Ja moest snel typenquote:Op vrijdag 17 maart 2017 08:00 schreef liedetector het volgende:
[..]
dan is het toch gestegen schat jij bedoelt verdubbeld denk ik ....
standaard biogaze in de keuken hangen en bij kans op dikke blaas gebruik ik dat eigenlijk meteen en scheelt een hoop ellende (toch met enige regelmaat half gare vingers of onderarmen door net niet voorzichtig genoeg kip draaien in hete olie of net een ovenrek aan je arm laten plakken)quote:Op vrijdag 17 maart 2017 08:08 schreef minilot het volgende:
Over bleh gesproken, mijn brandwond van het uiringen frituren eergister had gisteren een enorme blaas erop gekregen en die sprong open in de Efteling en toen moest ik van de verpleger bij de EHBO vaseline erop en een verbandje, later nog omgewisseld voor een verse grote pleister omdat het verbandje nat was geworden.
Jellyquote:Op vrijdag 17 maart 2017 08:18 schreef Maarten het volgende:
Morgé.
Eindelijk. Vanavond uit eten in 1 van mijn favoriete restaurants met de moeilijkste restaurantnaam op aarde (Verso cucina italiana d'intenzo). Groetjes ook aan onze Italië-liefhebber, Robinook.
Groetjes,
Krea.
Er zijn af en toe wel topics die vrij wijd gezien worden.quote:Op vrijdag 17 maart 2017 08:24 schreef Vanyel het volgende:
Wat een prachttopic, dat kiemwashandje
Dat onze Clubsoda zich in KLB zou begeven had ik nooit gedacht..
Hij had zelfs de wijn al klaargezet. Ik ben blij dat jouw vriend overal perfect in is, maar ik vind het meer dan prima dat de mijne wat onzeker is als hij kookt. Als je mij een handleiding geeft, zou ik nog niet eens beginnen aan zijn werk. Hij pakt als ik gesloopt thuiskom tenminste gewoon de pannen om de geplande risotto met sous vide groene asperges te maken.quote:Op donderdag 16 maart 2017 23:01 schreef RobinOok het volgende:
Ik vermoed dat dat dotje geen bouillon bij de hand had.
Persoonlijk raak ik niet erg vertederd door dat soort dommigheid, maar M gelukkiig wel. Waarschijnlijk zijn ze daarom (nog) samen.
pcies alsof iemand alles kan weten, maar wel bijzonder dan dat ie zich aan risotto waagt en iedereen weet dat een goeie best lastig is om te maken....quote:Op vrijdag 17 maart 2017 08:28 schreef Myraela het volgende:
[..]
Hij had zelfs de wijn al klaargezet. Ik ben blij dat jouw vriend overal perfect in is, maar ik vind het meer dan prima dat de mijne wat onzeker is als hij kookt. Als je mij een handleiding geeft, zou ik nog niet eens beginnen aan zijn werk. Hij pakt als ik gesloopt thuiskom tenminste gewoon de pannen om de geplande risotto met sous vide groene asperges te maken.
Nee, vanaf 40 of 50 euro. Duurste kaartje is 70 euro.quote:Op vrijdag 17 maart 2017 07:19 schreef PdeHoog het volgende:
[..]
Het gaat vast wel weer een godsvermogen kosten Laatste keer keek ik voor een kaartje voor Joe Bonamassa in Amsterdam. Begon bij 90 EUR of zo. Bizarre prijzen
Als je dat niet weet...quote:Op vrijdag 17 maart 2017 08:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
pcies alsof iemand alles kan weten, maar wel bijzonder dan dat ie zich aan risotto waagt en iedereen weet dat een goeie best lastig is om te maken....
Ik ken het restaurant niet maar ben jellyquote:
Zeg, past het niet bij m'n brave imago?quote:Op vrijdag 17 maart 2017 08:24 schreef Vanyel het volgende:
Wat een prachttopic, dat kiemwashandje
Dat onze Clubsoda zich in KLB zou begeven had ik nooit gedacht..
Als je oven heet genoeg is voel je er in eerste instantie niet veel van. Er verdampt gewoon een beetje armquote:Op vrijdag 17 maart 2017 08:12 schreef liedetector het volgende:
[..]
standaard biogaze in de keuken hangen en bij kans op dikke blaas gebruik ik dat eigenlijk meteen en scheelt een hoop ellende (toch met enige regelmaat half gare vingers of onderarmen door net niet voorzichtig genoeg kip draaien in hete olie of net een ovenrek aan je arm laten plakken)
Het is toch niet lastig? Je moet er even bij blijven, maar lastig zou ik het niet noemen.quote:Op vrijdag 17 maart 2017 08:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
pcies alsof iemand alles kan weten, maar wel bijzonder dan dat ie zich aan risotto waagt en iedereen weet dat een goeie best lastig is om te maken....
klopt, maar een dag later is het toch best heftig, kortom mijn remedie is meteen wat biogaze erop en beperkt echt de schadequote:Op vrijdag 17 maart 2017 09:22 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Als je oven heet genoeg is voel je er in eerste instantie niet veel van. Er verdampt gewoon een beetje arm
nou het is toch iets lastiger dan een stampot oid.... (verder gewoon niet min ding want eigenlijk is een goeie toch el met kaas...brrr)quote:Op vrijdag 17 maart 2017 09:27 schreef Bramito het volgende:
[..]
Het is toch niet lastig? Je moet er even bij blijven, maar lastig zou ik het niet noemen.
k dacht dat jullie veel minder lang samen waren, geen idee waarom ik dat dacht ook.....quote:Op vrijdag 17 maart 2017 09:37 schreef Sarabi het volgende:
Goedemorgen
Risotto is maar lastig hoor.
Gisterenavond twee uur met de trouwambtenaar zitten kletsen. Er valt toch wel veel te vertellen over een relatie van tien jaar.
Mijn vrouw en zoon zijn er dol op dus ik maak het best vaak, maar ik vind het niet zo heel bijzonder. Sowieso is rijst niet zo mijn ding.quote:Op vrijdag 17 maart 2017 09:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
nou het is toch iets lastiger dan een stampot oid.... (verder gewoon niet min ding want eigenlijk is een goeie toch el met kaas...brrr)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |