#ANONIEM | zondag 19 maart 2017 @ 10:25 |
Want ik kan het altijd wel eten. Iemand een idee waarom specifiek dan? | |
Hyaenidae | zondag 19 maart 2017 @ 10:26 |
Anders kan je spijsvertering het niet meer aan. | |
Dagoduck | zondag 19 maart 2017 @ 10:33 |
Omdat het traditioneel feestvoedsel is. | |
Magica | zondag 19 maart 2017 @ 10:49 |
Omdat het zo godsgruwelijk smerig is | |
KaBuf | zondag 19 maart 2017 @ 11:09 |
| |
nogeenoudebekende | zondag 19 maart 2017 @ 11:14 |
Ligt helemaal aan jezelf natuurlijk wanneer je iets wel of niet eet. Ik maak ook gewoon erwtensoep in de zomer als ik daar zin in heb. Veel winkels hebben ook gewoon stolletjes liggen het gehele jaar door tegenwoordig. | |
Charlie_Brown | zondag 19 maart 2017 @ 11:22 |
Omdat het traditie is. Amandelspijs was vroeger erg duur omdat amandelen weinig gekweekt werden en suiker was ook prijzig. Daarom aten we toen alleen bij feesten. Nu is het goedkoper om te maken maar de traditie is gebleven | |
borisz | zondag 19 maart 2017 @ 11:28 |
Dit. | |
FutureFairytale | zondag 19 maart 2017 @ 11:29 |
Bakkers hebben vaak het jaar door krentenbrood met spijs. | |
Stokken_en_stenen | zondag 19 maart 2017 @ 11:44 |
. | |
#ANONIEM | zondag 19 maart 2017 @ 11:55 |
Maar ik wil plakken van stollen waar ik dikke lagen roomboter op kan smeren, niet die kleintjes. | |
#ANONIEM | zondag 19 maart 2017 @ 11:55 |
Klinkt aannemelijk. | |
Fietsertje70 | zondag 19 maart 2017 @ 12:13 |
Koop je er gewoon 10 met pasen, die krengen zijn een half jaar houdbaar. | |
Peter | zondag 19 maart 2017 @ 12:30 |
Let wel op dat je amandelspijs koopt en niet de banketbakkersspijs (witte bonenprut met veel suiker) | |
#ANONIEM | zondag 19 maart 2017 @ 12:31 |
Ik koop supermarktstollen | |
Peter | zondag 19 maart 2017 @ 12:37 |
Daar zit bijna nooit echte amandelspijs in... | |
Pietverdriet | zondag 19 maart 2017 @ 15:41 |
Als ik zin heb in lekker rozijnenbrood met spijs ga ik ff naar Bakker Bril in Voorst | |
nogeenoudebekende | zondag 19 maart 2017 @ 15:46 |
Haha lekker is dat... . Die kleintjes kun je dwars doorsnijden dan lijkt het op een plak(je). | |
#ANONIEM | zondag 19 maart 2017 @ 16:33 |
De Dirk is heel eerlijk. Ik was daar net en op het bordje van de gewone stol stond banketspijs en van de luxe stol amandelspijs. | |
Hyaenidae | zondag 19 maart 2017 @ 16:47 |
Goede tip, laten we daar een fok!-meeting organiseren. | |
FutureFairytale | zondag 19 maart 2017 @ 23:26 |
Wel hoor. Meestal noemen ze het 'feeststol' als er geen echte spijs in zit. | |
#ANONIEM | zondag 19 maart 2017 @ 23:27 |
Dat is luxe, de rest van het jaar gewoon krentenbollen. | |
Aphrodyte | maandag 20 maart 2017 @ 15:14 |
Koop krentenbollen, koop een pakje amandelspijs uit het bakschap. Voila, spijsbroodjes wanneer je het maar wil |