quote:Op zondag 19 maart 2017 10:26 schreef Hyaenidae het volgende:
Anders kan je spijsvertering het niet meer aan.
.quote:
Maar ik wil plakken van stollen waar ik dikke lagen roomboter op kan smeren, niet die kleintjes.quote:Op zondag 19 maart 2017 11:14 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Ligt helemaal aan jezelf natuurlijk wanneer je iets wel of niet eet. Ik maak ook gewoon erwtensoep in de zomer als ik daar zin in heb.
Veel winkels hebben ook gewoon stolletjes liggen het gehele jaar door tegenwoordig.
Klinkt aannemelijk.quote:Op zondag 19 maart 2017 11:22 schreef Charlie_Brown het volgende:
Omdat het traditie is.
Amandelspijs was vroeger erg duur omdat amandelen weinig gekweekt werden en suiker was ook prijzig. Daarom aten we toen alleen bij feesten.
Nu is het goedkoper om te maken maar de traditie is gebleven
Ik koop supermarktstollenquote:Op zondag 19 maart 2017 12:30 schreef Peter het volgende:
Let wel op dat je amandelspijs koopt en niet de banketbakkersspijs (witte bonenprut met veel suiker)
Daar zit bijna nooit echte amandelspijs in...quote:
Haha lekker is dat... .quote:Op zondag 19 maart 2017 11:55 schreef MCH het volgende:
[..]
Maar ik wil plakken van stollen waar ik dikke lagen roomboter op kan smeren, niet die kleintjes.
De Dirk is heel eerlijk. Ik was daar net en op het bordje van de gewone stol stond banketspijs en van de luxe stol amandelspijs.quote:Op zondag 19 maart 2017 12:37 schreef Peter het volgende:
[..]
Daar zit bijna nooit echte amandelspijs in...
Goede tip, laten we daar een fok!-meeting organiseren.quote:Op zondag 19 maart 2017 15:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Als ik zin heb in lekker rozijnenbrood met spijs ga ik ff naar Bakker Bril in Voorst
Wel hoor. Meestal noemen ze het 'feeststol' als er geen echte spijs in zit.quote:Op zondag 19 maart 2017 12:30 schreef Peter het volgende:
Let wel op dat je amandelspijs koopt en niet de banketbakkersspijs (witte bonenprut met veel suiker)
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |