

Kazy, laat je niet gek maken, volgens mij weet je heel goed wat je wel en niet wil. Top dat mignonne en WupWup altijd zo goed meedenken. O+ .

Ik heb fijne, meelevende reacties gekregen van mijn naaste collega's en leidinggevende. :) . Vrijdag een gesprek over hoe we het gaan regelen tot mijn verlof. Er is al zo'n last van mijn schouders gevallen, al was er vanochtend wel weer een bezoekje aan de huisarts omdat I krentenbaard bleek te hebben. :') . En mijn vader mag gewoon 4 april al uit het revalidatie centrum. O+ . Die heeft daar allemaal al vrienden gemaakt, stapt lekker rond achter een rollator en zit gewoon helemaal te stralen omdat ie weer een glas wijn per dag mag. _O_ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  woensdag 22 maart 2017 @ 22:09:31 #124
73386 Fazz
onderweg
pi_169711281
Logi, *O* voor de sticker!

Eens met de ^O^ voor Wup en Mignonne voor het meedenken en informeren hier O+

Goed dat er een plan is Franny! Wel balen van I's krentenbaard :o is dat nog gevaarlijk voor jou of de baby nu?

Ik kreeg ook een sticker van de vk vandaag. M'n hb was goed hoog (8.2) dus goede uitgangspositie mocht ik weer een fluxus krijgen :P Baby is alleen nog steeds niet ingedaald, ach, ze heeft nog 2 weken :+
pi_169712196
Wowzers Franny! Wat gaat dat snel met je vader! Echt heel fijn dat het zo goed gaat.

Wat goed Logi! Dat is wel een glittersticker waard O+

Faz. Heb je al richting aanwijzers geplaatst? :D

Ik mag morgen een sticker halen. Nadeel vab overgedragen zijn aan 'ons' ziekenhuis. Overal VK locaties op het 'eiland'. Maar niet een bij mij in de buurt :') ach. Roadtrip!!!

Liep vanavond nog door de Ikea te struinen voor een fotolijst. (Voor lul overigens) ik moest tijdens het karretje duwen en lopen gewoon een beetje puffen en krampjes wegdenken :o
Toen ik weer thuis was geen krampje meer te bekennen. Is dat nou voorwerk?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')