http://kweekpaling.euquote:Op zaterdag 18 maart 2017 22:28 schreef Rezania het volgende:
[..]
Kweekpaling? Ik dacht dat ze paling niet konden kweken?
De prijs gaat heus wel weer dalen als het aanbod weer zijn oude nivo bereiktquote:Op zondag 19 maart 2017 17:49 schreef RickoKun het volgende:
Je moet gezond eten maar al het gezonde eten is onbetaalbaar. Paling, garnalen en nu ook zalm.
Zelfs bij de lidl van die plakken zalm, die de helft van de tijd teringzout zijn. Ik koop geen zalm meer.
Wat ik jammer vind is dat de prijs nooit meer naar beneden gaat.
Ook al zou de wereld stoppen met vissen op zalm de komende vijf jaar, waardoor er weer genoeg vis is, gaat die prijs niet naar beneden.
Dan schakel je over naar spruitjes.quote:Op zondag 19 maart 2017 19:46 schreef klaasweetalles het volgende:
groente was ook een heel stuk duurder waarschijnlijk ook door het koude winter.
brocoli koop je normaal voor rond de 1 euro bij de albert heyn, was nu bijna 2 euro....
Geen zalm kunnen betalen. Pauper.quote:Op zaterdag 18 maart 2017 21:29 schreef klaasweetalles het volgende:
[..]
Ik heb de laatste weken geen zalm gekocht ....
Een paar weken geleden zag ik dat die prijzen enorm gestegen waren en vroeg me al af waar dat aan lag...
zag gisteren een stuk zalm bij de AH liggen voor 17 euro, was wel wilde zalm...
kocht een paar geleden nog voor 8 euro ofzo
of die gewone kon je al voor 4 euro kopen, maar die was ook al belachelijk duur....]
jezus kunnen ze niet eens meer vis kweken.....
[ afbeelding ]
ik heb nog nooit van me leven spruitjes gegeten en ik ben het ook niet van plan....quote:Op zondag 19 maart 2017 19:48 schreef Stien_Struis het volgende:
[..]
Dan schakel je over naar spruitjes.
Lekker hoor, eerst even beetje koken en daarna bakken.quote:Op zondag 19 maart 2017 19:50 schreef klaasweetalles het volgende:
[..]
ik heb nog nooit van me leven spruitjes gegeten en ik ben het ook niet van plan....
Bakken? In de oven?quote:Op zondag 19 maart 2017 19:53 schreef Stien_Struis het volgende:
[..]
Lekker hoor, eerst even beetje koken en daarna bakken.
Overgewaardeerde dure hap koude kleffe rijst.quote:Op zondag 19 maart 2017 19:51 schreef Atak het volgende:
Maar wat me opviel is dat ze nu heel weinig zalm in sushi doen. Dit is waarschijnlijk de reden waarom.
ik zag het vroeger wel liggen, maar ik denk dat mensen het niet snel kopen vanwege de prijs, en dan blijft het liggen. En dan neemt zo een filiaal manager gewoon de beslissing om het niet meer te verkopen. Zo werkt dat nu eenmaal.quote:Op zondag 19 maart 2017 19:52 schreef Atak het volgende:
Tonijn vind ik lekkerder maar moeilijk te krijgen. Bij de api heb ik al tijden geen tonijn gezien.
quote:Op zondag 19 maart 2017 20:03 schreef tja77 het volgende:
Tonijn is godenvoedsel, op dezelfde manier bereiden als een biefstukje. Beetje dichtschroeien en niet veel meer dan dat
Niet iedereen is toch niet arm. Ik kocht het regelmatig.quote:Op zondag 19 maart 2017 19:56 schreef klaasweetalles het volgende:
[..]
ik zag het vroeger wel liggen, maar ik denk dat mensen het niet snel kopen vanwege de prijs, en dan blijft het liggen. En dan neemt zo een filiaal manager gewoon de beslissing om het niet meer te verkopen. Zo werkt dat nu eenmaal.
Ja maar iedereen maakt zijn keuzes als die boodschappen gaat doen. En dat soort spul wordt gewoon minder verkocht. Als appie iedere keer meer weg moet gooien dan dat er verkocht wordt?quote:Op zondag 19 maart 2017 20:07 schreef Atak het volgende:
[..]
Niet iedereen is toch niet arm. Ik kocht het regelmatig.
Komt door de paupers. Ze maken niet genoeg rendement van tonijn.quote:Op zondag 19 maart 2017 20:11 schreef klaasweetalles het volgende:
[..]
Ja maar iedereen maakt zijn keuzes als die boodschappen gaat doen. En dat soort spul wordt gewoon minder verkocht. Als appie iedere keer meer weg moet gooien dan dat er verkocht wordt?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |