possetje | woensdag 15 maart 2017 @ 19:01 |
is een lekker zout patatje met mayo een keuze? Of denk je dat steeds minder mensen zout extra over hun patatje vragen gewoon slappelingen zijn? Volgzame schapen van de anti zout mode? Moet je medelijden hebben met deze mensen? Zijn het slachtoffers? Vragen vragen vragen. | |
LurkJeRot | woensdag 15 maart 2017 @ 19:09 |
Die mensen doen stiekem thuis extra zout over hun patat omdat ze zich schamen voor hun zoutliefde. Belachelijk vind ik dat. | |
GM78 | woensdag 15 maart 2017 @ 20:12 |
Naar de snackbar gaan, en dan moeilijk gaan doen over een beetje zout Is net zo erg als mensen die zich vol lopen te proppen bij de snackbar en vervolgens een Cola light bestellen | |
torentje | woensdag 15 maart 2017 @ 20:44 |
Een zakje patat zonder zout is als een pilsje zonder alcohol. Niet te pruimen. | |
doorgeladen | zaterdag 18 maart 2017 @ 11:50 |
Het is FRIET! | |
#ANONIEM | zaterdag 18 maart 2017 @ 13:25 |
| |
Atak | zaterdag 18 maart 2017 @ 13:27 |
Wtf? Eten jullie nog steeds zout? Zout is zo 2015. Paupers. | |
magnetronkoffie | donderdag 23 maart 2017 @ 15:17 |
Ik vind die bavaria 0.0 nog best goed te doen en in Duitsland hadden ze vroeger (weet niet of het nu nog zo is) ook lekkere drankjes die eigenlijk als alcoholbiervervanger bedoeld waren...maar ik zie het gewoon als een losstaand type drankje en daar mag je best wel van genieten als je het zelf verder lekker vindt. | |
magnetronkoffie | donderdag 23 maart 2017 @ 15:18 |
Overigens laat ik het zoutgehalte van de patat van de patatverkoper zelf afhangen, ten slotte is dat de expert | |
Hallojo | donderdag 23 maart 2017 @ 15:20 |
Belgen | |
6star6lord6 | donderdag 23 maart 2017 @ 15:22 |
Debiel gespot | |
magnetronkoffie | maandag 27 maart 2017 @ 05:49 |
Zout wordt anders al duizenden jaren als conserveringsmiddel gebruikt en was een waardevol handelsproduct en de mensen uit die tijd hadden nog veel minder kennis dan de gemiddelde fokker. | |
Telefoonvork | maandag 27 maart 2017 @ 08:59 |
Het is PATAT. Echte mannen eten patat MET zout. Anders ben je geen man. | |
pokkerdepok | maandag 27 maart 2017 @ 09:27 |
ik eet het aleen met zeezout. dat is culinair. | |
autoknutselaar | maandag 27 maart 2017 @ 10:00 |
Je moet hymalala zout hebben. Vanwege redenen is dat gezond. | |
pokkerdepok | maandag 27 maart 2017 @ 13:24 |
heeft dat een mooi mondgevoel? | |
autoknutselaar | maandag 27 maart 2017 @ 23:59 |
Het mondgevoel is absoluut existentieel. |