abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_169573321
MOSKOU - Een dierentuin in Moskou sleept een productiestudio voor de rechter die een gehuurde wasbeer getraumatiseerd zou hebben. Het diertje moest opdraven in een ’erotische video’ en is sindsdien geobsedeerd door borsten, :D beweert de dierentuin.

De dierentuin verhuurt vaker dieren voor gebruik in fotoshoots en video’s, maar toen wasbeertje Thomas terugkwam, merkten de verzorgers dat er iets vreemds aan de hand was met het beestje, zegt woordvoerder Viktor Kiryukhin tegen de BBC.

De bedoeling was dat Thomas gebruikt zou worden bij een normale advertentiecampagne, maar toen medewerkers van de dierentuin de reclame opzochten, zagen ze dat het om opnames met een naakte vrouw ging.

Aan een verzoek om alle foto’s en video’s te verwijderen werd geen gehoor gegeven, dus stapte de dierentuin naar de rechter. De dierentuin eist ook compensatie voor de emotionele schade bij de wasbeer. Afgelopen dinsdag werd de rechtszaak hernieuwd, aangezien er nog niets gebeurd was.

„Absurd”, vindt reclamebureau Art-Msk de aantijgingen. Volgens het bedrijf was Thomas te jong en onervaren, terwijl er om een getrainde wasbeer was gevraagd. Bovendien ging Thomas er tijdens de shoot met een beha van een van de modellen vandoor.

Volgens Valery Bogatov van Art-Msk ging het niet om een erotische film. Die mogen helemaal niet uitgezonden worden in Rusland, zegt hij tegen de BBC. Hij denkt erover om ook naar de rechter te stappen, om de kosten van de beha te verhalen.

Kiryukhin stelt dat het reclamebureau ervoor gezorgd heeft dat Thomas borsten nu associeert met snoepjes, omdat ze die gaven tijdens de opnames. Vrouwelijk personeel zou zich sinds de terugkeer van Thomas niet meer op zijn gemak voelen.

„Het heeft drie maanden gekost om zijn gedrag weer normaal te krijgen. Nu is hij weer gelukkig, maar daarvoor was hij verdrietig.”

Sommige Russische media denken dat het om een mediastunt gaat, vooral omdat de dierentuin met een hoop hashtags de publiciteit zoekt op sociale media. De zoo zelf beweert echter dat hun claim legitiem is.

http://www.telegraaf.nl/b(...)a_naaktshoot___.html


:D :{w Geen foto geplaatst anders worden Fokkertjes ook nog getraumatiseerd ;)
Wel foto in de link :P
pi_169573348
Alsof ik iets uit Rusland geloof.

Overigens kunnen die beesten heerlijk je gezicht openkrabben.
Je zou mij willen zijn gladde sales boy en na het werk crimi
  donderdag 16 maart 2017 @ 18:23:35 #3
303405 megamandy
KAME-HAMEE-HAAAA
pi_169573350
Goeden Pavlov
吴 曼 迪
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')